Hur man laddar en logotyp till Mitt Wordpress Blog

February 24

Wordpress ger dig en instrumentpanel verktyg som låter dig redigera layout och bilder på din blogg. Du kan redigera bloggens logotypen i "header.php" fil. Du måste länka den nya logotypen till Wordpress-blogg innan den visas i huvudet, och du måste ha administratörsbehörighet till bloggen för att ändra logotypen.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och ladda din Wordpress blogg hemsida. Klicka på länken "Admin" och använda din administratör användarnamn och lösenord för att logga in på bloggen.

2 Klicka på länken "utseende" i den vänstra panelen. Klicka på "Editor." Huvudredaktör för bloggen öppnas. På höger sida kommer en lista över sidor för bloggen visas. Klicka på "header.php" fil för att öppna huvud, översta filen visas i bloggen.

3 Rulla ned på sidan till avsnittet "logo". Om du byter ut en texttitel med en logotyp, lokalisera kodrad märkt "<? Php bloginfo (" namn ");?>."

4 Skriv följande kod för att inkludera en logotyp bild:

<Img med din egen logotyp filnamn.

5 Klicka på "Uppdatera File" för att spara ändringarna. Logotypen visas högst upp på din blogg. Klicka på bloggen längst upp på instrumentpanelen för att granska de nya blogginställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com