webbläsare w2000

Hur man håller NetZero från att kapa din webbläsare


Om du märker att din webbläsare har ändrat standard hemsida till NetZero, installerat en NetZero verktygsfält, eller låter NetZero pop-ups avbryta kontinuerligt din sessionen då du är offer för en webbläsare kapning. Detta innebär att ett virus eller annan smygande program har infekterat din webbläsare. Du kanske märker webbläsare omdirigeringar när du försöker söka, spam i din e-post, konstant popup-fönster, och en förändrad hemsida. Håll NetZero från att kapa din webbläsare genom att ta bort alla spår av programmet.

Instruktioner

1 Slå på datorn och logga in som administratör.

2 Stäng webbläsaren och koppla datorn från Internet. Kör ditt anti-virus program för att se om det gör sig av med viruset. Ta bort eller karantän några virus som hittas.

3 Gå till "Start"> "Kör" och skriv "regedit". Hit "Enter" för att få upp registret.

4 Klicka på mappar som finns till vänster i menyn för att hitta "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel".

5 Titta igenom listan över filer till höger för något som heter "ResetWebSettings" eller "hemsida". Klicka på dem och ta bort dem om de finns.

6 Klicka på mapparna till vänster för att hitta "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main".

7 Titta på de filer som anges till höger för att hitta "Default_Page_URL" och "startsida". Se till att webbadressen matchar din valda startsida och inte netzero.com. Om det står netzero.com, dubbelklicka på filnamnet och redigera webbadressen.

8 Klicka på mappar som finns till vänster i menyn för att hitta "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main".

9 Titta på de filer som anges till höger för att hitta "Default_Page_URL" och "startsida". Se till att webbadressen matchar din valda startsida och inte netzero.com. Om det står netzero.com, dubbelklicka på filnamnet och redigera webbadressen.

10 Klicka på mappar som finns till vänster i menyn för att hitta "HKEY_USERS \ Default \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main".

11 Titta en gång på de filer som anges till höger för att hitta "Default_Page_URL" och "startsida". Se till att webbadressen matchar din valda startsida och inte Netzero.com. Om det står netzero.com, dubbelklicka på filnamnet och redigera webbadressen.

12 Stäng Registereditorn och starta om datorn.

Tips

  • Håll alltid ditt anti-virus program som körs i bakgrunden för att förhindra webbläsare kapar.

Majoriteten av interaktioner på Internet sker genom webbläsare. Sådana interaktioner kan inte existera utan ett sätt att ansluta till Internet. Din Internetleverantör och vilken webbläsare du använder för att ansluta till Internet är oftast helt olika saker.

Vad är en webbläsare?

Webbläsare kan du se webbsidor över nätet. Alla webbsidor i World Wide Web är gjorda speciellt för webbläsare för att kunna "bläddra" dem, därav namnet.

Vad är en Internetleverantör?

Internetleverantörer är företag som du underteckna ett kontrakt för att ge dig tillgång till Internet. De bär signaler datorn skickar till andra destinationer och göra din interaktion med den digitala världen möjligt.

missuppfattningar

Även om det kan verka som du är ansluten via Internet så fort du öppnar din webbläsare, anslutningen sker vanligtvis mycket tidigare. Om du har en bredbandsanslutning, är du oftast ansluten till Internet så fort datorn är påslagen.

Internet-anslutning via webbläsare

Webbläsare ofta kan hjälpa dig att ansluta till Internet, särskilt om du har en uppringd anslutning. Till exempel, AOL och Internet Explorer är webbläsare som hjälper dig att ansluta till Internet via uppringd.

Klargörande

Även om vissa webbläsare hjälper dig att ansluta till Internet, betyder det inte att din webbläsare ger dig Internet. Ytterst är Internetleverantören den som verifierar din Internet-anslutning.

Annan upplösning i webbläsare med Google Chrome


Chrome är Googles patentskyddade webbläsare, utformad för att fungera snabbt och smidigt. Ibland kan förändringar i upplösning påverkar ditt sätt att se objekt på webbplatser. Problem med webbläsaren upplösning är oftast på grund av ändringar i inställningarna för datorn eller Chrome själv, och kan ändras snabbt.

Tangentbordsgenvägar

Enkla kortkommandon kan ändra upplösning på Google Chrome. Om du ser en annan upplösning i Chrome än andra webbläsare kan du oavsiktligt ändrat det med hjälp av tangentbordet. För att öka upplösningen och zooma ut, håll ner "Ctrl" och tryck på "-" knappen. För att minska upplösning och zooma in genom att hålla ned "Ctrl" och tryck på "+" knappen. Utslagning "Ctrl" plus "0" återställer standardinställningarna för webbläsaren.

Chrome inställningar

Chrome kan du ändra upplösningen av ett öppet fönster från menyn Inställningar. Klicka på skiftnyckelikonen längst upp till höger i Chrome-fönstret. Några alternativ ner, det finns en Zoom alternativ med ett reglage. Dra reglaget åt höger för att zooma in på sidan och minskar upplösningen, och till vänster för att öka upplösningen och zooma ut. Om du vill ändra upplösningen för alla Google Chrome-fönster, klicka på skiftnyckelmenyn och gå till "Alternativ" på en dator eller "Inställningar" på en Mac. På "Under huven" -fliken, har Web Content sektionen ett alternativ för att byta sida zoom.

dator~~POS=TRUNC

Dina övergripande datorns inställningar styr hur du ser objekten på skrivbordet. Om upplösningen är inställd på hög, fönstren och textstorlek automatiskt mindre. När Chrome upplösning är annorlunda än andra webbläsare, är det förmodligen eftersom deras inställningar har ändrats för att arbeta med datorn upplösning. Kontrollera datorns bildskärmsinställningar för att se om de orsakar problem. Från Kontrollpanelen, klicka på "Visa" och "Inställningar" och sedan justera reglaget för skärmupplösning. I de flesta fall är upplösningen standardskärmen den mest effektiva.

andra lösningar

Om din felsökning försök har ingen inverkan på Chromes upplösning, kan du ha en korrupt fil eller inställning. I så fall, avinstallera Google Chrome, ladda ner den senaste versionen och installera den på din dator. Innan du avinstallerar program, spara dina inställningar och bokmärken.

Internet Explorer och Mozilla Firefox är två webbläsare, i egenskap av din inkörsport till den fantastiska världen av Internet. Om varken programmet fungerar, kan du felsöka problemet för att fastställa problemet och lindra det, så att du får din anslutning igång.

Prova andra webbläsare

Innan oroa dig för din Internet-anslutning kan du försöka att ansluta med hjälp av andra webbläsare. Medan du sannolikt inför en anslutningsproblem, kontrollera att du inte kan ansluta med fler webbläsare hjälper precisera problemet. Även om du inte kommer att kunna ladda ner nya webbläsare om du inte kan få på nätet, är detta ett enkelt test som ska utföras om du redan har en annan webbläsare installerad på din dator, till exempel Google Chrome, Apple Safari eller Opera.

Felsöka I Windows

Windows meddelandefältet innehåller en ikon för Internet-anslutning. Medan ikonen ändras baserat på din anslutningsstatus, ofta har det en bild av mottagnings barer, som de på din mobiltelefon. Musen över ikonen och en liten pop-up berättar om du är ansluten och i så fall i vilken nätverk. Innan felsökning, klicka på ikonen och se om något nätverk är inom räckhåll. Om du ser din genom att klicka på nätet, sedan "Connect" innan du kontrollerar Internet Explorer och Firefox. Om du fortfarande inte är ansluten och högerklicka på ikonen och välj "Felsökning Problem" alternativet. I det nya fönstret, följa Windows instruktioner att räkna ut nätverksanslutningsproblem.

Kontrollera anslutningen

Om du inte kan ansluta till ett nätverk, men du vet att du har tillgång till Internet, kan det hända att nätverket inte vara ansluten. Gå till modemet och routern och se till att alla Internet-relaterad utrustning är helt inkopplad. Var uppmärksam på lamporna som visas på din hårdvara, om det finns ett problem, kan en statuslampa ger ledtrådar för att lösa problemet. Återställ utrustningen genom att ta bort nätsladden från enheten, inte väggen och ansluta den igen efter en paus på 10 till 30 sekunder. Efter att ha gett din anslutning tid att etablera, kontrollera Windows igen för nätverkstillgänglighet.

Laptop Nätverksswitch

Om du använder en bärbar dator, leta efter en nätverksnyckel eller switch. Du kanske har av misstag tryckt på knappen, kopplar din bärbara intern nätverksadapter. Om det är ett tangentbord knapp, kan symbolen ser ut som mottagnings barer eller en antenn. Om det är en switch, kontrollera framåt, åt sidorna och baksidan av din bärbara dator. Ibland knapp eller omkopplare har ett rött ljus när inaktiveras och ett blått ljus när det är aktiverat.

brandvägg

Brandväggar är dator- och Internetsäkerhet program som hjälper till att skydda dig när du är ansluten till World Wide Web. Dessa program övervaka dina kontakter och blockerar de brandväggen finner misstänkta. Om Windows säger att du är ansluten och din Internet hårdvara fungerar korrekt, kan brandväggen oavsiktligt blockera både Firefox och Internet Explorer, miste dem för opålitliga programvara. Även om varje brandvägg användargränssnitt skiljer programmet innehåller en lista över regler och undantag om vilka program som automatiskt får ansluta. Lägg båda webbläsare i undantagslistan, som ibland kallas den vita listan. Se till att du inte av misstag lägga till dem i den svarta eller blockerade listan.

En webbläsare är ett program eller datorprogram som låter dig bläddra, åtkomstplatser eller information, och interagera med alla data på Internet. Lanseringen av den egna webbläsaren Netscape Navigator i mitten av 1990-talet förebådade genombrott tillväxt och efterföljande godkännande av Internetrevolutionen av miljontals användare över hela världen. Sedan dess har många webbläsare - Firefox, Internet Explorer, Chrome, Konqueror, Opera, Safari och mer - har kommit ombord, med olika kapacitet, fördelar och add-ons.

moderna Capabilities

De flesta moderna webbläsare nuvarande webbsidor som platta dokument fylld med bilder, bilder, video och text. Vissa avancerade webbläsare, som Opera, ge full tangentbord och röststyrning för att interagera med webbläsaren.

Funktioner

Medan bokmärke och hämta ledning, automatiska uppdateringar, och sökmotorer är funktioner förekommer i de flesta webbläsare, är det nu möjligt att läsa in tillägg och tillägg för att göra sökningen mer dynamisk, berikande och engagerande.

Internet Explorer dominans

Under det senaste decenniet eller så har Microsofts Internet Explorer blivit den mest populära och dominerande webbläsaren på grund av det stora antalet datorer som kör Windows. Internet Explorer har gått igenom sju version förändringar, med IE 8 är den senaste versionen av Microsoft.

Överspänningar av andra webbläsare

Internet jätte Googles webbläsare, Chrome, har uppmärksammats av experter och entusiaster teknik. Internet Explorer nyligen sårbarhet för hackare och andra säkerhets- och patch frågor får Apples Safari och öppen källkod webbläsare Mozilla Firefox att vinna mark.

Webbläsare på andra plattformar

Webbläsare är inte längre begränsade till datorer eller datorbaserade plattformar, som sträcker sig till mobila enheter som personliga digitala assistenter, smartphones, maskin Internet-enheter och andra handhållna kommunikationsenheter.

Så här visar Word-dokument i en webbläsare


När du bygger Microsoft Word-dokument, överväga att förhandsgranska ditt arbete i en webbläsare för att dela dina dokument med andra som inte har Word installerat, eller att förhandsgranska det om du planerar att publicera dokumentet på webben. Använd din Word programvara för att spara dokumentet i ett format som gör att du kan se din fil i en webbläsare.

Instruktioner

1 Starta Word programmet, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna" för att starta en befintlig fil eller "Ny" och "Tomt dokument" för att skapa ett nytt dokument.

2 Skriv in önskat innehåll.

3 Klicka på "Spara som" alternativ under menyn "Arkiv" och ange ett namn för filen i dialogrutan som visas. Välj "webbsida" eller "Single File webbsida" alternativet "Spara som typ" box. Klicka på "Spara" för att avsluta.

4 Ta fram din webbläsare, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna" eller "Open File" alternativet. Välj din "HTML" eller "MHTML" dokument från dialogfönstret och följ instruktionerna i webbläsaren för att läsa in filen. Word-dokumentet visas nu i webbläsarfönstret.

Tips

  • Spara dokumentet som en "webbsida" (steg 4) lagrar sidelement som bilderna i en separat mapp, medan "Single File webbsida" alternativet innehåller alla dessa komponenter i en fil.

Om webbläsaren fungerar onormalt genom att stänga ner eller frysa upp, kan du fixa det genom att återställa inställningarna. Återställa inställningarna för Internet Explorer kommer att reparera skadade filer och saknade registreringsinformation. Du kommer då att utföra Windows-uppdateringar, men processen bör återställa webbläsaren till fungerande skick.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer.

2 Klicka på "Verktyg" på menyraden och välj "Internet-alternativ."

3 Klicka på fliken "Avancerat" och klicka på "Reset". Placera en check på "Delete personliga inställningar" rutan om du vill ta bort webbläsarhistoriken.

4 Klicka på "Reset" -knappen Återställ inställningar för Internet Explorer öppnas dialogrutan för att bekräfta ändringarna. Återställ webbläsare för att ändringarna ska träda i kraft.

Ta bort lista över webbplatser, eller webbhistorik från din webbläsare kan du hålla människor från att veta var du har gått på Internet. Många valde att göra detta för integritetsskäl, särskilt om datorn delas med andra användare. Radera webbhistoriken är snabbt och enkelt.

Instruktioner

Radera webbhistorik i Internet Explorer

1 Öppna Internet Explorer och klicka på fliken "Verktyg" längst upp i fönstret.

2 I rullgardinsmenyn, klicka på "Ta bort webbhistorik".

3 Ett nytt fönster öppnas med flera knappar, klicka på knappen "Radera Historik" (det är den tredje knappen intryckt).

4 En varning kommer att visas vilket gör att du vill ta bort din webbhistorik. Klicka på "Ja".

Radera webbhistorik i Firefox

5 Öppna Firefox, klicka på fliken "Verktyg" högst upp och välj "Rensa ut känslig data."

6 Firefox frågar vilka särskilda delar av privat data som du vill radera, för webbhistorik, kontrollera "Webbhistorik" rutan.

7 Klicka på "Rensa nu" för att bekräfta.

Radera webbhistorik i Safari

8 Öppna Safari och klicka på fliken "Verktyg" längst upp.

9 Längst ned i rullgardinsmenyn väljer du "Rensa historik".

10 En varning visas om att rensa webbhistorik; i detta skede kan du också välja att ta bort de översta platserna har också genom att kontrollera "Återställ även Top Sites" låda. För att bekräfta dina alternativ klicka på "Klar".

Tips

  • När webbhistoriken raderas det inte kan återställas. Se till att du bokmärke alla webbplatser du vill behålla innan du tar bort webbhistorik.

Hur man gör Separat CSS-filer för webbläsare


Att få CSS visas korrekt i alla webbläsare är ett vanligt problem i webbdesign. Den perfekta webbdesign är ofta behäftad med problem med Internet Explorer, en webbläsare känd för sina särdrag och buggar vid genomförandet CSS. Bortsett från skillnader i rendering CSS jämfört med webbläsare som Firefox, Safari och Chrome, varje version av Internet Explorer också tolkar CSS på olika sätt. Använd separata CSS-filer är en lösning du kan välja om du vill skapa en webbplats kompatibel med alla webbläsare och olika versioner av Internet Explorer.

Instruktioner

1 Skapa en CSS-fil som är specifik för en viss webbläsare och ladda upp den till din webbplats.

2 Öppna webbsidan med hjälp av en HTML-redigerare eller Anteckningar.

3 Skriv in följande kod i avsnittet <head>:

<! - [Om lte IE 6]>

<Link rel = "stylesheet" type = "text / css" media = "screen, projektion" href = "iestyle.css" />

<! [Endif] ->

Koden ovan använder ett villkorligt uttalande där formatmallen "iestyle.css" används om webbläsaren är Internet Explorer version 6 eller lägre. Redigera uttalande att återspegla webbläsarversion du vill rikta och ange CSS-filen i href avsnitt.

4 Spara ändringarna.

Tips

  • Andra villkorssatser kan hittas på Microsofts MSDN hemsida.

Hur man ändrar en webbläsare


En webbläsare är en integrerad del av din datorupplevelse, och om du är missnöjd med din nuvarande webbläsare, det finns gott om olika webbläsare som du kan välja mellan att ändra din datoranvändning. Även om det kan vara svårt att släppa en webbläsare, kan du hitta dina ansträngningar belönas med en bättre webbupplevelse.

Instruktioner

1 Hitta en webbläsare som passar dina behov. Det finns gott om alternativ. Om du vill anpassa, då Firefox är förmodligen den bästa nya webbläsare för dig. Men om du gillar fart och estetik, är Googles Chrome en av de snabbast runt. Opera är en mycket väl avrundad webbläsare som är känd för sin robust säkerhet, men det betyder inte alltid att stödja medieintensiva platser.

2 Ladda ner webbläsaren. När du hittar en webbläsare som uppfyller dina behov, gå till sin informations- och hämtningsplatsen. Länkar finns i avsnittet Resurser. Följ instruktionerna för att hämta webbläsarens installationsprogrammet från webbplatsen, och sedan dubbelklicka på installationsprogrammet för att starta den. Klicka vidare anvisningarna för att slutföra installationen av webbläsaren och sedan starta om datorn.

3 Gör webbläsaren standard. När webbläsaren startas upp igen, dubbelklicka på den nya webbläsaren. När den lanseras, bör en pop-up-fönster som frågar om du vill göra den nya webbläsaren din standardwebbläsare. Vad detta betyder är att när Internet öppnas (antingen genom att klicka på en länk i ett e-post eller starta från ett annat program), kommer att lanseras med den aktuella webbläsaren. Klicka på "OK" för att ställa in den som standard.

4 Importera dina bokmärken och inställningar. Om du har en hel del personliga bokmärken och inställningar, kan du enkelt importera dem från andra webbläsare. Om du byter till Firefox, Opera eller Chrome, helt enkelt gå till Arkiv-menyn (även känd som skiftnyckelmenyn i Chrome) och välj "Import". Webbläsaren kommer att hitta dina filer från någon annan webbläsare du kan använda och automatiskt importera dem till den aktuella webbläsaren.

Tips

  • Inte avinstallera gammal webbläsare. Även om du inte kanske föredrar att använda den hela tiden, kan vissa webbplatser vara optimerad för att fungera med den webbläsaren (speciellt om det är Internet Explorer 7), och du kanske vill hålla det runt ifall du behöver den för att visa en viss webbsajt.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com