stänga av hp quickweb

Hur Stänga QuickWeb på HP-datorer


Vissa modeller av HP-datorer inkluderar QuickWeb, en snabb laddning system som kör före lastning Windows, så att du kan surfa på webben, kolla e-post eller utföra några andra grundläggande uppgifter utan att vänta på att systemet helt start. Versioner 3 och senare för QuickWeb boot via en separat strömbrytare eller genom att trycka på "F5" när du slår på datorn, och så aldrig behöver vara inaktiverad. Om datorn levererades med QuickWeb version 1 eller 2, kan du stänga av den helt och hållet för att förhindra den från att köra.

Instruktioner

Inaktivera QuickWeb från Windows

1 Tryck på "Windows" tangenten och skriv "Configuration Tool" för att söka efter QuickWeb installationsprogrammet. Klicka på "HP QuickWeb Configuration Tool" i sökresultaten. Om du inte ser det här programmet, klicka på "IOS Configuration Tool" i stället - namnet varierar beroende på datormodell.

2 Öppna "Status" -fliken om din version av Configuration Tool innehåller flikar.

3 Avmarkera "Aktivera HP QuickWeb" rutan. På vissa system, kommer alternativet märkas "Aktivera IOS" istället.

4 Klicka på "OK." QuickWeb kommer inte längre att köras när du startar datorn.

Inaktivera QuickWeb Från BIOS

5 Tryck på "F10" så många gånger så fort du slår på datorn för att mata in BIOS program. För att se till att systemet känner igen ditt kommando, bara sluta trycka på "F10" när inställningsskärmen visas.

6 Öppna System Configuration menyn med piltangenterna, sedan plocka "Startalternativ" och tryck på "Enter".

7 Välj "HP QuickWeb" (eller "Instant-On" på vissa system) och tryck på "Enter" för att ändra inställningen till "Disabled".

8 Tryck på "F10" för att spara inställningen och starta om datorn.

Tips

  • Medan aktiverat QuickWeb fördröjer Windows startsekvensen, vilket ger dig en chans att bekräfta att du vill använda det alternativa systemet. Inaktivera QuickWeb undviker denna försening, påskynda din uppstart. Alternativt kan du förkorta fördröjningen i antingen Configuration Tool eller BIOS.
  • För att återaktivera QuickWeb, upprepa stegen men välja att aktivera QuickWeb eller IOS.

Stänga bilden är en australisk ISP (Internet Service Provider). När abonnenter skapa ett användarnamn, de skapar också en e-postadress (t.ex. en abonnent med användarnamnet "BigPond1" måste antingen e-postadressen "[email protected]" eller "[email protected]" ). Om du inte gillar din e-postadress, kommer du antagligen vill ändra det till något annat. Även om det kan tyckas omöjligt för dig att göra, kan du faktiskt ändra e-postadressen genom att ändra ditt användarnamn.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till BigPonds hemsida.

2 Klicka på "Min stänga bilden" nära upp till höger på sidan. När klickade, logga in på ditt konto genom att skriva in ditt användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in".

3 Klicka på "Välj ett annat användarnamn". Skriv namnet som du vill använda och väljer att ändra användarnamn (du kan bara göra det om en annan abonnent inte har samma användarnamn). När ändrats, kommer du att ha en helt ny e-postadress.

Hur man stänga av och slå ett kabelmodem


Kabelinternetanslutningar ibland bromsa eller klippa ut helt utan någon uppenbar anledning. Ett sätt att felsöka en missköter kabelmodem är att "stänga av och slå" det. Omstart tvingar modemet att återupprätta anslutningen till Internet-leverantören. Merparten av tiden, löser detta orsaken till din långsam eller felaktig anslutning.

Instruktioner

1 Stäng av datorn.

2 Leta reda på kabelmodemet strömförsörjning och koppla bort den från väggen. Vänta 30 sekunder.

3 Anslut strömförsörjningen igen och vänta ytterligare 30 sekunder.

4 Vänd på datorn igen och logga in.

Bellsouth Business Dial Internet erbjuder sina kunder med en uppringare som kan användas för att ansluta till Internet med ett modem. Stäng och ta bort Bellsouth Internet Dialer för att ta bort bolagets 800 kilobit program från datorn. Ta bort uppringaren från datorn raderar telefonnummer som du använder för att ansluta till Internet. Vara säker på att du har ett annat sätt att ansluta till webben om din Bellsouth ansökan är öppen och används. Stänga och ta bort programmet kommer att störa en aktiv Bellsouth uppringd anslutning.

Instruktioner

1 Stäng Bellsouth Internet Dialer inloggningsfönstret genom att klicka på "X" till höger om orden "Bellsouth Internet.

2 Klicka på "Start" och öppna "Kontrollpanelen."

3 Öppna "Network och uppringd anslutning" kontrollpanelen.

4 Välj "Ta bort Bellsouth Internet Dialer."

Det finns ett enkelt sätt att stänga av ljudet på datorn. Läs vidare om hur.

Instruktioner

Följ dessa steg för att tysta din dator.

1 Med hjälp av musen, klicka på startmenyn ett längst ned till vänster på skärmen.

2 Bläddra till kontrollpanelen och klicka.

3 Från kontrollpanelen, välj Ljud och ljudenheter.

4 Under fliken volym du kommer att se enhetens volym. Klicka på mute alternativet från detta.

Tips

  • Glöm inte att du stängt av datorn. Följ samma steg för att stänga ljudet igen.

Hur man skriver ut många kuvert från Word


Microsoft Word kan hjälpa om du skriver ut ett kuvert eller hundratals. Det är bäst att dubbelkolla dina utskriftsinställningar innan du skriver alla dina kuvert. Word foder metod visar dig exakt hur dina kuvert kommer att skrivas ut. Några av de utskriftsalternativ inkluderar utskrift av kuvert uppåt / nedåt och medurs / moturs rotation. Var beredd på att tömma skrivarens facket när den är full när du kör kuverten.

Instruktioner

Skriva Befintliga kuvert med olika adresser

1 I Microsoft Word 2010, välj "File" -fliken och klicka på "Öppna" eller tryck på "Ctrl" och "O" på tangentbordet. Dialogrutan Öppna visas. Välj och dubbelklicka på kuvertet fil som innehåller de befintliga adresserna du vill skriva ut. Kuverten läggs på din sida.

2 Gå till fliken "Utskick" och "Skapa" grupp och klicka på "kuvert". Dialogrutan Kuvert och etiketter öppnas till fliken Kuvert.

3 Klicka på knappen "Alternativ". Kuvertet Alternativ öppnas.

4 Välj fliken "Envelope Alternativ" för att kontrollera din nuvarande kuvertstorlek. Om du vill ändra kuvertstorlek, välja en storlek från "kuvertet storlek" listrutan.

5 Välj fliken "utskriftsalternativ" för att kontrollera aktuella skrivarinställningar. Om du vill ändra inställningarna klickar du på en "Feed metod" bilden och välj "Face upp" eller "nedåt." Skräddarsy rotationen genom att markera eller avmarkera "Medurs rotation." Välj en skrivare magasinet "Feed från" listrutan.

6 Klicka på "OK" för att stänga kuvertet dialogrutan Alternativ. Klicka på "Stäng" för att stänga Kuvert och etiketter dialogrutan.

7 Kontrollera det totala antalet sidor (kuvert) i dokumentet. Numret visas längst ner på sidan.

8 Ladda kuverten i skrivaren facket med hjälp av inställningarna från matningsmetod (se "Steg 5").

9 Välj "File" -fliken och "Skriv ut" eller tryck på "Ctrl" och "P." Skriv in antalet kopior du vill skriva ut under "kopior." Klicka på "Skriv ut" för att köra kuverten.

Skriva många kuvert med samma adress

10 I Microsoft Word 2010, välj "File" -fliken, klicka på "Nytt" och dubbelklicka på "Blank dokument" från tillgängliga mallar eller tryck på "Ctrl" och "N." Ett nytt dokument skapas.

11 Gå till fliken "Utskick" och "Skapa" grupp och klicka på "kuvert". Du är riktade till fliken Kuvert i Kuvert och etiketter dialogrutan.

12 Skriv in mottagarens adress under "Leveransadress". Om du vill inkludera en returadress, typ en under "Return adress." Att utelämna avsändaradressen, kontrollera "Uteslut" av svarsadress.

13 Klicka på knappen "Alternativ". Kuvertet Alternativ öppnas. Upprepa steg fyra och fem i föregående avsnitt för att anpassa kuvertets storlek och utskriftsinställningar.

14 Klicka på "OK" för att stänga kuvertet dialogrutan Alternativ. Du kommer att återvända till Kuvert och etiketter dialogrutan.

15 Klicka på "Lägg till dokument" -knappen. Kuvertet läggs till den första sidan i dokumentet. Ladda kuverten i skrivaren facket med inställningarna från matningsmetod (se "Steg 4").

16 Tryck på "Ctrl" och "P" för att öppna utskriftsfönstret. Skriv in antalet kopior du vill skriva ut under "kopior." Välj "1" under "Sidor" för att skriva ut den första sidan och klicka på "Skriv ut".

Tips

  • Steg kan skilja sig om du arbetar i en annan version av Word annan än 2010.
  • Köra en testutskrift sida innan du skriver ut en hela körningen kan spara tid, bläck och bortkastade kuvert.

Hur att stänga av Windows Media Player Nätverksdelning Tjänst


När du granska din Windows Media Player-biblioteket, kan du märka att förutom de artister, album, genrer och så vidare som anges i den vänstra rutan, ser du en annan användares bibliotek. Anledningen till detta är den andra användaren har aktiverat delning - och du kan ha så bra, så att andra användare eller nätverks aktiverade enheter strömma media från biblioteket. Även om du kan justera delningsinställningar för att ge tillgång till vissa användare eller enheter bara, stänga ner tjänsten helt och hållet är ett alternativ också.

Instruktioner

1 Öppna Windows "Kontrollpanelen" från startmenyn.

2 Klicka på "Välj hemgrupp och delningsalternativ" från "Nätverk och Internet" grupp av uppgifter.

3 Avmarkera rutan "Stream mina bilder, musik och videor till alla enheter i hemnätverket."

Tips

  • Klicka på "Välj strömmande media alternativ" länken under "Stream mina bilder, musik och videor till alla enheter i hemnätverket," om du vill konfigurera olika alternativ för olika användare i nätverket i stället för att stänga nätverksdelning helt.

Hur att stänga av Systemåterställning


Den primära funktionen hos Windows systemåterställnings program är att återställa systemet till en fungerande stat. När Systemåterställning är aktiv skapar återställningspunkter, som du kan välja att återställa datorn. Inaktivera funktionen tar bort alla återställningspunkter och stoppar skapa återställningspunkter. Stänga av verktyget kan frigöra diskutrymme, men du kan inte återställa systemet om du inte stänger av systemet återställa funktionen igen.

Instruktioner

Stäng av Systemåterställning i Windows XP

1 Högerklicka på "Den här datorn" på skrivbordet.

2 Klicka på "Egenskaper" och välj fliken "Systemåterställning" under "Systemegenskaper".

3 Placera en kontroll av "Inaktivera Systemåterställning" och klicka på "OK". Klicka på "Ja" för att bekräfta ändringen.

Stäng av Systemåterställning i Windows 7 och Vista

4 Klicka på "Start" och högerklicka på "Dator".

5 Klicka på "Egenskaper" och klicka på "Systemskydd" under "Uppgifter".

6 Titta under "Tillgängliga diskar" eller avsnittet "Tillgängliga enheter". Avmarkera de enheter som har en bock i rutan.

7 Välj "Turn Systemåterställning Off" när du ser meddelandet "Är du säker på att du vill stänga Systemåterställning Off?" Klicka på "Apply" och klicka på "OK".

8 Följ steg 1 och 2 i Windows 7 för att öppna "Systemegenskaper". Klicka på knappen "Configure" och välj "Turn off system skydd." Klicka på "Apply" och klicka på "OK".

Hur man ställer in datorn att stänga av vid en viss tidpunkt


Även om du kan ställa in en dators energispar verktyg för att låta maskinen stängs efter en viss summa av inaktivitet har passerat, schemaläggning en avstängning som ett verkligt system händelse säkerställer datorn kommer att stängas oavsett vilken process kan köras på det. Och med hjälp av Windows Schemaläggaren kan du schema datorn att stänga ner vid en viss tid och datum - du kan även göra stänga en återkommande händelse.

Instruktioner

Windows Vista och 7

1 Klicka på "Start" och skriv "Schemaläggaren" i startmenyn sökrutan. Klicka på ikonen Schemaläggaren när den visas i Start-menyn.

2 Klicka på "Skapa en standardaktivitet" i Schemaläggaren för att öppna Aktivitetshanteraren Creation guiden. Ange ett namn och beskrivning i sina respektive områden i guiden. Klicka på "Nästa".

3 Välj en upprepning alternativet för dig planerad avstängning från listan över alternativ under "När vill du uppgift att börja?" rubrik. Klicka på "Nästa".

4 Välj ett datum och tid för din avstängning, med hjälp av fälten intill "Start" på väg. Klicka på "Nästa".

5 Se till att "Starta ett program" alternativet är markerat på följande sida - det ska väljas som standard - och klicka på "Nästa".

6 Klicka på "Bläddra" -knappen för att lokalisera datorns "Shutdown.exe" fil (C: \ Windows \ System32 \ Shutdown.exe). Klicka på "Nästa" och sedan "Finish" för att schemalägga avstängning.

Windows XP

7 Starta "Lägg till schemalagd aktivitet" guiden från Kontrollpanelen schemalagd aktivitet verktyget.

8 Klicka på "Nästa" på guidens välkomstskärm. Klicka på "Bläddra" på nästa sida och lokalisera systemets "Shutdown.exe" fil (C: \ Windows \ System32 \ Shutdown.exe). Klicka på "Nästa".

9 Välj en upprepning alternativ för ditt schema avstängning från alternativen under "Utför denna uppgift:" rubrik. Klicka på "Nästa".

10 Välj en startdag, tid och månad alternativ på nästa sida och klicka sedan på "Nästa". Ange ett valfritt lösenord för ditt evenemang på följande sida och sedan fortsätta till slutet av guiden.

Av de tillgängliga gratis e-postkonton som finns på nätet, Windows Live Hotmail-konton ger möjlighet att avsluta kontot när som helst. Vad är annorlunda om detta konto är att efter den avbryts, kan du aktivera det genom att helt enkelt logga in igen med ditt konto och lösenord inom 120 dagar och kontot kommer att vara aktiv igen. Processen för att stänga den är mycket enkel.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till Windows Live Hotmail Close sida konto (adressen finns i avsnittet nedan "Resurser").

2 Läs igenom informationen på sidan för att se till att du vill avsluta ditt konto. Om du stänger kontot, kommer du att förlora alla andra förmåner och tjänster som Hotmail och Live tillhandahåller. Det kommer att påverka ditt pass och MySpace sida.

3 Kopiera information från det konto som du kan behöva innan uppsägning. Det är också en bra idé att göra ett massutskick från din adressbok till dem som du vill ha din nya adress. Var noga med att uppdatera din MySpace-konto innan du kan avsluta kontot.

4 Klicka på "Stäng konto" för att avsluta kontot.

Tips

  • Windows Live Hotmail-konton kan reaktiveras inom 120 dagar efter stängning. Helt enkelt logga in igen med hjälp av din Hotmail-adress och lösenord inom denna tidsram.
  • Om du betalar för premium Hotmail tjänsten, är det en bra idé att avbryta tjänsten innan du stänger kontot för att undvika överladdning.
  • Utgående din Hotmail-konto kommer att radera alla meddelanden i inkorgen och personliga mappar.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com