Tema Mobil

Hur man skapar min egen mobil tema


En mobil tema kan ge din skärm en touch av din smak och personlighet. Du kan skapa din egen mobil tema genom att skräddarsy den. Även om det finns olika konserverade teman på många webbplatser för att välja, kommer det inte att ta dig mycket lång tid att göra din egen.

Instruktioner

1 Gå med i en webbplats som tillhandahåller verktyg för att göra skräddarsydda teman för mobiltelefoner. Ge webbplatsen med modellnummer och göra telefonen. Detta gör det möjligt för webbplatsens programvara för att ta reda på om det kan skapa ett tema för din modell. En pålitlig webbplats för att skapa en egen mobil tema är Zedge.

2 Gå in i Zedge konto. Välj "tema maker" ligger överst i menyn. Välj din mobiltelefon modell från listan. Titta igenom filerna på datorn och besluta om en bild. Ladda upp den bild du vill använda för tapeten.

3 Ladda upp och placera din valda bilden i temat maker. Välj "skärmsläckare" och sedan "bakgrund." Välj "Color" och besluta om en färg som matchar din telefon.

Tips om att göra en Tumblr tema


Microblogging plattform Tumblr erbjuder två alternativ för att ändra utseendet på din blogg: installera ett tema som någon annan har skapat, eller skapa dina egna tema. Sajten erbjuder hundratals premade teman, men om du är bekant med HTML och CSS, kan du designa din egen för att ge din blogg ett unikt utseende. När du har skapat ditt tema, klicka på "Redigera HTML" och klistra in koden för att använda den.

Plan Först koden senare

Spendera lite tid att planera din design. Om din design innehåller flera element, skissa layouten på ett papper - det kommer att ge dig en uppfattning om hur det kommer att se på skärmen, och ha det vid din sida kommer att hålla dig fokuserad när du gör dig redo att börja koda. Tänk på din målgrupp när du väljer en färgpalett och typsnitt. Till exempel kan en liten, lätt färgade typsnitt vara okej för en yngre publik, men om de flesta av besökarna är äldre, kan de ha svårt att läsa. Om du planerar att tjäna pengar på din blogg, fundera över var du vill placera annonser och se till att din layout innehåller utrymme för dem.

Tänk utanför lådan

Tumblr standardlayout är essensen av enkelhet, med en mittenkolumnen som visar dina poster och en sida kolumn som innehåller din profilinformation. När du skapar din egen layout, är du inte begränsad till att använda bara två kolumner; i själva verket behöver du inte ens använda kolumner alls. Layouten begränsas endast av din fantasi och teknisk skicklighet. Om du känner dig kreativt blockerad, spendera lite tid att kolla in andra nöjesställen att få en uppfattning om vad Tumblr är kapabel till.

Generatorer och Snuttar

Om du inte vill använda ett tema någon annan gjort men dina CSS kunskaper är inte riktigt upp till uppgiften att bygga en själv, du är inte helt av lycka. Vissa webbplatser erbjuder tema generatorer som tar din input om saker som färg, teckensnitt och bakgrundsbild och automatiskt skapa temat för dig; Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in koden. Du kommer inte att få en helt egen layout på detta sätt, men det ger dig viss kontroll över utseendet på din Tumblr blogg. Ett annat alternativ är att komplettera dina egna kodning färdigheter med premade kodavsnitt. Många webbplatser erbjuder gratis block av kod som, när de sätts in i din blogg HTML, skapar olika effekter. Du kan lägga till dessa strängar till din egen kod, eller koden för en färdiga layout du använder. Se länkar i Resources för webbplatser som erbjuder dessa funktioner.

finns alternativ

Om du skapar ett tema för andra att använda, rekommenderar online designtidskriften Devlounge gör det enkelt för användare att anpassa. Använd metataggar så att användarna kan justera saker som färger, bilder och textfält från menyn Anpassa så att de inte behöver redigera koden själva.

Åsidostandard iPhone Layout

När användare besöker din blogg från en iPhone, är platsen visas med Tumblr standard iPhone tema, oavsett vilken tema du har installerat. För att komma runt detta, skapa en ny statisk sida (från menyn Anpassa) med namnet "iPhone-tema." När du har designat din nya mobil tema, öppna iPhone-theme sidan för redigering och klistra in koden. IT journalisten Guillaume Belfiore detaljer denna föga kända knep i sin blogg, "Handgjorda tänkande."

Hur att skapa en webbplats för en mobil


Mobila enheter som mobiltelefoner har blivit ett allt mer populärt sätt att ansluta till Internet. Många mobiltelefonanvändare bläddra sina favoriter webbplatser eller fråga Google och andra sökmotorer för att hitta information, titta på videor och kolla sin e-post. Många webbplatser, emellertid inte är optimerade för den mobila användaren. Många webbplatser är utformade för stationära användare som har ett bredare bildyta. Utforma en webbplats för en smalare visning utrymme är en av de bästa överväganden en webmaster måste göra när du skapar en mobil webbplats. Annat än att kan mobilwebbplatser programmeras i liknande programmeringsspråk, såsom HTML, JavaScript och CSS, som stationära webbplatser.

Instruktioner

Vad som ska ingå i en mobil webbplats

1 Förenkla navigering. En mobil skärm är mindre så det är viktigt att komprimera navigeringsfunktioner i en mer kompakt meny. En vertikal meny är lättare att visa än en horisontell meny, som kan överstiga bredden på en skärm. Dessutom, ta bort menyalternativ som inte är så populära som en länk till en Om oss sidan. Du kan i stället inkludera som länkar längst ner på sidan.

2 Ta bort extra kod. Det är viktigt att förenkla webbsidekoden. Ta bort någon kod som är dubbletter eller onödiga. Detta kommer att minska laddningstiden och gör det lättare för plattformen att tolka webbplatsen.

3 Inkludera endast krävs bilder. Håll bilder till ett minimum - den logotyp och andra bilder som är relevanta för informationen. Till exempel kan en mobil webbplats om sällskapsdjur adoptioner måste innehålla en bild av djuret för adoption, men den mobila versionen av webbplatsen kan innefatta endast en bild mot de sex eller sju bilder av det djuret som kan vara tillgängliga på skrivbordet version av webbplatsen.

4 Korta beskrivningar text. Skriva text så beskrivningar är kort och rakt på sak. I stället för långa, detaljerade beskrivningar, använda sökord och punkter som en mobil användare kan läsa snabbt. Detta kommer också att hålla webbsidan från att vara alltför lång.

5 Skapa en subdomän eller .mobi förlängning. Vissa webbplatser, som Live.com (t.ex. mobile.live.com), har en subdomän för mobila versioner av sina webbplatser. Vissa föredrar att ha en helt annan domännamn. En mobil webbplats kan ha en förlängning inklusive Mobi (som står för mobil).

mobila applikationer

6 Konvertera en nuvarande skrivbords webbplats till en mobil version. Det finns flera online-tjänster som kommer att konvertera en webbplats till en mobil version, inklusive direkt Mobilizer, Mippin och Mowser. Dessa tjänster typiskt bort och förminska bilder och text, och vertikalt rationalisera innehållet så det är mer kompatibel för en mobil användare. Sajten kan ge en subdomän för din webbplats (t.ex. yoursite.mippin.mobi). Du kan också högerklicka på den konverterade sida, kopiera källkoden och klistra in den på din egen mobil webbplats källkod. En del av dessa tjänster kostar en avgift, medan andra är gratis.

7 Utforma en mobil webbplats med en ansökan. MoFuse och Mobify tillåta användare att utforma en mobil webbplats från början till slut. Användare som inte är insatta i programmering kan fortfarande skapa en formbar mobil webbplats. Dessa tjänster kräver normalt en månatlig värd avgift och är dyrare än konverteringstjänster.

8 Gör en blogg mobil. Många tillämpningar, såsom Mippin, WPtouch och MobilePress, kommer att konvertera en stationär blogg till en mobil-ready ansökan. Mippin tillåter användare att lägga till reklam för att deras mobila foder och olika applikationer. WPtouch är faktiskt en mobil tema som pluggar din Word Press innehåll i en förkonfigurerad design. MobilePress tillåter användare att välja sina egna teman och lägga till reklam till mobila bloggar. Webbplatsen måste ha en RSS eller Atom-flöde. Avgifterna varierar per plats.

Är du trött på samma gamla Gmail? Det är bara så vitt och slätt. Vad sägs om att lägga till några färg eller ett intressant tema? Googles Gmail har ett tema funktion för att krydda upp webbgränssnittet och anpassa den. Temat du använder är synlig från valfri webbläsare. Tänk på att det inte kan vara synliga på vissa mobila webbläsare eller Gmail applikationer för mobila enheter. Tillvägagångssättet är reversibel om du tröttnat på din tema eller vill ändra tillbaka senare.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto med hjälp av din önskade webbläsare. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet på sidan för att komma åt Gmail-inställningarna. Klicka på "teman" länken längst upp till höger på den nya sidan.

2 Bläddra igenom de tillgängliga teman för att se vilket som du vill. Klicka på ett tema för att tillämpa det. Temat är omedelbart synliga. Klicka på en annan tema för att prova en annan.

3 Klicka på "Inkorgen" eller någon av e-postetiketter för att återgå till vanlig post gränssnitt. För att ändra tillbaka till standardtemat, klicka på "Classic" tema på toppen av "teman" sida.

Hur man skapar teman för Microsoft Mobile 6.1


Det fina med operativsystem systemuppgraderingar är att nya verktyg skapas för att hjälpa dig anpassa och använda datorn mer effektivt. Med detta sagt, dessa verktyg är inte alltid bakåtkompatibel. Windows Mobile webbplats har en fantastisk eget tema generator för version 6.5, men inte för 6.1. Det finns flera program från Microsoft som gör att du kan skapa dessa Mobile 6,1 teman, tillsammans med fler program från tredjepartsutvecklare.

Instruktioner

1 Hämta tema skapande programvara med antingen Microsofts webbplats (se Resurser), Tema Gence (se Resurser) eller någon annan tredje part program (se referenser). Installera programmet på din bärbara eller stationära dator.

2 Öppna programmet och anpassa ditt tema som du vill. Du kan importera en bild från biblioteket eller så kan du helt enkelt välja olika färger, gradienter och mönster.

3 Spara nya temafil.

4 Med hjälp av ActiveSync eller något annat synkroniseringsprogram, ansluter din mobila enhet till din bärbara eller stationära dator.

5 Flytta temafil över till den mobila enheten genom att dra den och släppa den till ikonen för din enhet.

6 Tryck på "Start", "Inställningar" och sedan "Idag" om du har en Pocket PC för att välja tema bild som bakgrund; tryck på "Start", "Inställningar" och "4 Home Screen" om du har en smartphone. Detta kommer att ställa in din personliga skrivbordstema som din vanliga bakgrund.

Mer än 5 miljarder människor i världen har mobiltelefoner. Det motsvarar ungefär 70 procent av den totala befolkningen. Detta gör det oerhört viktigt att ha din Drupals webbplats mobil-ready. Som många Drupal användare vet moduler är livsnerven i content management system. Olika moduler sticker ut när det gäller att hjälpa användare att skapa en mobil version av en Drupal webbplats. Dessa moduler förenklar den annars programmering intensiva arbetet med att förbereda och distribuera din Drupal webbplats för mobila webbläsare.

Instruktioner

1 Installera Mobile Plugin-modulen på din Drupal webbplats server. Som med alla moduler är tillgängliga för gratis från huvud Drupal webbplats Mobile Plugin-modulen. Denna modul identifierar enheten försöker komma åt din Drupal webbplats och omdirigerar automatiskt besökaren till en mobil version av sajten, vilket ger dem möjlighet att växla mellan den mobila och stationära versionen i farten. Modulen hanterar även formaterings frågor som automatiskt minska bildstorleken eller länka inbäddade YouTube-videor till en mobiloptimerad version. Mobile Plugin kommer även att du kan konfigurera Mobile Group alternativ enligt specifika enhetsegenskaper.

2 Installera mobila verktyg på din webbserver med din Drupal webbplats för att skapa en ram för din mobila webbplats. Den fria modulen är tillgänglig från den del av den officiella Drupal webbplats moduler. Med mer än 4.000 installationer, är detta den mest populära Drupal modul för människor som vill optimera sin webbplats för mobilt Internet. Mobila verktyg möjliggör avancerade Drupal användare att helt konfigurera automatisk omdirigering baserad på enhetstyp och stöder meddelanden till mobila besökare om det finns en mobil version. Du kan också välja vilket innehåll mobila användare kan och inte kan besöka. En av de viktigaste aspekterna av modulen är dess fullständig integration med ett antal andra populära Drupal moduler för ytterligare anpassning och flexibilitet.

3 Installera MobileKey att effektivisera processen att göra din Drupals webbplats mobil klar. Denna modul är installerad på värdservern där din Drupal webbplats är installerad. Du kan ladda ner MobileKey gratis från sin officiella Drupal projektsida. Denna modul är en förlängning av ThemeKey modul som gör det möjligt i farten temat växling baserat på de parametrar du väljer. Enkelt uttryckt, omdirigeringar denna modul besökare till en specifik hemsida och tema baserat på vilken typ av enhet och webbläsare de använder. Denna lösning är bäst lämpad för användare som redan använder andra moduler för att hantera mer komplicerade funktioner webbplats som video inbäddning och bildvisning.

Tips

  • Dessa moduler är Drupal 6.x kompatibla. Från och med juni 2011, är mobila verktyg den enda mobiloptimeringsmodul under utveckling för kompatibilitet med Drupal 7.

Hur man gör en mobil version av My Wordpress blogg


Om du använder Wordpress, den innehålls management webbplats, för att driva din webbplats, kan du lita på funktioner som plugins och widget för att anpassa din webbplats. Däremot kan plugins, widgets, manus och även bilder få din webbplats att ladda långsamt eller felaktigt och kan tvinga besökare på mobila enheter som surfplattor, mobiltelefoner och handdatorer, för att behöva bläddra för att se innehållet. På en mobil version av din Wordpress blogg, kan du tömma ut dessa extra funktioner så att dina besökare se omedelbart ditt innehåll utan en lång väntetid.

Instruktioner

1 Ladda ner Wordpress Mobile Edition från den officiella sajten för dess skapare, Alex King eller från Wordpress plugins förvaret.

2 Dubbelklicka för att öppna zippade arkiv. Om den öppnas i ett arkiv program som du har hämtat, packa upp per den vanliga processen. Om den öppnas i Windows Explorer, klicka på "extrahera alla filer" i verktygsfältet, ange utvinning plats och klicka på "Extract" -knappen. Datorn kommer att öppna extrakt mappar och filer i ett nytt fönster.

3 Starta en File Transfer Protocol program och ange ditt användarnamn, lösenord och server för att ansluta till din Wordpress värd.

4 Navigera till mappen plugins i "Remote" eller "Server" rutan i ditt FTP-program. Om du har installerat Wordpress till roten på din webbplats, för att dubbelklicka öppna "wp-content" och du kommer att kunna dubbelklicka på mappen plugins. Dra och släpp filen "wp-mobile.php" i din plugins från Explorer.

5 Klicka på ikonen för att gå tillbaka till den överordnade katalogen ( "wp-content") i din FTP-klient. Dubbelklicka för att öppna "teman" katalogen. Dra och släpp hela "carrington-mobil" mapp från Utforskaren till servern fönstret i ditt FTP-program. Du kan avsluta programmet efter uppladdningen är klar.

6 Logga in på din Wordpress instrumentbrädan i din webbläsare. Klicka på länken "Plugins" i navigering och klicka för att visa "Alla" plugins och klicka på "Aktivera" länken under Wordpress Mobile. Insticksprogrammet börjar automatiskt visa den mobila versionen när den upptäcker att dina besökare använder en mobil enhet.

Tips

  • Även Wordpress Mobile Edition visas i söka plugins inifrån din Wordpress instrumentpanelen, kan du inte installera den plugin från instrumentbrädan. Du måste manuellt installera tema filer.

Vad är en Wordpress tema?


Wordpress tema är en övergripande utseendet och känslan på din Wordpress-sida, som bestäms av den specifika utformningen, funktionalitet och layout på sidan. Wordpress, för närvarande en av de mest kraftfulla och populära bloggar och webbplats bygga plattformar gör att du kan anpassa och minutiöst hantverk temat att passa dig, så att du kan fånga andan och smak av din blogg eller hemsida, och skapa en visuell ringer kort för att locka besökare att återvända till din sida.

Typer av teman

Temana varierar kraftigt, från ganska grundläggande, även om attraktiva, gratis teman, till mer avancerade bidraget teman, som kan köpas och laddas ner från respektive utvecklare. Det finns en stor mängd olika teman som är ganska enkel att använda och inte kräver kunskaper i HTML. Men vissa av de mer intrikata teman är inriktade mot att tweaked och uppgraderas genom omprogrammering av den faktiska utvecklare. De flesta ledande bloggare betala sina utvecklare att upprätthålla och programmera teman för sina bloggar och webbplatser.

Välja din Theme

Att välja en framgångsrik tema innebär några överväganden. Först och främst bör ditt tema representera vem du är, din personlighet och din "varumärke." Se till att både estetik och funktionalitet ditt tema motsvarar ditt ämne och mål. Bläddra i en mängd olika sidor för att få en bättre känsla för hur andra bloggare använder teman för att förbättra sitt budskap och visa upp sina online-personas. Om du känner behov av en super-tät och förgrenad sida, där du har möjlighet att styra och ändra varje liten detalj, kommer du vill välja en premie tema betjänas av utvecklaren. Men kom ihåg att en prydlig premium tema är inte nödvändigtvis det bästa scenariot för alla, massor av bloggare tycker att mer grundläggande gratis teman tjäna sina syften mycket väl.

tema Flexibilitet

Observera att du kan ändra ditt tema när som helst, och är inte låst till den ursprungliga du väljer. Mest erfarna användare är överens om att plocka en solid användbar tema att börja med, utan att bli intrasslad i uppsjö av alternativ, är rätt väg att gå. När allt kommer omkring, är det huvudsakliga målet att välja en användbar ram och börja blogga, samtidigt ha roligt och producera kvalitet innehåll. Dina läsare och anhängare kan komma till de tematiska blomstrar, men de kommer bara stanna för innehållet.

tema Tillgänglighet

Applikationer finns som tillåter användare att arbeta med och manipulera Wordpress teman på språng från sina handdatorer, inklusive iPhone, iPad, Blackberry, Windows Phone och Android. Sådana applikationer kan laddas ner direkt från App marknaden på enheten och ge användarna en avsevärd mängd kontroll. Tänk dock på att mobila enheter gör ibland sidor annorlunda än vanliga datorer, så det är alltid viktigt att kontrollera din design från en mängd olika enheter och webbläsare för att säkerställa en enhetlig bild.

Hur man gör en webbplats ser bra ut på en mobil


Varje månad miljontals konsumenter köper en ny smartphone; tillverkare släpper nya modeller nästan varje vecka. För att komplettera den flod av smartphones, är mobiloperatörer också skapa snabbare trådlösa nätverk för att tillgodose efterfrågan på trådlösa datatjänster. Resultatet är fler människor än någonsin att ta till mobila enheter för tillgång till Internet. Designa webbplatser för dessa enheter presenterar en uppsättning unika utmaningar.

Instruktioner

1 Skapa sidor för lägre upplösning skärmar. Stationära datorer har en stor skärmyta, men mobila enheter bara har omkring 25 procent av sina stationära motsvarigheter "skärmupplösning. Större siddimensioner kräver zooma ut. Detta gör text oläslig.

2 Skala bort onödiga applikationer och funktioner. Konsumenter använder mobila enheter på olika sätt än de använder datorer. Om en viss webbapplikation eller webbplats fungerar inte passar med den mobila tema, ta bort den.

3 Lägg ut sidor för att vara lätt för ögonen. Textflödet och blanktecken är viktiga på mobila enheter på grund av den begränsade skärmupplösningen. Håll gott om plats i marginalerna, och motstå frestelsen att klämma så mycket innehåll som möjligt på en sida.

4 Håll grafiken till ett minimum. Även om mobilt bredband i form av 3G är snabbare än sina föregångare, är det fortfarande mycket långsammare än ens en grundläggande hem bredbandsanslutning. Att hålla grafik till ett minimum kommer att öka sida renderingshastigheten.

5 Test på verkliga mobila enheter. Medan mjukvaru emulatorer är bra, emulatorer ofta inte visa webbsidor så korrekt som en riktig mobil enhet. Vid minsta, test på en av de populära smartphone-enheter innan du startar webbplats.

Windows Mobile utvecklingsverktyg


Från och med Pocket PC 2000, har Windows Mobile varit standard operativsystem utvecklat av Microsoft för smarta telefoner och mobila enheter. Programmeras med C ++ språk, kan Windows Mobile för tredje part applikationsutveckling. Om du är intresserad av att erbjuda nya resurser eller program för Windows Mobile operativsystem, bör du bekanta dig med de nödvändiga utvecklingsverktyg.

Microsoft Visual Studio

Visual Studio är Microsofts främsta integrerad utvecklingsmiljö programpaket, vilket gör det möjligt att utveckla applikationer som kan köras i Windows, Windows Mobile, CE, .NET Framework och Silverlight med bara om någon befintlig programmeringsspråk. Programvaran utvecklades först 1996 och har sedan dess sett sju utgåvor.

Microsoft .NET Compact Framework

Microsofts .NET Compact Framework är en programvara ram som kan användas på Windows operativsystem som ett verktyg för att hitta lösningar på programmeringsproblem i samband med Windows Mobile Development. För att göra utvecklingsarbete med den aktuella versionen av Windows Mobile, ladda ner den senaste Net Compact Framework, som omfattar andra Service Pack.

Windows Mobile Device Center

Windows Mobile Device Center programpaket är den grundläggande synkronisering verktyg som ingår i Windows Mobile-enheter. Programmet ger dig möjlighet att synkronisera med olika Windows-program, till exempel Outlook och Media Player, och att bläddra enheten. Windows Mobile Device Center kommer att bli nödvändigt att testa utvecklingsidéer.

Software Development Kits

En Software Development Kit (SDK) är ett programpaket som innehåller Windows Mobile-enhet emulatorer för att testa dina utvecklingsidéer. SDK: er operativsystem versionsspecifika, och kan användas i stället för Windows Mobile-enheter om du egentligen inte har en mobil enhet. Men om du kör Windows Vista, då måste man installera Windows Mobile Device Center.

ActiveSync

ActiveSync är en mobil synkronisering programvara som gör det möjligt att stödja enheter på äldre versioner av Windows operativsystem. Om du kör Windows Server 2003 eller Windows XP, måste du ladda ner program för att använda antingen din SDK eller din Mobile Device Center.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com