Hur vet jag om min dator grafikkort stöder RCA-utgång?

May 31

Hur vet jag om min dator grafikkort stöder RCA-utgång?


Dator grafikkort har typiskt åtminstone en video anslutningsport. Detta är en VGA-seriell port som hakar upp direkt till en monitor. Mer avancerade grafikkort har ytterligare förbindelser tillgängliga, inklusive RCA-utgångar. Dessa kablar kan du direkt ansluta en dator till en TV eller annan videokälla. Tack och lov, även om datorn inte har en specifik RCA-utgång, är det möjligt att omvandla VGA-anslutning till RCA.

Instruktioner

1 Kontrollera grafikkortet för en gul RCA-videoanslutningsport. Om du tycker att detta sammanhang du vet att du har en direkt krok upp för en RCA-TV. Anslut den gula RCA-videokabel till porten, sedan in andra änden till "Video In" porten på TV: n.

2 Leta efter en S-videoanslutning. Detta är en rund kontakt som har flera små tillbehör inuti. Denna anslutning ger högre upplösning än en RCA-kontakt men fungerar med RCA-videokablar. Om du har detta alternativ ansluta S-videokabel till anslutningsporten på grafikkortet, sedan in motsatt kabeln till S-videokontakten på tv.

3 Fäst VGA-änden av adaptern till VGA-porten på datorns grafikkort. Den motsatta änden av adaptern har en gul RCA-videokabel som fäster direkt till "Video In" pot på TV: n.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com