textprogram android

Android smartphones och surfplattor är avancerade mobiltelefon och Internet surfplattor med en pekskärm och möjlighet att köra hundratals program, inklusive Internet-relaterade verktyg. Du kan ansluta till samma typ av trådlöst internet som används av datorn, sedan surfa på webben via en Android webbläsare eller använda en app som ansluter till Internet på något sätt, såsom online multiplayer-spel och moln datalagring applikationer.

Instruktioner

1 Tryck på din Android-surfplatta eller smartphone strömbrytaren för att slå på enheten.

2 Tryck på "Inställningar" -ikonen med fingret.

3 Tryck på "Trådlöst och nätverk."

4 Välj ditt trådlösa Internet från listan. Skriv in ditt nätverk lösenord om tillämpligt. Vänta på anslutningen för att upprätta.

Det är fullt möjligt att skicka textmeddelanden och chatta med dina vänner när du installerar AOL: s AIM för Android på telefonen. Det programmet är utformat för att göra det möjligt för dig att chatta med AIM eller Facebook. Programmets funktioner gör att du kan spara dina öppna samtal, dela din nuvarande plats, och ladda upp dina personliga fotografier. Du kan använda AOL: s QR scan kod, om du kan, på deras hemsida för att hänvisa dig till AIM på Android Market.

AIM Instant Messaging

Under 2010 släppte AOL Mobile AIM chattjänst på Android Market. Android mobiltelefonanvändare kan ladda ner och installera den kostnadsfria program på sina enheter. Många av de funktioner som ingår i AIM för Android gör det möjligt för användare att hålla kontakten med sina vänner och familj 24/7. Från och med november 2011, AOL: s AIM chattjänst för Android OS stöder versionerna 1.5, 1.6. 2,0, 2,1 och högre. För att använda AIM-tjänsten måste du vara ansluten till Wi-Fi eller 3G-nät på din mobiltelefon.

AIM för Android funktioner

Om du tycker om att skicka och ta emot textmeddelanden, använd programmets snabbmeddelanden tjänst för att kommunicera med vem som helst på din IM kompisar lista. AIM för Android ger också real tiime uppdateringar som gör att du kan se vilka som är online innan du kontaktar någon. Andra funktioner inkluderar att kunna uppdatera sin sociala nätverk status på Facebook, Twitter, MySpace och Life; lägga till en plats som visar var du för närvarande ligger till AIM status; och ladda upp dina egna personliga fotografier till Life konto från din Android-telefon.

Ladda ner AIM för Android

Peka webbläsaren ikonen Web på din Android-telefon och ange URL-adressen "aim.com/products/android" (utan citattecken) i adressfältet. Rulla ned webbsidan tills du hittar AIM för Android QR scan kod. Slå på telefonens kamera och placera den över QR scan code bild i flera sekunder. Om du inte har en streckkodsläsare installerat på din telefon, klicka på "Android" hyperlänk och ange ditt mobilnummer i textrutan. Alternativt, tryck på "Android Market" -ikonen på telefonen och ange nyckelordet "AIM" i adressfältet. Rulla ner på sidan tills du hittar AOL: s "AIM för Android" programmet och klicka på knappen "Install".

Chatta och skicka textmeddelanden

Starta AIM för Android genom att trycka på programikonen finns på telefonens startskärm. Logga in genom att antingen trycka på "AIM" eller "Facebook" -knappen. Ge ditt användarkonto information och använda AIM eller Facebook Chat att prata med dina vänner. Om du vill skicka ett textmeddelande, skriver din väns telefonnummer i motsvarande textruta. Tänk på att din mobiltelefon operatör kan tillämpa trådlösa avgifter data till telefonen och att SMS funktioner kanske inte är tillgängliga i vissa länder.

Android-telefoner kommer med en inbyggd e-postprogram som kan ställas in med någon form av POP3 e-posttjänst, inklusive Windows Live Hotmail. Detta innebär att om du har ett Windows Live Hotmail-konto, kan du kontrollera din e-post på språng genom att inrätta Hotmail att synkronisera med din Android-enhet.

Instruktioner

1 Öppna App lådan på din Android-enhet och peka på "Skicka" ikonen för att starta e-postprogrammet.

2 Skriv ditt Windows Live Hotmail-adress i "E-postadress" fältet och ange ditt lösenord i fältet "Lösenord". Tryck på "Manuell inställning" -knappen.

3 Tryck på "POP3" -knappen.

4 Fixa ditt användarnamn så att "@ hotmail.com" delen läggs till i slutet.

5 Ange "pop3.live.com" som POP3-server, och porten som "995" Ställ in säkerhetstyp som "SSL" och sedan på "Nästa".

6 Skriv "smtp.live.com" som SMTP-server och använder port "587." Ställ in "TLS (Acceptera alla certifikat)" som säkerhetstyp. Tryck på knappen "Nästa" igen.

7 Peka på rullgardinsmenyn för att välja hur ofta du vill att din e-post som ska kontrolleras, sedan på "Nästa".

8 Ange ett namn för kontot, och ange ditt namn som du vill att det ska visas på utgående e-post. Knacka på "Klar" för att slutföra installationen av Windows Live Hotmail-konto på din Android-enhet.

Vad är Soundcloud för Android?


Soundcloud är ett socialt nätverk för att dela personligen inspelat ljud med vänner eller med hela Soundcloud samhället. Platsen är inriktad på artister, band, podcasters och alla som gillar att skapa och dela ljud och musik. Den Soundcloud Android app ger användarna möjlighet att enkelt få tillgång till Soundcloud nätverket från sin Android-enhet, så att de kan spela in och dela på resande fot.

Missa aldrig ett ljud

Android Soundcloud app har en kontakt inspelning med widget på startskärmen för att fånga upp ljud snabbt. Du behöver aldrig vänta på inspiration att slå två gånger för att komma ihåg en bra idé eller riff. Du kan spela in din senaste musikprojekt, en intervju för en podcast, projektidéer, röst påminnelser och annat ljud relaterade. Du kan spela in utan uppladdning, som låter dig spela in ljud, även om du inte har en dataanslutning. Du kan sedan dela dina ljud så fort du är klar, så att dina fans på Soundcloud missar aldrig din nyaste versionen.

Social delning att sjunga om

Appen ger dig tillgång till Soundcloud nätverk för att inte bara dela dina egna ljud, men lyssna på ljud från andra användare. Du kan dela dina inspelade ljud direkt till Facebook, Foursquare, Tumblr, Google+ och Twitter. Du kan också umgås med andra medlemmar och skapa din egen fans eller bara följa användare som imponera på dig med sina inspelningar. Den fria app kan du lyssna och dela så mycket som du vill utan någon prenumeration.

Alla ljud, Any Time

Alla offentliga ljudfiler är tillgängliga för användarna att strömma där du har en Internet-anslutning. Du kan utforska ljud från människor du följer eller söka efter något helt annat. Du kan använda programmet för att hitta inspiration, utforska något nytt eller ladda upp din egen mästerverk. Om du upplever problem med att lyssna på en fil, kan banan inte vara "appar aktiverade." Skaparna måste aktivera denna funktion för spår att spela på en mobil enhet.

Utforska en ny värld av ljud

Soundcloud ger konstnärer, lärare, journalister och författare ett sätt att dela projekt och idéer. Som ett resultat, Soundcloud-användare har tillgång till en helt ny värld av ljud gratis. Från strömmande media till att ladda ner filer för personligt bruk, kan användare hitta nya band, böcker, publikationer och podcasts att njuta och dela med vänner. Android app sätter Soundcloud på fingertoppen.

Yahoo! Mail app för Android-telefoner kan du synkronisera hela ditt e-postkonto med telefonen, inklusive kontakter. När appen är konfigurerad, kan du överföra hela din kontaktlista från Yahoo! Mail till din Android-telefon bok. Ändringar som görs i kontakter på telefonen eller från Yahoo! Mail kommer automatiskt synkroniseras varje gång du kör Yahoo! Mail för Android app.

Instruktioner

1 Tryck på "marknaden" ikonen på din Android startskärmen.

2 Tryck på "Sök" och skriv "Yahoo! Mail" som din fråga.

3 Klicka på "Installera" och sedan "OK" för att hämta och installera Yahoo! Mail-appen. Skriv in ditt administratörslösenord om det behövs.

4 Tryck på "Yahoo! Mail" -ikonen på din Android startskärmen.

5 Ange ditt Yahoo! Mail användarnamn och lösenord. Tryck sedan på "Logga in". Appen kommer att ta en stund att initialt ladda ner din e-post och kontakter. När appen har hämtat denna information kommer kontaktinformation automatiskt synkroniseras till din Android adressbok.

Inrätta Zoho Mail på din Android-telefon


En e-posttjänst kan skicka och ta emot meddelanden via IMAP och POP-protokoll, är Zoho Mail tillgänglig på en mängd olika plattformar och enheter inklusive smartphones och surfplattor. Zoho Mail är också kompatibel med Android-telefoner och kan komma åt IMAP e-postkonton på telefoner för meddelandehämtning och bearbetning. När du ställer in Zoho Mail på din Android-telefon, måste du först aktivera IMAP-åtkomst i ditt Zoho Mail-konto innan du avslutar installationsprocessen på din Android-telefon.

möjliggör IMAP

IMAP-protokollet är inte automatiskt aktiv i din Zoho Mail och du måste välja protokoll för meddelandehämtning manuellt via din Zoho E-postinställningar. Logga in på ditt Zoho Mail-konto och klicka sedan på "Inställningar", "Mail" och sedan "POP / IMAP och e-post Forwarding." Klicka på cirkeln bredvid "Aktivera" under "IMAP-åtkomst" rubrik. Klicka på "Spara" för att spara din Zoho Mail inställningar. IMAP är nu aktiv i ditt Zoho Mail-konto.

Inkommande server inställningar

För att ställa upp Zoho Mail på din Android-telefon, måste du slutföra uppgiften genom att använda din telefon och inte via nätet Zoho Mail-konto. I telefonen genom att trycka på "Meny" -knappen, sedan på "Inställningar | Mail | Lägg till konto | Övrigt |. IMAP" Din Android kommer att be dig att ange ditt Zoho Mail e-postadress och lösenord Klicka på "Manuell inställning" för att. börja manuellt konfigurerar Zoho Mail inställningar.

Den "Inkommande serverinställningar" öppnas. Ange din fullständiga e-postadress, inklusive "@ zoho.com," i "User name" fältet och sedan ange ditt Zoho Mail lösenord i fältet "Lösenord". Enter "imap.zoho.com" i "Host Name" -fältet, och sedan klicka på nedåtpilen under "Security type" och klicka på "SSL (alltid)." Enter "993" i fältet under rubriken "Port. "Tryck" Next "." Utgående serverinställningar "öppnas.

Utgående serverinställningar

Efter att ha ställt upp inkommande serverinställningarna, måste du också ställa in utgående serverinställningar. Enter "smtp.zoho.com" i "SMTP-server" -fältet. Klicka på nedåtpilen under "Security type" och klicka på "SSL (alltid)." Enter "465" i fältet under rubriken "Port" och sedan klicka på kryssrutan bredvid "Kräv Logga in," Ange din fullständiga e-postadress om en grön bock inte redan finns i rutan., inklusive "@ zoho.com," i "User name" fältet, och sedan ange ditt Zoho Mail lösenord i "Password". Tryck på "Nästa". din Android kommer sedan gå till "postmeddelanden" skärm, vilket indikerar en lyckad konfiguration.

frågor

Om din Android-telefon returnerar ett felmeddelande om att telefonen inte kunde konfigurera Zoho Mail-konto i stället för att navigera till "postmeddelanden" skärm, måste du ladda ner och använda en tredje part post app som K9 Mail, MailDroid eller Kaiten Mail. Varje app innehåller anvisningar om hur du konfigurerar IMAP Zoho Mail-konto i appen och instruktioner om hur du använder varje app. K9 Mail är öppen källkod och gratis. MailDroid och Kaiten Mail, båda tillgängliga via Google Play App Store, erbjuder gratis versioner samt professionella versioner som erbjuder ytterligare funktioner.

Hur man installerar en Android drivrutin


Medan Windows försöker att ha drivrutiner för nästan varje enhet där ute, det är inte alltid tillförlitliga. Installera drivrutinerna för din Android-enhet kan manuellt du välja den programvara som gör det möjligt för din surfplatta eller telefon för att kommunicera med datorn, istället för att låta Microsoft göra valet för dig. Om du vill använda felsökning programvara på din Android-enhet för att testa program, eller om du är intresserad av att installera anpassade program på enheten måste du ha rätt drivrutiner installerade.

Instruktioner

1 Ladda ner drivrutinen för enheten (se länk i Resources). Google - skaparen av operativsystemet Android - upprätthåller en lista med länkar som pekar till förarna från olika tillverkare av utrustning. Välj länken för enhetens tillverkare och ladda drivrutinen till datorn.

2 Anslut din Android-enhet till datorn via USB. Du kommer inte att kunna installera drivrutiner till din Android-enhet om den är ansluten till datorn.

3 Tryck på "Windows" -tangenten, typ "Enhetshanteraren" och välj Enhetshanteraren från listan över sökresultat. Du kan också dra in från höger sida av skärmen för att öppna sökfunktionen på berörings aktiverade datorer.

4 Hitta din Android-telefon i listan över enheter. Du kan behöva klicka eller knacka på en kategori för att expandera det och visa de enskilda enheterna inom kategorin. Om Windows inte har några lämpliga drivrutiner för din Android-enhet noteringen i Enhetshanteraren kommer att ha ett frågetecken bredvid den.

5 Välj din Android-enhet och välj "Uppdatera drivrutin." Om du använder en mus kan du högerklicka på enhetslistan, annars trycker du på knappen längst upp i fönstret Enhetshanteraren.

6 Välj "Sök på min dator efter drivrutinen" och sedan "Nästa" och bläddra till den plats där du hämtade föraren. Välj den och välj "Nästa". Föraren kommer att installera och noteringen i Enhetshanteraren ändras för att ta bort frågetecknet.

Tips

  • Använd en hög kvalitet USB-kabel - särskilt om du har problem med att ansluta din Android-enhet till datorn - låg kvalitet kablar kan ta ut en enhet, men kan inte vara tillförlitliga för överföring av data.
  • Om installationen av drivrutinen inte fungerar rätt första gången, kan du uppdatera drivrutinen för en befintlig enhet på datorn eller helt enkelt ansluta USB-kabeln till en annan USB-port på datorn för att få datorn att upptäcka det på nytt.

Hur man använder Outlook med Android


Android smartphones använder Googles program som Gmail, Google Kalender och Google Kontakter. Synkronisera dessa Google-program med Android smartphone med Google Calendar Sync och en fri öppen källkod program som heter GO Contact Sync. När du har synkroniserat din kalender och kontakter, helt enkelt öppna dem på Android att se dessa program uppdaterade. Båda synkroniserar program kan ställas in för att synkronisera vid varje tidsintervall.

Instruktioner

Google Calendar Sync

1 Öppna en webbläsare. Gå till Google Calendar Sync webbplats (se Resurser). Klicka på Google Calendar Sync länken för att ladda ner. Klicka på "Spara fil" för att spara den på datorn.

2 Följ installationsanvisningarna. Klicka på "Jag accepterar" på licensavtalet sidan. Klicka på "Installera" för att installera. Google Calendar Sync öppnas automatiskt.

3 Skriv din Gmail-adress och lösenord. Klicka på knappen bredvid synkroniseringsalternativ du behöver.

4 Klicka på "Spara". Google Calendar Sync synkroniserar Google Kalender med Microsoft Outlook.

GO Contact Sync

5 Öppna en webbläsare. Gå till GO Contact Sync webbplats (se Resurser). Klicka på "Download" länken. Klicka på "Spara" för att spara filen på din dator.

6 Följ stegen från Go Contact Sync Set-up Wizard. Klicka på "Jag accepterar" på sidan licensen. Klicka på "Nästa". Vänta tills programmet att installera.

7 Klicka på "Start" och klicka på "Alla program." Dubbelklicka på "GO Contact Sync" för att öppna programmet.

8 Skriv ditt Gmail e-post och lösenord. Markera rutorna bredvid "Merge Outlook vinner" och "Outlook till Google Only." Ställ in synkintervalltiden.

9 Klicka på "Sync". Outlook-kontakter synkroniseras med Google-kontakter.

Kontrollera din Yahoo! Mail kan göras från praktiskt taget överallt. Om du har en webbläsare, kan du kontrollera din e-post. Huruvida den webbläsaren är på din stationära dator eller din Android-telefon är irrelevant. Din Android-telefon kan även köra Yahoo! programmet, vilket gör processen mycket enklare. Du kan få programmet antingen genom att surfa till Yahoo! på telefonen, eller genom att det skickas direkt till dig.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren på din Android-telefon.

2 Navigera till "m.yahoo.com/mail." Här kommer du att kunna kontrollera din Yahoo mail. Alternativt kan du bläddra till "http://mobile.yahoo.com/mail" på din dator.

3 Skriv in ditt mobilnummer under "Få e-post för mobil" och klicka sedan på "Skicka en länk till min telefon." Ansökan kommer att skickas direkt till din telefon.

Skillnaden mellan en Apple iPad & Android


Två av de mest populära mobila enheter på marknaden som augusti 2011 är Apples iPad och Android. Även om de två har många liknande funktioner, såsom snabb surfning, titta på och spela in videoklipp och lyssna på musik, skillnaderna är många - inklusive den typ av själva enheten. IPad är en tablett och Android är en smartphone. De två enheterna skiljer sig också i operativsystem, flash kapacitet, videofunktioner.

Tablett och mobiltelefon

IPad är en tablett dator som skapats av Apple. En tablett är typ av mobil dator som är mindre, lättare och används genom att peka på skärmen med fingrarna eller en speciell penna, istället för att använda ett fysiskt tangentbord och pekplatta / mus. Android, som utvecklats av Google, å andra sidan, är ett operativsystem som används på Android mobiltelefoner. Även om iPad liknar en större version av Apples iPhone, inte har möjlighet att ringa och ta emot telefonsamtal. Calling är Android primära funktion, dock.

Operativ system

IPad körs på Apples iOS operativsystem. Alla iOS operativsystem, inklusive iOS 4, det nuvarande systemet som i augusti 2011 endast köras på Apples iPad, iPhone, iPod touch och Apple TV. Systemets primära webbläsare är Safari och har förmågan att dela information trådlöst bland andra Apple-enheter på samma operativsystem på samma nätverk. Det liknar OS X-operativsystem som finns på Apple-datorer. Android operativsystem bygger på Linux-kärnan, en Foss som driver de 10 snabbaste datorerna i världen. Operativsystemet som i augusti 2011 Honeycomb, har en webbläsare baserad på WebKit layout motor med Chromes JavaScript-motor, vilket gör det till ett av de bästa webbläsare.

flash Capabilities

IPad är ökända för att inte kunna köra Flash, en plattform som ger rörelse och interaktivitet till webbplatser. Flash används på de flesta webbplatser för att titta på video, spela spel och navigera genom innehåll. Även om många webbplatser har gjort mobila versioner tillgängliga på iPads som inte använder Flash, är det fortfarande svårt att navigera utan. Android, å andra sidan, har full blixt kapacitet.

videofunktioner

Android och iPad kan titta på och spela in videoklipp. Som nämnts, kan iPads inte titta på alla Flash-video, men YouTube är ett förinstallerat program. IPad har också två kameror - en på baksidan av enheten för att spela in video, och en på framsidan av enheten som ska användas för videochatt med hjälp av Apples Facetime. Även om Android inte har en videochatt funktion, men det har förmågan att spela in video i 3D-kvalitet.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com