Hur man rensar övre och nedre Registry Filter

July 25

Hur man rensar övre och nedre Registry Filter


Ett känt problem i Windows operativsystem är när CD- eller DVD-enhet mystiskt försvinner. Om du har kontrollerat "dator" sidan och enheten var där i går men det är borta i dag, så kan du ha det här problemet. Den orsakas av två poster i Windows-registret: ". LowerFilters" ryggraden i operativsystemet Windows, som kallas "UpperFilters" och Denna fråga har inträffat sedan Windows XP men är fortfarande närvarande i Windows Vista och Windows 7. resolutionen att ta bort två poster från Windows-registret, vilket kan göras i några försiktiga steg.

Instruktioner

1 Slå på datorn och logga in. Klicka på Start-menyn och välj "Alla program." Klicka på "Tillbehör" och välj sedan "Kör".

2 Vänta på "Kör ..." i dialogrutan för att öppna. Skriv in "regedit" och tryck på "Enter". Klicka på "Tillåt" till någon administratörsbehörighet uppmaningar som kan visa. Vänta på "Registereditorn" fönstret visas.

3 Använd vänster rutan att expandera "HKEY_LOCAL_MACHINE" mappen genom att klicka på ikonen "+" till vänster om den. Expandera "SYSTEM" mappen, sedan expandera "CurrentControlSet" mappen. Expandera "Control" mappen under "CurrentControlSet" och sedan expandera "klass."

4 Bläddra igenom mappar under "klass" tills du hittar det avsnitt som börjar med "{4D". Leta reda på "{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" -knappen och dubbelklicka på den. Använd den högra rutan för att välja "UpperFilters" objekt. Välj "Redigera" från huvudmenyn och klicka på "Ta bort". Välj "Ja" för att bekräftelsen.

5 Välj "LowerFilters" från den högra rutan. Klicka på "Redigera" från huvudmenyn och välj "Ta bort". Välj "Ja" för att bekräftelsen.

6 Stäng "Registereditorn" fönstret genom att klicka på den röda "X" längst upp till höger. Starta om datorn för att slutföra ändringarna.

Tips

  • Om du inte vill ändra Windows-registret själv, ger Microsoft en Fixit verktyg som normalt kommer att lösa "Missing Drive" frågor automatiskt, inklusive strykningen av UpperFilter och LowerFilter poster.
  • Inte avviker från anvisningarna när du redigerar Windows-registret. Registreringsenheten är en mycket känslig struktur som stödjer hela operativsystemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com