Hur man koppla upp min PlayStation 3 för att få Internet med Comcast Cable

September 15

Comcast använder en kabel Internet-anslutning som kan användas av PlayStation 3 (PS3). En Internet-anslutning med PS3 har tillgång till PlayStation Network, Sonys online multiplayer matchmaking och tjänsteinnehåll för PS3. Du kan ansluta direkt till Comcast kabelmodem via en Ethernet-kabel. Om modemet är anslutet till en trådlös router ansluter du till det via PS3 inbyggda trådlösa adaptern.

Instruktioner

dIREKT~~POS=TRUNC

1 Stäng av PS3 av. Anslut en Ethernet-kabel till "Ethernet" port på baksidan av PS3 och i "WAN / Internet" porten på modemet.

2 Vrid PS3 på. Använd riktningsplattan på styrenheten för att gå till menyn "Inställningar". Välj "Nätverksinställningar" och tryck på "X" -knappen. Rulla ned till Internetuppkoppling, tryck på "X" och välj "Aktiverad".

3 Rulla ned till Internet-anslutning. Tryck på "X" -knappen. Välj "Ja" på frågan om du vill fortsätta. Välj "Easy" som anslutningen och tryck på "X" -knappen. Efter PS3 detekterar anslutningen genom att trycka på "X" för att spara inställningarna.

4 Välj "Test Connection" och tryck på "X" -knappen. Efter testet lyckas, kommer PS3 använda anslutningen automatiskt när du ansluter till PSN.

Trådlös anslutning

5 Vrid PS3 på. Använd riktningsplattan på styrenheten för att gå till menyn "Inställningar". Välj "Nätverksinställningar" och tryck på "X" -knappen. Rulla ned till Internetuppkoppling, tryck på "X" och välj "Aktiverad".

6 Rulla ned till Internet-anslutning. Tryck på "X" -knappen. Välj "Ja" på frågan om du vill fortsätta. Välj "Easy" som anslutningen och tryck på "X" -knappen. Välj "Wireless" som anslutningstyp.

7 Välj "Scan" och tryck på "X" för att börja söka efter trådlösa nätverk. Välj namnet på ditt trådlösa nätverk och tryck på "X" -knappen. Tryck på "höger" på styrplattan.

8 Ange lösenordet för det trådlösa nätverket (om den har en). Tryck på "X" för att spara inställningarna.

9 Välj "Test Connection" och tryck på "X" -knappen. Efter testet lyckas, kommer PS3 använda anslutningen automatiskt när du ansluter till PSN.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com