Hur att chatta från Yahoo brevlåda

August 10

E-post erbjuder nära omedelbar leverans av meddelanden, men du kan inte förvänta sig så snabbt ett svar. Om du behöver en text ordväxling som efterliknar en normal konversation, är onlinechatt din bästa insats. Även på en gång, chatta krävs tredjepartsprogram som ska installeras på datorn, kan du nu få tillgång till Yahoo! Chat direkt från ditt Yahoo! Mail-konto. Detta gör att du snabbt utbyta tankar med någon som är online och inloggad på sitt Yahoo! -konto.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Yahoo! brevlåda.

2 Klicka på "Visa" bredvid "Chat & Mobile text" på den vänstra panelen. Om du redan kan se dina Chattkontakter, behöver du inte utföra detta steg.

3 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "jag" och välj "tillgänglig" om du vill att dina kontakter för att se din onlinestatus så att de kan kontakta dig.

4 Klicka på "Lägg till" bredvid "Online Kontakter" och ange e-postadressen eller chatt användarnamn i respektive fält. Du kan välja "Y! Messenger" och "Windows Live" genom att klicka på rullgardinsmenyn märkt med en av dessa namn. Detta gör det möjligt att lägga till kontakter i chattlistan. Klicka på "Spara".

5 Klicka på namnet på en kontakt i listan för att öppna ett chattfönster. Om du inte kan se någon chattkontakter, klicka på pilen bredvid "Online kontakter" för att utöka listan.

6 Skriv din chatt text, och tryck på "Enter" för att skicka meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com