Hur man laddar ner till ett Memory Stick

December 10

Säkerhetskopiera filer är mycket viktigt i dag. De flesta människor glömmer att göra det, och när deras datorer kraschar, är de kvar med ingenting. Med hjälp av ett minne för att backa upp de avgörande filer kan spara en hel del huvudvärk senare. Dessutom, med priser som tappar och med 2009, kan du få en 4 GB minne för mindre än $ 100.

Instruktioner

Hur man laddar ner till ett Memory Stick

1 Anslut minnet i kortläsaren. Detta är en liten facket på datorn, vanligtvis på framsidan eller baksidan av en stationär och på sidan eller framför en bärbar dator. Det kommer att vara det enda självklara plats att sätta pinnen.

2 Ge din dator ett par sekunder att läsa minnet; sedan gå till skrivbordet. Väl där, kommer du att se en ikon som säger "Dator" eller "Den här datorn". Dubbelklicka på den. Du kan även hitta ikonen Dator genom att gå till Start-menyn i det nedre vänstra hörnet av dina screen.This tar dig till de olika enheterna på din dator. Det bör finnas en enhet märkt "minne", och det bör vara antingen din D eller E-enheten.

3 Leta upp filerna på datorn som du vill ladda ner till din minne. Dra och släpp filerna till ikonen minne. Filerna kommer att börja kopiera. När de är färdiga, kan du högerklicka på ikonen minne, och det kommer att fråga dig om du vill ta bort enheten. Klicka på detta, och du kan säkert ta bort minnet.

4 Hämta en fil från Internet genom att använda "Spara som" kommandot. När datorn frågar dig var du vill spara, navigera över till ikonen Den här datorn, och hitta din Memory Stick-ikonen. Dubbelklicka på det, och filen kommer att börja ladda ner till minnet. Ta bort det på samma sätt enligt anvisningarna i steg 3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com