ved till salu

Hur man skapar och Print "Ved till salu" Signs


Använd en attraktiv tecken för att fånga uppmärksamheten hos människor som kör förbi huset och låt dem veta att du är i ved verksamheten. Istället för att bara skapa kvarterbokstäver för hand, använda datorn för att skapa ett tecken som kommer att vara tydliga och läsbara på avstånd. Du kan också skapa affischer att hänga på andra områden, till exempel stormarknad anslagstavlor och i korridorerna på ideella organisationer. Tillgång till ett kontor-leverans butik kan hjälpa, eftersom de kan laminat dina skyltar för dig.

Instruktioner

Skapa Tecken synliga för passerande bilar

1 Skapa ett nytt dokument med din ordbehandlingsprogram.

2 Ändra utskriftsformat så att dokumentet visas i horisontell vy.

3 Ställ punkt anpassning till "Centrering".

4 Ange informationen. Du kommer förmodligen vill ange "Ved" på den första raden, "Skicka" på den andra och "Sale" på den sista. Om du vill inkludera ditt telefonnummer, plats "Till salu" på den andra raden och ditt telefonnummer på den sista.

5 Klicka och dra över hela texten för att markera det. Använd formateringsverktygsraden för att öka teckenstorleken tills ordet "Ved" fyller sidan från vänster till höger.

6 Spara ditt tecken, klicka på "Arkiv" och "Skriv ut". Du kanske vill ta din skylt till ett kontor-leverans butik för att få det laminerade om du ska lägga det utanför.

Skapa skyltar att hänga upp för gångtrafik

7 Skapa ett nytt dokument med din ordbehandlingsprogram.

8 Ställ punkt anpassning till "Centrering".

9 Ange titeln "ved till salu." Markera texten genom att klicka och dra över den. Använd formateringsverktygsraden för att öka teckenstorleken tills texten är den storlek du vill.

10 Ange din plats och telefonnummer på skylten. anger även prisuppgift för ved. Ändra storleken på denna information som behövs genom att använda din formateringsverktygsfältet.

11 Klicka på "File" och sedan "Skriv ut" för att skriva ut flera kopior av ditt tecken. Häng upp dem på lokala företag (t.ex. stormarknader) och ideella organisationer.

Tips

  • Du kanske vill skriva ut 2 kopior av tecken och hänga dem rygg mot rygg på ett inlägg.
  • Om du lägger upp några tecken på lokala företag, se till att de tillåter ideella affischer på sina anslagstavlor.

Du har många alternativ när det gäller att sälja saker på nätet. Var och en har vissa fördelar, och den webbplats du väljer bör vara en som bäst passar dina önskemål. Craigslist, till exempel, är ett bra val när du vill undvika att sälja avgifter på ditt objekt eller föremål och att sälja till någon lokal (som kan spara dig en resa till postkontoret). Medan Craigslist har andra funktioner, är en del av sidan tillägnad att köpa och sälja olika föremål.

Instruktioner

1 Gå till Craigslist webbplats (craigslist.org) och sök efter staden närmast dig. Läs igenom kategorierna i "Till salu" i mitten på sidan tills du hittar den som bäst beskriver det objekt du vill sälja och klicka på den. Till exempel, om du vill sälja en flöjt, klicka på "Music Instr." Då kommer du till en sida med listor i den kategori du valt.

2 Klicka på "Post" i det övre högra hörnet på sidan. Klicka på knappen bredvid den kategori du tidigare valt. Om du säljer en bil, lastbil eller motorcykel, är din kategori nu delas in i "av återförsäljare" och "av ägaren." Välj det alternativ som bäst beskriver dig. Klicka på "Fortsätt" när du har valt din kategori.

3 Välj det närmaste området från listan över alternativ som visas, och klicka sedan på "Fortsätt" igen. På nästa sida visar ännu mer detaljerade platser. Klicka på ett närmast dig om du vill, eller klicka på "Bypass detta steg" om du inte vill ge en detaljerad plats. Klicka på "Fortsätt" för att gå till en sida där du kan komponera din annons.

4 Skriv en beskrivande titel för din annons i fältet och ge ett pris om du vill. Fyll i din e-postadress två gånger, och sedan välja om du vill dölja din e-postadress fullständigt (i vilket fall du bör ge ett annat sätt att kontakt i kroppen i annonsen) eller helt enkelt "anonymisera" det, så att användarna kan skicka dig via en Craigslist adress om ditt objekt.

5 Beskriv ditt objekt noggrant i avsnittet "utstationering Beskrivning". Klicka på "Lägg till / redigera bilder" om du vill lägga upp bilder på ditt objekt. Klicka på "Välj Arkiv" navigera till den bild du vill lägga till, och klicka sedan på "Öppna" för att lägga bilden. Klicka på "Fortsätt" när du är klar skriver annonsen. Då kommer du till en förhandsvisning av annonsen; Klicka på "Fortsätt" om det ser bra ut eller "Redigera Again" för att ändra det.

6 Kontrollera e-postbrevlåda för kontot som du angav när du skrev din beskrivning. Öppna e-post som just anlänt från Craigslist. Klicka på länken i e-postmeddelandet. Klicka på "Acceptera användarvillkoren" på sidan som öppnas, och skriv sedan verifieringskoden i rutan och klicka på "Fortsätt." Detta publicerar ditt inlägg.

För att sätta en bit av varor till försäljning på eBay, förbi möjlighet att skapa en auktion och sälja objektet med ett "fast pris" notering. En viktig fördel med att sälja en bit av varor på eBay är att du inte behöver vänta på en auktion för att stänga för objekt att sälja. EBay är "fast pris" notering alternativ erbjuder köpare bekvämligheten med att köpa objektet omedelbart ett känt pris, vilket är ett alternativ som vissa eBay köpare titta efter när de är bråttom att köpa.

Instruktioner

1 Logga in på eBay och skapa en ny notering. Om du aldrig har använt eBay för att köpa eller sälja i det förflutna, måste du klicka på "Registrera" på eBay hemsida och fyll i registreringsprocessen innan du kan lista varor till salu.

2 Klicka på "sälj" länken som visas i eBays topp huvudmenyn när du har loggat in, och välj sedan "sälja ett objekt."

3 Tryck på "Visa din fil" knappen för att börja notering varor till salu.

4 Välj kategori för objektet genom att skriva in sökord som är relevanta för de varor du säljer. Markera kryssrutan bredvid den kategori som bäst passar ditt objekt för att göra det enkelt för köpare som kan vara ute efter vad du har att erbjuda. Klicka på "Fortsätt" när lämplig kategori är i sikte.

5 Fyll i formuläret nedan "Skapa din annons" rubrik. Farkosten en catchy titel för dina varor och ge relevant information, tillsammans med vissa historia på varan om du har någon. Ladda upp kvalitetsbilder. Skriv en informativ beskrivning av dina varor. Använd fet och kursiv stil i beskrivningen att dra uppmärksamhet till dina företagsuppgifter.

6 Klicka på "fastpris" -fliken och ange objektets pris. Om du är öppen för att acceptera erbjudanden objektet, ange lägsta belopp du tar för varor i rätt fält och kontrollera att alternativet ask att acceptera erbjudanden.

7 Avsluta skapa noteringen genom att ange dina betalnings, moms och frakt preferenser. Klicka sedan på "Fortsätt".

8 Granska dina uppgifter, välja förbättringar såsom en undertext för dina uppgifter. Kontrollera den totala som eBay kommer att debitera dig att lista objektet.

9 Klicka på "Visa din Punkt" för att avsluta noteringsprocessen och sätta ditt objekt till försäljning på eBay.

Hur man köper Amazon Kindle till salu i lokala butiker


Amazon är en online-only marknaden. Dess Kindle e-läsare är främst erbjuds till försäljning via bolagets hemsida, komplett med en produktbeskrivning och kundomdöme. Många Kindle kunder är nöjda med innehållet tillgängligt på hemsidan och är OK med att köpa enheten på nätet. För vissa kunder, men högkvalitativa bilder och noggranna beskrivningar kan inte ersätta visning och vidrör den äkta varan personligen. Om du är den här typen av picky och diskriminerande shopper, kan du söka efter Kindle till salu på lokala butiker.

Instruktioner

1 Navigera till ShopLocal.com webbplats, shoplocal.com. Skriv "Amazon Kindle" i sökrutan. Om webbplatsen är att visa den felaktiga stad och stat, klicka sedan på "Ändra plats" för att ändra det. Tryck på "Enter" för att starta sökandet efter Amazon Kindles till salu på lokala butiker. ShopLocal.com värd försäljnings cirkulär för över 100 av landets främsta butiker. Som Amazon ökar mängd olika butiker som erbjuder Kindle till salu, denna webbplats med största sannolikhet kommer att vara den bästa metoden för att kontrollera framtida tillgången.

2 Söka igenom din lokala tidningsannons för butiker som erbjuder Kindle till salu. Många tidningar över hela landet erbjuder tillgång till annonser både i traditionella tryckta och online. Om webbplatsen föreslås i det tidigare steget omfattar de flesta försäljnings cirkulär för stora lokala butiker, lokala tidningar fortsätta att erbjuda annonser till kunder. Som exempel, Miami Herald och Los Angeles Times har annonser på nätet. När du besöker dessa platser, använd sökrutor att hitta Kindle på försäljning.

3 Besök stora lokala butiker som du känner. Som ett exempel, har Target 1,752 butiker i 49 stater i december 2010. Amazon började erbjuda Kindle på mål under våren 2010. Om du är medveten om ett mål i ditt område, ring eller ta upp hemsidan för att kontrollera Kindle tillgänglighet. Kindle är också tillgänglig på häftklamrar och Best Buy.

Sälja dina försiktigt används, helt nya eller onödiga objekt på nätet behöver inte vara jobbigt. Använda Craigslist är lätt mall och anonym e-postsystem gör att du kan sälja DVD, CD, böcker, möbler och mer på ett säkert sätt.

Instruktioner

Hur du objekt till salu på Craigslist

1 Öppna din webbläsare och gå till Craigslist.com.

2 Klicka på staden, staten eller land där du vill lägga ditt objekt till salu, som ligger på höger sida av Craigslist hemsida.

3 Klicka på "Skicka till Annonser" sitter på vänster sida av Craigslist hemsida.

4 Klicka på "Produkter till salu" under listan med möjliga klassificerade inlägg.

5 Välj en kategori där ditt objekt till salu passar in. Till exempel, för en fitness DVD välja CD / DVD / vhs. Om du säljer Beanie Babies väljer en kategori som samlarobjekt.

6 Om det behövs, väljer ett mindre område i staden, staten eller region du har plockat att lägga in. Detta gör det lättare för människor att söka.

7 Skriv in namnet på vad du säljer i rutan Titel. Ange det pris du säljer den för och var du befinner dig, om du vill. Ange din e-postadress och klicka sedan på knappen för att anonymisera den. Skriv en kort förklaring av vad du har till salu i utstationerings Beskrivning. Klicka på Fortsätt.

8 Granska ditt inlägg, klicka på Fortsätt eller Redigera för att gå tillbaka och ändra.

9 Klicka på Godkänn på användningsvillkoren sida.

10 Ange säkerhetskoden och klicka på Fortsätt.

Vendio och eBay är två olika typer av företag som gör att du kan sälja artiklar online. Med båda platserna, kan du sälja i den populära auktions stil format, där potentiella köpare lämna anbud för ett objekt och det högsta budet vinner eller så kan du ställa in ett fast pris för ett objekt. Vad är annorlunda om platserna är hur de fungerar. Ebay tillåter säljare att lista objekt och sälja direkt på sin webbplats. Vendio fungerar som en värd i vilken säljare listobjekt som kan visas för försäljning på andra platser, såsom eBay, Amazon eller din webbplats. Varje företag tar ut en provision på försäljningen av artiklar men listor kan vara gratis för vissa säljare.

Instruktioner

Vendio

1 Förbered ditt objekt till salu. Samla information om objektet och alla nödvändiga delar. Ta en bild av objektet med en digitalkamera (med en bild kan öka försäljningen) och avgöra vilket pris du vill ha för objektet.

2 Logga in på ditt Vendio konto och skapa ett nytt objekt notering med "My Vendio." Välj "Profiler" från menyalternativ och ställa in frakt, betalning, moms och informationspolitik.

3 Välj "Skapa objekt" från menyalternativ. Ange artikelinformation. Du kan söka efter liknande artiklar i Vendio databas med uppgifter såsom UPC-kod eller ISBN-nummer.

4 Markera kryssrutan bredvid "Inventory" för att lägga till objekt till din tillgängliga försäljning inventering och välja vilken plats att lista objektet. Notera grundläggande Vendio konto bara tillåter dig att sälja objekt i Vendio butiker. Välj en kategori för objektet.

5 Klicka på "Post info" fliken på vänster sida av skärmen och ange detaljerad information om ditt objekt, till exempel en beskrivning, med start pris, skick, och frakt och betalningsalternativ.

6 Klicka på "Inventory" -fliken och kontrollera att kvantiteten är en.

7 Lägg till en bild genom att välja "Ladda upp bilder" från menyn Bilder.

8 Klicka på "Spara" och objektet kommer att listas till försäljning.

eBay

9 Förbered ditt objekt till salu. Samla information om objektet och alla nödvändiga delar. Ta en bild av objektet med en digitalkamera (med en bild kan öka försäljningen) och avgöra vilket pris du vill ha för objektet.

10 Logga in på ditt eBay-konto och välj "sälja ett objekt" från sälj menyn. Klicka på "Lista dina objekt."

11 Ange en beskrivning av ditt objekt med hjälp av sökord eller en UPC-kod eller ISBN-nummer och klicka på "Sök". Välj en kategori och klicka på "fortsätta."

12 Ange detaljerna om ditt objekt med webbformuläret. Ge objektet ett namn och lista dess tillstånd, och detaljerad information om artikeln. Lägg till ett foto. Ställ ett utropspris, fraktkostnader och betalningssätt. Ebays kvantitet standard är för en enda punkt och kommer endast att lista ett objekt om du berättar det att göra något annat. Klicka på "fortsätt" när all information finns med.

13 Förhandsgranska placering och klicka på "Lista dina objekt" och det kommer omedelbart att visas till salu på eBay.

Hur hitta billiga datorer till salu


Varje öre räknas numera och spara pengar på din nästa dator är inte annorlunda.

Det finns många sätt att hitta en billig dator som kör fantastiskt!

Instruktioner

1 Hur hitta billiga datorer till salu


Leta efter renoverade datorer från en välkänd dator tech som fixar datorer i sitt hem. De säljer ofta renoverade datorer också. De arbetar ofta så gott som ny eller ännu bättre. Det varierade i olika områden, men du kanske kan köpa en billig, för bara $ 75!

Om du inte känner till någon som fixar datorer, fråga runt. Fråga dina vänner och grannar, är det bra att få hänvisade till en betrodd tech!

2 Hur hitta billiga datorer till salu


Titta på Craigslist.
Du kan söka efter en dator här, om du inte ser någon försäljning, gå till avsnittet dator reparation och skicka någon som reparerar datorer från hans eller hennes hem. Fråga om de har någon till salu!

Fråga om han är villig att ge det till dig och ställa upp, att vara säker på att det fungerar perfekt. Kontrollera medan de är kvar, innan du betalar, du försöker gå in på internet, bara vara säker på att det fungerar tillräckligt snabbt och går bra.

3 Hur hitta billiga datorer till salu


Titta på Ebay!
Med Ebay, har du lyxen att kontrollera återkoppling först. Kontrollera att se de har haft många försäljningar (något, inte bara behöver vara datorer) och se till att de har goda ställningar. 99,2% eller mer är oftast bra. Du kan hitta en ny, begagnad eller renoverad dator.
Bra säljare med goda ställningar inte bluff någon. Du kommer att betala med Paypal och skyddas på det sättet, liksom, om något inte fungerar som den ska. Om det finns ett problem men, helt enkelt kontakta säljaren, de är oftast villiga att erbjuda en lösning.

Hur man gör valpar till salu Fliers


Även om dina valpar är söta och bedårande, kommer tiden så småningom när du måste hitta dem ett permanent hem. Med hjälp av ett bildbehandlingsprogram som Paint Shop Pro kan du skapa attraktiva reklamblad för att lägga runt stan för att göra reklam för dina valpar till salu. Gör flygblad fet, färgstarka och iögonfallande och omfatta all relevant information om valparna att hitta dem bra hem.

Instruktioner

1 Öppna grafikprogrammet och klicka på "File" -fliken. Välj "Öppna" för att öppna ett nytt projekt lager. Gör måtten 8,5 inches med 11 inches genom att sätta dessa siffror i de tomma dimensionsfält. Välj en bakgrundsfärg från Materials Palette (till höger på arbetsytan) och klicka på Flood Fill verktyget ovanför arbetsytan. Klicka med musen en gång var som helst i bakgrundslagret att använda färgen.

2 Gör en rubrik för flygare. Välj teckensnitt verktyget ovanför arbetsytan och klicka på rullgardinsmenyn bredvid verktyget för att bläddra igenom de olika tillgängliga teckensnitt. Markera det teckensnitt du önskar att markera den och ställa in teckenstorleken genom att välja ett nummer i den här inställningen ovanför arbetsytan. Välj en färg för rubriken i Materials Palette och klicka med musen en gång på toppen av bakgrundslagret. Ange "valpar till salu" (inkludera rasen valpar om möjligt) i textrutan som visas och klicka på "Apply".

3 Öppna den digitala bilden av valparna inom grafikprogram genom att klicka på "File", "Open" och sedan bläddra till den plats du lagrat foto. Ändra storlek på bilden för att passa in i flygblad genom att klicka på "Bild" -fliken och välja "Resize" från rullgardinsmenyn. Ange "3" i både bredd och höjd fält för att göra bilden en 3-tums fyrkant. Kopiera bild till Urklipp (Ctrl + C) och klistra in den på bakgrundslagret (Ctrl + L). Dra bilden till strax under rubriken med musen.

4 Ändra teckenstorlek för att göra det mindre (nollställa antalet ovanför arbetsytan till ett mindre antal) och klicka med musen en gång under fotot. Ange information om valparna i textrutan som visas, inklusive deras ålder, ras, pris och andra relevanta försäljningsställen. Klicka på "Apply" och texten kommer att visas under fotot.

5 Göra typsnittet större genom att återställa teckenstorlek numret igen och klicka med musen under den text du just lagt till. Ange ditt namn och kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress) i textrutan och klicka på "Apply".

6 Klicka på "Lager", "Merge" och "Slå ihop alla" för att sammanfoga skikten. Klicka på "File" och "Spara som" för att spara flygare på hårddisken. Namnge projektet och spara den som en JPEG-bild.

7 Skriv ut flygblad med din färgskrivare genom att klicka på "File" och sedan fliken och "Skriv ut". Lägga upp flygblad runt din stadsdel.

Tips

  • Även om dessa instruktioner är specifika för PSP, de är generella nog att passa en mängd olika grafikprogram, på grund av grundläggande likheter i dessa program.

Lägga till dina andra objekt till salu i en eBay Listing


En viktig del av att vara framgångsrik som en eBay säljare gör det möjligt för budgivarna att hitta dina listor. En användbar metod för att göra detta är tvär främja dina objekt så att potentiella köpare se vad andra produkter du har att erbjuda. EBay är tänkt att kors marknadsföra dina produkter automatiskt som standard, men du kan av misstag stänga av webbplatsens korsmarknadsföring har off. Turning korsmarknadsföring igen ser till att budgivare och köpare se andra objekt som du har till salu för att uppmuntra ytterligare bud och inköp.

Instruktioner

1 Navigera till eBay webbplats. Klicka på länken i det övre högra hörnet på sidan för att komma åt "My eBay", ange din kontoinformation när du uppmanas om du inte redan är inloggad.

2 Musen över "Konto" fliken för att komma åt kontoalternativmenyn. Bland alternativen som visas, klicka på länken "Marketing Tools" för att navigera till eBay marknadsföring sidan.

3 Leta upp "Cross-Promotion" på den vänstra sidan marknadsföring. Klicka på "Inställningar" för att få tillgång till inställningarna tvär marknadsföring eBay.

4 Markera "Cross-Främja Min" och spara inställningarna. EBay kommer nu automatiskt kors marknadsföra ditt objekt med andra objekt du anger.

Tips

  • Ytterligare alternativ tvär marknadsföring är tillgängliga via noterings mallar och konto applikationer när du lägger nya eBay listor. Besök eBay Apps Center för att visa mall chefer och program som är godkända av eBay och skapas av eBay certifierade partners.

Hur för att skriva en "Till salu" Ad på Craigslist


Om du inte har tid eller plats att vara värd för en rota försäljning, kan du försöka sälja oönskade objekt på internet. Den grundläggande, användarvänligt gränssnitt Craigslist gör det enkelt för dig att skicka text och bilder av objekt till salu. Efter knäppa några digitala bilder av objektet för försäljning och överföra dem till din dator, du är bara några minuter bort från att skicka en försäljning annons på Craigslist. Webbplatsen tar inte ut notering avgifter eller provision när du säljer ett objekt.

Instruktioner

1 Klicka på länken till vänster på Craigslist hemsida "Mitt konto".

2 Skriv din e-postadress eller Craigslist handtaget i motsvarande textruta i mitten av sidan.

3 Ange ditt lösenord. Klicka på "Logga in" -knappen.

4 Klicka på pilen i listrutan märkt "ny annons Post:" för att välja Craigslist plats där du vill att din annons publiceras. Klicka på knappen "Go" bredvid textrutan.

5 Klicka på cirkeln bredvid "Till salu" alternativ under "Vilken typ av inlägg är detta:" rubrik. Klicka på "Fortsätt" längst ned på skärmen.

6 Klicka på cirkeln framför önskad kategori och klicka sedan på knappen "Fortsätt". Detta öppnar en tom annonsmall.

7 Fyll i "inlägg Titel" rutan med namnet eller typen av objekt till salu. Skriv ett pris i motsvarande ruta. Fyll i "Location" rutan med din stad och stat.

8 Markera cirkeln bredvid "Hide" för att göra din e-postadress osynlig eller välj "Anonymisera" har Craigslist skapa en anonym e-post för köpare att användaren att kontakta dig.

9 Fyll i "inlägg Beskrivning" rutan med information om objektet till salu. Inkludera specifik information såsom mätningar, färg, tillstånd och hur man kan kontakta dig om du har valt "Hide" alternativ för din e-postadress.

10 Klicka på länken "Lägg till / redigera" bilder att lägga till bilder till din annons. Klicka på knappen "Bläddra" bredvid en av de fotoöverföring ikonerna för att hitta en bild på datorns hårddisk för att skriva. Upprepa fotouppladdningsprocessen upp till fyra gånger per annons.

11 Tryck på knappen "Fortsätt" för att förhandsgranska layouten på din annons. Kontrollera om stavfel. Se till att du ingår ett pris, plats och hur köparen ska kontakta dig.

12 Klicka på "Redigera Again" för att göra ändringar. Klicka på "Fortsätt" för att bekräfta och avsluta ditt inlägg genom att skriva en krypterings meddelande i en textruta. Annonser visas vanligen på Craigslist inom 15 minuter. Du kommer att få en bekräftelse e-post när posten går live.

Tips

  • möter alltid potentiella köpare i en väl upplyst, upptagen offentlig plats. inbjuder aldrig en främling i ditt hem eller ge dem din adress för att plocka upp ett objekt.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com