vad blir chattbild

Hur använder jag programvara för att kopiera en hel hårddisk?


När du behöver en snabb och noncomplex sätt att säkerhetskopiera din dator, kopiera hela hårddisken med programmet är ett alternativ. Till skillnad från filbaserad säkerhetskopiering som tvingar dig att välja vad blir backas upp, kopiera hela hårddisken (ofta kallad spökbilder, avbildning eller spegling) skapar en kopia av hela enheten för grundliga dataåterställning.

Instruktioner

Kopiera att data

1 Köp eller ladda ner en hårddisk imaging program som tillåter dig att göra en kopia av din befintliga hårddisk till en ny.

2 Stäng av datorn och koppla den nya hårddisken som kommer att acceptera den kopierade driv bilden.

3 Slå på datorn och följ instruktionerna för att kopiera din enhet. Beroende på vilket program du använder, kan du starta från en USB-minne eller CD-skiva i ett speciellt program som kopierar enheten utan hjälp av operativsystemet eller du kommer att köra kopieringsprogram inifrån Windows eller OSX.

4 Stäng av datorn och ta bort enheten håller disken kopia.

5 Lagra dina säkerhetskopierade data på en säker plats.

Tips

 • Hårddisk kopiering program kan hittas från många platser. Kommersiella program som Norton Utilities ger hårddisk kopiering funktioner, men det finns gott om gratis program som också kommer att få jobbet gjort, såsom Drive Image XML och Runtime s Shadow Copy.
 • Kontrollera alltid att stänga datorn när du lägger till eller tar bort hårddiskar.

När du använder Adobe Photoshop för att skapa eller redigera digitala mönster, se till att använda alla av programmets genvägar och snabbhjälpalternativ. Photoshop ludd teknik kan komma till hands om du vill ha en bild element, såsom en person inom ett porträtt att sticka ut. Ludd är ett sätt att kontrollera vad blir vald i en bild. Det låter dig anpassa vad som betonas, att rikta publikens uppmärksamhet precis där du vill att det ska gå.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna". Leta upp porträtt där du vill använda ludd process för att göra en person som sticker ut. Dubbelklicka på namnet på filen.

2 Klicka på "Lasso" verktyg, tredje från toppen på "Verktyg" paletten. Klicka i "Feather" rutan på den nya verktygsfältet längst upp på arbetsytan. Skriv "50 px" i rutan.

3 Rita en kontur runt personen i stående. När blinkande linjer visas, se över hur mycket ludd har inträffat. Detta kommer att bero på storleken av personen i bilden och konturerna självt. Experiment med ludd rutan för att få graden av ludd exakt efter dina önskemål. Ju lägre "Feather" boxnummer, desto mer exakt din disposition. Ju högre "Feather" boxnummer, desto mer Photoshop försök att kontrollera konturerna i en rund form.

4 Högerklicka på området med blinkande linjer. Välj "Layer via Kopiera". En ny Layer 1 tillsätts till "Lager" paletten på höger sida av skärmen. Dubbelklicka på det lager 1 för att öppna "Layer Style" fönstret.

5 Kontrollera "Skugga" rutan för att ge motivet en 3D-liknande kontur så att de sticker ut i porträttet. Eventuellt kontrollera "Ytterglöd" och "Inner Glow" lådor. Detta gör personen titta upplysta inifrån och bakom, ett annat sätt att sticka ut i en bild. Klicka på "OK" när nöjd.

6 Högerklicka Layer 1 och välj "Merge Visible". Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som". Skriv in ett nytt namn för bilden att behålla det ursprungliga tillgänglig och klicka på "Spara" -knappen.

Tips

 • "Ludd" är en term Photoshop använder för att beskriva graden av skärpa den använder för att välja objekt. Ludd används också med några av Photoshop andra processer, inklusive gränser och strykningar.

Hur man ändrar växelström till likström


Omvandling av en växelström till likström kan åstadkommas genom att utforma en liten del av utrustningen. De flesta bärbara datorer säljs med en växelströmsomvandlare som omvandlar växelström från ett vägguttag till likström innan den når datorn. Nästan varannan enhet i ditt hem som blir ansluten till ett uttag förvandlar växelström till likström samt. Dessa anpassar enheter är beroende av transformatorer, samma teknik som förändrar spänningar för överföring från kraftverk till bostadshus.

Instruktioner

1 Anslut två fronter kontakten i ett vägguttag. Detta kommer att ge 120 volt med en ström resande vid en frekvens på 60 hertz till adaptern.

2 Anslut den andra änden av väggen sladden till adaptern och anslut adaptern i enheten. Du kan märka änden av sladden anslutas till enheten förmodligen har en enda stift i stället för ett par, precis vad blir ansluten till ett vägguttag.

3 Förstå vad som händer inne i kraftomvandlaren. Två trådar är lindade runt järnstänger, vilket skapar ett elektriskt fält. Utspänningen kommer att reduceras med en faktor av förhållandet mellan antalet lindningar runt den första järnstången till antalet lindningar kring den andra järnstången.

4 Likriktardioder omvandla flödet till en enkelriktad ström. Två dioder ska vara vänt mot utsignalen från omvandlaren. Eftersom dessa likriktare endast tillåter ström att flyta i en riktning, de effektivt skapa en likström.

Bladservrar kontra Rackservrar


När du planerar för att genomföra server, måste du bestämma vilken typ av server är bäst för din situation. Två vanliga formfaktorer, eller fysiska konfigurationer, för servrar är rack och blad. Ditt beslut för genomförande kommer att baseras på en mängd olika faktorer, bland annat, men inte begränsat till, kostnad, tillgängligt utrymme, storlek på organisation och typ av ansökan som ska lämnas.

Bladservrar kontra Rackservrar

Rackmonterade servrar.

Definition

Distinktionen mellan rack och bladservrar är missvisande, eftersom så gott som alla bladservrar är tekniskt konstruerade så att de kan monteras i ett serverrack. Med detta sagt, rackservrar är datorer som är utformade för att vara fristående maskiner, kör ett visst antal applikationer och är separata, distinkta servrar. Bladservrar består av ett chassi som inrymmer small form factor-servrar, som fungerar som enskilda datorer.

Funktioner

Rack servrar är utformade för att installeras i dator- eller serverrack. Dessa kapslingar varierar i storlek, från 23 inches bred och 36 inches djupt med 36 inches hög hela vägen till 24 inches bred och 36 inches djupt med 84 inches hög. Rackserver höjd mäts i enheter som kallas en "U." AU är ca 1,75 inches i höjd.

En bladservern är ett chassi eller skal som inrymmer flera fysiska servrar eller blad inuti den. Hela systemet är ofta rackmonterad. Bladservrar varierar i storlek, men de är typiskt mellan 4 och 8 Us i storlek. Chassit är rektangulär, precis som rackservrar, men de individuella servrarna inrymda i det ofta installeras så att de är vinkelräta mot den bladhöljet. Inom en 8U utrymme, kan en bladserver fysiskt hus 16 till 32 eller fler blad.

Kosta

Rackservrar varierar i pris, beroende på mängden och kvaliteten på hårdvarukomponenter i själva servern. Nybörjar rackservrar börjar på $ 700 och kan skala hela vägen till $ 6000 per server. Återigen, detta är för en enda, fristående server.

Bladservrar varierar i pris också, men med insikten att de är dyrare ju fler blad du lägger inuti chassit. Nybörjar bladlådor börjar runt $ 2000 och kan kosta så mycket som $ 15.000 eller mer. Detta är för bara chassit och inte för varje individuell blad. Ett blad kan vara så billig som $ 500, men kommer att sträcka sig hela vägen till $ 2000 en bit.

överväganden

Välj din server typ av vilka behov du har. Om din organisation för närvarande behöver eller kommer att behöva ett stort antal servrar, sedan överväga bladserver teknik. Förutom att vara mer utrymmeseffektiv, tenderar de att vara mer energieffektiva än att ha ett motsvarande antal fristående rackservrar individuellt drivna. Om du tittar på dina alternativ för ett mindre företag, anser en rackserver. Från en-till-en jämförelse, är bladserver chassi och enda bladserver betydligt dyrare än en enda rackserver. En bladservern inte blir kostnadseffektiva tills du har ett stort antal bladservrar inrymt i inneslutningen. Även om bladservern chassit slutar fungera, detta kommer att påverka alla bladen inrymt i inneslutningen.

Delade Trender

Vad blir populär är att använda både rack och bladservrar för att vara värd för flera virtuella servrar. Virtualisering gör att en enda server, oavsett rack eller individuell bladserver inom ett bladchassi, att köra flera virtuella eller programvaru aktiverade servrar. Detta virtualiseringsprogram emulerar alla fysiska komponenter i en server, såsom hårddiskar, processorer, RAM, etc. Denna teknik kan användas på både rack och bladservrar.

Saker att titta efter i en bärbar dator


Bärbara datorer är det mest populära alternativet för bärbara datorer idag. Det är viktigt att notera att bärbara datorer att integrera de flesta komponenter i sina skrymmande stationära motsvarigheter i en liten, strömsnål paket. Det viktigaste att göra när man beslutar vad man ska leta efter i en bärbar dator är hur du tänker använda datorn. Viktiga frågor är hur lätt ska det vara? Hur ofta kommer den att köra på batteri? Vad blir den bärbara datorns huvuduppgifter? Vilken är den högsta acceptabelt pris?

initiala Överväganden

Den första sak att tänka på när man letar efter en lämplig dator är om du verkligen behöver en. Bärbara datorer är utvecklade för att vara mycket mer energieffektiva än datorer samtidigt idrotts flesta av funktionerna i sina större counteparts. Detta leder i allmänhet till en ökning i kostnad jämfört med på liknande sätt drivna stationära datorer. Därför är det viktigt att fråga dig själv om du verkligen behöver en mobil dator eller om fördelarna med att ha en billigare, orörlig dator uppväger portabilitet.

Prestanda

En annan viktig faktor när man köper en bärbar dator är att för att kunna erbjuda en dator med låg strömförbrukning, måste bärbara komponenter använda mindre ström än för stationära datorer. Detta leder vanligtvis till lägre prestanda jämfört med liknande stationära modeller. Detta omfattar alla huvudkomponenter, inklusive moderkort, processor, grafiklösningar och visningsalternativ. Ofta är PC-kort krävs för att möjliggöra ytterligare funktioner. De flesta bärbara datorer har ett mycket begränsat antal expansionsplatser.

Vikt

Som en allmän regel, desto kraftfullare den bärbara datorn, desto tyngre blir det. När man överväger att överföra, notera hur ofta du planerar att resa med din bärbara dator och hur du kommer att använda den under denna tid. För frekvent resenär som vill ha en bärbar dator i första hand för att få tillgång till Internet, e-post och ordbehandlingsfunktioner, överväga en dator som saknar en optisk enhet, dedikerat grafikkort och stor hårddisk.

Grafik

Bärbara datorer med grafikfunktioner rivaliserande stationära datorer, även kallade "power bärbara datorer," är det dyrare och mer skrymmande av rasen. För seriös grafik processorkraft, behöver en dator ett dedikerat grafikkort, massor av snabb RAM, en stor skärm och ett stort tangentbord. Detta configuation leder ofta till mycket dyra och mycket mindre bärbara maskiner. Dessutom gör den begränsade uppgradering av bärbara datorer inte tillåta ständig expansion av en maskins prestanda. Således, för användare i första hand är intresserade av spel eller andra makthungriga applikationer, en bärbar dator kan inte vara det mest attraktiva alternativet.

Batteri

Nästan alla bärbara datorer använda uppladdningsbara litiumjonbatterier med typisk batteritid på tre till fem timmar för lätta användning. För användare som loggar massor av restid som önskar maximal batteritid, är det viktigt att kontrollera om en bärbar dator ger möjlighet att ansluta till en ytterligare, överdimensionerad batteri. Dessa tillägg batterier kan ofta dubbla eller tredubbla batteritid på en dator.

primära överväganden

Moderna bärbara datorer kommer med många innovationer för att göra dem attraktiva som en allmän användning dator. De viktigaste faktorerna för alla bärbara inköp är batteritid, vikt, funktionalitet och pris. De flesta användare av bärbara datorer behöver inte expansionsplatser eller dedikerade grafikkort. En integrerad grafiklösning är perfekt och minimerar vikt, strömförbrukning och pris. Överväga en mindre bildskärm storlek på mindre än 15 inches för att ytterligare sänka priset, makt och vikt. Slutligen, leta efter en bärbar dator med en kortplats för ett extra batteri. Det kan lägga vikt till din bärbara dator under användning, men det tillför också en betydande skjuts åt batteritid.

Hur du väljer en e-läsare för barn


Även om deras föräldrar kan oroa sig för att utsätta sina barn till mer teknik, en studie av Scholastic fann att en tredjedel av barn i åldrarna nio till 17 sa att de skulle läsa mer om de får tillgång till e-böcker. Inköps överväganden för ett barns e-läsare är liknande de för en vuxen anordning, även om de varierar beroende på ålder. E-läsare utformade med barn i åtanke inkluderar Vtech Vreader, Fischer-Price iXL, Barnes and Noble Nook Color, Sony Reader PRS-600, den Aiptek Storybook i färg och Isabella Fable, en färg tablett för barn.

Instruktioner

1 Definiera din målgrupp läsare och din behandling mål. Hur gammal är barnet och vad blir det för barnet att använda enheten för? Mycket unga läsare behöver mer läsning förbättring, såsom spel, än äldre barn. Äldre barn kan behöva tillgång till webben för forskning.

2 Tala barnet visuellt. Barn troligen kommer att vilja enheter med färgskärmar, framför allt finns i Nook Color läsplatta från Barnes & Noble. Äldre barn, eventuellt med hjälp av vuxna läsplattor, kommer att söka möjligheter att anpassa sina enheter i form av skinn eller väskor.

3 Överväga storleken på anordningen, storleken av skärmen och storleken av manöverorganen. Barn bekanta med bärbara spelenheter kan ha några problem med skärmar så liten som 3,5 inches, som på Fisher-Price iXL. Kontrollknappar för små för en vuxen kan perfekt storlek för ett barn. Medan vuxna kan njuta av storlek och mångsidigheten hos Apple iPad tablett, för ett barn nästan 10-tums enhet kan vara alltför skrymmande.

4 Undersök displayen. EInk skärmar, som på Amazons Kindle, är utformade för att efterlikna den naturliga sidan och är lättare för ögonen än en bakgrundsbelyst LCD-display. Men att välja eInk utesluter möjligheten av en färgskärm.

5 Jämför priserna på olika e-läsare. E-läsare kan köra uppemot ett par hundra dollar, men barn idag är vana att hantera --- och deras föräldrar brukade köpa --- dyra elektroniska prylar, från mobiltelefoner till spelkonsoler. Om du har mer än ett barn, kan kostnaden bli ännu mer av en faktor, eftersom en e-läsare är mindre sannolikt att delas.

6 Beräkna kostnaden och bekvämlighet för att driva enheten. Är det köras på vanliga batterier eller kan batteriet laddas? Hur ofta kommer batterierna behöver laddas? De flesta e-läsare tillverkare erbjuder åtminstone fem timmars batteritid, förutom Aiptek Storybook i färg för barn under nio, som erbjuder bara två timmar åt gången.

7 Köpa en enhet som erbjuder bokformat alternativ du gillar. Vad e-bokformat inte enheten läser? Är format allmänt tillgängliga eller endast från tillverkaren? Kan du dela böcker med ditt barn? Kan du ladda ner biblioteksböcker?

8 Besluta om att helt enkelt läsa är tillräckligt eller om du vill ha en förbättrad upplevelse för ditt barn. VTECH Vreader yttrar ett ord berört på sin skärm. Fischer-Price iXL belyser ord när de läses högt av anordningen för att underlätta att följa med. Vissa e-läsare, som Nintendo DX eReader stöder animering och erbjuder interaktiva frågesporter. Sony Reader levereras med ett komplett inbyggt lexikon och en mp3-spelare för att lyssna på bakgrundsmusik eller ljudböcker.

9 Titta på vuxna e-läsare, inklusive Kindle, Nook, Sony Reader och, naturligtvis, en bärbar dator för äldre ungdomar. De flesta e-bokförlag erbjuder en nedladdningsbar app för användning på en dator, mobiltelefon eller annan enhet. Vuxna e-läsare kommer att ha längre batteritid och ett bredare urval av tillgängliga böcker i flera format, inklusive gratis titlar. Nackdelen är högre kostnad och eftersom de var avsedda för vuxna, en mindre robust hölje.

Tips

 • Testa alla enheter i butiken innan du köper för att få en verklig känsla av storlek, känsla och funktioner.
 • Ta reda på om enheten levereras med intern lagring för att lägga till böcker.
 • En pekskärm kan vara mer intuitivt än manuella kontroller.
 • Faktisk batteritid är alltid mindre än vad tillverkaren annonserar.
 • Marknaden förändras så snabbt, forskning buzz om nya versioner innan du köper en enhet som kan erbjudas på en rabatt eller föråldrade inom sex månader.
 • Om barnet redan har en dator eller smartphone, kan du helt enkelt ladda ner en e-läsning app, vilket eliminerar kostnader och olägenheter i samband med en annan enhet.

Till skillnad från fast CCFL (Cold Cathode Fluorescent) rör, flexar EL tråd och kan vridas och böjas. Inte en särskilt ljusa ljuskälla jämfört med CCFL eller LED-belysning; Men, det fungerar bra för att linda runt hårddiskkablarna och gummi trimma runt fall fönster. EL ledningar kan köpas i kit och längd, i ett antal häftiga färger.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och ta bort nätsladden. Ta bort sidopanelen och lägg datorn på sidan. Lägg panelen på en jämn, ren yta för att skydda fönstret.

2 Öppna EL kabelsats och layout innehållet bekanta dig med alla delar. Passa på att läsa installationsanvisningarna.

3 Titta inuti och bestämma vad du vill belysa och hur. Test passar din design först utan att göra dem permanent för att ge en uppfattning om vad blir belysta.

4 Håll kabeln på plats med galna lim, RTV silikon eller buntband. Om du använder silikon, kan det vara nödvändigt att använda vissa maskeringstejp eller annan tillfällig tejp tills silikon härdar tillräckligt.

5 Installera valfri växel medföljer belysning kit. Växeln kan vara antingen en kortplats version eller en som kräver kapning eller borrning fallet som krävs för att montera brytaren.

6 Montera spänningsväxelriktaren varhelst bekvämt med antingen dubbelhäftande tejp eller kardborre. Tryck omriktaren stadigt på plats för att säkerställa vidhäftning. Anslut omriktaren till en ledig 12-volt, 4-pin molex-kontakt från datorns strömförsörjningen. I händelse av att du inte har en extra del kit ger en splitter, eller så kan du köpa en högst vilken dator som helst återförsäljare.

7 Sätt tillbaka sidopanelen stänger datorn fallet. Anslut strömkabeln och starta upp. Om du har installerat den valfria switch, se till att den är påslagen.

Tips

 • EL Wire kräver en betydligt högre spänning än 12 volt det blir från datorns strömförsörjningen. Dessa belysningssystem införliva spännings växelriktare för detta ändamål. För att undvika elektriska stötar eller brand, aldrig röra sina utkablarna, driver en inverterare utan dess last och aldrig försöka göra utkablarna längre utan att använda högspänd tråd.

Konvertera ljudfiler, speciellt MP3, till WAV eller AIFF kan göras i nästan alla ljudredigerare. Problemet är att de flesta program kan inte konvertera flera MP3-filer till ett annat ljudformat allt i ett steg. Användare vanligtvis tvingas konvertera spår en MP3 åt gången, i vad blir en mödosam process. Lyckligtvis, iTunes 9 löser baken omvandlingen problemet genom att ge användarna möjlighet att konvertera ett obegränsat antal spår i WAV-filer på några klick.

Instruktioner

Konvertera MP3 till WAV-filer i iTunes

1 Öppna iTunes.

2 Välj det spår som du vill konvertera till en WAV-fil. Om du vill konvertera flera spår på en gång, kan det vara lättare att skapa en ny spellista och dra alla filer du vill konvertera till spellistan. Skapa en ny spellista är särskilt praktiskt om du konverterar MP3 eller AAC-filer från olika album.

3 Ctrl-klicka (MAC) eller högerklicka (PC) de spår som du vill konvertera och välj "Skapa WAV-version." Detta initierar omvandlingsprocessen.

4 Sök efter de nyligen konverterade WAV-filer i ditt musikbibliotek. Vanligtvis kommer de att vara under den ursprungliga MP3 eller AAC-fil.

Tips

 • Skillnaden mellan WAV och AIFF är proprietära (WAV var utvecklad för Windows, AIFF för Apple), inte auditiv, så är det ingen skillnad i ljudkvalitet.
 • Om du ändå vill konvertera MP3 eller WAV-filer till AIFF, behöver du en tom CD. Skapa en spellista och fylla den med de spår som du vill konvertera till AIFF. Bränna innehållet i spellistan. När det är gjort brinner, klicka på "Importera inställningar ...". Välj "AIFF Encoder" på rullgardinsmenyn och tryck på OK för att tillämpa de nya inställningarna. Klicka på "Importera CD" och CD-skivans innehåll visas i ditt musikbibliotek i AIFF-format.

Hur man gör texturer ser bra ut på Sculpties


I en värld av datorgrafik, animerade objekt har olika nivåer av prim. Prim avser den typ av dimension som ett animerat objekt visas i, till exempel platt eller 3D. Skulpterad prim, den tekniska uttrycket för sculpties, beskriver en typ av animation grafik som har ytterligare en dimension och detaljerade texturer än traditionella tvådimensionella prim former. Om du vill göra texturer ser professionella och detaljerad på sculpties måste du ha en motsvarande grafisk program, såsom Maya, Blender eller annan 3D-modellering program. Stegen kommer att variera något beroende på vilken typ av program du använder.

Instruktioner

1 Öppna 3D-modellering programmet och välj en ny eller befintlig datafil.

2 Klicka på alternativ eller fliken för ytan. Ytan på den bild du designar är vad blir strukturerad när du arbetar på sculpties. Välj den bild du vill texturize med musen eller trollstav.

3 Öppna alternativ för avancerade redigeringar eller redigera attribut. Ett nytt fönster med fler detailing alternativ kommer att dyka upp på skärmen. Leta efter en redigeringsalternativ som kan märkas texturer, Hårdvara texturering eller Texture paneler. Om programmet du använder inte ge dessa alternativ eller ord textur, kontrollera fliken specialeffekter eller Paint Effects.

4 Sortera de olika textur alternativ som öppnar upp när du anländer till flik. Textur inkluderar ludd, utjämning, skapa hår, vilket gör vågor och bubblande. Testa funktioner för att hitta en struktur mönster som du vill ha för din bild.

5 Välj den slutliga texturmönstret du vill använda. När du väljer texturen, kommer programmet att tillämpa strukturen för den bild du ursprungligen klickat på. Redigera texturen för att överensstämma med formen bättre. Öppna redigeringsalternativ och leta efter en storleksikon. Du kan öka eller minska storleken på strukturen för att göra texturen ser större eller finare. Till exempel kan en stor struktur av hår bara avslöja två hårstrån på bilden. Men om du minska storleken på texturen på en mindre alternativ, kommer du avslöja tiotals eller hundratals hårstrån för att göra texturen ser mer äkta.

6 Redigera färgalternativen för texturen så att det ser renare och smidigare. Du kan skapa texturen i samma färg som bilden eller en ny färg för kontrast. Eller använd en skugga färgeffekt så att texturen blir en del av den underliggande bilden.

7 Justera texturer när du ändrar bilden. Om, när texturen som bestämmer att du vill att bilden ska vara större, kommer du behöva justera texturen att anpassa sig till den nya storleken.

Tips

 • Spara alltid ditt arbete när du går för att minska risken för att förlora vad du har ritat hittills.

Vad betyder det när du Tryck videor på din iPad & Då blir svart?


IPad skärm blir svart när den inte kan läsa in en video som du begärde. Detta kan bero på flera orsaker, bland annat problem med filen källan du försöker spela eller med en kraschar video app. En svart skärm kan också vara resultatet av en långsam eller intermittent nätverksanslutning som hindrar dig från att strömma en videofil från Internet.

Korrupta och filer som inte stöds

Korrupta filer är filer med data som har ändrats på ett sådant sätt att den gör filerna oanvändbara. En fil kan skadas om din iPad batteri utarmar halvvägs genom en nedladdning. Enhetens skärm kan också gå svart om du försöker spela upp en videofil som inte är i ett format som stöds. IPad stöder endast filmer i H.264, MPEG-4 och Motion JPEG-format.

app problem

En svart skärm kan indikera ett problem med den app du använder. Som med alla datorprogram, kan iPad appar krascha om de upplever problem med minnet eller stöter på ett oväntat. Du kan oftast lösa en app krasch genom att dubbel trycka på "Home" -knappen för att öppna listan program och sedan dra uppåt på appens inträde för att tvinga appen att stänga.

nätfrågor

Låg bandbredd kan orsaka en iPad skärmen för att gå svart när strömmande video. Streaming en film kräver en hög och konstant datahastighet, med högkvalitativa filmer sätta extra belastning på nätverket. Om din iPad nätverksanslutning inte kan ge den nödvändiga datahastigheten för att ladda öppna ramar av videon kommer enheten effektivt lämnas med ingenting att visa. Du kan bekämpa detta problem genom att hålla din iPad åtskilt från elektromagnetiska störningar och minimera avståndet mellan iPad och routern.

Batteri och maktfrågor

Om iPad inte har tillräcklig laddning för att spela upp videon, kan det helt enkelt stänga. I detta fall bör du ansluta enheten till makten och försöker att spela upp videon igen. Om din iPad fortsätter att stänga när du öppnar video eller program efter en full laddning, kan enheten har en batterihantering problem. Återställ enheten eftersom denna process kan ta bort programfrågor. Om detta inte fungerar, utför en återställning på iPad.

disclaimer

Informationen i denna artikel gäller iPad-enheter som kör iOS 7. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com