Har AirPort Express Arbeta med Pandora?

August 19

Pandora är en webbaserad streaming radiotjänst som gör det möjligt att skapa anpassade radiostationer baserade på din favoritmusik. Tjänsten bygger på Music Genome Project, en algoritm som används för att spela musik som är ljudmässigt liknar artist eller låt du matar in i Pandora. Även Flash gränssnitt för Pandora inte har stöd för att skicka radioström till AirPort Express högtalare, finns ett antal program som du kan använda för att göra det möjligt för AirPort Express streaming för Pandora.

PandoraJam

PandoraJam är en Mac-program som kraftigt förbättrar Pandora upplevelse genom att tillhandahålla ett antal funktioner som saknas i standardgränssnitt, inklusive möjligheten att strömma radiostationer till AirPort Express-högtalare. Programmet är gratis att prova och $ 15 för att köpa från och med dagen för offentliggörandet. När det är installerat, kan du skicka Pandora radiostationer till AirPort Express högtalare genom att välja de talare från "Källa" i rullgardinsmenyn.

Airfoil

Finns på Windows och Mac-datorer, är Airfoil ett enkelt program som syftar till att ge stöd för att skicka ljudströmmar till AirPort Express talare från alla program på datorn. En gång installerat, ladda din favorit Pandora radiostation i webbläsaren och väljer webbläsaren som ljudkälla i Airfoil. Programmet kommer strålen ljudströmmen till AirPort Express-högtalare.

iPhone och iPod Touch

Den officiella Pandora app för iPhone och iPod Touch, tillgänglig som en gratis nedladdning från iTunes App Store, är byggd för att stödja strömmande dina Pandora-stationer till AirPort Express-högtalare. När du har en Pandora radio ström spelar trycker på källknappen ljud längst ned till höger på Pandora-appen gränssnittet och väljer AirPort Express till trådlöst sända ljud till högtalarsystemet.

iPad

Även om det finns en officiell Pandora iPad app, saknar stöd för strömmande musik till AirPort Express-högtalare. Du kan övervinna denna brist genom att utnyttja multimedia kontrollerna i iPad-app facket. Bara börja Pandora radio uppspelning i iPad-appen och sedan dubbelklicka på iPad hem för att komma till iOS-appen facket. Dra över appen facket från vänster till höger för att komma åt multimedia kontroller och sedan på källknappen ljud och välja AirPort Express högtalare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com