ta bort makro i wordpad

Hur man gör och ta bort versaler i WordPad


Oavsett vad du gör för en karriär eller vad du gör på din dator, du sannolikt kommer att behöva ett ordbehandlingsprogram vid något tillfälle. Även om det finns avancerade program, som Word och Wordperfect, som kan skapa och redigera dokument, kanske du bara vill använda ett program som kommer installeras på datorn, till exempel WordPad. WordPad funktioner som andra ordbehandlare, inklusive skapandet och avlägsnande av versaler.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och sedan "WordPad" för att starta WordPad.

2 Öppna ett dokument som du vill vill justera versaler på genom att klicka på "File" och "Öppna". Ett litet sökfönster öppnas. Välj WordPad-dokument som du vill redigera.

3 Skriv en enda stor bokstav genom att hålla ner "Shift" tangenten och trycka på bokstavsknappen du vill ha aktiverats. Om du behöver göra en serie versaler trycker på "Caps Lock" -knappen. När du är klar att skriva versaler trycker på "Caps Lock" igen.

4 Borttagning av versaler är samma som att ta bort någon annan bokstav i WordPad. Placera markören (den blinkande lodrät linje din typ nedan) direkt framför ett versalt. Tryck på "Backspace" för att ta bort brevet. Lägg till en liten bokstav på sin plats genom att trycka på samma bokstav, bara utan att hålla nere "Shift" eller "Caps Lock".

WordPad Val

November 8

WordPad Val


WordPad är en grundläggande och enkel att använda ordbehandling och textredigerare som kommer fri med de flesta versioner av Windows. Programmet har förvärvat några viktiga praktiska förbättringar för sin senaste Windows 7 release. WordPad sport nu ett band längst upp på sidan och har alla de viktigaste funktionerna och alternativ, märkta med lämpliga ikoner, (mycket som Office Word har sedan 2007) och gör att du kan komma åt dem utan att söka genom rullgardinsmenyer.

Formatera teckensnitt och text

Skapa ett nytt dokument eller öppna och spara ett befintligt dokument genom att välja från kommandona under "WordPad" menyknappen. Under "WordPad" menyknappen kan du välja "Utskriftsformat" för att ställa sidmarginaler att passa. Använda alternativ i avsnittet "Font" av alternativ bandet under fliken "Hem", utföra grundläggande textformatering: ställ in typsnitt, teckenstorlek, teckenfärg och stilar, såsom fet, kursiv och understruken. Justera det övergripande utseendet och layouten på din text med hjälp av "Alignment" och "Bullet" knappar i avsnittet "Punkt".

Lägga datum och bilder

Lägg aktuellt datum och tid i dokumentet genom att gå till "datum och tid" funktion i avsnittet "Infoga". De två andra funktioner i avsnittet "Infoga" kan du infoga en bild från bildfiler på datorn och skapa och infoga en ritning.

Justera View

Välj "Visa" -fliken för att få tillgång till visningsalternativ. Här kan du välja att "Zoom" eller "Zooma ut" dokumentet, visa eller dölja linjalen (liksom ändra "Mätenheter" av det), visa eller dölja statusraden och ställ in "Word wrap."

Skicka filen

Välj "Spara" under "WordPad" menyn för att spara dokumentet till önskad plats. Att skriva ut dokumentet, välj "Skriv ut" under "WordPad" menyknappen och välj alternativ i fönstret som öppnas. E-posta det färdiga dokumentet är ett klick bort. Under "WordPad" menyknappen, välj "Skicka e-post." Detta kommer att få tillgång till en form från standard e-postprogram, med filen redan ansluten till e-postmeddelandet. Du behöver bara ange mottagarens e-postadress och klicka på "Skicka".

WordPad är ett program som ingår i de flesta versioner av Microsoft Windows-operativsystemet. Detta program är enkel textredigering program som låter dig skapa och spara dokument. Om du har köpt en uppdaterad ordbehandlingsprogram, t.ex. Microsoft Word, har du inget behov av att hålla WordPad på ditt system. Ta bort detta program, dock kan vara lite knepigt. Du måste "ta fram" programmet från listan över tillgängliga program innan du kan ta bort den från systemet.

Instruktioner

1 Starta datorn och låt operativsystemet laddas. Försök inte att öppna "Kontrollpanelen" och "Lägg till / ta bort program" -funktion ännu. WordPad och andra Windows-komponenter visas inte på den här menyn när de är dolda.

2 Öppna "Den här datorn" -mappen och öppna din hårddisk. Öppna "Windows" katalog mapp följt av mappen märkt "inf." Inuti denna mapp, kommer du att se ett dokument med titeln "sysoc.inf." Högerklicka på mappen och sväva över "Öppna med" alternativet. Klicka på "Anteckningar" alternativet.

3 Bläddra igenom dokumentet som öppnas tills du hittar en lista över installerade Windows-komponenter. Bläddra i listan och ta bort alla förekomster av ordet "gömma" i den här filen. Detta kommer att "ta fram" dessa komponenter, så att du kan ta bort dem. Ta inte bort något annat tecken förutom bokstäverna i ordet "gömma" inklusive mellanslag eller kommatecken. Klicka på "File" och "Spara" när du är klar.

4 Stäng dokumentet. Klicka på "Start" -knappen på undersidan av skärmen och klicka på "Kontrollpanelen" alternativet. Klicka på alternativet "Lägg till / Ta bort" program. Du kommer att se en lista över tillgängliga program, inklusive Windows-komponenter. Klicka på "WordPad" på listan och klicka på "Avinstallera" -knappen. Klicka på "OK" när du tillfrågas om du vill avinstallera.

Tips

  • Redigera "sysoc.inf" filen i något annat än att ta bort "HIDE" sätt kan leda till att systemet inte fungerar. Ta inte bort, lägga till eller ändra några andra tecken eller ord i det här dokumentet.

Du kanske upptäcker att du vill ta bort en eller flera makron som har skapats i Microsoft Excel 2007-kalkylblad. "Macro" dialogruta används för att välja och ta bort varje makro du vill ta bort från arbetsboken.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Excel 2007 och öppna ett kalkylblad från dina filer som innehåller åtminstone ett makro som du vill ta bort.

2 Välj "Utvecklare" -fliken från toppen av Excel-skärmen. Den "Developer" band visas strax under fliken.

3 Hitta "Koden" grupp i "Developer" band och klicka på knappen "makron". "Macro" dialogruta öppnas på din Excel-skärmen.

4 Välj namnet på det makro du vill ta bort från listan som visas i "Macro" dialogrutan. Makronamnet markeras i svart när den är markerad.

5 Klicka på "Delete" -knappen på höger sida av "Macro" dialogrutan för att instruera Excel för att ta bort det markerade makrot. En dialogruta visas som frågar om du är säker på att du vill ta bort det markerade makrot.

6 Välj "Ja" för att bekräfta att du vill ta bort det markerade makrot. Makronamnet tas bort från listan i "Macro" dialogrutan och dialogrutan stängs.

7 Upprepa stegen ovan för att ta bort ytterligare makron från den öppna kalkylbladet.

Ta bort en Excel-makro Row


Excel är ett av Microsofts främsta program. Det är ett kalkylblad verktyg som används i flera branscher av professionella uppgifter analytiker att analysera stora mängder data och småföretagare att organisera finansiella rapporter. Populariteten av ansökan beror på dess användarvänlighet och användarvänliga funktioner. Programmet gör det möjligt även för användare att skapa sina egna egenskaper - denna egenhet, förmågan att skapa din egen "kommando" kallas ett makro. Om du trodde att skapa ett makro var lätt kommer bort din makro rad vara en enkel match.

Instruktioner

1 Öppna arbetsboken eller kalkylbladet som innehåller makro rad du vill ta bort.

2 Markera raden som innehåller det makro du vill ta bort från lådan.

3 Klicka på "Ta bort".

Hur man tar bort Double Space i Wordpad


WordPad är ordbehandlingsprogram. Du kan skapa, skriva, redigera och skriva ut dokument med hjälp av detta program görs av Windows. Enligt computerhope.com, kommer WordPad förinstallerat på många versioner av Microsoft Windows, inklusive Windows 95, 98 och Windows 7. Du kan använda detta program för att skriva brev, rapporter, inbjudningar eller någon annan typ av dokument. Genom navigering verktygsfältet kan du ändra storlek, form och färg på texten. Du kan också ändra avståndet i dokumentet från enkel till dubbel-radavstånd. Detta är inte en permanent förändring. Det är möjligt att ändra tillbaka så det finns inget utrymme mellan raderna.

Instruktioner

1 Markera texten som du vill ta bort dubbla avståndet. Detta kan vara en mening, ett stycke eller hela sidan som du vill ändra.

2 Håll ned Control (Ctrl) tangenten och antalet en nyckel samtidigt. Detta bör ändra avståndet från dubbel till en enda radavstånd.

3 Upprepa processen i andra delar av dokumentet där du vill ta bort den dubbla utrymme i WordPad.

Tips

  • Att ändra avståndet till dubbel radavstånd, markera texten du vill ändra och hålla ned CTRL och 2 samtidigt.

"World of Warcraft" är en online datorrollspel som du kan spela med mer än 12 miljoner människor i världen. För att ge ditt spelande en kant, kan du ha valt att använda makron som är kommandon som automatiskt utför åtgärder för dig. Fokus makro, till exempel, kan automatiskt placera fokus på ditt mål när du klickar på den. Ta bort fokus makro är densamma som för varje makro.

Instruktioner

1 Tryck på "Esc" när som helst när du spelar "World of Warcraft."

2 Klicka på "Makron".

3 Klicka fokus makro du vill ta bort.

4 Klicka på "Ta bort".

Hur man tar bort textrutan Från ett Word 2007 Makro dokument


En textruta är en förlängning av ett Word-dokument som låter dig lägga till text, bilder och andra objekt på en sida. Du kan ändra det som du skulle en bild. Lådan kan roteras, skuggad eller grupperade med andra teckningselement på din sida. Om ditt makro innehåller en textruta som behöver tas bort, kan du få tillgång till makro kod genom "Utvecklare" -fliken. De ändringar du gör i makrot kommer att tillämpas på nya dokument med makrot.

Instruktioner

1 Öppna ett tomt eller befintligt dokument i Microsoft Word 2007.

2 Gör "Utvecklare" -fliken synlig så att du kan komma åt makron. För att visa "Utvecklare" -fliken, klicka på Microsoft Office-knappen och välj "Word-alternativ." Välj "Popular" kategori, lägg sedan till en bock till "Visa utvecklar flik i menyfliksområdet" och klicka på "OK".

3 Välj "Utvecklare" -fliken från bandet och välj "Makron" från "Koden" grupp. Dialogrutan Makron öppnas.

4 Klicka på "Organizer" -knappen och välja fliken "Styles". Ändra "utformar tillgängligt i" till platsen för ditt makro.

5 Sök "Ballongtext" eller textrutan du vill ta bort från makro- och välj det. Tryck sedan på "Ta bort". Välj "Ja" eller "Ja till alla" för att radera stilen när det efterfrågas.

6 Klicka på "Close". Uppdateringarna kommer att tillämpas på ditt makro.

WordPad är en enkel textredigerare som medföljer Windows operativsystem. Till skillnad från Anteckningar, som redigerar bara vanliga textdokument, WordPad kan redigera rika textdokument som innehåller enkla formateringselement såsom olika storlekar typsnitt. Om du har en mer fullfjädrad textredigerare som Microsoft Word installerat, kanske du upptäcker att du använder WordPad väldigt lite. Du kan ta bort WordPad från datorn till återta hårddiskutrymme och förhindra WordPad öppnas automatiskt när du dubbelklickar på vissa typer av dokument.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör". Skriv "C: \ Windows \ inf \ sysoc.inf" utan citattecken i "Kör" dialogrutan och tryck på "Enter". Filen öppnas i standardtextredigeraren.

2 Rulla ner filen tills du hittar raden "MSWordPad = ocgen.dll, OcEntry, wordpad.inf, skinn, 7." Placera markören efter ordet "HIDE" och tryck "Back" fyra gånger. Linjen ska nu läsa "MSWordPad = ocgen.dll, OcEntry, wordpad.inf ,, 7."

3 Stäng filen och klicka på "Ja" på frågan om du vill spara ändringarna.

4 Klicka på Start, och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

5 Starta "Lägg till eller ta bort program" Kontrollpanelen.

6 Klicka på "Lägg till / ta bort Windows-komponenter" på vänster sida i fönstret. Guiden Windows-komponenter visas.

7 Klicka på "Tillbehör och verktyg" under "Komponenter" och klicka sedan på "Detaljer" -knappen.

8 Klicka på "Tillbehör" i fönstret som visas, och klicka sedan på "Detaljer" igen.

9 Ta bort markeringen från bredvid "WordPad" och klicka sedan på "OK" två gånger.

10 Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Finish." WordPad kommer att tas bort från datorn.

Excel-makro är bland de bästa presentationsprogram som finns i världen, och det kommer i många olika former på alla Windows-program. Excel-makro, mer avancerad än den vanliga Excel-programmet ger dig möjlighet att skapa många typer av grafer och kalkylblad. Radera tomma rader i Excel-makro, en till synes enkel uppgift, kan vara svårt för dem omedvetna om rätt funktion.

Instruktioner

1 Öppna Excel-makro kalkylblad och markera raden du vill ta bort genom att klicka på den.

2 Klicka på funktionslisten och ange följande funktion i baren:
Rader (3) .SpecialCells (xlCellType) .EntireRow.Delete

3 Ersätt "3" med numret på den rad du vill ta bort.

4 Tryck på "Enter" på knappsatsen och din oönskade raden tas bort.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com