Det bästa sättet att använda en webbsida Clipper

March 12

Webb Clippers kan du spara webbsidor för framtida referens. De liknar de bookmarking funktioner som finns i moderna webbläsare, men oftast inkluderar ytterligare funktioner såsom möjligheten att märka webbplatser, göra anteckningar på webbsidor och visa Webbklipp först i sökresultaten. Det bästa sättet att använda en webb clipper beror på dina personliga behov men kräver klippning webbplatser du kan tänkas behöva på nytt, organisera dem för snabb åtkomst och kommentera webbsidor.

Instruktioner

1 Välj en webb clipper baserat på de funktioner som är viktigast för dig. Evernote Web Clipper erbjuder tag gruppering, sparade sökningar, ett datorprogram och premium samarbetsfunktioner. Clipmarks låter dig bestämma hur stor del av webbsidor, bilder och videoklipp som du vill spara, men är begränsad till 1000 tecken per klipp. Marro kan du hämta sparade webbsidor som PDF, TXT, DOC och HTML-filer förutom att spara dem till ditt onlinekonto. Klippbok kan följa länkar i en webbsida och spara dem. Springpad kombinerar Web klippning funktioner med varningar relaterade till dina klipp, såsom när priserna på produkter som du har sparat droppe eller nyheter som liknar en sparad klämma händer. Välj webb clipper som passar dina behov.

2 Använd verktygen som tillhandahålls av webb klippning programvara för att göra det enkelt att spara webbsidor så att du gör det ofta. Installera Clippers bookmarklet eller tillägg som gör att du kan spara en webbsida genom att klicka på en knapp i webbläsarens verktygsfält. Länka dina sociala medier konton på webben clipper om du postar länkar som du vill spara. Till exempel, kan Evernote du skicka klipp från Twitter till din Evernote-konto genom att följa @myEN och med "@myEN" i dina tweets.

3 Clip webbplatser du sannolikt kommer att behöva igen. Spara recept som du vill prova, produkter som du funderar på att köpa, nyheter eller artiklar med anknytning till din karriär och webbsidor om familjens aktiviteter. Använd webbklippare för att lagra information så att du kan märka och söka det senare.

4 Organisera dina klippta webbplatser så att du kan hitta webbsidor igen snabbt i framtiden. Använd taggar för att associera sökord med webbklipp och ordna taggar i grupper om webb clipper stöder under taggar. Till exempel skapa en "recept" tag grupp och sätta vissa typer av recept såsom "desserter" och "förrätter" i gruppen så att både dessert och kakrecept finns när du söker efter recept, inklusive en viss ingrediens, såsom persikor som kan användas i båda typerna av recept.

5 Lägga till anteckningar till webbklipp så att du kan komma ihåg vad du hittat användbar om webbsidans innehåll. Använd anteckningar för att lagra ytterligare information om webbsidan som du vill vara sökbar när man letar efter en sparad webbsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com