Hur kan jag använda mobiltelefoner på en Apple MacBook?

March 23

De flesta mobiltelefoner och smartphones kan du ansluta telefonen till en dator för att enkelt överföra data fram och tillbaka mellan de två enheterna. Din mobiltelefon kan innehålla ett SD-kort som används för data och lagringsmedia och du kan få tillgång till dessa kort genom Macbook Pro. Du behöver inte någon särskild programvara för att ansluta mobiltelefoner till Mac - det kommer automatiskt att känna igen SD-kortet som en flyttbar disk så länge anslutningsinställningarna är korrekt konfigurerat på telefonen.

Instruktioner

android

1 Anslut USB-datakabeln till motsvarande port på Android smartphone.

2 Sätt på Android, om det är för närvarande avstängd.

3 Anslut den andra änden av USB-kabeln till MacBook.

4 Dra din anmälan bar öppen på Android när det visas.

5 Välj "USB-anslutning" eller "USB-ansluten" i menyn. Den exakta märkningen varierar beroende på telefonmodell och version av Android operativsystem som är installerat. Välj "Mount" eller "USB Mass Storage" som din anslutningsalternativ.

6 Gå till datorn och titta på skrivbordet efter en diskvolym märkt "NoName." Dubbelklicka denna volym för att få tillgång till mobiltelefonen.

iOS

7 Fäst USB-kabeln till din iPhone.

8 Anslut den andra änden av USB-kabeln till datorn; USB-portarna är placerade på vänster sida av datorn.

9 Öppna iTunes.

10 Välj "Devices" alternativ till vänster i iTunes. Välj din iPhone från listan. Du kan ställa in iTunes på att synkronisera många olika typer av innehåll till din iPhone, t.ex. program och musik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com