Hur man bädda in teckensnitt i Publisher dokument

July 16

Microsoft Office Publisher är ett program som kan användas som ett verktyg för att designa broschyrer, foldrar, nyhetsbrev och visitkort; skapa ordbehandlingsdokument, marknadsföring och webbplatser; och publicera webbplatser på webben. Publisher har många mallar och guider som hjälper användarna genom processen för att skapa dokument och skräddarsy dokument till användarens behov.

Instruktioner

Hur man bädda in teckensnitt i Publisher dokument

1 Öppna Publisher genom att dubbelklicka på förlaget Ikon.

2 Gå till Arkiv rullgardinsmenyn och klicka en gång på nytt.

3 Gå till Arkiv rullgardinsmenyn och placera markören över Resklar. Du kommer att se två alternativ: ta till en annan dator, Ta till en Commercial Printing service. Du kan välja antingen alternativ att länka grafik i ett förlag dokument. Ditt val kommer att bero på vad du vill göra med ditt dokument. Alternativet Commercial Printing Service gör att du kan inkludera länkade grafik, bädda true-Type-teckensnitt, skapa länkade bilder från inbäddade typsnitt, lista teckensnitt som inte kan bäddas samt rapportera eventuella dilemman med länkade bilder. Detta alternativ kommer också att ge dig chansen att dela stora publikationer över flera diskar och / eller skriva ut en komposit eller separera en korrektur. Take till en annan dator alternativet inte tillåter dig att göra så mycket som Take till en alternativ Commercial Printing Service. Take till en annan dator alternativ kan du inkludera länkade grafik, bädda true-Type-teckensnitt, skapa länkade bilder från inbäddade typsnitt samt dela stora publikationer över flera diskar.

4 Välj en av de två alternativen genom att klicka en gång på ditt val. Detta kommer att ta dig till Resklar guiden oavsett vilket alternativ du väljer. Klicka en gång på Nästa.

5 Klicka på Bläddra för att hitta det ställe där du vill spara filen på datorn.

6 Klicka på OK när du har hittat där du vill spara filen på din dator. Klicka på Nästa.

7 Kontrollera bädda true-type teckensnitt genom att klicka i rutan framför bädda true-Type-teckensnitt. Klicka på Nästa.

8 Klicka på finish. Guiden kommer att göra resten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com