Hur hitta Florida sexualbrottslingar

September 26

Som med många hög befolkningstillstånd, det finns många sexualförbrytare i Florida. Det finns också många online-verktyg som du kan använda för att söka efter Florida sexualbrottslingar. Även om många av dessa verktyg är tillräckliga, kan de inte ha det bästa och senaste uppgifterna om sexualbrottslingar i ditt område. Följ dessa steg för att lära sig hur man genomför en officiell sökning efter Florida sexualbrottslingar.

Instruktioner

1 Se till att du går till rätt myndighet för att lokalisera den eftersöktes Florida sexualbrottslingar. Floridaavdelningen av brottsbekämpning (offender.fdle.state.fl.us/offender/Search.jsp) är den myndighet som ansvarar för att hålla koll på den eftersöktes Florida sexualbrottslingar. Vid en genomgång av din stadsdel för Florida sexualförbrytare, bör du göra online kontakt med denna byrå under någon annan online könoffender söksidan.

2 Sök på webbplatsen genom att använda två olika metoder. Floridaavdelningen av brottsbekämpning har gjort det mycket enkelt att hitta Florida sexualbrottslingar med hjälp av två olika metoder. Du kan söka efter kön gärningsmannen namn eller genom att söka hela din stadsdel (sexualförbrytare postnummer ökning).

3 Klicka på "Sök". En lista eller karta över alla Florida sexualbrottslingar som passar den profil som du valt visas. Dessutom kommer en fyrfärg fotografi samt namn och adress på förövaren visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com