uppgradera windows98

Hur uppgradera min MSN Messenger


MSN Messenger är ett första parti instant messaging program som är utformat av Microsoft. Ursprungligen tillgänglig för användare av Microsofts MSN Internetleverantören, var MSN Messenger så småningom öppnas för alla användare av Windows operativsystem och har blivit en infödd verktyg. Nyare versioner av MSN Messenger har sett programmet bytt namn till "Windows Live Messenger." För att uppgradera din kopia av MSN Messenger, måste du installera Windows Live Messenger på datorn.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besöka Windows Live Messenger hemsida för den senaste versionen.

2 Klicka på "Download Now" knappen för att spara installationsfilen för Windows Live Messenger till din hårddisk.

3 Dubbelklicka på Windows Live Messenger installationsfilen. Klicka på "Nästa" för att uppgradera datorn exemplar av MSN Messenger till den senaste versionen.

Hur vidarebefordra e-post från Yahoo Mail utan att uppgradera till Mail Plus


Om du föredrar att läsa inkommande Yahoo e-postmeddelanden med en annan e-postkonto, såsom e-rutan från din Internetleverantör eller din arbetsgivare, måste du vidarebefordra Yahoo e-post. När du vill automatiskt vidarebefordra alla inkommande Yahoo! e-post, måste du uppgradera till Mail Plus. Om man håller sig till med de vanliga gratis Yahoo! Mail, måste du manuellt vidarebefordra varje meddelande, en i taget. Du kan manuellt vidarebefordra meddelanden till dig själv eller till en annan persons e-postadress.

Instruktioner

1 Gå till Yahoo webbplats (yahoo.com).

2 Logga in på ditt Yahoo! -konto.

3 Klicka på "Mail" högst upp på sidan.

4 Klicka på "Inkorgen" under "mappar."

5 Klicka på ett e-postmeddelande som du vill vidarebefordra.

6 Klicka på "Forward" -knappen.

7 Skriv den e-postadress som du vill vidarebefordra meddelandet i "Till" -fältet. Du kan också klicka på länken "Infoga adresser" och klicka sedan på kryssrutan bredvid en kontakt i din adressbok, och klicka sedan på "Infoga Kontrollerad Kontakter" -knappen.

8 Klicka på "Skicka".

Kan du uppgradera Photoshop Elements?


Du kan inte köpa en uppgradering för att växla från en version av Photoshop Elements till en nyare; du måste köpa den nya versionen. Adobe inte erbjuder sådana uppgraderingar till deras proffs Photoshop produkter men inte för de billigare Elements, eftersom det är inriktad mer för hemmabruk och inte medför riktigt samma kostnad som sin kusin. Däremot Adobe erbjuder rabatter för kunder som äger en tidigare version av Elements produkt.

Photoshop Versus Elements

Den fullständiga versionen av Photoshop har många fler verktyg och resurser än Photoshop Elements. Photoshop säljs därför typiskt för flera hundra dollar. Elementen, å andra sidan, vanligtvis säljer för $ 100 eller mindre. Även om det saknar flera verktyg som är avgörande för professionella grafiska formgivare, det fungerar fortfarande ganska bra för hemmafotoredigering och amatör projekt.

Academic Versus Standard

Både Photoshop och Photoshop Elements har standard och akademiska versioner. De akademiska versioner av dessa program säljer för mycket mindre, men köparen måste vara student eller anställd av ett universitet för att kvalificera sig för denna version. Dessutom är användarlicens annorlunda för den akademiska versionen och förbjuder användningen av det för professionella ändamål. I huvudsak, även om akademiska versioner är mycket lik den standardutförande, är de endast avsedda för utbildningsändamål.

Upprepningar av element

Varje år eller två Adobe släpper en ny version av Elements, med den senaste är Elements 9. Varje version är funktionellt något annorlunda, och vissa är mer populära än andra. Somliga föredrar äldre versioner, undviker senare versioner på grund av problem med genomförandet. Detta är till stor del en fråga om smak, dock.

Uppgraderingar Versus rabatter

När en användare version av Photoshop blir föråldrad, har de möjlighet att köpa ett uppgraderingspaket för mellan $ 100 och $ 200 som uppdaterar sin gamla programmet till den senaste versionen. Men dyr, är denna avgift endast en bråkdel av kostnaden för att köpa programmet nya. Element, å andra sidan, har inga sådana uppgraderingspaket. I stället måste användaren köpa varje version separat. Dock är själva programmet billigare än ens Photoshop uppgradering. Dessutom erbjuder Adobe en $ 20 rabatt till kunder som köper Elements 9 och redan äger en tidigare version av Elements. Detta gör det lite billigare för en befintlig kund att köpa en ny version än det skulle vara för en ny kund att göra det.

Hur uppgradera min Cucusoft DVD till en iPod Converter


Cucusoft är ett mjukvaruföretag som erbjuder en mängd olika program som omvandlar video (i en mängd olika format) till andra format (DVD till MP4 till exempel). Denna omvandling gör det möjligt för användaren att visa videon på andra enheter (t.ex. en bärbar digital mediaspelare) som inte kan spela upp videon i dess ursprungliga format. Medan uppdateringar av särskilda program som köpts ingår gratis för livet, är att uppgradera till en annan programvara titel inte. Företaget har dock erbjuda rabatter till sina kunder för sådana uppgraderingar.

Instruktioner

Så här uppgraderar Cucusoft Software till en ny mjukvaruprodukt

1 Logga in på Cucusoft supportwebbplats på support.cucusoft.com

2 Välj programvaran registrerade från listan på webbsidan.

3 Ange registreringsinformationen för närvarande ägs titel (för- och efternamn, registrering e-postadress, registreringskod).

4 Välj den nya titeln önskas. Cucusoft kommer att tillåta inköp av den nya titeln för ett rabatterat pris. Besluta om att gå vidare med köpet eller inte.

Hur gör jag uppgradera Adobe CS Utbildning?


De flesta Adobe-produkter har versioner som marknadsförs till Education. Utbildningen versioner av Adobe-produkter är fullt fungerande och identiska med detaljhandeln versioner, men säljs till en betydande rabatt. Adobe Creative Suite (CS) är ett programpaket som innehåller Photoshop och Illustrator, och kan innefatta andra produkter beroende på bunten. Det är möjligt att köpa vanliga uppgraderingar Utbildning produkter, men det finns inga utbildnings rabatter för uppgraderingar. När du uppgraderar en utbildning produkt, du får en ny slutanvändaravtal (EULA) som åsidosätter den ursprungliga licensavtal och inte längre begränsar dig till undervisningsbruk.

Instruktioner

1 Anteckna den särskilda CS bunt som du har, och ditt licensnummer. Om det är möjligt, lokalisera originalkartongen och licensnyckel från din befintliga Adobe CS Utbildning paketet.

2 Öppna webbläsaren till Adobe Creative Suite webbplats. Uppgraderingar kan köpas direkt från Adobe.

3 Hitta din bunt på Adobes webbplats, och klicka på "Upgrade" -knappen. Adobe listar uppgraderingspriset bredvid varje bunt.

4 Fyll i webbformulär frågor som rör paketet och version som du redan äger. Välj plattform, Mac eller PC, språk, och leveransmekanism för ditt köp.

5 Lägg köpet i varukorgen och kassan.

6 Installera paketet och ange den nya Adobe CS licensnyckel för uppgraderingen.

Tips

  • Om du inte har en tidigare version av Adobe CS installerat på datorn, kommer uppgraderingen att misslyckas. När du installerar en uppgradering version av Adobe CS bunt, kommer installeraren kontrollera att en version av CS redan är installerad med en giltig licensnyckel.

Hur uppgradera min Celeron D Socket 478


De flesta datorer med Celeron Socket 478-processor kan uppgraderas till en Pentium 4-processor, men du bör kontrollera moderkortet leverantörens webbplats för CPU kompatibilitet. Även om du kan också bara uppgradera till en snabbare Celeron-processor, kommer du att inse den mest prestandaförbättringar genom att installera en Pentium 4-processor. Den största skillnaden mellan Pentium 4 och Celeron-processorer är på-die cache och Hyper-Threading stöd. Celeron har 128 kB L1 cache och Pentium 4 har 256 kB L1 cache. Detta gör det möjligt för Pentium att lagra fler instruktioner än Celeron. Den andra fördelen med att flytta till en Pentium 4 är Hyper-Threading. Om ditt moderkort stödjer det gör Hyper-Threading det verkar som om det fanns två processorer på moderkortet. Intel fortfarande använder Hyper-Threading på sina Core i7-processorer.

Instruktioner

1 Med datorn avstängd, ta ut nätsladden till strömförsörjningen. Ta bort den vänstra sidoluckan. Du kanske måste ta bort två eller tre skruvar på baksidan kanten av locket. Vissa fall har en spärr som du trycker på för att frigöra locket.

2 Lägg datorn på sidan. Leta reda på processorfläkten och kylflänsen. Det är oftast högst upp på moderkortet. Fläkten sitter på toppen av en aluminium-finned box. Hitta de två metall klämmorna på sidorna av kylflänsen. Tryck ner och ut på flikarna på toppen av spärrarna. Detta kommer att frigöra klämmorna från flikarna på plast kylflänsen hållaren på moderkortet. Ta bort metallhållarna.

3 Spåra trådarna på fläkten som är på toppen av kylflänsen där den ansluts till moderkortet. Notera hur den ansluts till moderkortet. Koppla det.

4 Vrid fläkten och kylflänsen och tillbaka samtidigt som du lyfter upp det. Detta bör frigöra den från processorn. Ibland processorn kommer att få dras ut ur uttaget med kylflänsen. Om den gör det är okej. De gör det ibland.

5 Leta reda på processor hållararmen på sidan av processorsockeln på moderkortet (om processorn inte lossna med kylflänsen). Flytta slutet av armen lite åt sidan för att lösgöra den från sockeln och lyft upp. Ta tag i processorn i kanterna och lyft den rakt ut ur sockeln. Var noga med att inte böja stiften på processorn. Du kan ha användning för det senare.

6 Rengör metall toppen av den nya processorn med en pappershandduk fuktad med tvättsprit. Var mycket försiktig vid hantering av processorn för att inte böja de små stiften på undersidan.

7 Placera en grön ärtstora mängd termisk pasta (du måste använda termisk pasta) i mitten av den nya processorn metallvärmespridare-metallhöljet ovanpå processorn). Använda ett kreditkort eller någon annan fast plastbit att sprida termisk pasta till ett tunt skikt som täcker hela metallytan av den värmespridaren. Om du använder kanten av ett kreditkort, torka av den med en pappershandduk fuktad med tvättsprit.

8 Notera placeringen av stiften på processorn. De är i en kvadrat arrangemang, men ett hörn av kvadraten har stift saknas. Titta på kontakten på moderkortet. Den fyrkantiga hål arrangemang har hål saknas på ett hörn. Matcha upp dessa hörn och tryck försiktigt processorn i sockeln. När processorn sitter platt på toppen av sockeln, sänk fästarmen tills den snäpper på plats.

9 Titta på kylflänsen. Du kommer att se att en sida stegas upp högre än de andra. Detta upptrappad sidan går över den del av uttaget där det står "UTTAG 478." Om du placerar det på något annat sätt, kommer kylflänsen inte plats ordentligt. Sitt kylflänsen ner rakt på processorn. Installera metall klämmorna genom att haka änden utan tryckfliken på plasthållaren på moderkortet, sedan trycka ner fliken tills den andra änden av metallklämman snäpper fast på plasthållaren. Installera metallklämman på den andra sidan på samma sätt.

10 Anslut kontakten för kylflänsfläkten tillbaka till moderkortet. Sätt tillbaka sidoluckan. Anslut strömkabeln till strömförsörjningen. Slå på datorn.

Tips

  • Vissa Socket 478 processorer använder en i ett stycke plast bur i stället för de två metallklämmor, men de går på i stort sett samma sätt förutom plast buren har en arm, liknande processorsockeln, på varje sida.

När din Acer Aspire 9301 laptop startar upp, först använder det ett program som kallas BIOS för att utföra en serie av systemkontroller före laddning av operativsystemet. BIOS kan bli inaktuell med tiden och kommer inte alltid att vara kompatibel med nyare hårdvara och mjukvara. Om din Aspire 9301 har svårt att använda vissa hårdvarukomponenter eller ofta kraschar, uppgradering av BIOS och återhämta standard BIOS alternativ löser problemet.

Instruktioner

1 Stänga av Acer Aspire operativsystem. Tryck på strömbrytaren högst upp på tangentbordet för att starta operativsystemet startsekvensen. Hit "F2" som Acers logo belastningar på skärmen för att få åtkomst till BIOS menyn.

2 Leta reda på nuvarande BIOS-version din bärbara dator använder, som är noterat bredvid "BIOS-version" rubrik. Notera versionsnumret och starta den bärbara datorn genom att trycka "F10" och "Enter".

3 Gå till Acer nedladdningar stöd webbplats. Öppna rullgardinsmenyn och klicka på ditt geografiska område.

4 Välj "Notebook" och välj "Aspire" under "produktlinjen" rubrik. Rulla nedåt i listan över Aspire modeller och välj "Aspire 9300 Series" inträde.

5 Navigera till den gröna "BIOS" rubrik. Klicka på BIOS nedladdningslänk för den version du vill installera. Högerklicka på BIOS-filen och välj "Packa upp här" alternativet.

6 Öppna den nya mappen som visas och välj "WINFALSH_ADVANCED" mappen. Välj "Setup-32-bitars Setup Launcher" -ikonen. Klicka på rullgardinsmenyn och välj språk inställning.

7 Välj "OK" och markera kryssrutan "Starta WinPlash." Välj "Finish." Klicka på "Bläddra" -knappen och navigera till BIOS mappen du extraherade tidigare. Klicka på posten för "BIOS.WPH" filen och välj "Öppna".

8 Välj "BIOS" alternativet. Starta Acer laptop igen efter BIOS uppgraderingen klar. Hit "F2" för att komma åt BIOS menyn.

9 Tryck på "F9" för att öppna "BIOS standard" alternativet. Markera "Ja" och tryck på "Enter" för att återställa BIOS tillbaka till sina ursprungliga inställningar. Hit "F10" och trycker på "Enter" för att avsluta BIOS.

Tips

  • Inte uppgradera din Acer laptop BIOS om du inte redan har problem. Aktuella konfigurationen hårdvara och mjukvara kan inte vara kompatibel med den senaste BIOS-version.

Sony Vaio VGN-Z590 är en bärbar dator anpassad för multimediaverksamhet och sport en hög upplösning 1600 x 900 13,1-tums skärm. Vaio VGN-Z590 kan acceptera maximalt 4 gigabyte minne och även om datorn finns i en konfiguration med det maximala beloppet installerat kan du ha sparat pengar genom att köpa en konfiguration med mindre RAM och nu tänker på uppgradering. Genom att lägga till ytterligare RAM till Vaio VGN-Z590, kan du räkna med kortare väntetider när du ändrar mycket stora filer och förbättrade prestanda när du använder flera program samtidigt.

Instruktioner

1 Stäng av Vaio VGN-Z590. Ta ut batteriet ur datorn och ta bort nätkabeln. Vänd datorn så att batterifacket är vänd bort från dig och locket vänd nedåt. Du kanske vill sätta Vaio VGN-Z590 på en handduk eller annat mjukt underlag för att undvika skador på finish.

2 Avlägsna Phillips-skruven som håller den lilla mittpanelen till botten av Vaio VGN-Z590. Ta bort panelen för att avslöja de två minnesbanker.

3 Dra aluminium clips som håller en av minnesbankerna på plats tills minnesbanken lyfter ur sockeln. Dra minnesbanken ur sockeln diagonalt för att undvika repor. Ta bort den andra minnesbanken på samma sätt.

4 Placera guldkontakterna på botten av en ny Vaio VGN-Z590 minnesbank helt i uttaget i en av minnesplatserna, medan du håller upp i minnesbanken högre än aluminium klipp. Efter insättning av kontakterna helt vrider upp i minnesbanken ner för att göra klippen låsa runt den. Installera den andra minnesbanken på samma sätt.

5 Byt mittpanelen och Phillips-skruv för att täcka de nya Vaio VGN-Z590 minnesbanker.

Pinnacle Studio är en populär videoredigering svit utvecklats av Pinnacle Software. Denna programvara säljs i Studio HD och Ultimate-versioner. Med hjälp av Pinnacle Studio kan användarna skapa filmer, professionell kvalitet musik och remixer; med hjälp av Pinnacle Live, kan du få tricks, tips och tekniker för att använda Pinnacle Studio. Du kan även uppgradera till Pinnacle Studio 9 om du använder en annan än version 8 version.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" knappen längst ned på skärmen. Klicka sedan på "Kontrollpanelen" och välj sedan "Lägg till / ta bort program." Välj den äldre versionen av Pinnacle Studio och klicka på "Avinstallera" knappen längst upp på skärmen.

2 Installera Pinnacle Studio 9 från installationsskivan. Du kan också köpa Pinnacle Studio nätet. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

3 Ladda ner och kör HFX upgrader. (Du kan ladda ner HFX Upgrader på nätet.) Följ noggrant instruktionerna på skärmen.

4 Skriv in tidigare installation är HFX serienummer som du fick med den tidigare versionen av Pinnacle Studio i snabb rutan som visas. Pinnacle Studio version 9 kommer att installera och bör vara Tillgängligt på din dator.

Uppgradera från Windows XP Pro x86 (standard, 32-bitars Windows XP Pro, till skillnad från Windows XP Pro x64 Edition) till en 64-bitarsversion av Windows 7 är möjlig. Det spelar ingen roll att du flyttar från en 32-bitars system till ett 64-bitarssystem; allt som betyder något är att du har en 64-bitars kapabel mikroprocessor på datorn.

Instruktioner

1 Besök "Windows 7 Upgrade Advisor" hemsida och ladda ner uppgraderingen rådgivare. Detta ett särskilt program från Microsoft som kommer att utvärdera din dator och berätta om du har möjlighet att köra x64 version av Windows 7. Det kommer också att berätta om eventuella tillbehör du har installerat (skrivare, webbkameror, etc.) kommer till en problem. Dubbelklicka på programmet när den är klar att ladda ner och klicka sedan på "installera". När den är klar att installera, klicka på "nära." Windows 7 Upgrade Advisor körs och berätta om din dator är kapabel att köra Windows 7 och om du kan använda x64-utgåva.

2 Ladda ner och installera Windows Filöverföring. Detta är ett speciellt program från Microsoft för att göra det lätt att slutföra uppgraderingen till Windows 7. När varje program har installerats, bifoga den externa hårddisken. Klicka på "Start" -knappen. Välj "Alla program" och välj sedan "Windows Filöverföring." Klicka på "Nästa". Välj din externa hårddisk från listan som visas. Klicka på "Detta är min gamla dator." Klicka på "Spara". Om du inte vill spara inställningarna för vissa användarkonton, bara avmarkera dessa lådor. Klicka på "Spara" igen. Programvaran kommer då att göra en exakt kopia av alla dina personliga filer och inställningar som ska återinstalleras när du är klar med uppgraderingen till Windows 7. När programmet är klart, kommer du att se ett meddelande: "Dessa filer och inställningar har sparats för din överföring." Klicka på "Nästa". Klicka på "Nästa" igen och klicka sedan på "Close".

3 Sätt in Windows 7 skivan i datorns DVD-enhet. Starta om datorn. Du kommer att se ett meddelande som säger "Tryck på valfri tangent för att starta från CD ..." Gör det. Du kommer att bli ombedd att ange datum och dina språkinställningar. När du är klar, klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Jag accepterar licensvillkoren" och klicka sedan på "Nästa". Välj "Custom" på frågan vilken typ av installation du vill utföra. Välj hårddisken där Windows XP har installerats (Normalt denna "C:"). Klicka på "Nästa". Du kommer att se en dialogruta som frågar om du sparar gamla exemplar av Windows. Klicka på "OK" Programmet kommer att fortsätta att installera Windows 7. När det närmar sig fullbordan, kommer den att be dig om ytterligare information, till exempel dina användarkontonamn och nummer på din äkthetsintyg. Skriv bara in den begärda informationen och fortsätter att klicka på "Nästa" på varje fråga. När programmet är klar, kan du klicka på "nära."

5 Klicka på "Start" (notera: det inte längre står "start", men är istället Windows-logotypen). Välj "datorn" och dubbelklicka på den externa hårddisken. Dubbelklicka på "Windows Filöverföring - objekt från den gamla datorn." Klicka på "Nästa". Klicka på "Transfer". Alla dina gamla filer och inställningar återställs. Klicka på "Close". Nu, helt enkelt installera de program du vill använda i Windows 7.

Tips

  • När du har installerat Windows 7 och har det fungerar på det sätt du vill att det ska fungera, om du är säker på att du inte längre behöver det, kan du ta bort "windows.old" mappen så att du kan frigöra utrymme på din dator. Se Resurser för mer information.
  • När du installerar Windows 7, kommer du att få möjlighet att formatera om hårddisken. Om du gör det kommer något sparas inte med Windows Filöverföring förloras. Gör inte detta om din hårddisk är liten och du vet att det finns inte tillräckligt med utrymme för allt du hade tidigare plus Windows 7.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com