vad är SSE2

"SSE2" avser Streaming SIMD Extensions 2, och "SIMD" är en förkortning för ett protokoll som kallas "Single Instruction, Multiple Data." Detta är en instruktionsuppsättning som designats av Intel. Det ger program språk de behöver för att utföra operationer på data som lagras i registren i en centralenhet eller CPU.

förbättringar

SSE2 har 144 fler instruktioner än den tidigare SSE1 instruktionsuppsättning. Det är kapabel att utföra en uppgift på flera bitar av information samtidigt. SSE2 kan hantera 64-bitars värden medan SSE1 bara kunde hantera 32-bitars värden, Anandtech rapporter.

Tidsram

Intel Introducerade SSE2 uppsättningen 2001. Det användes ursprungligen i sin familj av Willamette processorer. Konkurrenten AMD började erbjuda processorer med SSE2 stöd under 2003. Under 2004 introducerade Intel den helt nya SSE3 instruktionsuppsättning i processorer med sin Prescott design.

modeller

Medan Pentium 4 var Intels första SSE2 processor är SSE2 stöd även i Intels Xeon och Pentium M-modeller. Intel har även SSE2 stöd processorer som använder senare generationer av SSE. AMD har SSE2 stöd i sin Phenom-processorer samt Athlon 64 modeller med hjälp av företagets K8 arkitektur.

Emulator insticksprogram som drivrutiner för hårdvara. Utan förare, skulle datorn inte vet vad de ska göra med hårdvaran. Utan plugins, skulle emulatorn inte vet vad de ska göra med din hårdvara. PCSX2 är en Sony PS2 emulator, och spelar många detaljhandels spel i full fart. Detta kräver att du har en snabb dator, men också att du vet vilka grafik plugin att använda. Den GSdx plugin för PCSX2 utgångar PS2 grafik över datorn nästan liksom PS2 själv.

Instruktioner

1 Öppna PCSX2 0,4 på den dator där den har installerats, och klicka på "Config" alternativet på toppen av huvud PCSX2 fönstret.

2 Klicka på "Plugin / BIOS Selector" från menyn som kommer upp för att öppna menyn "Komponenter Väljare".

3 Klicka på upp och ned pilen bredvid "GS" plugin. Klicka på "GSdx 4600 (MSVV 15,00, SSE2) 0.1.16" alternativ eftersom grafik plugin.

4 Klicka på "Konfigurera" alternativet bredvid där du bara valt GSdx 4600 plugin för att öppna menyn GSdx 4600 "Inställningar".

5 Klicka på rutorna bredvid "Native" och "Texture filtrering" för att aktivera dessa alternativ. Dessa alternativ snabbar grafiken så att de ser det bästa de kan.

6 Klicka på "OK" för att återgå till menyn "Komponenter Väljare". Klicka på "OK" igen för att spara inställningarna. PCSX2 0,4 använder nu GSdx 4600 grafik plugin.

Vad är Spybot immunisering?


Internet innehåller många hot som kan göra skada på din dator eller leder till identitetsstöld. Det är viktigt att skydda dig själv genom hjälp program som kan söka efter hot och erbjuda realtidsskydd på datorn. Även fokusera mer mot spionprogram, Spybot-Search & Destroy erbjuder en mängd olika skydd, inklusive en Immunization läge som håller en kontinuerlig form av skydd som körs när du surfar på webben.

Vad är spionprogram?

Spionprogram är en typ av skadlig programvara, ungefär som ett datavirus. Liksom många datorhot är spionprogram ofta ner under sken av en mer användbar program, jagar datoranvändare som inte till fullo förstår hur skadlig programvara sprids. Spionprogram övervakar dina webbplats tittarvanor, skapa en profil utan din vetskap som sedan kan säljas till reklambyråer. Spionprogram kan ibland innehålla keylogger program som fångar lösenord och annan personlig information, vilket kan leda till identitetsstöld. Ju mer skadliga program kan dirigera webbläsare till andra webbplatser och påverka hastigheten på en infekterad dator. Alla dessa beteenden är oönskade, som är där program som Spybot-Search & Destroy kommer in.

spybot Översikt

Spybot-Search & Destroy är ett gratis program för Windows-operativsystem som kontrollerar din dator för kända spionprogram hot. Programmet håller en databas som kontinuerligt uppdateras när nya hot upptäcks. Spybot skannar sedan datorn för spyware, adware, keyloggers och trojanska virus som kan ha smittats av datorn. Om ett hot hittas kan Spybot ta bort problematiska programvara, skapa en backup om avlägsnande av ett hot orsakar ett problem med datorn.

drift~~POS=TRUNC

Spybot-Search & Destroy har två driftlägen. Standardläget är avsedd för nya användare att enkelt använda, men innehåller de flesta av de viktigaste inslagen i programmet, till exempel söka och ta bort potentiella hot mot datorn. Ett mer avancerat läge kan du schemalägga regelbundna genomsökningar av datorn och att ändra utseendet på programmet genom olika skinn.

Immunisering

Immuniseringsläge på Spybot-Search & Destroy är ett passivt skydd för din dator som fungerar när du surfar på Internet, kontroll av hot via webbläsaren innan de eventuellt infektera din dator. Immunisering skyddar webbläsaren från att ändras av spionprogram, och håller användaren från oavsiktligt spionprogram. Med hjälp av sin databas för referens, Immunization läge även blockerar webbsidor som är kända för att innehålla skadlig kod.

ytterligare skydd

Även om Immunization läget håller en konstant form av körningsskydd, utvecklarna av programmet tyder fortfarande kör regelbundna genomsökningar av din maskin. Dessutom, i sin granskning av Spybot-Search & Destroy, CNET föreslår att man använder Spybot som en andra form av skydd mot spionprogram, använder den tillsammans med en annan anti-virusprogram.

Dr Watson är ett program som ingår i Windows operativsystem som skapar en textfil - kallad "Drwtsn32.log" - när ett programfel inträffar. Programvaran kan inte stoppa fel uppstår, men loggfilen innehåller information som kan tolkas av teknisk personal och ge ledtrådar till orsaken till felet.

Vad finns i en dr Watson Log?

En Dr Watson loggfil listar varje program fel som uppstår - identifieras med hjälp av ett fel nummer - och användar, dator, program som körs och de olika modulerna laddade av dessa program. Det finns också möjlighet att skapa en binär fil, en så kallad kraschdumpen fil, som kan laddas in i en debugger - ett verktyg för att identifiera runtime programfel.

Running Dr Watson

Dr Watson startar automatiskt när ett programfel inträffar, men det kan också startas manuellt genom att klicka på "Start", "Kör" och skriva "Drwtsn32.exe" eller genom att skriva samma kommando på kommando Windows linjen.

Inaktivera Dr Watson

Dr Watson kan inaktiveras genom att noggrant redigera Windows-registret och ta bort "AeDebug" -knappen. Om du någonsin vill återställa Dr Watson, dock nyckeln ska exporteras och sparas först.

Vad händer med min e-post om jag Avskaffa Comcast Internet?


Det finns ingen "död bokstav office" för e-post. Om du funderar på att avbryta din Comcast Internet, den ultimata destinationen för din e-post beror på vilken e-postadress du använder. De åtgärder som behövs för att bevara din tillgång till din e-post är baserade på vad Internetleverantör, om någon, du väljer för din framtida Internet.

För Comcast Adresser

Destination för din e-post hänger på om du använder den e-postadress som Comcast görs tillgängliga för dig när tjänsten först installerades. Till exempel, om du använder "[email protected]" dina vänner kommer att få "obeställbara" meddelanden första gången de skicka dig efter din tjänst uppsägning, om du meddela dem i förväg av nya e-postadressen.

Övrigt tillskjutet Providers

Om du planerar att anta en annan betald leverantör för din Internetleverantör och använda sitt namn som en del av din e-postadress - "[email protected]" - se till att exportera och spara dina nuvarande kontakter eller få din nya tjänsten och namn först och e-post alla dina kontakter med din nya adress.

Med användning av betalda Providers

Byta till betald leverantörer för din e-posttjänst, och därefter med hjälp av deras namn som en del av e-post, betyder att du måste meddela alla dina kontakter i denna nya leverantör du antar. Vid ett tillfälle, betalda e-postleverantörer som mer lagringsutrymme, spamskydd och legitimitet åt dig eller ditt företags e-postadress. Detta är inte längre fallet.

Gratis e-postleverantörer

Hotmail, Yahoo och Gmail är alla fria e-postleverantörer som gör sina pengar på plats annonsutrymme anpassat på antingen titel eller innehållet i dina e-postmeddelanden. AOL har börjat en gratis e-postkonto service. En del av dessa tjänster har uppnått en respekt och legitimitet som inte hade getts tidiga fria alternativ, och Gmail i synnerhet används av vissa företag. En stor fördel med att anta en gratis e-postadress är att du kan behålla och få tillgång till e-post oberoende av vad företaget du väljer att ge din Internetleverantör.

Vad är en SOCKS5 proxy?


SOCKS5 är en typ av web proxy, så att användaren kan ansluta till Internet via en annan dator. Detta kan göras eftersom de vill dölja sin egen IP-adress, eller av säkerhetsskäl eftersom datorn med Internet-anslutningen har bättre brandvägg (dvs det tillåter inte i program som kan skada datorn).

Historia

Strumporna protokollet var ursprungligen skriven av David Koblas, en systemingenjör för MIPS datorsystem. Protokollet var ursprungligen proprietary (vilket innebär att endast de som köpt en licens kan använda det), men i 1992, MIPS förvärvades av ett annat företag, SGI som gjorde protokollet offentligt tillgängliga för alla.

bättre säkerhet

När Internet ursprungligen skapades, var den baserad på Hypertext Transfer Protocol eller HTTP. Detta system var aldrig avsedd att skapa en säker anslutning mellan datorer och därmed någon surfa på Internet var potentiellt exponera sin surfing till någon annan som velat använda ett paket sniffer för att läsa vad de gjorde. SOCKS-protokollet utformades från grunden som ett sätt att skapa en säker anslutning mellan datorer, som innehåller brandväggar.

SOCKS5 fram i samarbete med Aventail

SOCKS5, som namnet antyder var femte iteration av Socks-protokoll och har utformats i samarbete med Aventail, ett företag som marknadsförde tekniken utanför Asien 1996. Protokollet antogs som en officiell protokoll av Internet Engineering Task Force i 1996.

Anses det mest effektiva SOCKS Protokoll

Enligt Secpoint är ett IT-säkerhetsföretag, SOCKS5 anses av många IT-proffs att vara den mest effektiva SOCKS protokoll tillgängliga "hittills." Från och med juni 2010, är ​​det också den senaste versionen av protokollet tillgängliga.

SOCKS står för "Sockets"

Till skillnad från HTTP, vilket står för Hypertext Transfer Protocol, är namnet SOCKS bara en förkortad version av ordet "Sockets", vilket innebär att det helt enkelt en hylsa som man kan koppla in för att kommunicera mellan två datorer.

Vad är en PNG-bild-fil?


Det finns många format där du kan spara en bild. JPG, GIF och TIF är förlängningar med komprimeringsalgoritmer för att skicka via webben. Annat format kallas Portable Network Graphics (PNG), som ska användas när du behöver en transparent lager och liten komprimering krävs.

Vad är PNG?

Vad är en PNG-bild-fil?

PNG stöder 24-bitars RGB

Portable Network Graphics (PNG, uttalas "PING") är ett format som använder förlustfri komprimering. Det utvecklades som nästa format till Graphics Interchange Format (GIF), som patenterades av Unisys och Compuserve. PNG stöder en 24-bitars Röd Grön Blå palett för Internet och godkändes av Internet styrgrupp 1996.

Den har en öppenhet nivå, precis som GIF. Du kan skapa en bild utan en bakgrundsfärg, som sedan kommer att överlagra en annan bild utan att blockera den.

Animerad PNG-filer har tillägget MNG för Multiple-image Network Graphics.

Hur man skapar PNG-filer

Eftersom PNG-filer inte har en patentlicens, de flesta program kan spara till PNG av något slag. Adobe Photoshop, Microsoft Paint, Paint Shop Pro, F-Spot och GIMP är några av de bildredaktörer som kommer att spara till en PNG-format. Äldre fotoredigeringsprogram kanske inte, om det är äldre PNG.

Till exempel i Adobe Photoshop, när du skapar din bild, du helt enkelt välja "File" och "Spara för webben." Du kan sedan välja om du vill att JPG, GIF eller PNG-format.

I Microsoft Office Picture Manager, välj "File" och "Export" för att spara i PNG.

När man använder PNG, MNG, GIF eller JPG

Vad är en PNG-bild-fil?

Animerade GIF kallas Multi-image Network Graphics (MNG).

PNG-filer är inte det bästa för webbsidor, eftersom de är större i storlek. GIF-filer har en patentlicens fäst och kan visa pixelering i en bild. Joint Photographic Experts Group (JPG eller JPEG) sysselsätter en 10: 1-komprimering ranson, som är perfekt för bilder på webben. JPG har ingen insyn skikt till det; därför varje bild kommer att ha en bakgrund.

En gräns med en rundad hörn vanligtvis är en PNG, medan ett foto kommer att vara en JPG. Om en webbplats har en bild över en annan bild, kan PNG vara i bruk om bilden har kvadrat hörn.

MNG ska användas när du vill att din PNG-fil för att animera. Däremot kan MNG filer vara ganska stor, beroende på hur många bilder ingår, och därför bör användas sparsamt.

PNG är en stor format om du behöver en bild med lite kompression och ett transparent skikt. För vanliga webbgrafik och bilder med fyrkantiga hörn, är JPG fortfarande standarden.

Släpptes 2004, är Adobe Photoshop CS2 en äldre version av den populära grafik redigeringsprogram. Det kan redigera bilder, måla tavlor och tillämpa en rad bländande effekter grafik för både print och online-ändamål. Externa plug-ins från tredjepartsföretag lägga ännu mer funktionalitet och specialeffekter förmåga att produkten.

Historia

Adobe Photoshop släpptes första gången 1990, men grunden för denna fantastiska produkt började med lanseringen av den första Macintosh-dator 1984. Photoshop utvecklats från en 1988 produkt som kallas ImagePro skrivna av bröderna John och Thomas Knoll, för att tillfredsställa ett behov av skrivbordet programvara som kan göra vad specialist datorer på labbet i specialeffekter jätte Industrial Light and Magic kunde göra.

Vem använder Photoshop CS2?

Grafik redaktörer som arbetar med fotografi, video eller webbdesign använda Adobe Photoshop CS2 för sin stora mängd bildredigeringsverktyg.

Fördelar

Som standard i bildredigering, Adobe Photoshop CS2 innehåller ett omfattande urval av verktyg. Programvaran spelar trevligt med andra Adobe-produkter så att du kan flytta bilder sömlöst mellan Photoshop och Adobe Illustrator, Flash eller Fireworks.

Nackdelar

Adobe Photoshop CS2 tar upp 1 GB hårddiskutrymme och kräver åtminstone 512K RAM och 64K VRAM. Med ett överflöd av redigeringsverktyg innebär också en rejäl inlärningskurva för mindre erfarna grafiska formgivare.

Nya funktioner i CS2

CS2 versionen av Photoshop debuterade klicka och dra flera lager kontroll, 32-bitars bild stöd, avancerad brusreducering för renare bilder och snabba och enkla webb animationer. Det erbjuds också för första gången möjlighet att importera råbilddata direkt från en digitalkamera och ett klick bort röda ögon.

Vad är min IP Locator?


Så oändliga som Internet kan tyckas, är varje användare att känna igen. När du går online för att göra forskning eller genomföra din dag till dag verksamhet, lämnar du en elektronisk fotavtryck bakom. Ett sätt att din dator aktivitet kan spåras och din Internet-upplevelse kan förbättras är att använda Internet Protoco (IP) adress.

Definition

IP-adressen för din dator är en unik identifierare. Det representeras av fyra grupper av siffror inte större än 255. Du kan tilldela datorn din egen IP-adress om du är på ett privat nätverk så länge antalet inte upprepas på samma nätverk. Om du ansluter till Internet, behöver du en registrerad IP-adress, som också kallas en Internetadress. Detta antal är registrerat för att säkerställa att det inte finns några dubbletter.

Lokalisera IP-adress på en Windows-dator

Med Windows 7, klicka på "Start" -knappen längst ned, till vänster på skärmen. Klicka på "Kontrollpanelen" och sedan "Nätverk och Internet." Välj "Nätverks- och delningscenter" och sedan klicka på "Hantera nätverksanslutningar." Högerklicka på den anslutning som du vill att IP-information för och välj "Egenskaper" från rullgardinsmenyn. Nästa, välj "Nätverk" -fliken. Här hittar du en lista med IP-information för din maskin. Detta är också där du kan ändra din IP-information. Du kan antingen välja ett nummer själv eller låta systemet slumpmässigt generera en för dig.

Lokalisera IP-information på en Mac maskin

Använda en Apple-dator med Mac OSX Snow Leopard, starta Apple-menyn genom att klicka på den. Välj "Systeminställningar" från rullgardinsmenyn. När dialogrutan visas väljer du ikonen "Network" som ser ut som en sfär. En annan dialogruta öppnas med din personliga information nätverk och flera alternativ att välja mellan på den vänstra panelen. Välj "Ethernet". Här hittar du alla dina nätverk IP-information. Du kan också ändra din IP-adress här manuellt eller genom att använda ett automatiserat system.

IP hemsidor

Om du vill hitta din IP-adress utan att göra uppdateringar av denna, kan du snabbt göra det med en onlinetjänst. Webbplatser som "Vad är min IP-adress" och "WIMI" visa din IP-adress direkt på skärmen. I vissa situationer, kommer de också att visa din position geografiskt med hjälp av en elektronisk karta. Dessa webbplatser erbjuder också information om din IP-adress samt ge tester för att kontrollera din nedladdning och uppladdningshastighet.

Vad är meningen med digital publicering?


I en ålder av teknik, papper som används mindre och mindre medan konsten att digital publicering blir en mer allmänt accepterad form av informationsutbyte. Digital publicering kan beskrivas som en papperslös form av kommunikation. När vänster bara för yrkesverksamma i branschen, är digital publicering nu tillgänglig för alla för privat och professionell användning.

Publicera för alla

Digital publicering är konsten att förvandla en sida till ett digitalt format. Genom att använda vissa program, kan användare skapa en bok, tidskrift, presentation eller uppsats i ett digitalt format. Vid ett tillfälle var digitala böcker som kallas e-böcker kvar att mycket tekniska ämnen med endast en liten andel av människor som är intresserade av ämnet. Nu kan alla från fiction författare till artister, kockar och resenärer kan skapa sina egna digitala böcker och dela med andra.

program

Med framväxten av program avsedda för digital publicering, har det blivit lättare och snabbare att skriva, presentera, skapa och publicera. Adobe PDF-formatet tar dina Word eller Power Point-dokument och sätter dem i ett lättanvänt format som kan laddas ned eller skickas via e-post till vem som helst.

digitala Läsare

Digital publicering ålder har vuxit till en ålder av e-böcker och läsare; böcker i en helt papperslös format. En bok i en läsare format läses på en av de nuvarande anordningar som är konstruerade för att läsa böcker som Amazon Kindle, Kobo eReader från gränser och iPad från Apple. Från romaner till läroböcker, möjligheterna är oändliga. Läsarna erbjuder ytterligare funktioner som en inbyggd ordbok och synonymordbok och digital bookmarking, sida svarvning och HTML-länkar.

fördelar

Digital publicering ger konstnärer och författare en fördel gentemot pappers publicering på grund av möjligheten att enkelt bädda in HTML-länkar i texten, som erbjuder läsaren fördelen att inte bara tittar på denna publikation, men möjligheten att gå många andra platser från samma källa. Dessutom är det sparar papper, kan lätt gå globalt genom webblänkar och e-post och kan ändras när som helst, hålla den publicerade egenskapen up-to-date.

Kvalitetskontroll

Digital publicering har gjort alla författare, som har sina fördelar eftersom det ger kreativa typer ett utlopp för att dela sina skapelser, vare sig skriftlig eller konstnärliga med tittare över hela världen. Nackdelen är att kvaliteten på vad som finns tillgängligt via digitala källor som böcker och tidskrifter har inte rigorös kvalitetskontroll som en gång fanns när det var mycket svårare och dyrare att publicera.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com