yahoo mai utan annonser

Hur man kan bli av Yahoo Messenger 9 Annonser


Med Yahoo! Messenger kan du chatta med omedelbar texter eller videochatta med familj och vänner över hela världen. Yahoo! Messenger har i allmänhet ett antal annonser som smileys. Dessa annonser bromsa nätverkets hastighet och prestanda för din ansökan och kan vara irriterande. Bli av Yahoo! Messenger annonser utan korrumpera ditt program med en gratis annons borttagning nytta.

Instruktioner

1 Ladda ner en gratis Yahoo! Messenger annons borttagningsverktyg såsom Download Ad Destory 5.0.

2 Stäng Yahoo! Messenger om du för närvarande använder den och starta annonsborttagningsverktyg.

3 Välj annonskategorier som du vill blockera. Om du vill blockera alla annonser väljer alla kategorier på annonsborttagningsverktyg. Klicka på "Patch". Starta Yahoo! Messenger. Du bör inte längre se annonserna.

Hur man skapar en gratis hemsida utan annonser


Många gratis hemsida leverantörer tjäna pengar genom att placera annonser på användarens webbplatser. Vissa webbutvecklare har anledning att undvika sådana annonser och behöver en specialiserad lösning. Sådana lösningar för personliga eller affärsmässigt bruk tillåta användning av skriptspråk i tillägg till standard HTML.

Instruktioner

1 Registrera dig med en av de fria webbplats leverantörer.

2 Överföra innehåll. Innehållet är ord, bilder och multimedia som fyller din webbplats. Ladda upp inifrån webbläsaren.

3 Publicera din webbplats. Varje webbplats provider har ett publiceringsförfarande som är sällan mer än en knapptryckning.

Tips

  • Även om ingen av de rekommenderade webbleverantörer placera sina egna annonser på din webbplats, många kan du placera dina egna annonser om du vill. Både Google Adsense och Yahoo Publisher Network erbjuder annonsskapande tjänster. Annonser som du skapar kan sedan placeras på din webbplats för att generera inkomster.

Ta bort Yahoo Messenger utan att ta bort Yahoo-konto


Ta bort Yahoo! Messenger från datorn inte bort din Yahoo! konto. Du kan säkert avinstallera Messenger och ändå ha tillgång till din e-post, spel och allt annat som Yahoo erbjuder på webben. Du kommer också att kunna installera Messenger vid ett senare tillfälle utan att behöva skapa en ny Yahoo ID. Du bara ta bort programmet, inte hela kontot.

Instruktioner

1 Klicka på Start-menyn längst ned på skärmen.

2 Klicka på "Kontrollpanelen."

3 Välj "Lägg till eller ta bort program" (XP) eller "Avinstallera ett program" (Vista). Om du har Vista eller Windows 7 och du ser inte ett alternativ för att "Avinstallera ett program" hittar du denna funktion under "Program och funktioner "i" Kontrollpanelen. "

4 Välj "Yahoo Messenger" på listan över program som visas.

5 Klicka på "Avinstallera" eller "Ta bort".

6 Klicka på "Finish" när avinstallations visas och vänta på Yahoo! Messenger avinstalleras. Du kommer att se att det tas bort från programlistan när den är klar.

Sätt att använda Yahoo Messenger utan att hämta den


I en värld av kommunikation via Internet, har snabbmeddelanden blivit ett av de vanligaste formerna av ögonblicklig kommunikation. Av de många program för snabbmeddelanden, har Yahoo Instant Messenger utmärkt sig som en av de mest populära val. Men det finns tillfällen när du befinner dig bort från Yahoo Instant Messenger och fortfarande vill prata på nätet.

Yahoo Web Messenger

Yahoo erbjuder en webbaserad Web Messenger som ger tillgång till Yahoo Instant Messenger vänner och chattar. Användare kan logga in från valfri webbläsare använder sin Yahoo-ID och prata som vanligt. Yahoo Web Messenger kan även användas för att lägga till Live Messenger-kontakter, precis som den vanliga Yahoo Instant Messenger.

Meebo.com

Meebo.com erbjuder en eklektisk blandning av många sociala nätverk webbplatser och snabbmeddelandeprogram allt i ett webbaserat paket. Förutom att få tillgång till Yahoo Instant Messenger-kontakter på nätet utan en nedladdning, kan användarna också kontakt med sina kontakter från deras Windows Live Messenger, AOL Instant Messenger, och Facebook.

EBuddy.com

EBuddy är ett webbaserat flera nätverk messenger program, som ger tillgång till Yahoo Instant Messenger, Windows Live Messenger och AOL Instant Messenger alla från samma dator. Ingen nedladdning krävs, och användarna kan chatta på nästan vilken dator som helst, även de skyddas av en brandvägg.

ILoveIM.com

ILoveIM.com är ett webbaserat instant messenger program som ger tillgång till de flesta populära chattprogram, inklusive Yahoo Instant Messenger. ILoveIM.com kräver ingen nedladdning, ingen mjukvara och inga Java plug-ins för att köra, och erbjuder de flesta av de centrala funktionerna från olika instant messenger program i dess gränssnitt.

Kool IM

Kool IM är en webbaserad instant messenger-klient som ansluter användare med stora instant messaging-tjänster, inklusive Yahoo Instant Messenger. Detta program erbjuder ett brett utbud av messenger val, alla tillgängliga på en gång.

Hur vill kolla din Yahoo Mail utan att gå till Yahoo Site


Yahoo! Mail kan vara ett bra sätt att skicka och ta emot meddelanden via Internet, men en del användare tycker att det är alltför tidskrävande och frustrerande att behöva navigera genom Yahoo! startsidan för alternativ bara för att komma åt sin e-post. Lyckligtvis användare som bara vill komma åt sin e-post utan alla extrafunktioner, såsom Yahoo! rubriker och hemsida nyheter, kan göra det via Yahoo! Mail direkt inloggningsskärmen.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och tillgång till webbläsare som du väljer.

2 Gå till Yahoo! Mail direkt inloggningsskärmen (se Resurser).

3 Ange din Yahoo e-postadress (det är inte nödvändigt att ange hela din adress, du kan utelämna @ yahoo.com del om så önskas).

4 Ange ditt Yahoo! Mail lösenord och klicka på "Logga in" -knappen direkt under lösenordsfältet.

5 Klicka på "Mail" för att läsa och skicka e-post.

Tips

  • Om du använder en Yahoo webbläsare, inte klicka på "Logga in" för att komma ditt Yahoo! Mail-konto från den skärmen som det kommer att ta dig till en modifierad version av Yahoo hemsida snarare än att endast e-post sida.

Du kan installera Yahoo Messenger även utan administratörsrättigheter på en Windows-dator, så länge du är på ett hem eller personliga nätverk och inte med hjälp av ett företagsnätverk, vilket vanligtvis begränsar installation av ny programvara. Om du använder en företagsdator, kontaktar du systemadministratören om tillstånd. Om du använder ett hemnätverk eller dator, se till att placera Yahoo Messenger installationsfilen i rätt katalog. När du installerar programmet, det tillgängliga endast för Windows användarkonto och ingen annan.

Instruktioner

1 Gå till messenger.yahoo.com i webbläsaren och klicka på "Ladda ner nu" -knappen. Filen kan börja ladda ner direkt. Om det är möjligt, välja en plats att spara filen, företrädesvis i en mapp i Windows användarkatalogen. Om du redan har laddat ner filen, se till att filen finns i din användarmapp eller en av dess undermappar. Annars flyttar installationsfilen i användarkatalogen.

2 Dubbelklicka på Yahoo Messenger installationsfilen. Klicka på "Kör" knappen. När "User Account Control" dialogrutan visas, klicka på "Ja" -knappen.

3 Välj Yahoo Messenger installationsalternativ och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

4 Acceptera användarvillkoren genom att klicka på kryssrutan längst ner på skärmen.

5 Klicka på "Install" och vänta på att programmet för att installera under ditt användarkonto. En gång installerat, kan du logga in på Yahoo Messenger och börja chatta från ditt konto.

Tips

  • Som standard Windows Vista och Windows 7 Home Edition kan du installera programvara för att dina användarkonton, men om huvud admin användaren ändrar inställningen kan det hindra dig från att installera några av de filer som behövs, även till din användarmapp.
  • Kontakta systemadministratören för datorn eller i nätverket om du inte har installationsbehörighet.

Hur man installerar Yahoo Messenger utan administrativa privilegier


Om du har Vista eller Windows 7 Yahoo Messenger inte installeras på en vanlig användarkonto. Dessa konton är begränsade till grundläggande förändringar som inte påverkar operativsystemet eller andra användare. Du måste logga in med ett administratörskonto för att fortsätta med installationen och Messenger kommer att vara tillgänglig för alla användare om det inte är blockerad i Föräldrakontroll. Den alternativa metoden tillfälligt höjer ditt konto ger dig tillstånd att installera.

Instruktioner

1 Öppna mappen där installationsfilen finns. Detta är förmodligen "Din-användarnamn", "data" eller någonstans på skrivbordet.

2 Tryck på höger musknapp för att högerklicka på filen.

3 Klicka på "Kör som administratör" och ange ett Admin användarnamn och lösenord. Installationen kommer att fortsätta normalt.

Tips

  • User Account Control kan blockera installationen även om du är inloggad som administratör. Ange ditt lösenord vid prompten för att fortsätta eller gå till "Kontrollpanelen" och sedan "System och säkerhet" för att stänga av UAC.
  • Om du inte kan få en administratör att logga in använder Yahoo Messenger för webben som en lösning. Du kör det i alla webbläsare och det kräver ingen installation.

Hur vidarebefordra e-post från Yahoo Mail utan att uppgradera till Mail Plus


Om du föredrar att läsa inkommande Yahoo e-postmeddelanden med en annan e-postkonto, såsom e-rutan från din Internetleverantör eller din arbetsgivare, måste du vidarebefordra Yahoo e-post. När du vill automatiskt vidarebefordra alla inkommande Yahoo! e-post, måste du uppgradera till Mail Plus. Om man håller sig till med de vanliga gratis Yahoo! Mail, måste du manuellt vidarebefordra varje meddelande, en i taget. Du kan manuellt vidarebefordra meddelanden till dig själv eller till en annan persons e-postadress.

Instruktioner

1 Gå till Yahoo webbplats (yahoo.com).

2 Logga in på ditt Yahoo! -konto.

3 Klicka på "Mail" högst upp på sidan.

4 Klicka på "Inkorgen" under "mappar."

5 Klicka på ett e-postmeddelande som du vill vidarebefordra.

6 Klicka på "Forward" -knappen.

7 Skriv den e-postadress som du vill vidarebefordra meddelandet i "Till" -fältet. Du kan också klicka på länken "Infoga adresser" och klicka sedan på kryssrutan bredvid en kontakt i din adressbok, och klicka sedan på "Infoga Kontrollerad Kontakter" -knappen.

8 Klicka på "Skicka".

Yahoo Messenger är en chat-applikation som låter dig kommunicera, skicka och ta emot filer från familj och vänner över ett nätverk som helst i världen. Denna enkla att använda programmet kan du lägga till och redigera kontakter, byta bilder, musik och videoklipp samt anpassa dina dolda inställningar för att bestämma vem som ska vet att du är på nätet. Du behöver inte ha Yahoo verktygsfält installera Yahoo Messenger.

Instruktioner

Installera Yahoo Messenge till Windows

1 Gå till nedladdningssidan Yahoo Messenger (se Resurser).

2 Välj "Download Now" och klicka på "Kör". Programmet kommer att ladda ner och installationsfönstret öppnas.

3 Stäng programmet. Klicka på "Nästa" på Yahoo Messenger installation. Läs och acceptera villkoren och avtalen och klicka på "Nästa".

4 Välj var du vill spara programmet och klicka på "Install" för att slutföra installationen.

Installera Yahoo Messenger på en Macintosh

5 Gå till nedladdningssidan Yahoo Messenger (se Resurser).

6 Klicka på "Mac" under andra versioner. Klicka på "Download Now". Yahoo Messenger .dmg-filen hämtas till skrivbordet.

7 Dubbelklicka på .dmg-filen för att montera den och sedan dubbelklicka på "Yahoo Messenger fil" för att installera programmet. Läs och acceptera villkoren och avtalen. Välj var du vill spara programmet och klicka på "Install" för att slutföra installationen.

Hur man använder Yahoo Messenger utan att hämta den


Till skillnad från traditionella chattprogram som krävs för dig att ladda ner och installera ett program, är en tjänst som gör att du kan chatta med dina Yahoo och Windows Live vänner från valfri webbläsare Yahoo Messenger för webben. Denna applikation kan vara särskilt användbart om du använder en dator som skyddas av en brandvägg eller en proxyserver.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett konto med Yahoo Messenger.

2 Använd din Yahoo användarnamn och lösenord för att logga in på chattprogram på http://webmessenger.yahoo.com/.

3 Vänlistan blir automatiskt tillgänglig när du loggar in, så du bör vara redo att chatta direkt.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com