ta reda på husnummer

Hur får jag reda på ett husnummer Om jag har gatan?


Det var en härlig fest och en tackkort är i sin ordning. Men du förlorat den ursprungliga inbjudan och inte längre har postadress. Du minns gatan och kan även föreställa vad huset och gården ser ut, men om du inte har en aning om vad husnumret var. Lyckligtvis finns det ett bra verktyg på Internet som kan hjälpa dig att spåra ett husnummer.

Instruktioner

1 Besök Zillow, en online fastigheter webbplats.

2 Ange gatunamn, stad och stat (eller postnummer) i sökrutan och klicka på "Go". Zillow visar en karta över gatan du har angett.

3 Justera zoomnivå på kartan med skjutreglaget till vänster. Vid maximal eller nästan maximal zoom, kommer kartan att visa små hus symboler och tomt konturerna av varje hus på gatan.

4 Klicka och håll nere på musen för att "ta tag" på kartan och flytta den någonstans längs gatan du utforskar.

5 Klicka på något hus på kartan för att se en fullständig adress, inklusive husnummer.

6 Klicka på länken för en viss hus för att se mer information om fastigheten. Ofta kommer detta att omfatta verkliga fotografier gatunivå av hus och egendom, vilket leder till enkel identifiering.

Du kan anse det nödvändigt att veta vem som används för att leva i ett visst hus innan de köper den. På detta sätt kan du träffa hyresgästerna och ta reda på all information du behöver om den egendom som du vill köpa. Även om det är svårt att spåra en fastighet historia, ger Internet fortfarande ett användbart verktyg för att gräva denna information ut. Du kommer dock att debiteras för den här informationen.

Instruktioner

1 Prata med dina grannar och ditt samhälle, och be dem om de kände till tidigare ägare. De äldre invånare, i synnerhet kan vara till hjälp i detta avseende. Du kan också be samhällets bibliotekarie.

2 Gå till en webbplats som låter dig köra en omvänd söka efter adresser. Några av dessa webbplatser inkluderar Public People Finder, Intelius, People Finder, Reverse Genie och Människor Lookup (se "resurser"). Den genomsnittliga avgiften för att köra en sökning på dessa webbplatser är ungefär $ 39,99, som av 2010.

3 Ange adressen i respektive fält på webbplatsen. Vanligtvis finns separata fält på webbplatsen för huset / husnummer, gatunamn, gatu typ, stad och postnummer. Ge så mycket information som möjligt för att begränsa antalet resultat.

4 Skicka in den inmatade informationen. Sedan registrera dig på hemsidan genom att uppge namn, e-ID och annan information.

5 Gör krävt betalning via kreditkort. De flesta av dessa webbplatser accepterar Visa, Mastercard, Discover och AMEX.

6 Vänta för webbplatsen för att skicka den fullständiga rapporten i viss adress via e-post eller din webbplats konto. Vanligtvis är det resultatet ingår fastigheten adress, nuvarande och tidigare ägare namn och ägare postadresser.

Hur ta reda på vem bor på denna adress


Att veta vem bor på en adress hjälper dig att skydda din familj från osynliga faror. Oavsett om du tittar på ett hus till salu eller bara behöver veta vem dina grannar är, det kräver lite ansträngning för att ta reda på vem bor på en adress eller äger fastigheten. Denna information är viktig när du funderar på att flytta till ett nytt område eller misstänker grannarna är inte så vänligt som de verkar eller inte vara helt tillförlitliga.

Instruktioner

1 Kontrollera att adressen du kontrollerar. Leta efter nummer på postlådan eller trottoaren framför huset och se till att de stämmer överens. Om du forskar en lägenhet eller duplex nummer, dubbelkolla siffror och bokstäver som tilldelats enheten. Detta kommer att säkerställa att du inte av misstag slå upp fel adress. Vissa enskilda hem kan ha ett brev delad och i vissa fall kan ha en "halv" förutom huvud husnummer.

2 Skriv in adressen till en online omvänd adressregister. Många är tillgängliga för USA och andra länder.

3 Klicka på "Skicka" eller "Enter" och vänta på katalogen för att söka efter adressen. Såvida inte informationen har särskilt bort från databasen av husägare, fullständigt namn, adress och ibland ett telefonnummer visas. För lägenheter och duplex, ibland information om andra grannar befolkar också. Om mer än en vuxen bor på adressen, kan flera namn fylla.

4 Kontrollera de uppgifter du har fått online på lokala tingshuset. De flesta erbjuder databaser som låter dig slå upp fastighetsinformation efter adress. Denna information kommer att ge dig namnet på ägaren av fastigheten och den storlek och utformning av fastigheten. Du bör jämföra denna information med någon du har fått från en fastighetsmäklare om du funderar på att köpa fastigheten eller en fastighet i närheten.

5 Sök adressen i andra tingshuset databaser eller online kön gärningsmannen databaser för att avgöra om det någonsin varit en brottsling notering adressen som sin egen. Dessa databaser anses offentliga register.

Tips

  • Personal vid domstolsbyggnaden är ofta tillgängliga för att hjälpa dig med alla datorsystem eller register rums frågor du kan ha.
  • Domböcker kommer att spridas ut på flera ställen i domstolsbyggnaden. Du kanske vill starta i kontorist kontor eller register utrymme för civil eller brottmålsdomstolen.

Hur man reda på vilka anslutningar du behöver Hook till Internet


Ta reda på vilka anslutningar du behöver för att ansluta till Internet beror på två faktorer: där du bor och de tjänster som finns. När du bor i staden eller ett förortsområde, dina Internet-alternativ ökar. Stadsbor har tillgång till trådlös, kabel och bredband, digital abonnentlinjer, satellit och uppringda Internet-alternativ. När du bor i landet eller i en lantlig miljö, har du ett av två alternativ, en förlegad uppringd tjänst som vanligtvis arbetar vid eller över 9 kilobit per sekund eller en satellit Internettjänst anslutning. Internet plan du väljer avgör vilka anslutningar du behöver.

Instruktioner

Kabel- och bredbandstjänster anslutningar

1 Välj lämplig kabel och bredband höghastighets planen bland leverantörer i ditt område. Välj plan som bygger på företagets prissättning, Internet ladda ner och uppladdningshastighet och andra funktioner, såsom gratis e-postkonton, brandväggar och antivirusskydd. Denna tjänst kräver en kabelanslutning till ditt hem, en kabel jack i hemmet, en Internetleverantörens modem och en dator med ett Ethernet-kort, modemkabelanslutning och Ethernet-datorkabel.

2 Ställ in datum installation med leverantören för anslutningen från telefonstolpe till ett uttag i ditt hem, om det inte redan är installerad. Låt dem installera modemet i ditt hem eller väljer att installera det själv efter det att kabeln är ansluten. Identifiera kabeluttaget tjänsten ansluter till inne i ditt hem.

3 Anslut bredbandskabeln från väggfäste som tidigare identifierats på baksidan av modemet i "kabel in" eller "I" plats. Anslut Ethernet-kabeln från modemet är "Out" anslutning på baksidan av din dator via Ethernet-porten kort som finns. Anslut modemet i väggen. Installera programvaran som via datorns skiva i datorn för att konfigurera modemet eller få tillgång till leverantörens webbplats enligt instruktionerna i bruksanvisningen.

Uppringt Internet

4 Välj uppringd bärare i ditt område. Skaffa ett internt modem kort eller externt modem för uppringd anslutning. Du kommer också att behöva en telefonlinje för att ansluta telefonjacket till modemet och modemet till datorn (såvida modemet är internt i datorn).

5 Kontakta uppringt Internet bärare och få datorn skiva behövs för att installera Internet-anslutningen programvaran på datorns programvara.

6 Leta upp en öppen och ansluten fast telefonjack i ditt hem.

7 Anslut en telefonsladd från telefonjacket till modemporten på datorns baksida eller alternativt till ett externt modem. anslut sedan det externa modemet till datorns Ethernet-kort via telefonlinjen.

8 Sätt i installationsskivan i datorns skivenhet och gör det möjligt att starta upp på datorskärmen. Alternativt gå till drivenhet på datorn, leta reda på "Application" filen och dubbelklicka på den för att komma upp på skärmen. Följ instruktionerna på skärmen för att ställa in modemet och uppringning in på Internet.

Digital Subscriber Line

9 Kontakta DSL bärare av val och välja en DSL serviceplan. DSL-tjänsten kräver en företags tillhandahålls modem, ett telefonjack, två anslutningskablar och en Ethernet-port på datorn.

10 Få modemet från bäraren och ansluta den till en öppen telefonjack i hemmet när DSL-tjänsten är verksam. Ansluta linjen till baksidan av modemet i lämplig "In".

11 Fäst Ethernet-kabeln till baksidan av modemet på "Out" port och på baksidan av datorn "In" på din dator via programvaruskivan som medföljde modemet. Eller navigera till bäraren hemsida efter instruktionsboken instruktioner för att avsluta Internet Service inrättas.

Trådlöst internet

12 Köpa en lämplig trådlöst Internet serviceplan med de funktioner som önskas från den trådlösa ISP. Det här alternativet kräver en bärbar eller dator med en intern trådlös anslutning kort eller extern USB trådlös kopplingsanordning, lämplig programvara "sniffer" från den trådlösa ISP och en trådlös plan för åtkomst från trådlösa bärare.

13 Installera det trådlösa nätverkskortet i din bärbara dator eller få en trådlös USB-kopplingsanordning och fästa den till ledig USB-port på din bärbara eller stationära dator.

14 Installera "sniffa" programvara från den trådlösa bärare. Eller logga in på webbplatsen enligt anvisningar från bäraren och konfigurera den bärbara datorn från det att följa instruktionerna på skärmen.

Satellite Internet Service

15 Välj en satellit ISP baserad på dess fria Access Policy - som begränsar mängden nedladdning och uppladdning tillgängliga för dig på en dag. Välj leverantören som erbjuder dig det bästa priset och den största bandbredden utan påföljd, med en anständig återvinningsgrad. Om du överskrider tillåten bandbredd, fråga hur lång tid det tar för fullständigt återupprättande av tjänst eller om tokens finns att köpa. Denna tjänst kräver endast en dator, eftersom satelliten ISP ger skålen, modemet, kabeln och installationen av denna tjänst som en paketlösning.

16 Fastställa ett datum för ett möte med teknikern.

17 Välj platsen för inkommande kablar för satellit Internet installationen. Detta är inte en gör-det-själv-proposition, eftersom satellit Internet installation kräver en tvåvägs kalibrering av anslutningen av certifierad personal.

18 Låt teknikern att konfigurera modemet och anslutning via datorn.

Innan du börjar skriva ett Python-program eller om du har oförklarliga fel i koden, ta reda på vilken version av programmeringsspråket Python du kör på din dator. Stora skillnader mellan de två vanligaste installerade versioner av Python, Python version två och Python version tre, avseende hur du lagra och hämta data. Undvika potentiella programmering huvudvärk genom att räkna ut din Python-version genom att köra Python "plattform" modul.

Instruktioner

1 Öppna Python redaktör.

2 Ladda "Platform" modul genom att skriva:

import plattform

3 Query version av Python du använder genom att skriva:

platform.python_version ()

Till exempel, om du kör version 2.7.1, Python tillbaka:

'2.7.1'

Ta reda på om någon blockerar dig på MSN


Windows Live Messenger (tidigare känd som MSN) är Microsofts populära gratis snabbmeddelanden (IM) tjänst som miljontals användare registreras i hela världen. Du kan registrera ett konto gratis, ladda ner den egenutvecklade chat software och börja lägga till andra användare på din kontaktlista för att börja chatta. Windows Live Messenger erbjuder också en rad möjligheter till integritetsskydd, inklusive möjligheten att blockera andra användare från att kontakta dig via tjänsten. Även om MSN / Windows Live chat klient inte kommer att berätta om någon har blockerat dig, finns det sätt du kan ta reda på den här informationen.

Instruktioner

1 Om du vet att en annan Live användare har lagt som en kontakt personen du misstänker att blockera dig, kan du be den användaren att bekräfta om personen inloggad på. Om personen är undertecknades den och du kan inte se honom i din kontaktlista trots din har lagt honom, är den troliga förklaringen att han har blockerat dig.

2 Lägg till personen som en kontakt på en annan Windows Live-konto att personen i fråga inte vet om. Logga in på det nya kontot och kontrollera om personen är undertecknades den. Om han är, logga in på ditt ursprungliga konto. Om han inte syns i kontaktlistan på det ursprungliga kontot, är det för att han blockerat konto han vet om och inte den andra.

3 Kontrollera eventuella Windows Live grupper som ni båda tillhör. Användarlistan kommer att visa onlinestatus för alla användare som inte har satt sin status som osynlig för alla. Om personen du misstänker att blockera dig visar en status som online eller bort, men du kan inte se honom i din egen kontaktlista, har användaren sannolikt blockerat dig som en kontakt.

Tips

  • Windows Live Messenger ger dig möjlighet att blockera alla men folk i kontaktlistan. Om detta är vad den andra användaren har gjort, kommer du inte att kunna se honom online även med ett nytt användarnamn.
  • Om du tror att användaren har blockerat dig av en slump, med alla medel, kontakta honom för att klargöra situationen. Men inte trakassera, hota eller bli arg på en användare för att blockera dig. Windows Live kan begränsa eller avbryta ditt konto för brott sina användarvillkor.

Att spåra när dina America Online kompisar loggar in och ut, måste du aktivera loggning i AIM chattprogram. Loggning kan du identifiera när en användare loggar in och sedan när han loggar ut. Du kan även logga samtal, så att du kan gå tillbaka och läsa tidigare chattsessioner.

Instruktioner

1 Lansera "AIM." Logga in på det namn du vill använda för att logga sessioner.

2 Klicka på "Inställningar" för att öppna inställningskonfigurationsfönstret. Klicka på "IM" -fliken.

3 Markera kryssrutan "Aktivera IM loggning" och klicka på "OK" för att spara ändringarna. Stockarna hålla reda på användare som registrerar på och stänga av AIM-systemet.

Tips

  • Loggar sparas som textfiler i katalogen där AIM är installerat.

Hur ta reda på RGB för Color


Att hitta den röda, gröna, blå - eller RGB - värde för en färg är enkel med någon ritprogram. RGB-värdet för en färg är en balans mellan ett minimum av 0 och högst 255 enheter av varje komponent färg. En RGB-färgvärdet separeras med streck. Till exempel har den svarta färgen RGB-värdet 0-0-0, medan vit har ett RGB-värde på 255-255-255.

Instruktioner

1 Välj den färg du vill hitta RGB-värde på, med hjälp av markören.

2 Öppna redigerings färg eller färgpalett fönster.

3 Hitta de tre lådor märkta "röd", "grön" och "blå" eller "R", "G" och "B" I varje låda kommer att vara ett värde att mäta mängden av den tillämpliga färg. Till exempel, kommer standard gul ha värdena Red 255, gröna 255 och blått 0 eller 255-255-0. Detta är din RGB-värde.

Hur ta reda på den sista Logga-on i Yahoo Messenger


Yahoo Messenger är ett program för snabbmeddelanden tillgängliga gratis från Yahoo. Med hjälp av en Yahoo e-postkonto, kan användare använda snabbmeddelanden, texter och röst- och videochatt med andra Yahoo Messenger-användare gratis. Användarna kan även ringa mobiltelefoner och hemtelefoner för en låg price.However, till skillnad från andra chattprogram, Yahoo inte berätta när sista gången ditt konto inloggad på. För att ta reda på den här informationen måste du gå in i registret.

Instruktioner

1 Gå till \ "Påbörja sökning \" fältet i Start-menyn och skriv in "regedit." Klicka på \ "regedit \" under \ "program. \"

2 Gå till HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Yahoo \ sökare \ profiler och leta efter din Yahoo namn.

3 Leta efter "LastLoginTime" under ditt namn. Ett värde kommer att vara där som ser ut så här: År, månad, dag, timmar, minuter.

Tips

  • Detta fungerar bara på den dator som användes för att logga in på kontot.

Hur ta reda på vad min Ethernet-kabel är?


Om du använder en stationär eller bärbar dator, kan du använda en Ethernet-kabel dagligen utan att ens veta om det. Även en Ethernet-kabel delar vissa utseende likheter med en vanlig telefonkabel, de två kablarna är inte utbytbara. Om du letar efter för att ta reda på vad din Ethernet-kabel är, där det ligger och hur man använder den, kan du börja med att söka ingångar datorn.

Instruktioner

1 Titta på baksidan av datorn. Stationära modeller har många olika kablar anslutna till baksidan av CPU. Leta efter en hamn i CPU märkt "Ethernet". Om det finns en kabel ansluten till denna port, är denna kabel Ethernet-kabel.

2 Ta bort Ethernet-kabel från Ethernet-porten genom att försiktigt klämma och dra den genom sin kontakt, snarare än av kabeln. Du kommer att märka som visas liknar en vanlig telefonkabel, men det är tjockare och har en bredare ände.

3 Undersök tydlig änden av Ethernet-kabel, som kommer att ha åtta olika färgad trådändarna som är synliga. Detta är en annan tydlig indikator på att du använder en Ethernet-kabel, som en telefonkabel innehåller endast fyra färgade trådar.

4 Titta längs kabelns längd för distinkt bokstäver som identifierar kabeln som en Ethernet-kabel. En synonym för Ethernet-kabel är "Kategori 5-kabel," ofta förkortat till "Cat 5" Ethernet-kabel kommer sannolikt att innehålla bokstäver som identifierar den som kategori 5-kabel.

5 Följ Ethernet-kabeln längs dess längd tills du når sin andra ände. Beroende på inställning du använder för att ansluta till Internet, kommer kabeln vara ansluten till ett modem eller en router via en port som ofta är märkt "Ethernet".

Tips

  • Om du använder en bärbar dator, du troligen ansluta till Internet via en trådlös anslutning. I detta fall kommer du inte att använda en Ethernet-kabel.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com