Hur du uppdaterar AVG manuellt

September 14

Hur du uppdaterar AVG manuellt


Om AVG Free någonsin misslyckas med att automatiskt uppdatera eller inte kan ansluta till AVG servrar för att hämta de senaste virusdefinitionerna, utan att behöva oroa dig. AVG har inkluderat möjligheten att manuellt uppdatera AVG från en fil och har gjort de nödvändiga filerna på deras hemsida för gratis nedladdning. Det kan låta som ett besvär, men det är ganska enkel och är en nödvändig process för att hålla din dator skyddad från skadliga program.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till AVG Software Update. Se Resurser för länk.

2 Rulla till halvvägs ner på sidan och välj "AVI: ------" (notera: AVI: kommer att följas av en sekvens av siffror som 270.15.105). Spara filen till mappen Hämtade filer.

3 Öppen AVG. Välj "Verktyg> Uppdatera från katalog ..." och välj mappen Hämtade filer från filen dialogrutan Välj. Välj "OK".

4 Välj "Uppdatera nu" och programmet kommer att finna den nedladdade AVI-fil och uppdatera virusdefinitioner. Efter avslutad, kommer AVG meddela dig om lyckad uppdatering. Du kan sedan välja att göra en genomsökning av systemet med de uppdaterade virusdefinitioner.

Tips

  • Bara ladda ner de senaste uppdaterade virusdefinitioner och endast från AVG direkt. Litar inte på filer från andra platser.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com