Hur man skapar postgrupper i Microsoft Outlook 2007

September 28

En av de mer kraftfulla och praktiska funktioner av Microsoft Outlook 2007 är att du kan skapa grupper av kontakter för e-post, så kallade distributionslistor. När du har ställt upp dem, kan du välja en hel grupp för att ta emot ett e-postmeddelande med ett klick med musen. Detta är särskilt användbart om du ofta behöver skicka e-post till samma grupp av människor, vilket eliminerar behovet av att välja mottagare en-för-en.

Instruktioner

1 Öppna Outlook. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Nytt".

2 Klicka på "Distribution List" och en textruta visas. Skriv in ett namn som du väljer för listan du skapar. Till exempel, om du ofta skickar anställdas timmar uppdateras till alla anställda i löneavdelningen, kan du namnge din distributionslista "löneavdelningen."

3 Klicka på "Välj medlemmar" -ikonen på fliken Medlemmar. Om du har mer än en adressbok, klicka på en som innehåller de e-postadresser som du vill lägga till i distributionslistan.

4 Välj de medlemmar som du vill lägga till genom att dubbelklicka på varje medlem. När du är klar att lägga till medlemmar, klicka på "OK". Outlook sparar din distributionslista i mappen Kontakter med det namn du gav den i steg 2. Klicka på det som du skulle någon annan kontakt när du skickar ett e-postmeddelande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com