tredimensionell ring

Hur man designar en 3D ring


Ett sätt att utforma en tredimensionell ring är att använda 3D-design mjukvara, som har speciella verktyg för svarvning 2D mönster i tre dimensioner. Ett av dessa verktyg kallas en svarv modifierings, vilket gör i huvudsak vad en verklighetstrogen svarv gör: Det snurrar ett tvärsnitt kring en axel för att skapa en 3D-form. Att göra en ring med svarvstål innebär att rita konturerna av detta tvärsnitt och sedan ringa upp din design programmets svarv verktyg för att snurra kontur.

Instruktioner

1 Öppna en ny scen eller dokument i din 3D-applikation, och navigera till fönstret (även känd som "vyport" i vissa program) märkt "Framsidan". (Den framifrån kan du rita en 2D-form och visa den tydligt utan 3D distorsion.)

2 Välj appen verktyg för att rita linjer, som kan märkas "Splines." Klicka på startpunkten för startlinjen segmentet mot den övre delen av designfönstret.

3 Hur man designar en 3D ring

Ett annat syfte skapas från spinning

Fyll i en cirkel med linjeverktyget. Använd så många poäng och linjesegment som du vill, men se till att göra det sista segmentets slutpunkt når den första segmentets startpunkten. Svara genom att klicka på "OK" om din design app frågar om du vill stänga spline.

4 Ange den punkt som du vill rotera tvärsnittet av ringen runt: leta efter designverktyg i appen relaterade till "pivot" objektets huvudaxel; "Masscentrum"; eller "objekt centrum." Leta upp verktyg som gör det möjligt att flytta pivot till någon annan plats som du väljer.

5 Använd svängrörliga för att placera sväng till vänster om ringen tvärsnitt. (Flytta sväng, eller "rotationsaxel" garanterar att när din design program sveper 2D tvärsnitt runt axeln, kommer ett gap att bildas mellan axeln och tvärsnittet. Detta gör ringens hål. Om du lämna sväng inom tvärsnittet, kommer en solid boll resultera från svepet.)

6 Lokalisera din design appens svarv verktyg, som kan lagras under menyrubriker relaterade till "förändrande" eller "Verktyg" eller annan geometri och formrelaterade funktioner.

7 Välj och kör svarv verktyg, som kommer att snurra ringens tvärsnitt runt sväng du flyttade i steg 5, för att skapa ringen. Lägg märke till den nya ytan som skapats av detta verktyg. Fortsätt med steg 8 om den nya ytan ser ut som en ring; fortsätta med steg 9 om det inte gör det.

8 Producera en färdig ritning av den färdiga ringen genom att aktivera din design appens rendering verktyg. Söka det här verktyget i en meny rubriken "Rendering" eller "Draw". Spara den renderade bilden och utformningsfilen.

9 Leta efter parametrarna relaterade till svarv eller rotationsaxel, om ytan inte ser ut som en ring. Välja de x-, y- eller z-axeln för svarven, skapa en ny yta från varje spinnaxeln tills ringen visas. Rendera ringen med steg 8 när det verkar.

Tips

  • Tvärsnittet av ringen behöver inte vara helt cirkulär, eftersom den svarv åtgärd krets kommer att vara perfekt. Tvärsnittsform bestämmer bara vad du skulle se om du skulle skära en bit från den färdiga ringen.

SkypeOut, en egenskap hos Skype-tjänsten för-lön, kan du använda Skype för att ringa någon fast telefon eller mobil, var som helst i världen.

Instruktioner

1 Aktivera SkypeOut-tjänsten. Dubbelkolla ditt Skype-konto så att du har SkypeOut aktiveras.

2 Välj någon att ringa. Kontrollera att du har din väns telefonnummer, landets din vän bor för närvarande i och (så att du kan kontrollera om du har tillräckligt med kredit för att slutföra samtal) en uppskattning av hur länge samtalet varar.

3 Använder Skypes ljud testprogram "echo123" (se länk nedan), testa datorns ljudinställningar. Detta kommer att säkerställa att du har god ljudkvalitet för ditt samtal.

4 Besök Skypes webbplats (se länken nedan) för att hitta koden för landet eller regionen för personen du ringer. Denna sida erbjuder också vägledning om uppringning.

5 Öppna "Ring" -fliken (den blå telefonikon) i din Skype-fönstret och skriv telefonnumret i telefonnummerfältet, eller använd knappsatsen för att ange det. Numret måste anges på följande sätt: "+" + "landskod" + "nummer". "00" eller "011" kan användas före landskoden också.

6 Tryck på den gröna knappen med telefonikonen att placera ditt samtal.

Tips

  • Kontrollera dina Skype-krediter för att se till att du har tillräckligt för att ringa.
  • Du kan behöva köpa ytterligare ljudutrustning såsom mikrofoner eller högtalare om datorn inte redan har dem.
  • Det är en bra idé att först söka på Skype för personen du ringer och se om de har ett Skype-konto. Skype-till-Skype-samtal är gratis.
  • Om Skype kredit tar slut under ett samtal, kommer du omedelbart frånkopplad.

Installera och använda Windows Filöverföring för att överföra data


Windows Filöverföring är en riktigt bra program som följer med Windows Vista. Det är särskilt utformade för att hjälpa överföra data mellan datorer. Windows Filöverföring kan du överföra mappar och filer, användarinställningar, e-postmeddelanden och inställningar, Internetinställningar, programinställningar och multimediefiler som dina bilder, video och musik.

Instruktioner

Installera Windows Filöverföring på din gamla dator

1 Installera och använda Windows Filöverföring för att överföra data

Klicka på "Start" -menyn. Klicka på "Alla program" och sedan på "Tillbehör". Klicka på "Systemverktyg". Hitta och dubbelklicka på "Windows Filöverföring" -ikonen. Detta kommer att lansera Windows Filöverföring ansökan.

2 Installera och använda Windows Filöverföring för att överföra data


Välj "Starta en ny Transfer" alternativet. Klicka på "min nya dator."

3 Installera och använda Windows Filöverföring för att överföra data


Välj alternativet märkt "Nej, visa mig fler alternativ" när Windows ber dig att ange om du har en enkel överföring kabel. Välj alternativet: "Nej, jag behöver inte installera det nu" när du flyttar vidare till nästa skärm.

4 Installera och använda Windows Filöverföring för att överföra data


Välj önskat alternativ när du uppmanas att ange hur du vill installera Windows Filöverföring på din gamla dator. Alternativen är typiskt: som CD, extern hårddisk, flashminne, Windows Filöverföring DVD eller installationsskivan för Windows.

5 Välj en mediatyp och klicka sedan på "Nästa". Detta kommer att börja installera Filöverföring för att du har valt typ av media. Sätt att media (CD, hårddisk, flash-enhet eller andra medier) i din gamla dator och sedan installera Windows Filöverföring ansökan.

Använd Windows Filöverföring för att överföra dina data från din gamla dator

6 Starta Windows Filöverföring och starta överföring från den gamla datorn. Följ genom steg-för-steg-guide tills du uppmanas att välja media. Välj en CD, DVD, flash-enhet eller annat flyttbart medium. (Vi använder en CD som ett exempel.) Välj vilken typ av media du kommer att använda för att lagra data.

7 När du uppmanas ange enhetsbeteckningen där CD ligger. Dina uppgifter kommer nu att börja kopiera data till denna skiva. Ta ut CD när du uppmanas när data avslutat kopieringen.

8 Sätt in CD: ni nya Vista. Starta och kör Windows Filöverföring program på den nya datorn. Följ alla anvisningarna i guiden och uppmaningarna. När du uppmanas ange om detta är en ny överföring eller en befintlig.

9 Välj "Fortsätt en pågående överföring." Välj alternativet "Flyttbara media" när du uppmanas att ange vilken typ av överföring du vill slutföra. Ange platsen för dina filer. Klicka på "Nästa".

10 Slutföra de återstående uppmaningarna och instruktioner tills all data överförs till den nya datorn.

Din uppringd Internet är ansluten till ditt hem eller företag per telefon fast. Om du får ett telefonsamtal medan ansluten till Internet, kan det inkommande samtalet kopplar dig. När du har samtal väntar på telefonlinjen, kommer inkommande samtal att orsaka telefonlinjen pipa, avbryter anslutningen från datorn till Internet Service Provider. Förhindra datorn från att koppla från Internet genom att inaktivera samtal väntar och ändra dina uppringda inställningar.

Instruktioner

1 Kontakta din lokala telefonbolag och be om förfarandet för att avaktivera samtal väntar. De flesta telebolagen kräver att du slå "* 70" på telefonen för att inaktivera samtal väntar.

2 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

3 Skriv "Adapter" i sökrutan.

4 Klicka på "Visa Nätverksanslutningar" från "Nätverks- och delningscenter" rubriken.

5 Högerklicka på uppringd anslutning och klicka på "Egenskaper". Klicka på fliken "Allmänt".

6 Markera kryssrutan "För att avaktivera samtal väntar, ring:" och ange koden som tillhandahålls av din lokala telefonbolag.

7 Klicka på "Apply" och klicka på "OK". Datorn kommer att inaktivera samtal väntar varje gång det ringer till Internet.

Hur man bygger en Flyback ring Tester


En återgångs ring testare är en stöttepelare i datorskärm och TV reparationssatser. Mer allmänt känd som en linjeutgång transformator eller svepåtergångstransformatorn testare, testen enheten efter en kortslutning i en bildskärmens kretsar som kan orsaka enheten att fungera felaktigt eller inte alls. Européerna hänvisar till transformatorn denna anordning tester som en längdoptimerad; FBT är den amerikanska motsvarigheten.

Instruktioner

1 Undersöka det tryckta kretskortet med avseende på defekter.

2 Installera komponenterna på det tryckta kretskortet. Se monteringsanvisningen för placering. Börja med motstånd och dioder och bygga dig upp till de höga komponenter, med undantag för lysdioderna. Dubbelkolla lod.

3 Montera banan uttag och strömbrytare på framsidan av panelen.

4 Fäst gängade distanser i hörnen.

5 Löda långa komponent ledningen spill till marken och HOT samlare, sedan sätta i batteriet kick.

6 Placera LED leder genom kortet. Se till att placera dem i rätt ordning och alla anod och katodelektroderna är korrekt placerade. monteringsanvisningen visar rätt ordning.

7 Fäst frontpanelen till kortet. Lägg monteringssidan nedåt på en mjuk, plan yta, såsom en vikt handduk på ett bord. Tryck lysdioderna genom utskärning i frontpanelen. Löda lysdioder på plats.

8 Anslut testledningen uttaget strömbrytaren ombord. Fäst den röda batteri snap tråd till den fria switch kontakt.

9 Klipp batterihållaren mönsterkort stift flush. Installera AAA-batterier. Den nedre röda lysdioden tänds om du har slutfört rätt konfiguration.

10 Testa enheten på en bildskärm som du vet är i gott skick. Alla LED-lampor ska tändas.

11 Använda dubbelhäftande tejp för att fästa batterihållaren i väskans botten.

12 Fäst frontpanelen på framsidan av ärendet.

Idag har tillgång till Internet blivit en viktig del av livet. Möjligheten att överföra dokument och foton, kolla vädret eller sportresultat, och hålla kontakten med vänner via e-post och chatt är funktioner du skulle inte vill leva utan. Om du reser eller inte har tillgång till en bredbandsanslutning, kan din Verizon uppringd ansluta dig till allt du behöver på World Wide Web. Enligt Verizon Support, kan du enkelt ansluta till Verizon uppringd genom att placera din lokala Verizon åtkomstnummer och skapa en ny nätverksanslutning i Windows.

Instruktioner

1 Besök Verizons uppringd telefonnummer sidan. Ange de sex första siffrorna i ditt telefonnummer och välj ditt hemland från rullgardinsmenyn. Klicka på "Hitta nummer nu!"

2 Längst ner till vänster på skärmen, klicka på "Start" och sedan "Den här datorn". Klicka på "Mina nätverksplatser".

3 Klicka på "Visa nätverksanslutningar," sedan "Skapa en ny anslutning" och sedan "Next".

4 Skapa en ny anslutning genom att välja följande alternativ: "Anslut till Internet", "Installera min anslutning manuellt" och "Anslut med hjälp av en modem". Efter varje val, klicka på "Nästa".

5 Skriv "Min Verizon fjärranslutning" i rutan som visas och klicka på "Nästa".

6 Ange lokal telefonnummer som du vill ringa för att göra anslutningen. Klicka på "Nästa".

7 Ange din Verizon användar-ID och lösenord och klicka på "Nästa". Klicka på "Ring" för att börja ansluta till Internet.

Tips

  • När du ringer långa avstånd, vanliga telefon långväga priser gäller. Se till att du ringer ett lokalt nummer eller ha en obegränsad långväga plan.

Hur man byter Ring Upp till High Speed


Uppringd Internet använder telefonens kopplingston för att ansluta till Internet. Höghastighetsanslutning till Internet kan använda satellit, koppar ledningar, mobilnätet eller kabelanslutningen för att komma åt en Internet-anslutning. Du kanske kan uppgradera till höghastighetsanslutning till Internet med hjälp av din nuvarande uppringd Internetleverantör. Höghastighetsanslutning till Internet kan kosta mer än vad du betalar för uppringd. Din plats kommer att avgöra vilken hög hastighet Internetleverantörer i ditt område.

Instruktioner

1 Kontakta din nuvarande uppringd leverantör och be företrädare om de erbjuder höghastighetsanslutning till Internet. Kampanjer eller incitament kan erbjudas för att vara en aktuell kund att uppgradera till höghastighetsanslutning till Internet. Forskning webbplatser på nätet som erbjuder information om höghastighetsInternetLeverantörer efter plats.

2 Välj en höghastighetspaket baserat på dina Internet behov. Om du är en online-spelare eller vill strömma filmer, behöver du en högre hastighet (3Mbps eller mer) Din nya Internetleverantören kommer antingen skickar dig en höghastighetsmodem eller ha en tekniker installera och ställa service.

3 Kontrollera att din dator har en Ethernet-port. En Ethernet-port är något större än en telefonförbindelse. Datorn måste ha en Ethernet-port för att ansluta din höghastighetsmodem. Vissa modem har en universal serial bus (USB) anslutning. Tala med din höghastighetsanslutning till Internet leverantör för att avgöra om de erbjuder USB höghastighetsmodem.

4 Konfigurera din webbläsare för höghastighetsanslutning till Internet. Exempelvis tillgång "Verktyg" och sedan "Internet-alternativ" med hjälp av Internet Explorer (Internet-alternativ ligger också genom att gå på "Start" och sedan "Kontrollpanelen"). Navigera till "Connection" -fliken och kontrollera att "aldrig ringa en anslutning" har valts. Klicka på "Apply" och "OK".

Använder Internet för att ringa telefonsamtal


Långväga telefonsamtal från din fasta telefon är bekant dyra, och kan inte vara det mest ekonomiska tillvägagångssättet när du vill ringa vänner och familjemedlemmar från hela världen. Istället överväga att använda datorn som telefonen och använda Internet för att ringa telefonsamtal. Webbplatser dedikerade till anslutande människor gör det enklare än någonsin för dig att använda Internet för att spara pengar på din telefon räkningar.

Hårdvara

Innan du hitta en webbplats där du kan göra Internet telefonsamtal, måste du se till att du har rätt hårdvara med att göra detta. Du definitivt behöver en mikrofon. De flesta bärbara datorer levereras med mikrofoner installerade, men datorer kanske inte. Du kan köpa en mikrofon från någon elektronik eller datorbutik, och anslut den enkelt till datorn. Du kanske också vill ha en webbkamera. Även om det inte är nödvändigt, Internet-telefon företag gör det enkelt för dig att ansluta och se vem du pratar med. För vissa tillämpningar, behöver du ett hem telefonluren.

Skype.com

Skype.com anses världsledande i att göra Internet telefonsamtal från datorn. Med Skype kan du enkelt skapa ett användarkonto och du är redo att börja. Om en familjemedlem eller vän som du kontaktar också har Skype, då kan du tala från dina datorer gratis. Om du behöver använda Skype för att ringa någon utan det, betalar du en liten per minut avgift, eller så kan du köpa en obegränsad planen och prata så mycket du vill. Du kan även få ett Skype-nummer, så att vänner och familj kan ringa dig direkt. Planer går från $ 2,95 per månad för USA och Kanada, och gå upp till $ 12,95 per månad för var som helst i världen.

magic Jack

Magic Jack är en enhet som ansluts till datorns USB-port för att skapa en domkraft som du kan ansluta din hemtelefon till att ringa samtal via Internet. Med Magic Jack, behöver du inte en mikrofon, bara en vanlig hemtelefon. Det fungerar precis som en vanlig jack, bara datorn måste vara på och Internet anslutas för att använda den. Kostnaden för en Magic Jack är $ 19,95 per år, efter att ha köpt den initiala enhet för $ 29.95. Det är ett bra sätt att utnyttja kraften av Internet för att ringa samtal - har dock vissa användare rapporterat att programmet var svåra att avlägsna från sin dator, så installera med försiktighet och vara noga med att läsa alla avtalsvillkor (se Resurser).

Eftersom det är för de flesta företag, är marknadsföring en av nycklarna till framgång i fastighetsförsäljningar. Använd webb- och videoverktyg, samt väl skapat grafik, för att utveckla övertygande marknadsföringsmaterial för att visa upp dina egenskaper och unik metod och tjänster du erbjuder kunder. Oavsett om du äger en mäklarfirma eller du arbetar i ett och behöver innovativa metoder för att marknadsföra dina listor, är processen för att skapa framgångsrika marknadsföringsstrategier ganska okomplicerad.

Skapa en webbplats

Skapa en webbplats för att lista och visar de egenskaper du har att erbjuda. Underhålla en webbplats kan vara en låg kostnad sätt att introducera potentiella kunder till dina uppgifter och till dig. Inkludera en personlig profil av dig själv, din familj och din filosofi som en fastighetsmäklare. Om du vill gå high-tech, tycker om att anställa en animatör att skapa animerade turer i framtida hem eller lägenheter byggs som en del av ett framtida samhälle. Animatör kan också visa vad ett hem kan se ut med möbler eller andra förbättringar.

Använd Video

Det finns flera video-sharing webbplatser på nätet som YouTube där du kan lägga upp videoklipp. Du kan antingen skapa en sida på en av dessa platser för att presentera ditt företag och vad du har att erbjuda i hem för försäljning eller uthyrning, eller så kan du länka denna sida på din webbplats. Du kan spara bandbredd på din huvudsakliga webbplats om, i stället för att läsa in dina videoklipp direkt på din webbplats, bädda du dem på din webbplats efter att ha placerat dem på YouTube eller liknande plats (YouTube ger en kod som du kan använda för detta ändamål). Du är i huvudsak att skapa reklam för din notering, inklusive video turer i dina egenskaper, vilket kan vara ett mycket effektivt sätt att intressera allmänheten i vad du har tillgängligt.

Real Estate Fliers

Ett annat sätt att fånga potentiella köpare eller hyresgäster är att skapa flygblad som detalj bekvämligheter som kommer med en egenskap, tillsammans med annan relevant information. Använd en grafisk design program för att skapa egna flygblad, eller hyra en grafiker att skapa dem åt dig. Hyr en lokal konstnär eller titta på nätet för en. Företag som Elance listan profiler av frilansande grafisk formgivare så att du kan välja någon som passar dina specifika jobb krav och din projektbudget.

Om du tänker designa dina egna flygblad, det finns flera program att välja mellan detta intervall i pris och komplexitet, inklusive några freeware program som kan hjälpa dig att skapa ett professionellt utseende flygare. Använd endast högkvalitativa bilder som visar fastigheten på bästa sätt. Placera dina flygblad framför din bostad och andra platser där potentiella kunder kommer att ha en chans att se dem.

Jag kan inte ringa samtal från Gmail


Googles e-posttjänst Gmail kommer med en Google Chat widget gör det möjligt för användare att göra ljud- och videosamtal till kontakter samt särskilda telefonnummer. Om du upplever problem med samtalsfunktioner, kan det bero på ett problem med din Internet-anslutning, med webbläsaren, eller med Google Chat själva tjänsten. Kontrollera var och en av dessa möjligheter i sin tur för att felsöka problemet. Om du bor utanför USA kan samtalsfunktioner inte är tillgängliga i ditt land.

Internet anslutningsproblem

Du kommer inte att kunna ringa utan en stabil Internet-anslutning. Det är möjligt att en intermittent anslutning kan leda till att samtalet funktionalitet för att misslyckas även om Gmail själv fungerar som ljud och video tar upp mer bandbredd. Kontrollera Internetanslutningen genom strömmande ljud eller video från en webbplats som Soundcloud eller YouTube för att se om det finns några problem. Om du misstänker att det är något fel med anslutningen till nätet, prova med att återställa din router eller modem med hjälp av instruktionerna i den medföljande dokumentationen, eller komma i kontakt med den tekniska supportavdelningen hos din Internetleverantör.

Webbläsare eller plug-in frågor

Se till att du kör en webbläsare som har röst- och videochatt plug-in installerad. För att kontrollera detta genom att klicka på cog ikonen i det övre högra hörnet av Gmail-gränssnittet följ länken "E-postinställningar". Klicka på "Bekräfta inställningarna" att se till att plug-in är installerad och fungerar korrekt. Det är möjligt att ett webbläsartillägg eller ett verktygsfält orsakar problem. För att testa detta, starta webbläsaren i felsäkert läge eller med tillägg stängts av. Konsultera webbläsares dokumentation för information om hur man gör detta. Alternativt, försök att göra samtalet med en annan webbläsare.

Gmail eller Google Chat Problem

Problem med Gmail eller Google Chat servrar kan hindra dig från att göra ett samtal inifrån tjänsten. Att kontrollera status för Gmail och Google Chat besök statuspanelen på google.com/appsstatus. Dessutom säkerställa det telefonnummer du använder är korrekt formaterad och innehåller rätt antal siffror. Om du gör ett internationellt samtal väljer det aktuella landet från rullgardinsmenyn och se till att du inte har angett landskoden två gånger.

Ytterligare Felsökning Hjälp

Gmails hjälpcenter har en Google Chat felsökning guiden som tar dig steg för steg genom att lösa problem med tjänsten. Om du fortfarande har problem med att samtal, följ instruktionerna i guiden för att hitta en lösning. Om guiden inte kan hitta ett svar på problemet, kommer du att uppmanas att kontakta Googles supportteam direkt via den medföljande länken.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com