ta bort dr watson

Ta bort Dr Watson


Program fel på datorn kan orsaka huvudvärk, liksom dålig prestanda. Enligt Microsoft samlar Dr Watson ansökan felinformation och hjälper dator supporttekniker diagnostisera problem med din dator. Programmet ligger i Windows XP som en körbar fil. Dr Watson orsakar också en negativ inverkan på datorns prestanda när du använder systemresurser, som kan uppmana dig att ta bort programmet. Som ett alternativ, överväga att inaktivera programmet för att säkerställa tillgängligheten för senare användning.

Instruktioner

Ta bort Dr Watson

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör".

2 Ange "cmd" och tryck på "Enter". Kommandotolken öppnas.

3 Skriv "cd c: \ windows \ system32" och tryck på "Enter". Detta styr datorn till "System32" mappen.

4 Ange "del Drwtsn32.exe" och tryck på "Enter". Dr. Watson-programmet tas bort från datorn.

Inaktivera Dr Watson

5 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör".

6 Skriv "regedit.exe" och klicka sedan på "OK".

7 Klicka på ikonen expansionen bredvid "HKEY_LOCAL_MACHINE." Klicka på ikonen expansionen bredvid "Programvara", "Microsoft", "Windows NT", "Currentversion" och klicka på "AeDebug" nyckel mapp.

8 Klicka på "File" och sedan "Export". Namnge och spara registreringsfilerna i en lätt att komma ihåg plats. Du kommer att behöva dem senare om du planerar att aktivera Dr Watson.

9 Klicka på "AeDebug" nyckel mapp och trycker på knappen "Delete" på tangentbordet. Bekräfta raderingen genom att klicka på knappen "Ja" i bekräftelsefönstret.

Tips

  • För att aktivera Dr Watson, skriv "cmd" i "Kör" dialogrutan och skriv sedan "drwtsn32 -1" och klicka på "Enter". Dubbelklicka på registerfilen du skapade för att återskapa "AeDebug" nyckel du bort. Mappen återställs till registret.
  • Inaktivera eller ta bort program i registret kan orsaka obotliga skador på din dator. Se till att du följer instruktionerna noga när du tar bort eller inaktivera Dr. Watson programmet.

Hur man tar bort Dr. Watson Virus


Dr Watson är ett virus som har spridit sig via webben, infekterar hårddiskar och operativsystem när den färdas. Om det blir på din dator, kommer det att skapa flera skadliga filer på din hårddisk som med tiden kommer att göra mer och mer skada. Avlägsnande Dr. Watson kan göras på flera olika sätt. Microsoft har ett gratis verktyg på sina datorer och erbjuder en andra på nätet. Dessutom finns det alltid möjlighet att programvara från tredje part.

Instruktioner

1 Ta bort Dr Watson virus med hjälp av verktyget för borttagning av skadlig kod. Denna användbara program kommer på alla Windows-datorer, vilket innebär att du inte behöver ladda ner extra programvara (även om du inte kan hitta verktyg är en fri backup tillgängliga via länken i Resources). Användaren kör verktyget genom att skriva "MRT" i Start-menyn "Kör" dialog och slå "Enter". "Full Scan" alternativet ger den bästa chansen att ta bort Dr Watson och andra virus.

2 Ta bort Dr Watson virus med hjälp av Windows Live OneCare Safety Scanner. Denna online scan kräver ingen programvara alls; det körs direkt från webbläsaren. (Internet Explorer fungerar bäst, men platsen erbjuder en plug-in för Firefox.) Den skannar din hårddisk för att hitta och ta bort Dr Watson och andra virus. Var noga med att inte ha några andra än webbläsaren körs program när du utför skanningen. Om du gör det kommer att sakta ner och eventuellt orsaka att missa något.

3 Ta bort Dr Watson virus med hjälp av programvara från tredje part. Dessa program är i allmänhet inte gratis, men betalas antivirusprogram erbjuder bättre och mer aktuell skydd mot virus och andra insekter än de verktyg Microsoft erbjuder. Symantec, McAfee och AVG är tre populära program, men det finns ett brett utbud att välja mellan. Efter köpet, använder användaren för att skanna sin hårddisk för virus. Även efter Dr Watson är borta, dessa program körs i bakgrunden för att skydda datorn från ytterligare infektion.

Tips

  • Alla datoranvändare ska ha en anti-virus program installerat för att förhindra virusinfektioner i första hand.

Hur man tar bort Dr Watson obduktion Debugger


Dr Watson obduktion Debugger används för att hitta programvarufel i Windows operativsystem. Det kan övervaka specifika tillämpningar. Om datorn kraschar, kan Dr Watson obduktion Debugger hjälper dig att hitta var problemet började. Dr Watson ingår i Windows, och det kan tas bort genom att göra en liten förändring i registret.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" typ "regedit" i sökfältet och klicka på "OK".

2 Navigera till "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ aktuella versionen."

3 Välj "AeDebug" i den högra rutan. Dubbelklicka på den och anger ett värde på "0"

4 Stäng Registereditorn genom att klicka på "X" i det övre högra hörnet. Klicka på "Start", pilen bredvid Stäng av och välj "Starta om."

Dr Watson obduktion Debugger är ett fel debugger program för Windows XP som samlar in information om fel har inträffat under kör några program på en dator. Ofta tar Dr Watson debugger alla systemresurser, speciellt när två eller flera instanser av programmet körs samtidigt. Om Dr Watson orsakar en betydande nedgång i datorns prestanda, kan det vara antingen tas bort eller inaktiveras. Observera att inaktivera den debugger är att föredra eftersom du kan aktivera den senare om det behövs.

Instruktioner

Inaktivera Dr Watson Debugger

1 Logga in på administratörskontot i Windows XP.

2 Klicka på "Start" och sedan \ "Kör \" i startmenyn.

3 Skriv \ "drwtsn32 \" och tryck \ "Enter. \" Det öppnar en \ "Dr. Watson \" konfigurationsfönstret.

4 Avmarkera alla rutor under \ "Alternativ \" i \ "Dr. Watson \" fönster. Klicka \ "OK. \"

Radera Dr Watson Debugger

5 Logga in på administratörskontot i Windows XP.

6 Klicka på "Start" och sedan \ "Kör \" i startmenyn.

7 Skriv \ "cmd \" följt av att trycka \ "Enter \" för att öppna en kommandotolken.

8 Skriv "cd c: \ windows \ system32" och tryck på "Enter".

9 Skriv \ "del Drwtsn32.exe \" och tryck \ "Enter \" för att radera Dr Watson.

Dr Watson Debugger är ett fel debugger som används av teknisk support specialister för att hjälpa dem att felsöka en dator som har problem. Det håller en logg om datorn när du får ett felmeddelande eller datorn kraschar. Du kan stänga av Dr Watson Debugger med ett enkelt kommando i kommandotolken.

Instruktioner

1 Logga in som administratör.

2 Klicka på "Start", "Kör" och skriv "cmd" i fältet Öppna. Klicka på "OK" och en svart fönster öppnas.

3 Skriv "cd c: \ windows \ system32" och tryck på "Enter". Skriv "del Drwtsn32.exe" och tryck på "Enter". Stäng fönstret genom att skriva "Exit" och trycka på "Enter".

Dr Watson är ett program som laddas när Windows upptäcker ett program kraschar. När ett program har slutat svara, laddar Dr. Watson i minnet och kontrollerar om en potentiell orsak till kraschen. Det kommer då att försöka hitta en lösning och åtgärda problemet. Om Dr Watson är oförmögen att finna en lösning, kommer det att fråga om du vill skicka en felrapport till Microsoft. Du kan inaktivera Dr Watson använder Windows Registereditorn.

Instruktioner

1 Tryck på "Windows" och "R" knapparna samtidigt. Detta kommer att öppna "Kör" rutan längst ned på skärmen.

2 Skriv "regedit" och klicka på "OK" -knappen. Detta öppnar Windows Registereditorn.

3 Navigera till "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ Currentversion \ AeDebug" i den vänstra rutan.

4 Högerklicka på "AeDebug" och klicka på "Exportera registerfil." Typ "Dr Watson" i "Filnamn" fältet, klicka sedan på "Spara" -knappen. Detta skapar en säkerhetskopia av nyckeln om du vill återaktivera Dr Watson senare.

5 Högerklicka på "AeDebug" och klicka på "Ta bort". Klicka på "Ja" i "Är du säker?" dialog. Detta tar bort Dr Watson från registret, vilket förhindrar den körbara körs. Starta om datorn för att denna förändring ska träda i kraft.

Dr Watson är ett program som ingår i Windows operativsystem som skapar en textfil - kallad "Drwtsn32.log" - när ett programfel inträffar. Programvaran kan inte stoppa fel uppstår, men loggfilen innehåller information som kan tolkas av teknisk personal och ge ledtrådar till orsaken till felet.

Vad finns i en dr Watson Log?

En Dr Watson loggfil listar varje program fel som uppstår - identifieras med hjälp av ett fel nummer - och användar, dator, program som körs och de olika modulerna laddade av dessa program. Det finns också möjlighet att skapa en binär fil, en så kallad kraschdumpen fil, som kan laddas in i en debugger - ett verktyg för att identifiera runtime programfel.

Running Dr Watson

Dr Watson startar automatiskt när ett programfel inträffar, men det kan också startas manuellt genom att klicka på "Start", "Kör" och skriva "Drwtsn32.exe" eller genom att skriva samma kommando på kommando Windows linjen.

Inaktivera Dr Watson

Dr Watson kan inaktiveras genom att noggrant redigera Windows-registret och ta bort "AeDebug" -knappen. Om du någonsin vill återställa Dr Watson, dock nyckeln ska exporteras och sparas först.

Dwtrig20.exe är en process i samband med Watson Subscriber för SENS Network Meddelanden från Microsoft Corporation. Det är oftast installeras och används av Microsoft Office för att skicka felrapporter till Microsoft-server när program kraschar. Även om det är en betrodd Microsoft-program, körs det ofta när det inte behövs. Dwtrig20.exe kan tas bort från start för att förhindra den från att köra om du föredrar att skicka rapporter manuellt. Denna enkla process är säker och inte skadar dina systemprogram.

Instruktioner

1 Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" tillsammans för att öppna Aktivitetshanteraren. Klicka på "Processer" -fliken för att visa för närvarande processer som körs på datorn.

2 Bläddra igenom processer fönstret och klicka på "dwtrig20.exe." Klicka på "Avsluta process." Om dwtrig20.exe är inte körs process, gå vidare till nästa steg.

3 Klicka på Windows "Start" och klicka på "Kör". Skriv "msconfig" (utan citattecken) och tryck på "Enter" för att öppna Systemkonfiguration fönster.

4 Klicka på "Start" -fliken. Bläddra igenom och klicka på "dwtrig20.exe" och klicka på "OK". Starta om datorn. Programmet kommer att tas bort från start och kommer inte längre att köra.

Dr Watson är ett program som levererades i Windows 98. Dr Watson verktyget var avsett att hjälpa till att diagnostisera fel genom att fånga felmeddelanden och annan information när ett program eller operativsystem fel uppstod och spara informationen på hårddisken. Om du inte längre vill använda Dr Watson kan du ta bort Drwatson.exe från datorn med Windows 98 Kontrollpanelen.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", klicka sedan på ikonen "Inställningar" på Start-menyn. Klicka på "Kontrollpanelen" ikonen Inställningar undermenyn. Detta öppnar kontrollpanelen.

2 Dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" i Kontrollpanelen. Detta öppnar Lägg till / ta bort fönstret Program Properties.

3 Klicka på "Dr Watson" i listan över program som visas i Lägg till / ta bort fönstret Program Egenskaper och klicka sedan på "Lägg till / Ta bort". Detta öppnar Dr Watson Uninstall guiden.

4 Följ anvisningarna i guiden. När guiden är klar, starta om datorn för att slutföra processen.

Dr Watson är ett program i Windows som samlar in information om datorn när ett fel inträffar, och sparar den informationen för att fastställa orsaken till felet, och söker efter ett sätt att fixa det. Som standard är Dr Watson aktiverat på Windows-datorer. Denna artikel kommer att visa dig hur man stänga av den.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på skrivbordet, typ "regedit.exe" i sökfältet och klicka sedan på "Enter" på tangentbordet för att öppna Registereditorn.

Om du använder en äldre version av Windows, klicka på "Start" och sedan "Kör" och skriv "regedit.exe" i inmatningsfältet. Klicka på "OK" för att öppna Registereditorn.

2 Leta reda på "HKEY_LOCAL_MACHINE" mappen och dubbelklicka på den för att visa dess innehåll.

3 Leta reda på "Software" mappen och dubbelklicka på den för att visa dess innehåll.

4 Leta reda på "Microsoft" mappen och dubbelklicka på den för att visa dess innehåll.

5 Leta upp "Windows NT" mappen och dubbelklicka på den för att visa dess innehåll.

6 Leta reda på "Currentversion" -mappen, och dubbelklicka på den för att visa dess innehåll.

7 Leta upp "AeDebug" mapp, högerklicka på den och välj "Ta bort" för att avaktivera Dr Watson.

Tips

  • Radera AeDebug inaktiverar Dr Watson, men också bort det från datorn. Skapa ett register back-up om du vill aktivera Dr Watson i framtiden.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com