windows 7 x32 patch kb 890830

Vad är Microsoft Patch KB 890830?


Microsoft ger regelbundet säkerhetsuppdateringar till Windows familjen av operativsystem genom program nedladdningar känd som "plåster". När hämtat dessa program installera delar av kod som botemedel programvarufel eller säkerhetsproblem. Windows utför många av dessa uppdateringar automatiskt. Varje plåster ges en unik identifieringskod för att referera information om vilken typ av uppdatering.

Beskrivning

Microsoft Patch KB890830 är en "skadlig programvara Removal Tool" som släpptes för att ge en omedelbar lösning för datorer som infekterats med Blaster, Sasser och Mydoom virus. Ytterligare virus har tillkommit genom veckovisa uppdateringar program patch.

Fungera

Plåstret är utformat för att upptäcka om eller inte filer som installerats av en särskild förteckning över virus finns på en dator. Om de upptäcks, kommer programmet att ta bort alla filer i samband med dessa virus. När identifierings- och borttagningsprocessen är klar, är en rapport visas som visar vad skadliga programfiler (om någon) togs bort.

versioner

Den KB890830 patch kan användas för att kontrollera Windows 7, Vista, XP, 2000 och Server 2003-versioner av Microsoft Windows.

Installation

När programmet filen har hämtats, dubbelklicka på installationsfilen kommer att påbörja installationsprocessen.

varningar

Programmet är inte avsett att ersätta med hjälp av antivirusprogram. 64-bitarsversioner av Windows kräver en annan version av plåstret tillgängliga genom att följa en länk som levereras på KB890830 patch nedladdningssida. Datoradministratörer uppmuntras att läsa dokument KB891716 (nås via länken nyssnämnda) innan du installerar KB890830 plåstret på ett företagsnätverk miljö.

Plåstret MS08-067 släpptes i december 2008 som ett svar på den kritiska sårbarheten i Windows-operativsystem som kan tillåta fjärranvändare att få tillgång till en dator och exekvera en kod. Plåstret åtgärdar sårbarheten i "Server" service, som stöder fildelning och utskrift i ett nätverk. Drabbade operativsystem är Windows 2000 Service Pack 4, alla versioner av Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista och Windows Server 2008. patch finns tillgänglig för nedladdning på Microsofts webbplats.

Instruktioner

1 Ladda ner MS08-067 patch.

2 Klicka på motsvarande operativsystem under "Affected Software" bordet för att gå till nedladdningssidan.

3 Klicka på "Download" -knappen.

4 Spara den körbara filen till en plats på hårddisken för att ha en säkerhetskopia av filen.

5 Gå till den plats på hårddisken där MS08-067 körbara filen sparas.

6 Dubbelklicka på MS08-067 körbara filen för att installera. Starta om datorn om det behövs.

En 32-bitarsversionen av Windows Vista har bara möjlighet att hantera upp till 4 GB (gigabyte) systemminne (RAM), från vilken den förbehåller 2GB för user-mode program och andra 2GB för kernel-mode program. Om du vill öka mängden systemminne reserveras för user-mode program från 2 GB till 3 GB, kan du göra det genom att aktivera "3GB Switch" via Windows Vista "Kommandotolken". Detta kommer dock att minska mängden systemminne för kernel-mode program från 1 GB.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", klicka på "Alla program", klicka på "Tillbehör" högerklicka "Kommandotolken" och klicka på "Kör som administratör" för att öppna Windows Vista "Kommandotolken".

2 Skriv "bcdedit / set IncreaseUserVa 3072" (utan citattecken) i "Kommandotolken" och tryck på Enter för att ställa in 3GB startbrytaren på Windows Vista x32.

3 Starta Windows Vista att låta ändringarna träder i kraft.

Windows Installer plåster innehåller uppdateringar till program användare installerade med Microsoft Windows Installer. De klarar även data från dessa program så att programmen hämtas med Windows Installer fungerar. Dessa är i allmänhet tillfälliga filer som kan tas bort av en användare om han önskar. För att göra detta, är en användare som krävs för att komma åt datorns hårddisk sanering funktionen så att han kan ta bort datorns temporära filer.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Microsoft Windows på den nedre vänstra sidan av skärmen och markera "Alla program" från startmenyn.

2 Välj "Tillbehör" från menyn Alla program, välj sedan "Systemverktyg".

3 Välj "Diskrensning" och sedan välja att rengöra datorns enhet C med "Välj enhet" visas.

4 Välj "Diskrensning" -fliken från fönstret som visas.

5 Markera kryssrutan bredvid "Temporary Files" och klicka på "OK".

Tips

  • Radera patch-fil med denna metod sänder det till papperskorgen. För att ta bort den från papperskorgen, öppna Papperskorgen och välj "Töm papperskorgen" alternativet.

Windows XP fanns i en mängd olika versioner, med olika arkitekturer, uppgraderingar och språk. Windows XP Pro SP2 x32 ED SWE beskriver alla fyra av dessa funktioner för en viss installation av Windows XP.

Windows XP Pro

"XP Pro" står för XP Professional, som var en av de tre primära utgåvor av operativsystemet tillsammans med Hem och Media Center upplagor. Den var avsedd för företagsanvändare med ytterligare nätverk och samarbetsverktyg.

SP2

Detta hänför sig till status uppdatering av systemet, i det här fallet "Service Pack 2" Microsoft släppte totalt tre tjänstepaket för Windows XP. Service Pack 2 var en betydande tillskott släpptes 2004 som behandlade många säkerhetsproblem och fel, och lagt till flera nya funktioner.

x32 ED

Windows XP Professional släpptes i både 32- och 64-bitarsversioner, med den senare ger ytterligare stöd för 64-bitarsprogram. "X32" hänvisar till 32-bitarsversion av programvaran.

SWE

Den "SWE" förkortning informerar användaren om att den version av Windows XP använder svenska som standardspråk. Även om alla versioner av Windows XP inkluderar stöd för dussintals språk, versioner som säljs i ett visst språk region använder det språket som standard.

Vad är Windows Security Patch?


Med hundratusentals skadliga program som finns, att hålla datorn uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna är viktigt att hålla ditt system säkert. Dessa fläckar åtgärda kända sårbarheter i Windows operativsystem, stoppa de senaste virus och skadlig kod från att utnyttja och infektera din dator.

Vad är en Windows Security Patch?

Microsoft Windows och andra operativsystem är extremt komplexa och innehåller många miljoner rader kod. Detta innebär ofta att när ett nytt operativsystem släpps och används av ett stort antal människor, programvarufel och sårbarheter uppstår. Säkerhet är en konstant katt och råtta-lek mellan malware författare på jakt efter säkerhetshål och sårbarheter som de kan utnyttja, och Microsoft, som syftar till att åtgärda problemen och stänga hålen innan skadlig programvara kan utnyttja. När ett fel upptäcks, Microsoft släppa patchar som ersätter sårbara filer med säkra versioner, stoppa bedrifter uppstår.

Hur laddar jag ner patchar?

Microsoft släpper sina patchar via Windows Update Center. Windows Update-tjänsten skannar din dator för att upprätta programmet installerat på datorn, tillsammans med versionsnummer. Den använder sedan denna information för att visa de tillgängliga patchar frigörs för att åtgärda kända sårbarheter i den installerade programvaran. Antingen kan du söka efter nya patchar manuellt, eller Windows Update Service kan köras automatiskt, kontrollera om nya patchar och ladda ner de senaste uppdateringarna som de görs tillgängliga.

Hur ofta patchar släpps?

Microsoft släpper normalt fläckar på den andra tisdagen i månaden, som kallas "Patch tisdag." Microsoft släppa patchar som ett parti, för att rätta till eventuella problem tidigare. I sällsynta fall, om skadlig kod aktivt utnyttja en sårbarhet, kommer Microsoft att bryta sin normala cykeln och släpp en nödsituation patch. Genom att ställa in Windows Update Service för att automatiskt hämta och installera patchar, du vet att din dator är alltid uppdaterad med de senaste uppdateringarna, när de blir tillgängliga.

service Pack

Varje så ofta i ett operativsystem livslängd, Microsoft släppa en Service Pack, som, liksom att lägga till nya funktioner till operativsystemet innehåller ett arkiv av säkerhetskorrigeringar släpptes fram till denna tidpunkt. Om du formaterar hårddisken, eller köpa en ny dator, installera den senaste Service Pack stoppar Windows Update från att behöva ladda ner ett stort antal patchar från Microsoft-servrar, vilket sparar tid och bandbredd. Service Packs är numrerade och kallas Service Pack 1, Service Pack 2, etc. Windows XP hade tre service packs släppts under dess livslängd, med Windows 7 fortfarande på sin första och med tidpunkten för offentliggörandet.

Hur man installerar ett giltigt Windows Installer Patch paket för Adobe Reader


Om du vill installera ett giltigt Windows Installer patch-paket för din installation av Adobe Reader, måste du se till att du får det direkt från Adobe. hämta aldrig något som ett plåster för ett program från en tredje part webbplats, eftersom risken för misstag spionprogram eller ett virus är alldeles för stor. Du kan säkerställa att du hämtar en giltig patch för Adobe Reader med hjälp av sin egen uppdateringsprogram, som redan är installerat på datorn.

Instruktioner

1 Klicka på "Start".

2 Klicka på "Alla program."

3 Klicka på "Adobe Reader" för att öppna verktyget.

4 Klicka på menyn "Hjälp".

5 Klicka på "Sök efter uppdateringar ...." Adobe Reader kommer att ansluta till autentiserad Adobes webbservrar för att kontrollera om det finns tillgängliga korrigeringspaket för din version av programmet. Klicka på "Ladda ner och installera" för att ladda ner dessa giltiga Windows Installer korrigeringspaket.

Hur man reparerar Windows-registret med Pro Patch


Windows Pro registret är en databas som hjälper Windows Pro-datorer köra många grundläggande komponenter i operativsystemet. Användare kan redigera registret manuellt genom Regedit funktion, men det är farligt. Ett stavfel och du kan inaktivera en del av systemet. Ett säkrare sätt att redigera är genom en Windows Pro lapp. Dessa plåster innehåller lite förutbestämda ändringar, så att du kan göra ändringarna automatiskt. Reparera registret med en Pro patch är enkel.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" typ "regedit" i sökfältet och tryck på "Enter" för att öppna Registereditorn. Säkerhetskopiera registret genom att välja "Export" från menyn "File". Detta gör att du kan återgå bör plåstret orsaka mer problem.

2 Ladda ner Windows Pro lapp som du vill använda. Hundratals lappar kan hittas på nätet och en del ingår i Windows-uppdateringar. Denna patch bör ha förlängnings .reg.

3 Stäng alla program öppna på datorn.

4 Dubbelklicka på REG-filen.

5 Ange ditt datorlösenord.

6 Klicka på "Apply".

7 Starta om datorn för att uppdatera registret.

Windows Installer körs på alla Windows-operativsystem. Den inbyggda verktyg börjar arbeta när du laddar ner någon programvara på din dator. Installatören håller reda och hanterar all komponent eller filer för att programmet, och placerar dem på en plats på datorn så att programmet fungerar effektivt när du använder den. Windows Installer Patch är en uppdatering eller fixerar några problem i Windows Installer. Det är möjligt att ta bort Patch från datorn.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Start" från botten av skrivbordet.

2 Klicka på "Kontrollpanelen" i listan över program.

3 Klicka på "Lägg till eller ta bort program" i Windows XP. Klicka på "Program" och klicka sedan på "Program och funktioner" för Vista och Windows 7. En lista över installerade program visas.

4 Sök i listan över program för att hitta "Windows Installer Patch" och klicka på filen.

5 Klicka på "Ändra / Ta bort" för Windows XP. Klicka på "Avinstallera" -knappen i Vista och Windows 7.

6 Bekräfta borttagning av Windows Installer Patch genom att klicka på "Ja" -knappen för Windows XP, Vista och Windows 7.

7 Vänta tills filerna att avinstallera.

8 Starta om datorn.

Windows Patch Verktyg


Microsoft Windows operativsystem underhåll är ett stort ansvar av Windows systemadministratör den. Allmänna systemuppdateringar tillhandahålls online via Windows Update. Den andra tisdagen i varje månad, kallad Patch tisdag, släpper Microsoft säkerhetspatchar för deras operativsystem. Dessa är kritiska patchar som måste tillämpas på varje Enterprise Server. En mängd olika lapp verktyg finns för att automatiskt distribuera Windows säkerhetskorrigeringar och andra uppdateringar till flera system.

Adventnet ManageEngine

Detta Enterprise Desktop Management paket tillhandahåller patch-hantering och Service Pack Installation för servrar som kör Microsoft Windows. Andra funktioner inkluderar skrivbordsdelning, inloggningsrapporter, AD rapporter och lagerhantering. Den senaste versionen av Advent s ManageEngine Desktop Central är version 7.

Windows Server Update Service (WSUS)

Microsoft Windows Server Update Service (WSUS), utformad för att hantera och distribuera Windows patchar och service packs, är en fri produkt som erbjuds av Microsoft. De senaste versionen har en ny funktion som delpoys uppdateringar och patchar för Microsoft Office, Exchange Server och SQL-servrar. En annan ny funktion som ingår är möjligheten att distribuera patchar till en viss grupp av datorer i nätverket.

Altiris

Altiris erbjuder en patch-hantering produkt som kallas Patch Management Solution för Windows. Denna lösning tar en inventering, via en agent, av systemen i nätverket. Wizards kan sedan inledas för att distribuera patchar. Patch Update scheman är också tillgängliga för att garantera patchar är installerade och system hålls aktuell. Den senaste versionen finns är version 7.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com