Hur man installerar en standard VGA grafikadapter

November 12

Hur man installerar en standard VGA grafikadapter


Ivrig spelare, videoredigerare och grafiska formgivare dra mest nytta av en uppgraderad grafikkortet. Grafikkort betygssätts av GPU (Graphics Processing Unit) hastighet och mängden grafikminne som finns på kortet. En snabb GPU kombination med en stor mängd grafikminne ser till att hög bithastighet bildskärmar utan någon fördröjning, vilket är mycket viktigt för att redigera video eller spela snabbt tempo spel som första person shooters. För daglig eller casual datoranvändning, är en high-end grafikkort inte nödvändigt, som att läsa e-post och surfa på nätet kräver inte höghastighetsvideoåtergivning krävs för spel. Eftersom datorbutiker betalt för installationstjänster, installation din egen VGA grafikkort sparar tid och pengar.

Instruktioner

1 Avinstallera drivrutinerna för din nuvarande grafikkort från Enhetshanteraren. För att komma åt Enhetshanteraren, högerklicka på "Dator" eller "Den här datorn", beroende på vilken version av Windows, och välj "Enhetshanteraren" från antingen vänster baren eller från fliken som heter "Maskinvara". Väl inne i Enhetshanteraren lokalisera och dubbelklicka på "Bildskärmskort" inträde för att visa alla grafikkort är installerade på datorn. Högerklicka på den aktuella bildskärmskort och klicka på "Avinstallera" eller "Ta bort". Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra borttagningen, men inte starta om datorn.

2 Stäng av datorn, ta bort alla kablar från datorn, inklusive strömkabeln.

3 Ta bort åtkomstpanelen av datorhöljet för att komma åt datorns inre komponenter. Många datorer har en skruv på baksidan av målet som kan lossas genom att antingen använda en skruvmejsel eller fingrarna. Andra datorer som Dell-datorer, har en hävstång på toppen av fallet som kan skjutas eller dras (beroende på modell) för att frigöra fallet. Ofta kan bara den ena sidan av fallet tas bort. När lös, skjut luckan mot baksidan av ärendet och lyft upp locket för att ta bort.

4 Ta bort den befintliga VGA-kort från VGA platsen ligger nära de vita PCI-platser. Ofta är VGA platsen brun färg, och kortet är fäst vid datorn fallet med en skruv som måste tas bort.

5 Sätt den nya VGA-kortet i VGA-kortplats och stadigt sedan nedåt så att kortet är ordentligt insatt. Sätt i skruven i änden av kortet för att säkra kortet till datorn fallet.

6 Byt fallet tillgång panel och dra åt skruven på baksidan av målet att hålla panelen på plats om det behövs. Anslut kablarna till datorn och slå på datorn.

7 Låt Windows för att upptäcka nya grafikkort och installera rätt drivrutiner. Om Windows inte automatiskt upptäcka och installera grafikkortet, sätt i installationsskivan i CD-enheten för att manuellt installera drivrutinerna. När automatisk körning visas väljer du alternativet att installera drivrutinerna, följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av VGA-kortet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com