vad betyder nol

Vad betyder det när en JPEG är 25%?


Den gemensamma Fotografer Expertgruppen är en organisation som sätter standarder och format för fotografiska bilder som används på nätet. Används globalt för att lägga till bilder till Internet, visar en JPEG formaterad bild bilden har genomgått denna formatering, som faller ut några av sina bildkvaliteter. Använda JPEG-format, kan bilder och bildfiler komprimeras för att underlätta Internet visning och webbåtkomst.

bildfiler

Digitala bildfiler, om upp till Internet direkt från en kamera, ta upp en hel del utrymme på nätet. För att minska detta problem, olika filformat ge bildkomprimering att göra bilden laddas snabbare och inte tar upp så mycket plats i processen. JPEG är ett sådant format som tillåter komprimering av bildfilen till en synlig, men mindre format. Komprimeringsformat, som kallas "förstörande" komprimering, stöds i en mängd olika format, inklusive JPEG. Med hjälp av JPEG, de flesta bildredigerings filer kan du ange bildkvalitet och mängden komprimering.

Kompressionsförhållande

Om en JPEG-bild identifieras som 25 procent, innebär det att du tittar på bilden i ett komprimerat format i ett förhållande av 25 procent av sin ursprungliga storlek. Vad detta betyder är att en del av bilddata är permanent tas bort, med användning av färre pixlar för att förmedla bilden och reducera filstorleken i processen. JPEG tillåter kontroll av denna kompressionsförhållande. En 25 procent komprimerad bild inte förlorar mycket av sin kvalitet, men storleken på filen minskas med en faktor av fyra.

Experimentera

När komprimera bilder och konvertera dem till JPEG-format, kan du experimentera med olika nivåer av komprimering så att du kan se skillnaderna för dig själv. 25 procent kompressionsfaktor är en vanlig som används på nätet och inte signifikant påverkar bildkvaliteten, men inte påverkar lagringsutrymme som används av bilden. Medan vissa data tas bort, är det oftast inte tillräckligt för det mänskliga ögat att märka en avsevärd förändring i fotografiet. När bilderna komprimeras vid 60 procent och därefter, börjar de att förlora en del av definitionen av bilden, och ofta tar på utseendet på en suddig, hög kontrast bild.

förstörande komprimering

Förstörande komprimeringsformat innebär att när du konverterar bilder, en del av data går förlorade och kan inte återställas när sparas under det nya formatet. När du komprimerar eller konvertera en bild med förstörande komprimering, såsom med JPEG, alltid hålla en kopia av originalfotot och använda ett annat namn när du sparar bilden i JPEG-format. På så sätt, om du inte gillar hur det ser ut, kan du alltid gå tillbaka till den ursprungliga.

Vad betyder det när någon skickar en färg på Facebook?


Svart. Vit. Blå. Rosa. Om du någonsin har sett dina vänner efter denna typ av statusuppdatering på Facebook, kanske du undrar vad i världen de talar om. Dessa människor försöker att göra ett uttalande och föra medvetenhet till något fult. Egentligen människor som lägger dessa färger som deras status hoppas andra kommer att fråga vad det betyder.

behå Färg

När kvinnor lägga en färg som deras Facebook-status, ofta står det för bra färg de bär på den tiden. Det är oklart exakt hur eller när detta började.

Betyder

Färgen på behån själv verkligen har ingen fördefinierad mening. Men gör det gör andra människor undrar, vilket får dem att ställa frågor. Den person som skrivit färgen kan sedan prata om cancer och förhoppningsvis komma med medvetenhet till andra om hur farligt det är, men också hur många gånger det kan fångas tillräckligt tidigt för att få behandling och sedan vara cancerfria, beroende på vilken typ av cancer det är. Främst genom att publicera färger, kvinnor talar om bröstcancer; därmed behån färg.

Hur det fungerar

Vanligtvis när en kvinna inlägg en färg, betyder det att hon har fått en uppmaning att göra det, inte för att någon inte kan göra det när de vill. Inbjudan kommer i ett privat meddelande. När mottagaren inlägg färgen på bh hon bär, hon sedan kopior och pastor de instruktioner i ett meddelande för alla kvinnor vänner på sin lista. I gengäld gör de samma sak. Ju fler människor som bokför sina behå färger, desto fler människor göras medvetna om bröstcancer, bröstcancerforskningen och hur de kan engagera sig.

Hur man hjälper

Publicera en behå färgen inte göra mycket för att faktiskt prata om bröstcancer, men om du skicka en färg, lägga något om cancer senare att förklara det. Välj bland många olika sätt kan du bidra till medvetenhet bröstcancer. Prata om hur bröstcancer har påverkat dig. Publicera information om att donera till bröstcancerforskningen. Ge människor information om en bröstcancer promenad kommer upp inom en snar framtid i ditt område. Se till att lägga webbplats information eller telefonnummer i fall man vill hjälpa. Om du är en kvinna, ställa in ett möte med din läkare för att få en mammogram. Få en kompis att påminna dig om att kolla själv månad hemma.

Vad betyder "Open Box" Mean på Amazon?


Amazon.com kan vara ett shopping nirvana för erbjudanden och rabatter. Medan de flesta av de objekt som säljs på Amazon listas som i nya eller oanvända tillstånd, kan du ibland hitta en produkt som är märkt "öppen låda." Denna beteckning kan låta förvirrande, men på Amazon.com, innebörden beror på om objektet säljs av Amazon eller av en tredje part.

Amazon Warehouse erbjudanden

Vad betyder "Open Box" Mean på Amazon?

Renoverade, används och lika nya poster kan betyda rabatter.

"Öppna lådan" från Amazon Warehouse erbjudanden Divisionen erbjuder Amazon som ny, används eller renoverade objekt på en rabatt. Dessa poster kan ha returneras av en köpare, eller förpackningen kan ha skadats i lagret. Amazon Warehouse erbjudanden produkter är i gott skick och verifieras att vara funktionella, men de helt enkelt inte är nya. På grund av Amazons strikta normer för tillstånd och funktion av de föremål som de säljer, kommer en produkt som inte fungerar inte säljas, oavsett dess kosmetiska tillstånd.

Avkastning eller skadade förpackningar

Vad betyder "Open Box" Mean på Amazon?

Ompaketering produkter kan skydda dem och förhindra skador.

"Öppna lådan" på Amazon Warehouse erbjudanden hänvisar ofta till en post som levererades till en kund, men återvände sedan som obeställbara av transportören. Förpackningen kan ha öppnats av Amazon personal på att kontrollera att objektet är i gott skick, och objektet kan ha packats om om originalförpackningen skadades, men själva objektet kommer inte ha använts. När det gäller paketet skada, kommer Amazon inte ersätta skadade förpackningar om originalförpackningen inte längre ger tillräckligt skydd för objektet inuti. Om en produkt förpackning är för långt borta för att räddas, kommer Amazon packa objektet.

Tredjeparts Säljare

Vad betyder "Open Box" Mean på Amazon?

Var försiktig om tredjeparts säljare som erbjuder "Open Box" erbjudanden via Amazon.

Den andra, något suddigare definition av "öppen låda" på Amazon.com gäller en öppen låda köp från en tredje part säljaren via Amazons skyltfönster. Amazon har en uppsättning riktlinjer i stället för produktmärkning tillstånd ( "nya", "som nya", "mycket bra", "bra", "acceptabel" och "oacceptabel") att tredje part säljare måste följa, men frasen " öppen låda "gäller officiellt endast till dataspel och programvara. I sådana fall kan posten vara ur sin originalförpackning och kan saknas sin ursprungliga fallet och UPC symbol, men själva programvaran måste fungera perfekt, och förpackningen, instruktioner och skivor ytterligare kategoriseras i enlighet med riktlinjerna skick. För produkter som inte är datorprogram eller spel, är termen "öppen låda" som definieras av säljaren, så definitionen kan variera från Amazon Warehouse erbjudanden.

Kontrollera innan du köper

Vad betyder "Open Box" Mean på Amazon?

Genom att känna till "öppen låda" regler för en säljare kan se till att du får det objekt du vill i bästa skick.

Amazon rekommenderar att du kontaktar en tredje part säljaren som listar ett objekt som "öppen låda" för att bekräfta vad begreppet innebär för att säljaren, eftersom definitionerna kan variera. För att kontakta en säljare, klicka på säljarens namn på objektet notering sida, klicka på länken "detaljerad säljare information" för att se en sida som bör innehålla en länk till kontakta säljaren kundtjänst. Ställ frågor om produktens tillstånd innan du köper den, och om du inte är nöjd med säljarens svar, leta någon annanstans. Inköp som du gör från en tredje part säljaren via Amazon.com skyddas av Amazons A-till-Z garanti, som omfattar tillståndet i objektet och leverans i tid, även för Open Box poster, men klargöra ett objekts tillstånd förväg undviker besväret med att göra ett återvändande.

En Netgear router använder en central panel på ena sidan av enheten för att lista alla viktiga siffror för routern. När du köper en ny Netgear router för ditt nätverk, att förstå vad var och en av dessa siffror betyder kan hjälpa dig att skydda nätverket och routern själv. En del av identifieringsinformation är unik för din router, och är viktigt att ha tillgängliga i händelse av ett nätverksproblem.

säkerhets kod

Säkerhets PIN-kod visas i det nedre högra hörnet av informationstavlan på Netgear router. PIN-koden tilldelas av tillverkaren. När du konfigurerar routern för att säkra nätverksanslutningarna med PIN-koden måste du ange PIN-koden i nätverksinställningarna på varje dator när du ansluter dem till nätverket. Den här säkerhetsinställningen är i administrationspanelen för routern.

Serienummer

Serienumret är unikt för din Netgear router. Detta är en av de två numren tillgängliga för att spåra din router om den försvinner eller blir stulen. Om du dokumentera serienummer, kan det hjälpa dig att identifiera att routern tillhör dig. Håll reda på serienumret på en säker plats.

MAC-adress

MAC-adressen är hårdvaran identifieringskod som visas i nätverksstatus och anslutnings rapporterar. Varje dator och enhet i nätverket har sin egen unika MAC-adress, tilldelas vanligtvis av tillverkaren. Du kan konfigurera nätverksåtkomst baserat på en MAC-adress, en process som kallas MAC-adressfiltrering. Håll MAC-adressen på en säker plats för senare användning vid behov.

Modellnummer

Modellnumret tilldelas beroende på vilken modell av Netgear router du köper. Samma modellnummer visas på varje router i denna modell, så det är inte unikt för just din enhet. Modellnumret visas direkt under "NETGEAR" etikett på routern och tydligt märkta.

Ethernet portnummer

Raden av siffror i följd på sidan av routern som löper parallellt med Ethernet-portarna på enheten är de nummer som tilldelats varje port. Dessa siffror är användbara när du försöker identifiera vilken enhet som är ansluten till varje port. Identifiera portnummer är nödvändig för att hantera anslutningar till routern.

Vid användning av e-post, kan du få en del säger om vem som får skicka meddelanden till dig. Att skära ner på spam, e-postleverantörer lägga vissa e-postservrar till en svart lista. Om du är på en svart lista, betyder det att dina e-postmeddelanden inte kommer att levereras till andra e-inkorgar när du skickar dem.

Vad är svart lista?

En svartlista är en lista med e-postadresser eller domäner som hindras från att skicka meddelanden till e-postanvändare. En svart lista kan skapas genom ett e-postleverantör eller ett e-postanvändare. När en e-postadress läggs till i denna lista, kommer alla meddelanden som skickas av den lämnas utan avseende. E-postmeddelandet kommer inte att levereras till inkorgen och det kommer att tas bort. I vissa fall är det e-postmeddelande skickas tillbaka till avsändaren och avsändaren ges ett meddelande om att e-postmeddelandet inte har levererats.

Syftet med svartlista

Syftet med en svart lista är att skära ner på mängden skräppost som körs frodas på internet. Många produkt säljare använder skräppost som ett sätt att marknadsföra sina produkter till ett mycket stort antal människor. Till exempel kommer de att få stora databaser miljoner e-postadresser och sedan skicka ut en massa budskap till dem alla. Om de även kan få en liten andel av försäljningen utanför denna lista, kan det vara mycket lukrativ. Den svartlistning processen syftar till att skydda konsumenterna från dessa mass e-blaster.

misstas Svartlistning

I vissa fall kan vanliga e-postanvändare har sina e-postadresser svartlistad av misstag. Detta händer ofta när spammare hacka in i deras e-postkonto och använda den för att skicka massa mail. När detta händer, kan Internetleverantören svartlista att viss e-postadress. När din e-postadress är svartlistad, måste du kontakta den enhet som svartlistade din e-post för att få det bort. Detta kan vara tidskrävande, men om du vill kunna skicka e-post, är det enda sättet att komma runt det.

Personliga e-postinställningar

Om du vill blockera vissa meddelanden från att nå din egen e-postbrevlåda, kan du också vidta lämpliga åtgärder för att göra detta möjligt. I e-postalternativ, bör du kunna lägga till vissa domäner till en personlig svart lista. Om du inte får e-post från en avsändare, kan du även lägga till domänen till en säker lista. För att göra detta arbete, gå in i din e-postalternativ och lägg till den e-postadress eller domän till den vita listan eller säkra lista.

Tvärtemot vad många tror, ​​är den term som Wi-Fi inte en förkortning eller akronym. Det är dock en varumärkesnamn som tillhör Wi-Fi Alliance och används för att beskriva Institute of Electrical and Electronics Engineers '802.11-standarder för trådlösa nätverk. Wi-Fi namn betyder dock framkalla den stereofoniska termen "Hi-Fi", som var en förkortning för "high fidelity". Från och med dagen för offentliggörandet, är fyra Wi-Fi-standarder som används på en mängd olika datorenheter, inklusive mobiltelefoner, datorer och spelkonsoler.

standarder

För närvarande är 802.11a, 802.11b, 802.11g och 802.11n Wi-Fi-standarder används i stor utsträckning. När den först introducerades, var Wi-Fi-teknik avsedd att ersätta den 802.11b-standarden som drivs med en frekvens på 2,4 GHz, men har sedan utökats till att omfatta alla 802.11-standarderna. 802.11b standard, den äldsta av gruppen, överför data med upp till 11 megabit per sekund, medan 802.11a och 802.11g ger hastigheter på upp till 54 Mbps. De nyaste Wi-Fi-standard, 802.11n, producerar dataöverföringshastigheter på upp till 140 Mbps. 802.11a, 802.11g och 802.11n standarder är bakåtkompatibel med tidigare standarder för tekniken.

Räckvidd

Jämfört med 2G och 3G trådlösa nätverk, Wi-Fi-nätverksanslutning för ett mycket mindre område, vanligen mellan 100 till 300 fot inomhus och upp till 2.000 fot utomhus. Wi-Fi-täckning ibland erbjuds av företag och organisationer, såsom restauranger och skolor, men används främst av privata invånare i sina hem. 2G och 3G-nät, i jämförelse, erbjuda mycket större områden av täckning, typiskt omfattar storstadsområden, eller i vissa fall, nationell täckning. Medan de flesta Wi-Fi-standarder sänds på frekvensen 2,4 GHz, använder endast 802.11a standarden 5 GHz. Andra typer av trådlösa teknologier, såsom Bluetooth, använder 2,4 GHz-bandet, men inte stör Wi-Fi.

Trådlösa nätverk Vs. Wi-Fi

Wi-Fi-teknik ger dataöverföringshastigheter som normalt snabbare än de som tillhandahålls av 2G- och 3G-nät. General Packet Radio Service-teknik, till exempel, är ett 2G-nät-protokoll som producerar hastigheter på upp till 115 kilobit per sekund. En annan 2G nätverksteknik, så kallad Enhanced Data för Global Evolution, var avsedd att ersätta GPRS och erbjuder överföringshastigheter på upp till 384 Kbps. Evolution Data-Optimerad teknik är en 3G-protokoll som ger hastigheter på upp till 2,4 Mbps, medan 3G High-Speed ​​Downlink Packet Access teknik ger överföringshastigheter på upp till 21 Mbps.

WiMAX

Byggd på standarden IEEE 802.16, WiMAX-tekniken, som i juli 2011, är nästa steg i Wi-Fi och börjar få en bredare användning. WiMAX utökar det trådlösa nätverksanslutning varierar från upp till 300 fot, som erbjuds av Wi-Fi, upp till 30 miles. I likhet med 2G och 3G nätverk, är WiMAX avsedd för storstadsområdena. För närvarande är endast ett fåtal enheter, inklusive HTC EVO 4G smartphone, utrustad med WiMAX.

Mozilla Firefox ibland vägrar att ladda webbsidor och i stället visar ett varningsmeddelande att proxyservern vägrar anslutningar. Detta kan vara frustrerande för en användare som inte förstår vad det betyder eller hur man rensar felet. Lyckligtvis finns det några åtgärder du kan vidta för att felsöka problemet och återuppta din surfa på Internet.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox är en fri, öppen källkod webbläsare. Till skillnad från konkurrerande produkter, såsom Google Chrome och Internet Explorer, inte Firefox inte alltid lita på globala Windows-inställningar för nätverkskonfiguration och anslutningsmöjligheter. Medan Firefox tillåter användare större frihet att anpassa webbläsaren, kan vissa tweaks skapa konflikter med Windows-inställningar, inklusive proxyserver konflikter.

Proxyserver

En proxyserver fungerar som ett relä mellan hemnätverket och en webbplats eller onlinetjänst som du försöker ansluta till. En av fördelarna med proxyservrar är den relativa anonymitet de har råd att Internetanvändare. Även proxyservrar inte helt anonymisera sessionen, kan de hindra webbplatser från att fånga din IP-adress. Om du vill använda en proxyserver med Firefox, måste du konfigurera webbläsarens inställningar.

Svarar proxyserver

Om du får ett felmeddelande om att proxyservern vägrar anslutningar, och om du vill använda en proxyserver medan du surfar på webben, bör du först kontrollera att proxyinställningarna Firefox är rätt konfigurerade. Du hittar dessa inställningar genom att klicka på fliken "Avancerat" i huvud Firefox alternativ skärmen och välja "Network". Genom att klicka på "Inställningar" under Anslutningar kommer sedan öppna proxyserver fönstret. Kontrollera om IP-adress och port visas bredvid HTTP-proxy är korrekta. Om du prenumererar på en kommersiell proxyserver tjänst kan du oftast hitta rätt anslutningsinställningar på bolagets hemsida eller i e-postmeddelandet som du fick när du prenumererar. Om inställningarna är korrekta och du fortfarande får ett felmeddelande, kontakta bolagets kundtjänst.

Ta bort proxyservern

Eftersom Firefox använder olika proxyinställningar än Windows, kan konflikter uppstå, särskilt när du avinstallerar befintliga proxies. Med en proxyserver som är en del av ett program, såsom en brandvägg eller en Internet Security Suite, kan avinstallations avlägsna fullmakt från inställningar Windows men inte från Firefox. För att helt ta bort proxy och lösa problemet, öppna fönstret Proxyinställningar i Firefox och välj "Ingen proxy." Starta om webbläsaren och du bör kunna återuppta besöker webbplatser.

Efter registrering på eBay, kommer du att kunna köpa och sälja nästan vad som helst. Även eBays online tutorials och förekomsten av böcker som förklarar hur man använder webbplatsen gör att få upp farten på alla detaljer i eBay enkelt, du också att bekanta dig med de många symboler som eBay använder.

stjärnor

På "My eBay" sida, och sidorna av andra eBay användare, kommer du att märka en färgad stjärna inom parentes till höger om användarnamnet. Till vänster om stjärnan visas ett nummer; det kommer att bli en "0" om du bara har registrerat dig för webbplatsen. Själva numret representerar användarens feedback betyg, medan stjärnans färg speglar användarens antalet transaktioner. En gul stjärna, till exempel, innebär att användaren har haft 10 till 49 transaktioner på eBay. EBay använder 12 olika stjärnor, ända upp till en silver shooting star för mer än 1 miljon transaktioner.

"E" Crest

På eBays auktions, kommer du att stöta på en lägre kapslade bokstaven "E" i en färgglad krön. Detta är symbolen för eBays köparen skydd program, som du kan använda om du har betalat för något som inte har kommit. Om detta inträffar, kan du kontakta eBay och förklara din situation. Webbplatsens personal kommer att undersöka, och du kan vara berättigad till en återbetalning av inköpspriset och frakt. Håll utkik efter denna symbol på den övre halvan av ett börsnoterat objektets sida.

guld Badge

När du bläddrar auktioner, kan du ofta märka en guld märke symbol med ett rött och grönt band, liknande den typ av band ges vid tävlingar. Det här märket anger säljaren är en eBay åk Säljare som har erkänts för överlägsen kundservice och snabb leveranstid. När du funderar på att bjuda på en auktion som innehåller detta märke, kan du bjuda med tillförsikt.

andra

EBay använder flera andra små symboler för att representera olika information. En gul hammare, till exempel, innebär en notering är auktion stil, medan en streckkodssymbol betyder noteringen säljs till ett fast pris. Ett dollartecken i en blå pratbubbla betyder att säljaren accepterar erbjudanden på objektet. Om du köper och säljer varor, kommer du snart vara bekant med några andra symboler. En shoppingvagn symbol betyder din kassan är klar; en blå dollartecken betyder att objektet har betalats; en brun låda symbol betyder objektet har sänts; en blå stjärna med en gul penna genom det innebär att du har lämnat återkoppling; och en blå stjärna framför ett kuvert innebär att du har fått feedback.

Vad betyder det när jag kan bara se informationssidan på någons Facebook?


Facebook-profiler är skyddade av Facebook sekretessinställningar, som kan justeras för att styra synligheten av innehållet medlem inlägg. Om du bara kan se en medlems "info", är det för att de har valt anpassade sekretessinställningar, som begränsar din tillgång till sina sidor. Skicka en vänförfrågan kan tillåta dig ökad tillgång, även om det inte alltid är fallet. Du också kan skydda integriteten av innehållet genom att justera dina sekretessinställningar.

Vad det betyder

Din oförmåga att få tillgång till alla sidor i en medlems Facebook-konto innebär att han har valt att anpassa sekretessinställningar för att skydda integriteten för hans innehåll. När du klickar en medlems namn, kommer du till hans "info", förutsatt att du inte har etablerat Facebook vänskap. Om det vid visning hans "info", du inte ser "Wall", "bilder" eller "alternativ Vänner" under sin profilbild, har han begränsad tillgång till sitt konto. När användare inte har valt ökade sekretessinställningar, kanske du kan komma åt sina väggar, foton eller vänlistor. Eller, i vissa fall kan du komma åt endast vissa sidor i en medlems konto, och inte andra, eftersom sekretessinställningar kan anpassas för enskilda funktioner Facebook.

Att få fullständig åtkomst

För att få ökad tillgång till en medlems Facebook-konto, måste du begära att lägga till henne som en vän. Klicka på "Lägg till vän" knapp som visas till höger om namnet på den övre delen av "info". Lägg ett valfritt personligt meddelande i den resulterande rutan och klicka på "Skicka förfrågan" -knappen. Om medlemmen accepterar din vän begäran kommer du att meddelas via Facebook. Om sekretessinställningar höger är på plats, kommer du att få ökad tillgång till ytterligare sidor, som kan omfatta "Wall", "foto" och "Vänner" sidor. Observera att ett accepterat vänförfrågan inte garanterar full tillgång till alla sidor i en medlems konto, eftersom sekretessinställningar kan förhindra detta på användarens begäran.

varnings~~POS=TRUNC

När du tittar på en medlems "info", kan du klicka på "Bilder," vägg "eller" alternativ "Vänner" ligger i det vänstra sidofältet. Om medlemmen har ökat sekretessinställningar, visas ett varningsmeddelande på den sida. Meddelandet kommer att säga, "[Medlemsnamn] endast delar vissa profilinformation med alla. Om du vet [medlem namn], lägga till honom som en vän eller skicka honom ett meddelande." När en vänförfrågan accepteras, kommer detta meddelande inte längre visas på de sidor du tillåts att komma åt.

Justera din Facebook sekretessinställningar

Justera Facebook sekretessinställningar för att styra synligheten av innehållet du lägger upp på Facebook. Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på "Account" -fliken som visas i det övre högra hörnet på varje sida. Välj "Sekretessinställningar" alternativ från rullgardinsmenyn och klicka på länken "Anpassa inställningar" på den resulterande sidan. Välj önskade sekretessinställningarna för varje post för att kontrollera hur andra få tillgång till ett konto.

Vad betyder "programfel" Mean i Computer Software?


"Application Error" -meddelanden på din Windows-baserade datorskärmen är tillräckligt för att du krypa eftersom du vet att de kan betyda något stort; sedan igen, kanske de inte. Ibland även kallad "Allmänt skyddsfel" sådana meddelanden får din uppmärksamhet, och av goda skäl. Huvudsak är systemet söker en omstart, som kommer ganska ofta korrigera "bug", eller på fel.

Programfel

Vad betyder "programfel" Mean i Computer Software?

"Buggar" kan utlösa förödelse med mjukvarusystem.

Application Error (och ibland Allmänt skyddsfel) är en term som används i Windows-system för att varna användare av programvarukonflikter eller andra fel som kan utgöra ett hot mot stabiliteten i datorsystemet. Orsaker varierar från enkla som två program försöker att använda en gemensam resurs, till mer komplexa scenarier som kan vara förknippade med nätverk och länkade datorer dela filer och operativsystem.

omstart Lösning

Vad betyder "programfel" Mean i Computer Software?

Omstart Windows-datorer ofta löser programfel konflikter och programfel.

När program felmeddelande visas, är det första du bör göra arbeta dig till en avstängning och omstart på rätt sätt, om det alls är möjligt. Med andra ord, om systemet inte är helt "fryst" att stänga program, sedan stänga genom "Start" -knappen förfarande för säker slutar Windows-sessioner (klicka på "Start" och sedan "avstängning").

överväganden

Vad betyder "programfel" Mean i Computer Software?

Hjälpprogram kan hjälpa till att rensa upp några saker som kan bidra till Windows fel.

Det finns många hjälpprogram tillgängliga för nedladdning som påstår sig kunna hjälpa rena Windows-datorer av några av de saker som är kända för att inducera fel. Forskning och förstå vad som helst av dessa program göra innan du använder dem, som vissa har varit kända för att göra mer skada än nytta.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com