Visningsinställningar safari

IMac G5 är en stationär dator som tillverkas och säljs av Apple 2004-2006. Datorn har en 17-tums eller 20-tums skärm som används och låter dig justera visningsinställningar som skärmupplösning, färger och ljusstyrka. Om du har ändrat visningsinställningar och inte längre vill använda speciella inställningar, kan du ta bort dem från visningsinställningspanelen.

Instruktioner

1 Klicka på "Apple" från toppen av skärmen och klicka sedan på "Systeminställningar."

2 Klicka på "Displays."

3 Klicka på "Visa" -fliken.

4 Ändra "resolutioner" och "färger" inställningar till önskade inställningar.

5 Markera kryssrutan bredvid "Justera automatiskt ljusstyrka när omgivningsljuset ändras."

6 Klicka på "X" i det övre vänstra hörnet av inställningsfönstret för att spara inställningarna.

Så här ändrar alla Outlook 2007 Mappinställningar samtidigt


I Microsoft Outlook 2007, kan PC-användare öppna flera brevlådor och skapa undermappar för att organisera sina e-postmeddelanden. Var och en av dessa mappar kan tilldelas olika visningsinställningar via Outlook. Men om du vill effektivisera utseendet på dina inställningar Outlook kan du återställa alla dina mappar till standard vyinställningar och sedan har nya förändringar tillämpas på alla mappar samtidigt.

Instruktioner

1 Se till att Microsoft Outlook 2007 är stängd.

2 Öppna "Start" -menyn och klicka på "Run" -ikonen.

3 Skriv "Outlook.exe / cleanviews" i textrutan och klicka på "OK". Detta kommando kommer att återställa alla inställningar Outlook mapp till standardläget.

4 Öppna Microsoft Outlook 2007 och logga in på ditt e-postkonto.

5 Gå till menyn "Visa" längst upp i fönstret och expandera "Ordna efter" undermeny.

6 Expandera "Aktuell vy" menyn och välj "Aktuell vy" alternativet.

7 Följ instruktionerna på skärmen för att ändra olika inställningar mapp, inklusive fält, sorterar och filter.

8 Hit "OK" när du är klar anpassa inställningar mappen. Eftersom alla dina Outlook-mappar återställdes till standardläget i steg 3, kommer ändringarna du gjort tillämpas på alla mappar samtidigt.

Facebook kan du anpassa sekretess och visningsinställningar för din Facebook-vägg. Väggen är platsen din Facebook statusuppdateringar visas. Det är också en portal för andra användare att kommunicera med dig, antingen genom att kommentera dina inlägg eller genom att skapa sina egna inlägg på din vägg. Genom att justera Facebook inställningarna kan du välja vem som kan se din vägg, samt vem som kan lägga på det.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka på "Account" och sedan klicka på "Sekretessinställningar".

2 Klicka på "inlägg av mig" inställning. Välj sekretessinställningarna för din Facebook-vägg inlägg. Välj "Friends Only" "vänners vänner", "Alla" eller "skräddarsy". Om du väljer "Anpassa" kan du dölja din vägg inlägg från specifika användare eller göra dem synliga endast till vissa användare.

3 Rulla ner till "saker som andra Share" fältet. Klicka på "Tillstånd att kommentera inlägg." Välj din sekretessinställning för att avgöra vem som kommer att kunna kommentera dina vägg inlägg (bara vänner, vänners vänner, alla eller Anpassa).

4 Flytta ner till "vänner kan inlägg på min vägg" avsnittet. Kontrollera "Aktivera" om du vill vänner att kunna lägga på din Facebook-vägg.

5 Rulla till avsnittet "Kan se vänner" Kommentarer ". Välj din sekretessinställning för att avgöra vem som kan se inläggen vänner lägga till din vägg. (Endast vänner, vänner av vänner, alla eller Anpassa).

Det är frustrerande om ett program du är van att använda, som Microsoft Excel, ser annorlunda ut än du är van vid. Detta kan lätt leda till förvirring och svårigheter att skapa och redigera dokument.

problem med bildskärmen

Endast sällan kommer en display problem i Microsoft Excel vara en sann glitch eller programvarufel. Typiskt problemet är att ett alternativ har ändrats, vilket gör Excel ser obekant.

display Anpassning

Microsoft Office 2007 har mycket anpassningsbara funktioner för hur dokumenten visas. Detta skär åt båda hållen: Du kan optimera displayen själv, men om någon annan ändrar bildskärmsinställningarna, kan det bli mycket svårt för dig att använda.

Standardbildskärmsinställningar

Du kan justera standardvisningsalternativ, så när du skapar ett nytt dokument, kommer du att ha samma visningsalternativ du är van vid. Dessa alternativ är tillgängliga under knappen "Office" i det övre vänstra hörnet på skärmen och sedan "Excel-alternativ."

Anpassade Bildskärmsinställningar

Om du skapar ofta Excel-dokument som behöver olika visningsinställningar än andra dokument, kan du alltid skapa en anpassad vy för dem. Anpassade vyer finns under fliken "Visa", och de lagrar både visning och utskrift.

Internet Explorer är Microsofts flaggskepp webbläsarprogrammet, som ursprungligen släpptes med Windows 95 1995. Ansökan är bland de största surfning applikationer, tillsammans med Firefox och Apples Safari. Internet Explorer 8 släpptes 2009 och har många olika visningsinställningar, varav en är förmågan att navigera webbplatser i helskärmsläge. Detta är särskilt användbart när man gör presentationer från webbplatser eller för de-belamra din Internet-upplevelse. Du kan enkelt växla till helskärmsläge i Internet Explorer 8.

Instruktioner

1 Starta Internet Explorer 8 och navigera till den sida du vill visa i fullskärmsläge.

2 Klicka på "Visa" från verktygsfältet i Internet Explorer, sedan "Full Screen" från rullgardinsmenyn. Du kan också trycka "F11" på tangentbordet.

3 Navigera på webbplatsen i fullskärmsläge genom att använda hyperlänkar --- kommer verktygsfält alla gömmas från insyn. Visa verktygsfält genom att flytta markören till toppen av skärmen. Tryck på "F11" för att återgå till normal visningsläge.

Tips

  • Statusraden längst ner på skärmen försvinner inte i fullskärmsläge om den är aktiv. De-aktivera den genom att klicka på "Visa", "Verktygsfält" och sedan "Status Bar."

Att hålla en kontaktlista up-to-date med din e-postleverantör är en enorm bekvämlighet som gör att du undvika att behöva komma ihåg eller skriva ut e-postadresser. Ofta kan du även synkronisera din e-kontaktlista med din telefon och har enkel tillgång till dina kontaktuppgifter där. Om du behöver för att sätta dina Gmail-kontakter till Outlook 2007, du absolut inte vill manuellt skapa varje kontaktuppgift. Istället kan du använda Gmails exportfunktion för att spara dina kontakter till datorn och sedan importera dem till Outlook.

Instruktioner

Exportera från Gmail

1 Gå till ditt Gmail-konto i en webbläsare. Du kan nå Gmails inloggningssida på "mail.google.com."

2 Ändra Gmail i syfte att "standard" snarare än "vanlig HTML" om det inte redan står där. Du kan ändra eller kontrollera dina visningsinställningar genom att bläddra till botten av sidan och titta på avsnittet "Gmail View". Oavsett vilken vy du för närvarande använder visas i klartext, icke-länktexten; anser du inte använder visas som en länk som du kan klicka på. Om du har en långsam Internet-anslutning kan du behöva vänta lite för det vanliga visningssidan för att ladda.

3 Klicka på "Kontakter" i vänster navigeringsområdet.

4 Klicka på knappen "Fler åtgärder" ovanför din kontaktlista och välj "Export ..."

5 Välj kontaktgruppen du vill exportera. Du kan välja "Alla kontakter" för att exportera varje kontakt du har, eller det alternativ som börjar med "Gruppen." Bredvid det alternativet är en rullgardinsmeny där du väljer en anpassad grupp som du har skapat.

6 Välj alternativet märkt "Outlook CSV-format (för import till Outlook eller annat program)" och klicka på "Export" för att öppna en spara fönster.

7 Navigera till den plats där du vill spara dina kontakter. Du kan lagra dem var du vill på din dator, och när du har importerat dina Gmail-kontakter till Outlook, kan du ta bort kontakter filen om du föredrar.

Importera till Outlook

8 Öppna Outlook om det inte redan är öppet.

9 Klicka på menyn "File" längst upp på skärmen och välj "Import och export ..."

10 Välj "Importera från ett annat program eller en fil" och klicka på "Nästa".

11 Välj "kommaseparerade värden (Windows)" och klicka på "Nästa".

12 Klicka på "Bläddra" -knappen och navigera till den plats där du sparat dina Gmail-kontakter. Välj Gmail kontakter filen och klicka på "Öppna".

13 Välj det alternativ du föredrar om dubbletter och klicka på "Nästa". Om du har några befintliga Outlook-kontakter som är dubbletter av dina Gmail-kontakter, kan Outlook ersätta Outlook kontakter med dina Gmail-kontakter, skapa dubbla kontaktposter, eller helt enkelt hoppa över dessa kontakter och inte göra några ändringar.

14 Välj mappen Outlook som du vill importera kontakter och klicka på "Nästa". Du kanske vill helt enkelt importera dem till din huvudsakliga avsnittet "Kontakter", som är mappen "Kontakter". Om du har en särskild grupp du hellre använda genom att klicka på plusikonen bredvid "Kontakter" och välj den grupp istället.

15 Klicka på "Finish" för att starta importprocessen.

Tips

  • Avancerade användare kan vilja använda "Mappa fält ..." när du importerar kontakterna till Outlook. Detta finns precis innan du klickar på knappen "Slutför", och det gör att du kan ange hur man ska behandla dataetiketter i CSV-filen. Eftersom Gmail exporterade filen för användning med Outlook, är det oftast inte nödvändigt, men en del användare kanske vill anpassa fälten. Om du är osäker på vad "Mappa fält ..." -knappen gör, sedan lämna det alternativet ensam.

Varför jag förlora e-postmeddelanden i Outlook Express?


Ett antal faktorer kan orsaka meddelanden att försvinna från Outlook Express inkorg. Om visningsinställningar eller konto parametrar ställs in felaktigt, ändra dem kan återställa förlorade meddelanden. När det gäller fil korruption, kan restaurering vara omöjligt utan en säkerhetskopia.

Visningsalternativ

En oavsiktlig ändring av inställningar visning kan filtrera bort alla meddelanden som inte uppfyller uppfattningen krav. Klicka på "Visa" och markera "Ordna efter" för att visa och ändra de nuvarande innehållsfilter.

Kontoinställningar

Outlook Express inkorg är knuten till en specifik Windows-användarkonto, och öppna programmet från ett annat konto kommer inte att visa e-postmeddelanden från ett annat konto. På liknande sätt använder Outlook Express identiteter med olika inkorgar. Om du tror att du använder en felaktig identitet, klicka på "File" och välj "Växla identitet" för att återställa förlorade meddelanden.

Korruption

Outlook Express lagring filer kan skadas, vilket resulterar i oläsliga data och förlorade e-post. En vanlig orsak till korruption försöker att öppna och redigera en DBX fil utanför Outlook Express. Skadade filer kan inte läsas, och e-post försvinner inte återställas från en säkerhetskopia källa.

Min e-post har fastnat skriver versaler och understruken


De flesta e-postprogram har möjlighet att ändra teckensnitt och format standardtexten; datorer har också huvudtextinställningar. Ibland kan inställningarna oavsiktligt ändras, lämna din text med stora bokstäver och understruken. Vanligtvis, är lösningen enkel och snabb, och kräver inte omfattande dator expertis.

e-postinställningar

Det första steget för att lösa ett e-posttextformatering problem är att kontrollera inställningarna text. Placeringen av formateringsalternativ är olika för varje e-postprogram. För att ta bort all-lock och understryker i Gmail gå till verktygsfältet längst upp i meddelandefönstret och tryck på knappen som säger "Plain text." I Outlook, gå till Alternativ> Teman> Tema teckensnitt. Om en all-caps betonade tema teckensnitt väljs det kommer att gälla för all text i meddelandet. De flesta e-postprogram erbjuder en oformaterad text som tar bort formateringen.

Webbläsare Textinställningar

Om du använder en webbläsare för att se ett webbaserat e-postprogram som Hotmail eller Gmail, kan webbläsarens textinställningar som orsakar font problem. De flesta webbläsare kan du ändra hur texten visas. I Safari, till exempel, har> Inställningar> Safari Utseende möjlighet att ändra storlek och teckensnitt för standardtypsnitt och typsnitt med fast bredd. I Internet Explorer, är alternativet finns under Verktyg> Internet-alternativ> Allmänt> Teckensnitt.

Kopieras och klistras text

När du kopierar och klistrar in text i ett e-postfönster, kan textformat också kopieras. När du skriver efter texten kommer de ord du skriver behålla de inklistrade inställningarna. Om du har lyft några formaterad text från en källa och klistras det direkt i din e-post, kan det vara den skyldige. Även om du tar bort den inklistrade texten, kan e-post behålla formatinställningarna. Du kan ta bort formateringen från text genom att klistra in hela meddelandet i en textredigerare och konvertera det till vanlig text. Kopiera och klartext i ett nytt e-postmeddelande klistra och formateringen problem kommer att vara borta.

Tangentbordsgenvägar

Om du inte kan hitta textinställningar för e-postprogrammet eller om du inte kan isolera problemet kan kortkommandon kunna hjälpa. För att testa att välja ett textblock. Med texten fortfarande är markerad, håll nere Ctrl-tangenten och tryck på "u" -knappen. Denna åtgärd bör ta bort den understrukna format. För att ta bort all-caps formatering, träffa Caps Lock-tangenten eller håll nere Ctrl-tangenten, Skift och "en" nyckel samtidigt.

Hur man gör en Outlook-kalender har åtskilliga lådor per dag


Microsofts Outlook-kalender har flera visningsinställningar som förändrar hur kalendern visas. Antalet lådor som kalender visar beror på inställningen väljs. Endags vy visar tidsluckor för hela dagen från 00:00 till 23:00 på fem dagar arbetsvecka uppfattning är i samma format förutom att det har fem kolumner, en för varje dag från måndag till fredag. Den sju dagar i veckan visa består av sju rutor men visar inte tidsluckor. Och vyn en månad är i vanlig kalenderformat med en box för varje dag.

Instruktioner

1 Klicka på den dag du vill lägga till flera rutor till. Du kommer att se att en översta fältet visas markerat på dagen.

2 Hur man gör en Outlook-kalender har åtskilliga lådor per dag

Trycka på "Enter", tillägger rutorna till kalendern.

Tryck på "Enter" på tangentbordet. En ytterligare rektangulär låda visas under dagen.

3 Hur man gör en Outlook-kalender har åtskilliga lådor per dag

Utnämningen kommer att visas på dagen ungefär som en utnämning bok.

Skriv en anteckning (till exempel "Call HR") i rektangulär låda eller dubbelklicka på vänster sida av musen för att lägga till ett möte eller schemalagd aktivitet. Rubriken visas i rektangeln.

4 Klicka på dagen bar igen och trycker på "Enter". Detta kommer att ge en andra rektangulär låda.

5 Lägg till ett möte eller anteckning i rutan på samma sätt riktade i steg 1 till 4.

6 Fortsätt att klicka på det datum fältet och tryck "Enter" tills du har lagt till antalet möten som du vill lägga till i dag. Upp till åtta boxar kommer att visas i ett datumrutan i taget.

Tips

  • Flera rutor redan visas i vyerna en dag och fem dagar. För att sätta kalendern i en dag eller fem dagars vyer, välj "Views" längst upp i verktygsfältet och klicka på "En dag" eller "Fem dag."

Hur man redigerar med en DVD-program


Redigera dina videofiler eller DVD-skivor ger dina videoklipp egna personlig touch och anpassade funktioner. Du kan lägga till egna övergångar till videofil, beskära och justera skärmstorlek, lägga till egna menymallar och justera ljusstyrka, ljudnivå och färger. Du kan redigera videofilen eller DVD med hjälp av DVD-redigeringsprogram.

Instruktioner

Almersoft DVD Ripper

1 Navigera till Soft29.com hemsida och klicka på "Prova nu" att ladda ner testversionen av Almersoft DVD Ripper. Dubbelklicka på Almersoft DVD Ripper installationsfilen för att installera programmet. Klicka på knappen "Nästa" när du uppmanas av Almersoft DVD Ripper program. Bläddra till en katalog du vill installera programmet och klicka på specifik katalog för att välja det.

2 Sätt din DVD i DVD-enheten om du använder en DVD-media. Om du uppmanas att automatiskt spela eller öppna skiv, välj "Cancel".

3 Öppna Almersoft DVD Ripper genom att dubbelklicka på programikonen på skrivbordet.

4 Klicka på "Load DVD" -knappen och när dina DVD laster, markera filen och klicka på "Öppna" för att lägga filen till Almersoft DVD Ripper program. Om din DVD-media eller IFO-fil finns på din hårddisk, klicka på "Load File" för att bläddra och välja filen från din hårddisk.

5 Klicka på "Crop" -knappen och dra på skärmen för att justera de svarta kanterna på DVD-fil. Klicka på "OK" när du är klar. Klicka på grödan list och välj "Klipp av övre och undre kanten" om du vill ta bort de svarta kanterna helt.

6 Merge titlar tillsammans genom att klicka på rutan "Koppla in en fil" på huvudmenyn. Detta kommer att generera en utdatafil i motsats till flera kapitel filer.

7 Fånga ögonblicksbilder från dina DVD-media eller fil medan den spelas genom att klicka på den lilla kameraikon under förhandsgranskningsfönstret.

8 Klicka på "Effekter" -knappen för att lägga till egna effekter till dina DVD-filer. Dra skjutreglaget på kontrast, mättnad, ljusstyrka och volym till den specifika nivå du vill, och klicka på "OK" för att spara filen. Du kan även lägga till "Relief", "negativ", "gammal film" och "grå" effekter på DVD-fil. Välj önskad effekt från "Effekter" listrutan.

Wondershare Video till DVD-brännare

9 Navigera till Wonderdvd.com hemsida och klicka på "Download" för att spara Wondershare Video till DVD-brännare till datorn. Dubbelklicka på Wondershare Video till DVD installationsfilen för att installera programmet. Klicka på knappen "Nästa" när du uppmanas av Wondershare Video till DVD-program. Bläddra till en katalog du vill installera programmet och klicka på specifik katalog för att välja det.

10 Sätt din DVD i DVD-enheten om du använder en DVD-media. Om du uppmanas att automatiskt spela eller öppna skiv, välj "Cancel".

11 Öppna Wondershare Video till DVD-brännare programmet genom att dubbelklicka på genvägen på skrivbordet.

12 Klicka på "Load Video" för att ladda din videofil. Bläddra efter filer på din hårddisk eller DVD-enhet och klicka på "Öppna" för att lägga till filer till programmet.

13 Klicka på fliken övergången att lägga till olika övergångseffekter från en avdelning till en annan. Klicka på motsvarande effekt att lägga till din videofil.

14 Klicka på "Meny" -knappen för att lägga till olika DVD menymallar. Klicka på motsvarande mall för att lägga till menyn i din videofil.

15 Beskär videofilen om du vill att skärmen ändras. Du kan också justera kontrast, ljusstyrka och andra visningsinställningar videofilen.

DVD Editor

16 Navigera till DVDcutter.net hemsida och klicka på "Download" för att spara DVD Editor till din dator. Dubbelklicka på DVD Cutter installationsfilen för att installera programmet. Klicka på knappen "Nästa" när du uppmanas av DVD Cutter. Bläddra till en katalog för att installera programmet och klicka på specifik katalog för att välja det.

17 Sätt din DVD i DVD-enheten om du använder en DVD-media. Om du uppmanas att spelas upp automatiskt eller öppna skivan, välj "Cancel".

18 Öppna DVD Editor programmet genom att dubbelklicka på genvägen på skrivbordet.

19 Klicka på "File" och "Load DVD" eller "Load File" för att ladda din mediefil.

20 Klicka på "Effect" -knappen för att lägga till olika effekter till videofil. Dra skjutreglagen genom att klicka på höger musknapp ner för att hålla skjutreglaget och dra stången till den specifika inställningen du vill. Klicka på "OK" när du är klar.

21 Klicka på "Trim" -knappen för att trimma din videofil. Dra de streckade staplarna till den plats du vill och klicka på "OK" för att spara inställningen. Beskära videofil genom att klicka på "Crop" -knappen. Dra barer att till den plats du vill beskära de svarta kanterna på videofilen och klicka på "OK" för att spara.

Tips

  • I december 2010 Almersoft DVD Ripper, Wonder Dela video till DVD-brännare och DVD Editor erbjuder en försöksperiod och kräver en avgift för fortsatt användning.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com