Kan du ladda upp bilder från MySpace till Facebook?

February 25

Facebook och MySpace är två sociala medier verktyg som visserligen väsentligt skiljer sig på flera sätt, tjänar samma slut syften: att hålla dig ansluten med människor i ditt liv. Ett viktigt faktum om de två tjänsterna är att de inte är relaterade till varandra på något sätt, från en drifts ståndpunkter. Som ett resultat, är det möjligt att ladda ner bilder från MySpace och sedan ladda upp dem till Facebook, men du kan inte ladda upp dem direkt mellan de två programmen.

Facebook Överföringsalternativ

Två alternativ finns för att ladda upp bilder till Facebook. Inom dina Facebook fotoalbum, är det enda sättet att ladda upp bilder till din profil från datorn - antingen sin hårddisk eller flyttbara media såsom ett SD-minneskort. För statusuppdateringar, är det också möjligt att ta ett nytt foto, vara det med datorns webbkamera eller en mobil enhet. Det är inte möjligt att ladda upp bilder från en annan webbadressen.

Nedladdning av MySpace Bilder

Eftersom det enda sättet att ladda upp bilder till Facebook är via datorn måste du få din MySpace bilder på din dator om du vill ladda upp dem på Facebook. Ett alternativ för att göra detta hämtar utvalda bilder direkt från din MySpace-konto. Navigera till din MySpace-profil och klicka på "Bilder" och sedan bläddra igenom fotoalbum, visa fullständiga versioner av alla bilder du vill vara på din Facebook-profil, högerklicka på dem och spara dem till datorns hårddisk.

nackdelar

Flera nackdelar finns för överföring av bilder från MySpace till Facebook. För en, ladda ner alla dina bilder individuellt - en möjlighet att ladda ner hela fotoalbum existerar inte i april 2011 - är tidskrävande och ineffektivt. För det andra var bilder som laddas ner från MySpace komprimeras när du laddat dem till platsen, vilket innebär att de är av sämre kvalitet. Facebook ger dig möjlighet att ladda upp bilder i hög upplösning, men detta bara förhindrar ytterligare minskning av kvalitet, vad du laddar ner från MySpace är begränsad kvalitet.

Original filer

Om bildkvaliteten och tid är viktigt för dig, det bästa sättet att ladda upp bilder du har använt MySpace till din Facebook-profil är att bläddra hårddisken för att se om någon av de ursprungliga fotofiler finns där. Till exempel, om du vill ladda upp bilder från din födelsedagsfest, kan en mapp som heter "födelsedagsfest" finns inom datorns "Bilder" bibliotek. Överför alla bilder från detta - eller - mapp till Facebook för en sömlös, överföring av hög kvalitet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com