Hur man slår ihop Adobe PDF-filer

May 27

Hur man slår ihop Adobe PDF-filer


Adobe Acrobat är en populär Portable Document Format skrivprogram. Förutom att konvertera utskriftsmaterial till PDF-filer, Acrobat program - Standard, Pro och Suite - erbjuder användarna en mängd olika redigering och formateringsfunktioner. En funktion är möjligheten att kombinera flera PDF-filer till ett dokument. Om du har två eller flera PDF-filer från olika källor som du vill slå samman, kan du göra det i Adobe Acrobat snabbt.

Instruktioner

1 Starta Adobe Acrobat-program. Denna process kommer att arbeta med alla Acrobat program - Standard, Pro och Suite.

2 Klicka på menyn "Arkiv". "Skapa" för att visa en lista över tillgängliga funktioner. Klicka på "Kombinera filer till en enda PDF" alternativet. Denna åtgärd kommer att öppna ett separat popup-fönster.

3 Klicka på "Lägg till filer" -knappen i "Kombinera filer" fönstret. Använd "Look in" menyn för att leta upp mappen där PDF-filer som du vill kombinera sparas. Markera en PDF-fil namn; Klicka på "Add File" -knappen. Upprepa denna process tills alla PDF-filer som du vill sammanfoga har lagts till i Lägg till filer fönstret.

4 Klicka på ett PDF-filnamn i Lägg till filer fönstret. Använd "Flytta upp" och "Flytta ned" för att ändra den ordning i vilken filerna kommer att visas i det kopplade dokumentet. Klicka på "Ta bort" för att ta bort en fil från listan. Klicka på "Nästa" -knappen.

5 Klicka på "Kombinera filer" -knappen. Använd "Spara i" menyn för att välja en mapp där du vill spara den sammanslagna PDF-filer. Skriv in ett namn för den sammanslagna dokumentet i "Filnamn" fältet. Klicka på "Spara" för att slutföra processen att slå samman PDF-filer i Acrobat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com