Skype VPN Konflikter

September 30

Ett virtuellt privat nätverk härmar hur användare ansluter direkt till ett centralt nätverk. En VPN använder också en telekommunikationskanal, oftast Internet, för att ansluta användare till den centrala nätverk på distans. I de flesta fall, en VPN fungerar korrekt med Voice over Internet Protocol applikationer som Skype. Dock kan vissa användare upplever konflikter vid anslutning till Skype.

blockerad Skype

En konflikt mellan Skype och VPN sker ofta med användare i länder som aktivt blockerar Skype. I flera asiatiska, Mellanöstern och sydamerikanska länder, regeringar och Internetleverantörer blockerar Skype-tjänsten i ett försök att främja lokala konkurrenter eller censurera kommunikation. Användare försöker ofta att arbeta runt dessa Skype filter genom att använda VPN-teknik. Medan VPN tillåter användare att få tillgång till Skype i dessa områden, en konflikt resulterar ofta mellan VPN och filtreringsteknik som förhindrar Skype fungerar ordentligt.

konflikter

Vanliga konflikter som uppstår när användare köra Skype via en VPN-intervall från försämrad ljudkvalitet total förlust av Skype funktionalitet. En annan vanlig konflikt tillåter användare att ringa till fasta telefoner och mobiltelefoner, men inte till andra Skype-användare. Vidare kan användarna uppleva samtalsavbrott och minskad ljudkvalitet. Dessutom kan VPN förhindra Skype-programmet från att öppna ordentligt eller starta.

källor

Skype konflikter och problem de orsakar beror på vilken typ och version av VPN för att komma åt Skype-programmet. Vissa VPN upplever vanligen betydande konflikter med Skype, medan andra VPN inte orsaka problem. Om du upplever konflikter, uppdatera VPN och Skype-programmet till den senaste versionen. Om uppdatera VPN inte löser konflikten, försök att använda en annan typ av VPN med Skype.

fler Lösningar

Om att uppdatera eller ändra VPN inte lösa konflikterna, kontrollera brandväggar som finns på datorsystemet. Tillfälligt inaktivera brandväggen och starta Skype-programmet. Dessutom, om datorsystemet använder delad tunnel, stänga av denna funktion. Split-tunnling tillåter en användare att få tillgång till VPN samtidigt användaren åtkomst till en lokal eller trådlöst nätverk. Inaktivera split-tunneling funktionen kan dock leda till långsammare Internet trafik genom VPN-servern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com