varför konvertera h 264

Hur konvertera H.264 till WMV på en Mac


Microsoft introducerade H.264 videoformatet 1992. videoproducenter idag använder formatet som en av guldstandarder för HD-video. H.264-filer kan ses i Blu-ray-video, HD DVD och HDTV-program. Den WMV-formatet används endast av Windows Media Player som levereras som standard på de flesta datorer. Du kan konvertera H.264 till WMV med video konvertering programvara för Mac-plattformen.

Instruktioner

1 Installera en video converter program för Mac-operativsystemet. Det finns många videokonverteringsprogram för Mac-plattformen som kan konvertera en video till alla större videoformat. Några av de mest populära programmen innehåller VLC, Wonders Video Converter och Any Video Converter. Kontrollera i den här guiden resurserna för länkar till dessa program. VLC och Any Video Converter är både freeware program, och Wonders erbjuder en gratis testtjänst. Följ programmets installationsanvisningar.

2 Öppna video konvertering programvara som du har installerat. Klicka på "File" och välj sedan "Lägg till video" eller "Add File". Namnet på importfunktionen kommer att variera beroende på programmet, men det kommer att ligga i menyn "File". Navigera webbläsaren för att hitta H.264 fil du vill konvertera.

3 Välj "H.264" som ingångsvideoformatet. Klicka på "Video Format" -fliken och välj "WMV" codec alternativ.

4 Välj bildhastighet du vill ha för ny videofil. Kom ihåg att videoupplösningen minskar när du släpper bildfrekvensen. Justera "Audio Bit Rate" i utgångssektionen. Standard cd-skivor använder 44100 Hz Ljud bithastighet.

5 Klicka på "Målmapp" -knappen och välj sedan en plats för nya .WMV fil. Klicka på "Start" -knappen i programmet. Konverteringen kan ta minuter eller timmar, beroende på filstorleken.

Hur konvertera H.264 videofiler


Med explosionen av videoformat under de senaste åren, kan spela upp video på vissa enheter förvandlas till en svår uppgift. H.264 videoformatet, som infördes under de senaste fem åren, kräver viss programvara för att spela upp den. Men det är ett verktyg för att konvertera H.264 till alla format som krävs av alla program. VLC programvara kan ta H.264 video och förvandla det till video kompatibel med nästan alla program eller enhet populärt under de senaste tio åren.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera VLC (videolan.org/vlc). Beroende på vilket operativsystem kommer du antingen ladda ner och öppna självuppackande installationsprogrammet (Windows) eller ladda ner programmet och flytta den till mappen Program (Mac OS).

2 Ladda videon i VLC genom att välja "File" och sedan "Öppna". Leta reda på filen på datorn och välj sedan "Öppna".

3 Öppna upp "Streaming / Transcoding Wizard" i VLC och välj "Transcode / Spara till fil" alternativet när det efterfrågas. Välj H.264 videofil som du vill konvertera från dialogrutan.

4 Hitta din favorit videoformat i "Transcode Video" rutan bredvid ordet "Codec." Detta är det format i vilket VLC kommer koda videon och kan variera beroende på din destination. Ta reda på vilka filer din spelare val stöden och koda H.264 video till en av dessa typer.

5 Skriv in filnamnet i "Arkiv" avsnittet efter "Transcode Video" dialogrutan och klicka sedan på "Finish" för att börja omkodning videon. Detta kommer att skapa en ny videofil som du kan spela någonstans att H.264 inte stöds.

H.264 är en 4-standarden MPEG används i nya videokameror och Blu-Ray-skivor. H.264 tillåter en liten filstorlek, men kan vara svårt för äldre datorer att spela. MPEG 1 och MPEG 2 är de format som används för VCD och DVD-skivor. Omvandling mellan de två formaten är typiskt svårt på grund av behållarna de codecs är inrymda i. Även om H.264 är MPEG 4, den hålls insidan av en AVI eller QuickTime-fil, medan MPEG 1 och 2 är deras egna behållare. Adobe Media Encoder, som levereras gratis med Adobes andra videoprodukter, erbjuder en enkel lösning.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Media Encoder. Du hittar den i mappen Adobe. Det kan ta en minut att ladda upp allt. Efter lastningen, se över gränssnittet. Du bör se en kategori för Källnamn, Format, förinställd, Utdatafil och status.

2 Klicka på knappen "Lägg till". En Windows Explorer-gränssnitt kommer att dyka upp. Navigera till där filen du vill konvertera ligger och markera den genom att klicka på "Öppna".

3 Klicka på triangeln under kategorin "Format". Detta gör att du kan välja vilket format för att koda till. Exempel förinställningar inkluderar MPEG 1, MPEG 2, MPEG 2 DVD och MPEG 2 Blu-Ray. Om du konverterar H.264 att spela på en vanlig DVD-enhet är lämplig DVD inställning MPEG 2. För omvandling till VCD för att bränna till en CD-R, är MPEG en korrekt inställning. Om du har en Blu-ray-brännare och behöver en kompatibel fil kommer H.264 Blu-ray eller MPEG 2 Blu-Ray förinställningar fungerar bra.

4 Klicka på triangeln under kategorin "Preset". Välj förinställning som matchar din källfilen. Till exempel, om du hade en progressiv widescreen H.264-fil, skulle du välja "NTSC Progressive Wide Screen High Quality" inställning. Om filen är från ett annat land än USA landet, såsom England, skulle "Pal hög kvalitet" Inställning räcka.

5 Välj katalogen för att mata videofilen genom att klicka på länken under kategorin "Output File". Spara det någonstans du kan hitta den senare. Också den ett lämpligt namn.

6 Klicka på "Start kö" för att starta konverteringen av filen. Du bör nu ha en MPEG-fil med parametrar som du väljer.

Tips

  • Sedan omkodning mellan olika codecs och format är en tidskrävande process för även de nyaste och dyraste datorer, lägga till flera filer i kön innan du trycker på "Start Queue" -knappen. Detta gör att du kan gå bort från datorn och låt den att kritan siffrorna och konvertera utan övervakning från dig.

MKV till AVI konvertering


Eftersom det först introducerades, har MKV container varit ett överlägset sätt för människor att titta på både HD och standard video på sina olika datorplattformar. Det enda problemet är att MKV inte så allmänt accepterat ännu som AVI container är. Det är därför omvandlingen är fortfarande nödvändigt vid denna tidpunkt, men en dag MKV kommer att vara lika accepterat som AVI är nu.

Vad är en MKV?

Matroska video container, eller MKV, används oftast med HD video i antingen 720p eller 1080i / p format. MKV innehåller en videofil och en ljudfil, men kan också idrotten en omkopplings undertext fil. Videofilen inuti MKV är ofta en DivX eller Xvid video, som också används i AVI, så det behöver inte kodas. Ljudet, är dock vanligtvis Om vidare kodningen sker. Ljudfiler som finns i MKV behållaren kan vara i ett antal olika format, inklusive AC3, DTS och OGG. Dessa format måste omkodas eftersom de inte stöds i AVI container. Kodning är bara ett fint ord för överföring från ett format till ett annat.

Varför Konvertera en MKV?

AVI har använts för nästan 17 år, så de är förenliga är utbredd i hela datorindustrin; de har antagits som branschstandard för video / audio containrar. MKV, har dock endast funnits i ungefär sju år. Så medan det anses vara en mycket mer effektiv behållare, är MKV ännu inte lika känd, och är något underutnyttjad. Av den enkla anledningen, många utvecklare helt enkelt inte stöder MKV container, vilket gör konvertering till AVI en nödvändighet för människor som vill spela behållaren med många olika medier. Till exempel är Sony PlayStation 3 inte kan spela en MKV-fil, men spelar AVI helt bra.

Konverteringen

Konverteringen är enkel och kan utföras helt med hjälp av fri programvara. Du behöver följande:

VirtualDub (http://prdownloads.sourceforge.net/virtualdub/VirtualDub-1.8.8.zip?download)
AviSynth 2,5 (http://www.videohelp.com/download/Avisynth_258.exe)
CCCP Codec Pack (http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp)

Börja med att installera CCCP Codec Pack och AviSynth 2,5. Packa VirtualDub genom att högerklicka på den och klicka på "Extract here". Öppna VirtualDub genom att dubbelklicka "Virtualdub.exe". När VirtualDub öppnas, klicka på "File" och "Open Video File". Ett fönster Explorer öppnas. Leta upp MKV-fil du vill konvertera och dubbelklicka på den. Du kommer att föras tillbaka till VirtualDub startskärmen. På den övre menyraden, klicka på "Video" och sedan "Direct Stream Copy". Gå sedan till menyn "Audio" också finns på den övre menyraden. Klicka på "Direct Stream Copy" om det inte redan är vald. Det är allt. Gå sedan till "File", välj "Spara som AVI", och välj den plats där du vill spara filen. Efter processen är klar kommer du att ha din nyligen konverterade AVI redo för visning.

Hur konvertera H264 till VOB


Videoklipp som kodats med H.264-standarden har oftast antingen MP4 eller M4V filändelsen och används ofta för video podcasts och videor gjorda för mobila enheter. Om du vill skapa en DVD av dina H.264 video och spela skivan i en vanlig DVD-spelare, kan du konvertera filerna till VOB-format, vilket är det vanligaste formatet för DVD-video. Olika program låter dig konvertera H.264 video till VOB-format, men man kan också använda en online video konvertering service.

Instruktioner

ConvertFiles.com

1 Använd din webbläsare för att navigera till ConvertFiles.com webbplats. ConvertFiles.com är en gratis video konvertering webbplats som stöder många format och kan inte vara lämplig för mycket stora videofiler eller en användare med en långsam Internet-anslutning.

2 Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Välj fil" och välj sedan H.264 videofil. Klicka på "Öppna". Klicka på "Output Format" rullgardinsmenyn och välj "Video Object File (VOB)."

3 Klicka på "Konvertera" för att konvertera din video. Du kan se uppladdningsstatus på en förloppsindikator under knappen. Klicka på videonedladdningslänken som visas på en ny sida efter omvandlingar är klar.

Emicsoft VOB Converter

4 Köpa den fulla versionen eller ladda ner testversionen av Emicsoft VOB Converter från Emicsoft webbplats. Den testversion kan du bara konvertera hälften av en fil under fem minuter långa eller fem minuter i en fil längre än fem minuter lång.

5 Öppna programmet och klicka på "Add File" längst upp i fönstret. Välj H.264-fil och tryck på "Enter" för att lägga till den i listan över filer som ska konverteras. Du kan lägga till flera filer om det behövs.

6 Klicka på "Bläddra" -knappen längst ned i fönstret för att välja en plats att spara den konverterade filen. Klicka på den stora runda ikonen i det nedre högra hörnet av fönstret för att konvertera H.264 filen till VOB. Klicka på "OK" efter processen är klar.

OJOsoft Total Video Converter

7 Ladda ner gratis prov eller köpa OJOsoft Total Video Converter från OJOsoft webbplats.

8 Starta OJOsoft Total Video Converter. Klicka på "Bläddra" bredvid "Input Filnamn," hitta din H.264-fil och klicka på "Öppna".

9 Klicka på "Till VOB" på programmets verktygsfält. Klicka på "VOB profil" rullgardinsmenyn och välj en kvalitetsnivå och format. Du kan välja NTSC eller PAL som format, med NTSC är standardformat för video som du vill spela i DVD-spelare i USA. Du kan välja long play, standard eller hög kvalitet som videokvalitetsnivå. Högkvalitativa filmer kommer att ha den största filstorleken och long play kommer att ha den minsta storleken.

10 Klicka på "Bläddra" bredvid "Output File Name" om du vill välja en annan plats och namn för den konverterade filen. Klicka på "Konvertera" för att konvertera filen till VOB.

Tips

  • Emicsoft VOB-omvandlare kan du lägga till valfria effekter till din video innan du konverterar den. Klicka på "Effect" -knappen för att lägga till en vattenstämpel, justera video ljusstyrka och kontrast, beskära video eller trimma dess längd.
  • Du kommer att behöva skaffa en tredje part program om du beslutar dig för att skapa en DVD från dina VOB-filer.

Hur ser processen för att konvertera Pantone?


Pantone-färger konverteras till CMYK eller HTML (hex) koder använda online matchande guider eller swatch guider. Pantone är ett standardiserat färgpaletten som används i nästan alla designprocesser från grafisk design till inredningen. Ibland designers behöver konvertera Pantone-färger i en CMYK motsvarande för utskrift, eller HTML (hex) kodar för webben.

PMS

Pantone Matching System, eller PMS, är hjärtat i paletten Pantone. Oavsett om du designar tyger, välja färg, tryckning broschyrer eller tillverkning av plast, om du väljer en Pantone färg du kommer att sluta med samma nyans på någon eller alla av dessa material. Pantone-färger får PMS nummer för att identifiera en specifik färg över ett spektrum av produkter. Till exempel, är en blekt gul PMS 100. Beroende på det använda materialet, omkring 3000 individuella färger är tillgängliga.

Varför Konvertera?

Ibland Pantone-bläck och färgämnen är inte praktiskt eller inom budgeten, så en designer måste konvertera PMS till ett annat format. CMYK står för cyan, magenta, gult och svart. Det är ett vanligt och relativt billig tryckprocess som använder endast de fyra bläckfärger för att producera ett brett spektrum av andra färger. För designers på en budget, är Pantone-färger i allmänhet omvandlas till CMYK. HTML (hex) koder används på webbsidor. Så om en designer vill återskapa en Pantone färgs nätet, kommer han få en Pantone motsvarande kod från en färgkonverteringstabell.

Online Omvandling

Color Bridge är en fri, digital PMS konvertering guide direkt från Pantone. För att ladda ner en kopia, registrera dig med Pantone och komma åt filen från färg Bridge digitala biblioteket. Det finns också gratis färgtabeller tillgängliga online. En snabb sökning ger flera resultat. De flesta har PMS, CMYK och hex koder bredvid ett färgprov. Var medveten om att om bildskärmen har kalibrerats med Pantone programvara, det finns en färgskiftning mellan vad du ser på skärmen och i tryck.

Swatch Guides

Om du gör någon typ av utskrift och du konverterar från Pantone till CMYK, du är bättre att använda en färgruta guide. Färgrutor är tillgängliga från Pantone återförsäljare och i de flesta konst utbudet butiker. Köp små färggrupper för $ 60 och uppåt, eller mer kompletta swatch guider för $ 130 och uppåt, vid tidpunkten för offentliggörandet. Se till att du väljer en färgruta pack som innehåller siffror CMYK konvertering och fullständig färg familj du behöver arbeta med.

WMV är en videofil format och MP3 är ett ljudformat. När du konverterar en WMV-fil till MP3, extrahera du ljuddelen av videoklippet, och spara den som en MP3-fil. WMV-filer kan konverteras till MP3 av olika konverteringsverktyg.

WMV

WMV (Windows Media Video) var utvecklad för strömmande video över Internet, och lagring av videofiler på en dator. Utvecklad av Microsoft tillåter formatet stora videoinnehåll som ska komprimeras och lagras i relativt små filstorlekar, med bibehållen bildkvalitet.

MP3

MP3 (Moving Picture Experts Group-1 Layer-3) är en oerhört populära ljudfil format. Liksom WMV för video, kan en MP3-fil behålla kvaliteten på en bit av ljud, samtidigt som liten plats.

varför Konvertera

Omvandling av andra filtyper till MP3 säkerställer att filen kommer att spela på nästan alla multimediaspelare och bärbara multimediaenheter. MP3 stöds allmänt, om inte spelaren eller enheten har utvecklats speciellt för något annat format.

Programvara

Du kan konvertera dina WMV-filer till MP3 med hjälp av "WMV till MP3 Converter" programvara från utvecklare som OJOsoft och Crystal Software. Det finns ett antal andra verktyg som också kan konvertera mellan dessa format; Du kan ladda ner en konverteringsverktyg för gratis eller en liten avgift.

Funktioner

Beroende på vilket program, kan din konvertering verktyg har funktioner som stöder parti konverterar, selektiv omvandling, och genererar utgångs MP3-filer i olika kvaliteter.

Microsoft PowerPoint har en inbyggd omvandlare till Microsoft Word. Även om det finns konvertering program tillgängliga på Internet, dessa ger ofta ofullständiga och otillförlitliga omvandlingar till Word. PowerPoint inbyggda omvandlare ger dig möjlighet att skapa anteckningar bredvid glida bilder, tomma rader bredvid bilder, anteckningar under diabilder, tomma rader under diabilder, en presentation disposition och att länka till presentationen.

Varför Konvertera till Word

Konvertera din presentation till Microsoft Word ger dig all information i PowerPoint-presentationen tillsammans med flexibiliteten att kunna formatera text med Word. Dessutom är det lätt att distribuera Word-dokument via e-postbilagor eller fildelning, eftersom Word-dokument kan sparas som en enskild fil. När du skapar miniatyrer eller noterar utskrifter i PowerPoint, är det genom utskriftsskärmen, och du behöver inte möjlighet att spara filen.

Konvertera PowerPoint Notes till Word

PowerPoint Notes är inte bara användbara verktyg för presentatörer att använda för att styra presentationer, kan de också användas som handouts som ger fördjupad information om bilderna. Du kan välja att konvertera dina anteckningar med en bild av glaset antingen över eller under bilden. Att konvertera anteckningar till Word, klicka på knappen "Microsoft Office", välj "Publicera" och sedan "Skapa Utdelat material i Microsoft Office Word." Välj antingen "Anteckningar bredvid Slide" eller "noterar nedanför Presentationer" och klicka sedan på "OK" -knappen.

Konvertera PowerPoint Utdelat material till Word

Outs ge publiken med en bild av bilden tillsammans med en plats för att göra anteckningar. Du kan välja att skriva ut tomma rader bredvid en bild bild eller under en bild bild. Att konvertera allmosor från PowerPoint till Word, klicka på knappen "Microsoft Office", välj "Publicera" och sedan "Skapa Utdelat material i Microsoft Office Word." Välj antingen "tomma rader bredvid Slide" eller "Tomma rader under Presentationer" och klicka sedan på "OK" -knappen.

Konvertera PowerPoint till Word Outline

Skapa en skiss av en presentation i Word ger dig möjlighet att skicka PowerPoint text till Word utan att inkludera en bild av varje bild. Att konvertera din presentation till Word, klicka på knappen "Microsoft Office", välj "Publicera" och sedan "Skapa Utdelat material i Microsoft Office Word." Välj "Outline Only" och klicka sedan på "OK" -knappen.

Länk till PowerPoint

Länka din presentation till Word innebär att varje gång du uppdaterar PowerPoint-presentationen kommer det länkade Word-dokument uppdateras. Detta är särskilt användbart för presentationer som ändras ofta. För att länka till ett Word-dokument, klicka på knappen "Microsoft Office" och välj "Publicera" och sedan utmatningsmetod. Välj "Klistra in länk" och klicka sedan på "OK" -knappen.

Varför Konvertera PDF till Word

Konvertera PDF (Portable Document Format) filer till Microsoft Word-dokument att skriva, redigera eller helt ändra utformningen av ett PDF-dokument. Redigering är det främsta skälet till att folk konvertera PDF till Microsoft Word. PDF-filer är omöjliga att redigera utan att köpa den fullständiga versionen av Adobe Reader och Writer. Även om du har den fullständiga Adobe svit av program, är redigering mer intuitivt i Microsoft Word-gränssnittet.

metoder

Konvertera PDF-filen till en Microsoft Word-dokument på nätet om du bara behöver göra konverteringen ibland. Om du planerar att konvertera filer på en regelbunden basis, ladda ner en gratis PDF till Word-dokument omvandlare (se länk i Referenser). För dem i behov av allvarliga PDF redigering, snarare än att konvertera dina filer till Word, är det bäst att du köper Adobe Writer.

Programvara

PDF till Word-dokument konvertering programvara tillåter användaren att konvertera hela dokument, sidor och delar av text, etiketter och grafik från flera sidor. De flesta program tillåter användaren att välja en rad alternativ eller inställningar för hur den slutliga filformatet visas (inklusive lägre eller högre upplösning, färg och textformatering). Ladda ner gratis PDF till Word konvertering programvara om du behöver bara den minimala konvertering. Med fria program konvertering, kommer du att ha vissa begränsningar, till exempel att inte kunna kopiera lösenordsskyddade PDF-filer. Du kan få en lösenordsåtervinnande program för att lösa detta problem, dock.

omvandlingsprocessen

PDF till Word-dokument konvertering programvara försöker bevara formatering från originaldokumentet genom att spara det som källfilen. Text avstånd, textblock, objekt och bilder bevaras efter filen konverteras. När PDF-filen innehåller intrikata layouter, såsom kapslade tabeller och komplicerade grafik, det konverterade dokumentet kommer inte att visas på samma sätt som originalet. Detta problem kan minimeras genom att köpa professionell konverteringsprogram från en etablerad leverantör som Adobe och Microsoft. Med fri programvara, välja alternativet att använda "Textruta" eller "Bevara ursprungliga formatering" för att hålla den ursprungliga PDF-filen formatering i det nya Word-dokumentet. Om du vill använda formateringsalternativ, leta efter fliken Allmänt i fri programvara. I PDF till Word Converter, det finns en allmän avsnittet Alternativ. Välj behåller former och bilder> bevarar Teckenavstånd. Sätt ett kryss i rutan bredvid etiketten "Open Document för redigering efter konvertering." Välj Microsoft Word från Dokumentläsaren listrutan. Klicka på Konvertera-knappen för att öppna filen i Word. Enkelt konvertera Word-dokument tillbaka till en PDF-fil genom att ladda ner den fria versionen av söta brännare (se länk i Resources), eller använda Acrobat Distiller om du har det installerat på din dator.

Det finns ett brett utbud av videoformat på marknaden idag. De flesta av dem har antingen specifika funktioner eller skapades för att arbeta med ett särskilt program. Flash H.264 är en av de nyaste och mest kraftfulla videoformat tillgängliga. Det komprimerar inte bara en videofil, gör det möjligt att strömma över Internet och ladda snabbare, men det behåller definitionen av större filer. H.264 är formatet många webbplatser visa sina filmtrailers i.

Instruktioner

1 Följ länken till Xilisoft Video Converter webbplats. Detta kan göras genom att följa länken i avsnittet Resurser. Klicka på "Download" under standardversionen.

2 Klicka på "Spara fil" på frågan om du vill spara filen.

3 Dubbelklicka på den nyligen nedladdade filen. Detta kommer att visas i antingen en "Downloads" pop-up fönster eller som en ikon på skrivbordet.

4 Klicka på "OK" och sedan "Kör" på frågan om du vill köra programmet.

5 Välj språk och klicka på "OK".

6 Klicka på "Jag accepterar" när den visas licensavtalet. Du kommer inte att tillåtas att installera programvaran om du inte håller med.

7 Klicka på "Next" när visar installationsplatsen. Om du vill ändra detta, klicka på "Browse" och skriv önskad destination, men grundinställningen är rekommenderas.

8 Klicka på "Nästa" igen och sedan "Install". Programmet kommer nu att börja installera.

9 Klicka på "Finish" när installationen är klar. Den Xilisoft Video Converter startar automatiskt.

10 Klicka på knappen som liknar en blå film remsa längs med en grön plustecken. Detta kommer att lägga till filer. Välj det videoklipp du vill konvertera och klicka på "OK". Utdataformatet standardalternativet är H.264 så det finns inget behov av att röra vid den. Klicka på den röda pricken på högst upp på skärmen. Detta kommer att konvertera video.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com