Hur man fäster musik till foto CD

January 4

Hur man fäster musik till foto CD


Visa dina digitala bilder till vänner och familj genom att kopiera dem på en foto-CD och poppar den i datorn eller DVD-spelare för en familjeföreställning-och-berätta. Bildspel programvara ger en professionell element bilderna genom att du kan lägga till musik och övergångar. Med så många alternativ, är utseendet och ljudet av din visuella minnen helt upp till dig.

Instruktioner

1 Forskning och köpa foto bildspel programvara. Program finns tillgängliga för dem med små, några eller massor av erfarenhet och datorkunskaper. Välj ett program som passar din skicklighetsnivå och krav på kvalitet och alternativ.

2 Installera programvaran och öppna den för att starta ett nytt projekt.

3 Importera bilder till projektet genom att klicka på "import" eller "lägga till" och välja bilder från din bildmapp.

4 Beskära bilderna för bildspelet och sätta dem i ordning.

5 Importera låtar från musikmappen på datorn genom att klicka på eller "importera musik" knappen "lägga till bakgrundsmusik".

6 Välj bilden som du vill att musiken ska börja och hur lång tid du vill att musiken ska spela. Upprepa denna process tills bilder och musik är alla på lämpligt sätt matchas.

7 Spara projektet och ladda en video-CD (VCD) i datorn för att bränna skivan.

Tips

  • VCD stöds av de flesta DVD-spelare, men kontrollera din DVD-spelare manuell eller bränna skivan i DVD-format för att säkerställa att det kommer att spela på din TV.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com