visa aktivitetsfältet Facebook

Hur vill visa aktivitetsfältet


Datoranvändare har möjlighet att antingen dölja eller visa Aktivitetsfältet längst ned på sin datorskärm som de arbetar. En Aktivitetsfältet innehåller vanligtvis "Start" menyn, "Snabbstart" baren, "Aktivitetsfältet" knappar och "meddelandefältet." Det används för att starta program och övervaka närvarande kör. Följ riktlinjerna för att ta fram en dold Aktivitetsfältet i Windows.

Instruktioner

Windows 98

1 Klicka längst ned på skärmen för att visa den dolda aktivitetsfältet. Högerklicka på en tom del av aktivitetsfältet och välj Egenskaper från popupmenyn. Den "Taskbar Properties" visas.

2 Avmarkera "Auto Hide" kryssrutan finns under fliken "Taskbar Properties" genom att klicka med musen en gång. Klicka på "Apply" för att återspegla de ändringar du har gjort.

3 Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

Windows XP / Vista / 7

4 Klicka längst ned på skärmen för att visa den dolda aktivitetsfältet. Högerklicka på en tom del av aktivitetsfältet och klicka sedan på "Egenskaper" från popupmenyn. Den "Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties" fönstret visas.

5 Avmarkera "Auto Hide" kryssrutan finns under fliken "Taskbar Properties" genom att klicka med musen en gång. Klicka på "Apply" för att återspegla ändringarna.

6 Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

I Windows XP, är aktivitetsfältet en nödvändig verktygsfält som låter dig se öppnade program, program, systemkomponenter och bläddringsfönster. Som standard i Aktivitetsfältet visas normalt längst ned på skärmen; Men om "Auto-Hide" funktionen är aktiverad tas den bort från vyn och endast visas när du flyttar muspekaren till dess ursprungliga plats. Inaktivera "Auto-Hide" funktionen om du vill att aktivitetsfältet för att visa hela tiden.

Instruktioner

1 Flytta muspekaren till den sista platsen i aktivitetsfältet var att visa den. Eftersom Aktivitetsfältet är inställd på auto-dölja, kommer det att dyka upp automatiskt och försvinner igen när du flyttar muspekaren bort.

2 Högerklicka på aktivitetsfältet om du vill avaktivera "Auto-hide" -funktionen. Rulla nedåt i popupmenyn och klicka på "Egenskaper" för att lansera "Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties" dialogrutan.

3 Rensa markeringen från kryssrutan bredvid "Auto-dölja Aktivitetsfältet" kryssrutan.

Aktivitetsfältet är en viktig del av alla Windows operativsystem och ger programmet dess signatur utseende, känsla och användarvänlighet. Aktivitetsfältet är anpassningsbara, vilket innebär att du kan ställa in den att se ut och fungera på många olika sätt beroende på dina önskemål. Du kan spara mycket tid genom att dra nytta av aktivitetsfältet och gör det platsen för att hitta alla de program du använder oftast.

Vad är aktivitetsfältet?

Aktivitetsfältet är en grundläggande del av Windows operativsystem. Som standard visas Aktivitetsfältet längst ned på skärmen, men du kan dra den till andra sidan av skärmen eller göra den större. Aktivitetsfältet innehåller Start-menyn, ett område för genvägar program, en plats för öppna program som ska kontrolleras, och ett område till höger som innehåller en klocka och meddelanden, samt kontroller för att ändra eller avsluta bakgrundsprogram som körs på datorn startar -upp.

Lägga produkter i aktivitetsfältet

Lägga till ett objekt i Aktivitetsfältet är en enkel process. Högerklicka på aktivitetsfältet och välj "Egenskaper". Se till att knappen "Lås Aktivitetsfältet" är okontrollerat och att "Visa Snabbstart" är markerad.

Hitta det program som du vill flytta till aktivitetsfältet. Öppna programmenyn eller leta upp programmet under "Program Files" (eller var den ligger). Högerklicka på programmet och dra den ner till det nedre vänstra sidan av aktivitetsfältet; släppa. En meny dyker upp --- välj "Kopiera hit." Du har nu gjort en genväg till det program som lätt kan hittas för upprepad användning.

Som standard är Aktivitetsfältet visas längst ner på skärmen. Du kan dölja det om du vill maximera din skärmytan. Aktivitetsfältet visar i allmänhet öppna program, program och webbläsarfönster. Den visar också systemverktyg såsom klockan, nätverksanslutningar och ikoner för att starta program snabbt. Dölja Aktivitetsfältet är en enkel process som inte stör verktygsfältet eller öppna program och applikationer.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka på "Kontrollpanelen" för att starta Kontrollpanelen.

2 Klicka på "Utseende och Anpassning" och klicka på "Aktivitetsfältet och Start-menyn" för att starta "Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties" dialogrutan.

3 Klicka på "Aktivitetsfältet" -fliken och välj "Auto-dölja Aktivitetsfältet" rutan under "Aktivitetsfältet utseende."

4 Klicka på "OK" för att dölja Aktivitetsfältet. För att visa Aktivitetsfältet när du vill använda den, för muspekaren till platsen Aktivitetsfältet var sist. Det dyker upp och försvinner igen när du flyttar musen bort.

Aktivitetsfältet är ett verktygsfält som låter dig se öppnade innehåll och systemverktyg, såsom nätverksanslutning status och energialternativ. Även om du kan visa aktivitetsfältet på någon av de fyra sidorna av skärmen, kanske du vill ta bort den för att skapa mer utrymme på skärmen. Använda aktivitetsfältet egenskaper, kan du dölja aktivitetsfältet på några minuter utan att bli av med det helt.

Instruktioner

1 Högerklicka på aktivitetsfältet och klicka på "Egenskaper". Detta startar Aktivitetsfältet och Start-menyn i dialogrutan Egenskaper.

2 Avmarkera "Lås Aktivitetsfältet" kryssrutan. Detta gör det möjligt att göra ändringar i aktivitetsfältet.

3 Klicka på "Auto-dölja Aktivitetsfältet" kryssrutan för att ta bort aktivitetsfältet från skrivbordet. Klicka på "Håll Aktivitetsfältet ovanpå andra fönster" kryssrutan och klicka på "OK" för att spara ändringarna.

Tips

  • Om du vill visa aktivitetsfältet efter att ha valt automatisk gömmer funktionen placerar muspekaren där aktivitetsfältet brukade vara.

Aktivitetsfältet, det långa verktygsfält som vanligtvis vilar på botten av skrivbordet, gör det möjligt att utföra en mängd olika funktioner, inklusive övervakning öppna Internet Explorer 7 fönster, starta program och konfigurera nätverksinställningar. Men försvinner när du startar webbläsaren om den är konfigurerad för att döljas. Om du inte kan se Aktivitetsfältet när du använder IE7 Microsoft ger tips för att göra det möjligt för den snabbt.

Fullskärmsläge

När Internet Explorer 7 är konfigurerat att starta i fullskärmsläge eller om helskärmsläget är aktiverat i mitten av sessionen, försvinner Aktivitetsfältet. Helskärmsläge är en funktion som gör att du kan maximera IE7 webbläsarfönster. När den är aktiverad, är webbläsarens verktygsfält döljs att öka surfa utrymme. I det här läget tar webbläsarens fönster upp hela skärmen, så Aktivitetsfältet är dolt fram funktionen är inaktiverad. Om du av misstag aktiverat helskärmsläget utan att veta hur du gjorde det, tryck på "F11" för att stänga av den. Med IE7 öppet, är det F11 genvägen som låter dig växla mellan helskärm och normalt visningsläge.

Auto-Hide

Aktivitetsfältet kommer med en funktion som kallas "Auto-hide." Som namnet antyder, gör Auto-hide du dölja Aktivitetsfältet när det inte används. Auto-hide funktion döljer aktivitetsfältet för att skapa mer visning utrymme. Som standard är Aktivitetsfältet visas längst ned på skrivbordet, den kan emellertid även visas på någon av de andra tre kanterna på skrivbordet. Om Auto-hide funktionen är aktiverad, försvinner Aktivitetsfältet när du startar IE7 och andra applikationer. Om du flyttar muspekaren till den plats i Aktivitetsfältet senast visas återkommer det. När du flyttar muspekaren bort, försvinner Aktivitetsfältet igen. Om du vill visa aktivitetsfältet hela tiden, högerklicka på den och klicka på "Egenskaper". Aktivitetsfältet och Start-menyn Egenskaper fönster lanseringar. På fliken Aktivitetsfältet, rensa "Auto-Dölja Aktivitetsfältet" kryssrutan för att inaktivera Dölj automatiskt funktionen.

Visa

Aktivitetsfältet försvinner när du startar Internet Explorer 7 om det inte är inställd på att vila på toppen av öppna fönster. Om du minimera besöker fönstren är Aktivitetsfältet visas. Högerklicka på Aktivitetsfältet. Vänsterklicka på "Egenskaper" och välj sedan "Håll Aktivitetsfältet ovanpå andra Windows" alternativet. När aktiverad, är aktivitetsfältet alltid visas, även när du använder IE7.

Dricks

I vissa fall försvinner Aktivitetsfältet när du använder IE7 om webbläsarens inställningar inte är korrekt konfigurerad. På top of the line bar i IE7, bör du se uppdaterings och stoppknappar. Det finns en liten lucka nära till "Next" bar. Om du högerklickar på gap och klicka på "Restore" IE7 är återställd och Aktivitetsfältet ska visas automatiskt.

I Windows operativsystem, är Aktivitetsfältet en viktig verktygsfält som låter dig övervaka öppna program och systemverktyg. Aktivitetsfältet visar också genvägar till program som du vill starta snabbt. När "Auto-hide" är aktiverad, försvinner varje gång du flyttar muspekaren bort från området i aktivitetsfältet Aktivitetsfältet. "Auto-hide allmänhet möjlighet att maximera din skärmytan. Inaktivera den här funktionen om du vill visa aktivitetsfältet vid alla tidpunkter.

Instruktioner

1 Lansera "Aktivitetsfältet och Start-menyn Egenskaper" dialogrutan genom att klicka på "Start" -menyn, "Kontrollpanelen", "Utseende och Anpassning" och sedan "Aktivitetsfältet och Start-menyn."

2 Ta bort markeringen från "Auto-dölja Aktivitetsfältet" rutan, om den är markerad genom att klicka en gång på rutan.

3 Klicka på "OK" för att spara dina ändringar. Aktivitetsfältet visas nu kontinuerligt.

Hur Expandera aktivitetsfältet till flera bildskärmar


Expandera aktivitetsfältet i Windows genom att konfigurera Dualview och installera en flerskärms ansökan. Dualview är en inbyggd funktion i Windows-operativsystem som gör samma och olika displayer som ska fortplantas till flera bildskärmar anslutna via stöds grafikkort, såsom VGA-portar. Dualview stöder inte spegling i Aktivitetsfältet till sekundära skärmar, men du kan ladda ner gratis program som gör att du kan visa aktivitetsfältet i Windows under ytterligare bildskärmar anslutna till primärsystemet.

Instruktioner

Konfigurera Dualview

1 Anslut din sekundära bildskärmen till datorns VGA-port eller motsvarande serieport.

2 Högerklicka på tomt utrymme på skrivbordet och välj "Egenskaper" från rullgardinsmenyalternativ. "Display Properties" öppnas.

3 Välj fliken "Inställningar", klicka på "Visa" lista, och välj sekundär bildskärm ( "bildskärm"). Välj "Utöka Windows-skrivbordet på bildskärmen" alternativet, klicka sedan på "Apply" och "OK" för att bekräfta ändringarna.

Utvidga aktivitetsfältet med hjälp MultiMon Aktivitetsfältet

4 Hämta MultiMon Aktivitetsfältet från en fri programvara webbplats (se Resurser för en direkt nedladdning länk).

5 Klicka på "Download" länken, och accepterar installationen av den körbara filen "MMTaskbar21.exe." Dubbelklicka på den nedladdade filen och klicka på "Install". Låt för installationsprocessen att slutföra.

6 Starta MultiMon Aktivitetsfältet. Aktivitetsfältet i Windows är nu utvidgas till sekundär bildskärm.

Förläng Aktivitetsfältet Använda Multi-Monitor i aktivitetsfältet

7 Ladda ner Multi-Monitor i aktivitetsfältet från produktens webbsida (se Resurser för en direkt nedladdning länk). Klicka på "Download" länken och spara filen.

8 Högerklicka på den nedladdade filen, vanligtvis namnet "AmmSetup.exe" och välj "Installera" från rullgardinsmenyn. Låt för installationen för att avsluta.

9 Högerklicka på aktivitetsfältet i Windows. Lägg märke till att det finns nya alternativ. Välj "Mirror den primära aktivitetsfältet" alternativet. Aktivitetsfältet är nu utvidgas till alla aktiva monitorer.

Windows XP: s aktivitetsfält innehåller "Start" -menyn, systemfältet och lista över öppna fönster. Som standard visas Aktivitetsfältet längst ned på skrivbordet. Läge, storlek och synlighetsinställningar i Aktivitetsfältet är anpassningsbara, så aktivitetsfältet kan placeras på en annan plats på skärmen, döljas eller visas som en mycket smal bar. Om du inte kan hitta i aktivitetsfältet på skärmen alls och kan inte se några ikoner på skrivbordet, kan det hända att "Explorer.exe" process har kraschat.

Instruktioner

Aktivitetsfältet på fel plats

1 Högerklicka på aktivitetsfältet.

2 Klicka på "Lås Aktivitetsfältet" om det har en bock bredvid den.

3 Vänsterklicka på aktivitetsfältet, håll ned musknappen och flytta markören till botten av skrivbordet.

4 Släpp vänster musknapp.

5 Högerklicka på aktivitetsfältet och klicka på "Lås Aktivitetsfältet."

dolda Aktivitetsfältet

6 Minimera alla öppna fönster genom att klicka på knappen minimera i det övre högra hörnet av varje fönster.

7 Leta reda på aktivitetsfältet om du inte kan se det genom att flytta musen till toppen, botten, vänster och höger sida av skärmen.

8 Högerklicka på aktivitetsfältet och klicka på "Egenskaper".

9 Avmarkera "Auto-gömma aktivitetsfältet" kryssrutan i avsnittet "Aktivitetsfältet utseende" genom att klicka på den om den är markerad.

10 Kontrollera "Håll Aktivitetsfältet ovanpå andra Windows" kryssrutan i avsnittet "Aktivitetsfältet utseende" genom att klicka på det om det är okontrollerat.

11 Klicka på "OK."

liten aktivitetsfältet

12 Minimera alla öppna fönster genom att klicka på knappen minimera placerad vid det övre högra hörnet av varje fönster.

13 Flytta markören till toppen, botten, vänster och höger sida av skärmen tills markören förvandlas till en dubbelriktad pil.

14 Vänsterklicka, håll ned musknappen och flytta muspekaren bort från kanten av skärmen tills du ser aktivitetsfältet igen.

15 Släpp vänster musknapp.

16 Högerklicka på aktivitetsfältet och klicka på "Lås Aktivitetsfältet."

ingen aktivitetsfältet

17 Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" på tangentbordet samtidigt.

18 Klicka på "File" och "Ny aktivitet" i "Task Manager" fönstret.

19 Skriv "Explorer.exe" i "Open" fältet.

20 Klicka på "OK."

Aktivitetsfältet i Windows är ett element som ger användaren enkel, effektiv tillgång till Windows-inställningar, installerade program och systemverktyg. Som standard Aktivitetsfältet ligger på den nedre delen av skrivbordet i Windows. Beroende på vilken version av Windows operativsystem, är aktivitetsfältet identifieras med ett horisontellt streck med en "Start" -knappen. I Windows Vista eller Windows 7, innehåller aktivitetsfältet bara Windows-logotypen.

Visa Aktivitetsfältet

Om du inte kan lokalisera aktivitetsfältet, kan det ställas in för att döljas. Använd bara musen för att navigera runt kanterna på skrivbordet tills aktivitetsfältet visas. Om den är inställd på "auto-hide" Aktivitetsfältet försvinner när du flyttar musen bort från baren. Du kan besluta att du inte gillar att ha aktivitetsfältet dolt. För att hålla Aktivitetsfältet synlig hela tiden, flytta musen över den så att den visas, högerklicka på aktivitetsfältet och välj "Egenskaper". Från "Aktivitetsfältet" -fliken, avmarkera "Auto-gömma aktivitetsfältet" alternativet.

Ändra storlek på Aktivitetsfältet

Du kan ändra storlek på aktivitetsfältet för att passa dina behov. Om aktivitetsfältet är svårt att använda eftersom det är alltför trångt med öppna fönster, öka sin höjd så att den kan visa flera rader. Om Aktivitetsfältet tar upp för mycket utrymme på skrivbordet, är det på grund av aktivitetsfältet är alltför hög. Att ändra storlek på aktivitetsfältet, placera musen på kanten av aktivitetsfältet där aktivitetsfältet möter skrivbordet. Markören ändras till en dubbelriktad pil. Klicka och håll vänster musknapp, dra aktivitetsfältet övre marginalen uppåt tills du har korrigerat aktivitetsfältet storlek. Du kan fortsätta att göra justeringar uppåt eller nedåt tills aktivitetsfältet är den perfekta storleken för skrivbordet. Observera att om dubbel pilmarkören inte visas, kan aktivitetsfältet låsas. Om så är fallet, högerklicka på aktivitetsfältet och avmarkera alternativet "Lås Aktivitetsfältet."

Flytta Aktivitetsfältet

Om du har problem med aktivitetsfältet flyttar från ena kanten av skrivbordet till en annan kant på skrivbordet kanske du vill låsa Aktivitetsfältet. Med låset alternativet aktiverat aktivitetsfältet kommer alltid att förbli på ett ställe, och samma storlek. Att låsa aktivitetsfältet, högerklicka på aktivitetsfältet och välj "Lås Aktivitetsfältet" alternativet.

Visa verktygsfältet Snabbstart

Som standard Windows visar "Snabbstart" i verktygsfältet åt vänster i aktivitetsfältet, till höger om "Start" -knappen. Denna användbara bar innehåller genvägar till ofta åberopade program och mappar. Användare kan dra nya genvägar till baren, att ta bort genvägar, högerklicka och välj "Ta bort". För att visa eller dölja fältet Snabbstart, högerklicka på aktivitetsfältet, välj "Verktygsfält" och markera eller avmarkera "Snabbstart".

Du kan ändra storleken på ikonerna i snabbstartsfältet. Se till att Aktivitetsfältet är olåst, högerklicka på en inaktiv del av fältet Snabbstart. Välj "Visa" och sedan välja antingen "Små ikoner" eller "Stora ikoner".

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com