Hur man löser systemfel

December 31

Systemrelaterade fel är inte ovanliga. En uppgradering gått fel kan flippa ut registret. Ibland efter en ny enhet läggs, är en nödvändig INF (Information Setup) fil realiseras som saknas. Dessa viktiga filtyper som används i Microsofts operativsystem lagrar viktig konfigurationsinformation för hårdvara ursprungligen installerats på datorn. Om en eller flera av dessa installationsfilerna tas bort, kan en snabbkorrigering vara lösningen. Annars, återställa datorn till den senast kända bra konfiguration är ett pålitligt alternativ till dess att en långsiktig reparation är framgångsrik.

Instruktioner

1 Starta om datorn och sedan trycka på "F8" när meddelandet prompten "Välj vilket operativsystem som ska startas" visas.

2 Tryck på nedåtpilen och välj "Senast fungerande konfiguration (de senaste inställningarna som fungerade alternativ och tryck sedan på" Enter "(OBS: Användare av Windows 7 och Windows Vista använder den visade".. Avancerade startalternativ "skärm)

3 Gå till Microsofts "Windows-uppdateringar" hemsida att få de senaste uppdateringarna för din dator.

4 Avinstallera eller rollback föraren av inkompatibel maskinvara och programvara om systemfel fortsätter att utgöra ett problem.

Tips

  • Saknad systeminstallationen (INF-filer) kommer inte tillbaka till datorn när du använder Senast fungerande konfiguration. Därför gå till webbplatsen, "Tillgängliga snabbkorrigeringar till Supply Missing INF-filer" om du fortsätter att få operativsystemet huvudvärk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com