Hur man hittar din lärare på Facebook

August 24

Facebook har miljontals användare, och det är statistiskt sannolikt att din lärare är en av dem. Om inte din lärare specifikt ger dig en länk till sin Facebook-konto eller skickar en vänförfrågan, måste du söka efter henne med Facebooks sökverktyg. Det hjälper att veta några saker om din lärare innan, såsom arbetsplats, utbildning och information och plats.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och ange ditt lärarens namn i "Sök" -fältet längst upp på skärmen. En rullgardinsmeny visas med några möjligheter. Klicka på "Visa fler resultat" längst ned i listan.

2 Klicka på "folk" på vänster sidomenyn.

3 Klicka på "Plats" i rullgardinsmenyn och välj "Workplace." Ange skola där läraren fungerar såsom skola du går om du söker efter din nuvarande lärare, i textfältet bredvid rullgardinsmenyn och tryck sedan på "Enter". Du kan också komma in i staden där hon bor och där hon gick i skolan, förutsatt att du vet denna ytterligare information.

4 Bläddra igenom listan med resultat för din lärare; det kan ta en stund att hitta rätt profil, särskilt om han inte använder en bild av sig själv. Om du hittar någon du tycker är din lärare, men du är inte helt säker, kan du skicka den användaren ett meddelande genom att klicka på "Skicka meddelande" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com