ta bort bilder fron photobucket

Photobucket är en fri bild värd webbplats där användare skapa album för visning online och lagra bilder som de länkar på forum och andra webbplatser. Glittrande animationer och anime bilder är särskilt vanligt på Photobucket. De avancerade funktioner kan du redigera bilder att lägga till animationer, text, färgläggning och andra effekter.

Instruktioner

1 Sök efter en anime bild på Photobucket eller logga in på ditt konto och klicka på "Redigera" för att välja ett foto närvarande i dina album. Navigera till fotosidan som visar länkar och kommentarer för fotot.

2 Håll muspekaren över bilden med musen för att avslöja menyn "Redigera" och sväva över menyn "Redigera" för att expandera den. Välj ett av standardalternativen, såsom "animeringar" eller "Effekter" eller klicka på "se mycket mer" för att se hela redaktör.

3 Klicka på en knapp i den aktiva fliken för att visa de effekter som du kan lägga till. Till exempel kan du lägga till glitter animationer genom att klicka på knappen "Lovies" i "Animations" -fliken. Fliken "Grunderna" innehåller alternativ för att beskära, ändra storlek, ta bort röda ögon från foton och andra elementära uppgifter.

4 Klicka på knappen "Apply" när du är nöjd med dina inställningar eller klicka på "Avbryt" för att börja igen.

5 Klicka på "Spara till Mitt album" från botten av redaktören när du är klar med redigeringen bilderna.

Tips

  • Vissa verktyg har en "Avancerade alternativ" -knappen som gör att du ytterligare ändra redigeringarna.

Placering bilder och bilder på Photobucket.com är ett bra sätt att lagra och dela saker du vill att andra ska se. Slick sak om Photobucket är att det kommer med flera olika länkar till samma bild, beroende på vilken plats du vill dela den. Det finns en länk till e-post och snabbmeddelanden, en direktlänk som helt enkelt öppnar bilden i en webbläsare, en bild kod som fungerar för internetfora, och en HTML-kod som gör att du kan lägga till bilden direkt till tapeter och andra applikationer.

Instruktioner

1 Hur man sätter bilder på Photobucket


Markera det album du vill ladda upp till, och klicka på "Bläddra" -knappen (de tre knapparna inuti den röda rutan med pilen pekar på den). Du kommer att behöva leta efter varje bild upp.

2 Hur man sätter bilder på Photobucket


Bläddra datorn för foton eller bilder som du vill ladda upp (röda rutan och pil), och välj sedan själva filen från större område i mitten av skärmen (green box och pilen i bildtext).

3 Hur man sätter bilder på Photobucket


Klicka på den blå knappen "Överför" (beskrivs i rött med pilen i bildtext) när du har valt alla foton och bilder som du vill placera på Photobucket (green box och pil).

4 Hur man sätter bilder på Photobucket


Vänta medan dina bilder överförs till Photobucket (framsteg kan ses i den blå statusfältet som skisseras i rött med en pil för bildtexten).

5 Hur man sätter bilder på Photobucket


Välj vilken länken för att dela med andra (fyra takter i den röda rutan med pilen) och vänsterklicka på den med musen för att automatiskt kopiera platsen. Sedan klistra in var du vill och ha kul att dela bilder.

Tips

  • Din Photobucket sida kommer att bli mycket lättare att navigera om separata album görs och organiseras.
  • Håll bilder upplagda på en relativt ren nivå - de tar bort stötande eller olagliga bilder.

Ta bort bilder från Facebook-sida


Bland de mest använda sociala nätverk på Internet, är Facebook känd för att tillåta användare att dela bilder och minnen. Även om detta är bland de favoritfunktioner för många användare, kan många andra vill behålla sin information och taggade bilder privata. Lyckligtvis kan du enkelt ta bort bilder från din Facebook-sida på några minuter.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-sida. Välj "Account" följt av "Sekretessinställningar" på huvudmenyn.

2 Klicka på "Anpassa inställningar" på nästa sida.

3 Rulla ned till "Bilder och videoklipp jag taggade in" och klicka sedan på "Redigera inställningar".

4 Välj "Anpassa" i rullgardinsmenyn. Välj "Endast Me" i menyn på nästa sida för att dölja dina bilder.

5 Klicka på "Spara inställningar". Dina bilder kommer nu att döljas från alla, men som du har valt att se dem.

Digitalkameror gör det lättare för människor att skjuta och lagra hundratals fotografier utan dyr film eller dubbelkostnader. Digitalkameror ökar i kvalitet och minskar i pris, enligt Stephen Manes "Forbes artikeln" Digitalkamera Guide "fler människor att utforska denna nya fotografiska trend. Men för att göra det bästa av en digitalkamera bekväma elektronisk formatering, måste du att förvalta hårddisken, se till att alla dessa bilder inte äter upp för mycket utrymme. Lyckligtvis är det lätt att ta bort bilder som du inte längre behöver eller vill frigöra extra utrymme för fler bilder i framtiden.

Instruktioner

1 Öppna mapp på hårddisken som innehåller dina bildfiler. För de flesta PC-användare, är denna mapp märkt "Mina bilder".

2 Markera de bilder som du vill ta bort. Du kan välja mer än en åt gången genom att hålla "Ctrl" -knappen på tangentbordet.

3 Högerklicka på någon av bilderna du vill ta bort. Detta kommer att ta upp en lista med alternativ.

4 Klicka på "Delete" alternativ. En uppmaning kommer att visas på skärmen som frågar "Är du säker på att du vill flytta dessa objekt till papperskorgen?" Klicka på "Ja" för att bekräfta den första raderingen.

5 Högerklicka på datorns papperskorgen, som ligger på skrivbordet. Skrivbordet är den viktigaste Windows-skärmen.

6 Välj "Empty papperskorgen" att helt ta bort filer från din dator. När bin töms filerna borta. Om du råkat ta bort bildfiler som du ville spara, kan du återställa dem till din hårddisk om du inte har tömt papperskorgen. För att återställa ett foto, högerklicka på papperskorgen, klicka på "Explore" och välj sedan bilden och klicka på "Återställ".

Hur man tar bort bilder från Windows Media Player


Windows Media Player (WMP) är en gratis mediaspelare populärt används på Windows operativsystem. Det låter dig ladda upp och spela musik, videor och foton. Om din WMP bibliotek är trångt med bilder, kan du ta bort dem du inte längre vill och organisera biblioteket lite bättre. Med WMP, kan du ta bort bilder snabbt och enkelt med hjälp av enkla regler.

Instruktioner

1 Klicka på menyn på Windows "Start" och klicka på "Alla program." Klicka på "Windows Media Player" för att starta mediaspelaren.

2 Klicka på "Library" -fliken ligger på toppen och klicka på "Pictures" på popupmenyn. Klicka på "Alla bilder" på den vänstra panelen under "Library". Du bör se alla bilder som laddas upp till WMP bibliotek.

3 Högerklicka på bilden du vill ta bort och klicka på "Ta bort". Ange om du vill ta bort bilden endast från WMP bibliotek eller om du vill ta bort den från biblioteket och datorn. Klicka på "OK." För att välja flera bilder, tryck och håll "Ctrl" som du klickar på varje bild som du vill ta bort. Högerklicka på markeringen och klicka på "Ta bort". Att välja borttagningsalternativet du vill använda och klicka på "OK".

Ta bort bilder och låtar från en MP3-spelare


MP3-spelare är idealiska för att enkelt transportera dina bilder och låtar med dig på resan eftersom de ger dig tillgång till dem från en liten bärbar enhet. Du laddar bilder och låtar till din mp3-spelare via datorn, och det är det sätt som du måste ta bort bilder och låtar från det också. Om du vill ta bort bilder och låtar från en MP3-spelare, behöver du bara några grundläggande datorkunskaper.

Instruktioner

1 Anslut den mindre änden av USB-kabeln till din MP3-spelare, och anslut den större änden av USB-kabeln i datorns USB-port.

2 Klicka på "Start" -knappen. Klicka på "Den här datorn". MP3-spelaren är listad som en flyttbar lagringsenhet.

3 Dubbelklicka på ikonen MP3-spelaren för att visa bilderna och låtar på MP3-spelaren.

4 Klicka på bilden eller låten du vill ta bort från din MP3-spelare för att välja det. Tryck på "Delete" (Del) för att ta bort det.

Tips

  • Välj mer än en bild och låt att ta bort på en gång genom att hålla ner "Control" (Ctrl) tangenten medan du klickar.
  • Klicka alltid på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i det nedre högra hörnet av skärmen innan du kopplar din MP3-spelare från USB-porten.

Ta bort en bild från din MySpace-sida är lika enkelt som att ändra ditt sinne. Det är mycket lättare, i själva verket, än att lägga bilderna till sidan i första hand. Här är några tips om hur man tar bort bilder från en MySpace-sida:

Instruktioner

1 Logga in på din MySpace-konto och granska din profil. Klicka på "Förhands profil" på toppen av hemsidan direkt under standardbild. Leta reda på bilden du vill ta bort. Du behöver veta detta när du börjar att redigera din profil.

2 Klicka på "Home" från din profilsida (ovanför standardbild), sedan "Redigera profil" -knappen (direkt till höger om standardbild) för att ta dig dit du kan redigera. När du hittar den kod som är din bild, bara markera det och klicka på "Ctrl" och "X" -tangenten samtidigt. Se till att du bara ta bort den information som motsvarar den bild som du vill ta bort.

3 Klicka på "Förhands profil." Detta är viktigt så att du kan se till att du har tagit bort rätt kod. Ge din profil en ordentlig titt över. Är bilden du ville bort borta? Spara din profil och du är klar. Ingenting kommer att förändras permanent på din profil förrän du sparar det.

4 Granska din profil en sista gång. Klicka bara på "Preview Profile" och ser över det. Det finns oändliga mängder av justeringar som du kan göra på din sida. Ha kul och hålla ändra det tills det är perfekt eller åtminstone perfekt för dagen.

Tips

  • Kom alltid ihåg, som med några ändringar i din profil, att granska ändringarna innan du sparar dem. Det är mycket viktigt att se till att alla koder är i ordning så att bilderna visas på sidan.
  • Vara äventyrlig. Bara prova allt tills du se till att din sida representerar dig och dina intressen.
  • Var noga med vilka HTML du tar bort när anpassa din profil. Inte bara kommer det att vara borta helt när du spara den uppdaterade profilen det kan också vara svårt att hitta samma information som du hade det igen.

Med Yahoo! Messenger kan du välja en visningsbild som representerar dig när du chattar med familj och vänner. Visa bilder är små bilder som visas bredvid ditt namn på dina kompisar kontaktlistor och i IM konversationsfönstret när du chattar. Visa bilder kan väljas från en bild på datorn eller från skärmen bildgalleriet i Yahoo! Messenger. Om du inte längre vill ha en display bilden ska visas i Yahoo! Messenger, ta bort det från din samling av bilder under avsnittet "Mina bilder".

Instruktioner

1 Starta Yahoo! Messenger, sedan logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Messenger" -fliken längst upp på skärmen Yahoo! Messenger.

3 Välj "Min visade bilden" från rullgardinsmenyn.

4 Välj "Dela min bild" alternativet, klicka sedan på knappen "Välj".

5 Välj den bild du vill ta bort under avsnittet "Mina bilder".

6 Klicka på knappen "Ta bort bild", klicka sedan på "OK" -knappen.

7 Stäng "My Display Image" rutan för att återgå till skärmen Yahoo! Messenger.

Om du lagrar dina bilder på Photobucket hemsida, kan du stapla två eller flera) av dem på varandra för att skapa ett collage på själva hotellet. Detta kräver användning av "scrapbook" verktyg, som gör det möjligt för enkel dra-och-släpp över av foton. Du kan ha ett foto topp ut bakom en annan, har dem överlappande i en rad, eller prova någon annan metod. Processen fungerar precis som om du hade två fysiska bilder framför dig.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Photobucket konto och klicka på "Scrapbooks" längst upp på sidan.

2 Klicka på "Blank" under "Mall". Sajten erbjuder premade bakgrunder, men dessa är alla utformade för den specifika scrapbooking användning och skulle inte fungera bra för andra stapling / ordna.

3 Drar det första fotot från biblioteket (i navigerings tillbaka längst upp på skärmen) på tom mall. Detta bör vara det foto som du vill längst ned i bunten.

4 Dra den andra bilden på mallen. Det kommer att gå över det första fotot.

5 Flytta bilderna runt med hjälp av musen.

6 Klicka och håll eller ett foto för att rotera den ett hörn.

7 Hit "Spara" när du är klar.

Photobucket och andra liknande webbplatser ger användarna möjlighet att lagra sina bilder på nätet och dela sina bilder med familj, vänner och allmänheten. Lagra bilder på Photobucket kan vara användbara, i synnerhet när det gäller hårddiskfel som orsakar förlust av lokala kopior av dessa bilder. Oavsett varför du kanske vill kopiera eller ladda ner alla bilder i Photobucket, kommer du att finna att processen innebär bara att hämta dina Photobucket album.

Instruktioner

1 Gå till din Photobucket konto på Photobucket.com.

2 Klicka på knappen bredvid "Mina album" längst upp till höger på sidan.

3 Klicka på "Alla album" för att visa alla dina Photobucket album.

4 Klicka på albumet som du vill kopiera eller ladda ner alla bilder.

5 Klicka på "Dela album" och klicka sedan på "Ladda ner album" för att ladda ner alla bilder.

6 Skriv in CAPTCHA koden och klicka sedan på "Zip-fil" för att kopiera alla bilder till en lätt att ladda ner filen.

7 Klicka på "Ladda ner nu" för att kopiera alla bilder i Photobucket. Upprepa vid behov för ytterligare album.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com