Hur du aktiverar Bluetooth på en Aspire 9400

May 29

Bluetooth kan vara en mycket användbar trådlös nätverksprotokoll för överföring av små filer eller synkronisera data mellan enheter. Om du har en Acer Aspire 9400, kanske du har försökt att använda Bluetooth-funktionen utan framgång. Många användare har rapporterat problem med att aktivera Bluetooth-funktionen på sina Acer Aspire 9400 bärbara datorer, och så Acer har nu uppdaterade drivrutiner som presenteras i service och support avdelning på sin hemsida. När dessa är installerade och du har återställt din Aspire 9400, bör du kunna aktivera Bluetooth med hjälp av Bluetooth-tangenten på tangentbordet.

Instruktioner

1 Navigera i din webbläsare för att Acer Aspire 9400 Series Service och support webbplats (se Resurser).

2 Välj "Drivers and Utilities" i rullgardinsmenyn för ditt operativsystem (Windows 7-användare bör välja Windows Vista).

3 Välj "Bluetooth-drivrutinen" från listan över hämtningsalternativ.

4 Dubbelklicka på föraren ZIP-filen när nedladdningen är klar. Dubbelklicka på "Setup" filen som finns i filen och följ anvisningarna på skärmen installationsanvisningar.

5 Starta om datorn när installationen är klar för Bluetooth till fullo aktiveras. Tryck på Bluetooth-knappen (till vänster om "Shift" på tangentbordet) för att växla Bluetooth på och av.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com