smileys för kärlek

Hur du skriver en kärlek Smiley Face


En sekvens av vanliga symboler på tangentbordet, telefon eller skrivmaskin som förmedlar en känsla kallas en "uttryckssymbol" eller "smiley". Smileys brukar ses i sidled och är användbara i online-dator korrespondens som chattar, snabbmeddelanden eller e-post och på mobiltelefoner eller andra mobila enheter via SMS. Kombinationen av symboler kan förmedla förlägenhet, ilska, chock, sorg och andra känslor. Det finns så många sätt att förmedla uttryckssymbol för kärlek som det finns olika typer av kärlek.

Instruktioner

1 Skriv ditt meddelande och tryck sedan på mellanslagstangenten.

2 Leta reda på "9" och vänster parentes symbolen "(" på samma tangent på tangentbordet. Tryck och håll Skift-tangenten medan du trycker på 9 / vänsterparentesen nyckel. Detta bildar två kvar, eller öppna, parenteser.

3 Hitta Komma "," och mindre än "<" symbol tillsammans på samma tangent på tangentbordet. Tryck och håll Skift-tangenten medan du trycker på Comma / mindre än tangenten.

4 Skriv in numret "3" på det numeriska tangentbordet.

5 Hitta noll "0" och högerparentes symbolen ")" på samma tangent på tangentbordet. Tryck och håll Skift-tangenten medan du trycker på 0 / högerparentes nyckel. Detta bildar två kvar, eller stängd, parenteser. Detta utgör en version av en kärlek smiley "((<3))" eller uttryckssymbol.

Tips

  • Alt-tangenten finns på persondatorer. Om du använder en Mac-dator, använd kommandotangenten.
  • Gör en "" symbolen på din dator genom att först trycka på och hålla ner Alt-tangenten och tryck sedan på siffran "3" på det numeriska tangentbordet. Detta är en välkänd symbol som uttrycker kärlek.

Emoticons är små ansikten som används för att förmedla känslor i text situationer, såsom textmeddelanden och chattmeddelanden. Ordet "uttryckssymbol" kommer från en kombination av orden "känsla" och "-ikonen." Många människor anpassa sina egna uttryckssymboler inom en grupp av vänner eller en Internet-forum, men det finns flera som är universella. Vissa program, såsom AIM, konvertera text uttryckssymboler i bilder av tecknade ansikten.

Lycklig

Det glada ansiktet uttryckssymbol är den mest använda uttryckssymbol. Det används för att lägga till humor till text eller för att visa att personen skriver är på gott humör. Den består av ett kolon och ett slut parentes som denna :), ibland med ett streck mellan så här :-).

En annan populär variant på den lyckliga smiley är stort leende med hjälp av bokstaven "D" i stället för en parentes, så här: D eller :-D.

Ledsen

Den sorgliga ansikte uttryckssymbol är en annan stor utsträckning uttryckssymbol. Det är motsatsen till det glada ansiktet och används vanligen för att förmedla en sorglig historia eller för att visa sympati.
Den består av ett kolon och en början parentes såhär: :( Det har ibland ett streck, som den här :-(.

En förlängning av den sorguttryckssymbol är den gråtande uttryckssymbol, som skapas genom att sätta in en apostrof direkt efter kolon så här: "(eller här:" - (.

den Wink

Den blinka emoticonen används för att förmedla skämt. Det innebär sarkasm eller inuti skämt. Det skapas genom att kombinera ett semikolon och ett slutar parentes så här;). Ibland finns det ett streck, som här ;-).

Tungan ut

En annan populär emotikon är ansiktet med en tunga som sticker ut. Detta uttryckssymbol används ofta för att retas eller skämta med en annan person eller som svar på ett misstag som påpekas. Den är gjord av ett kolon och bokstaven "P" så här: P, ibland med ett streck mellan så här :-P.

Överraskning

Överraskning kan också förmedlas med en smiley. Det finns flera sätt att uttrycka stötar eller överraska med användning av uttryckssymboler. Den allmänna sidovända uttryckssymbol använder ett kolon och bokstaven "O" så här: O. Ibland finns det ett streck, så här: -O.

Ett annat populärt sätt att visa chock är att använda "O" s och ett understreck som här O_O.

Kärlekskyss

Kärlek är en annan känsla som kan uttryckas med hjälp av en smiley. Till skillnad från andra uttryckssymboler, där strecket inte alltid används, den kyssande uttryckssymbol använder vanligtvis streck för sammanhanget. Den består av ett kolon, ett streck och en asterisk så här: - *.

Ilska

Ilska är den sista av de vanligaste uttryckssymboler. Det används när en användare är arg, vanligen under ett argument. Det kan göras med flera olika "munnar" som en "O" eller en början parentes. Den arg uttryckssymbol börjar med den större än symbolen och ett kolon, ibland med instrumentbrädan. Som exempel kan nämnas>: O,>: - O,> :(, och> :-(.

Hur man gör en hjärta Smiley på Facebook


Använd hjärtat smiley, eller hjärtuttryckssymbol på Facebook för att visa känslor av kärlek - antingen att du är kär, eller att man starkt som något. Skapas med hjälp av en symbol och sifferkombination, lägga hjärtat uttryckssymbol status på dig vägg eller kommentarer som du gör med andra medlemmar, eller använda den i en Facebook-chatt. Det finns ingen ansikts smiley i form av ett hjärta på Facebook; när du skriver denna symbol och sifferkombination, vad du får är en svart hjärta uttryckssymbol.

Instruktioner

1 Välj var på Facebook du vill visa ditt hjärta.

2 Skriv en vänster Chevron - den "<" symbol - för att bilda botten av ditt hjärta.

3 Lägg siffran "3" för att bilda toppen av ditt hjärta, så här: ". <3" Denna kombination av symboler förvandlas till ett hjärta uttryckssymbol när du lägger den.

Tips

  • Du kan också skapa en solid svart hjärta på din Facebook-vägg eller kommentarsfältet genom att hålla ner "Alt" -tangenten och trycka på "+" och nummer "3" Använd antalet delen av tangentbordet istället för siffrorna ovanför bokstäverna.

Hur man gör Internet Smiley Faces och symboler


Emoticons är standard för att uttrycka känslor i Internet korrespondens, oavsett om det är via e-post eller på ett socialt nätverkande webbplats. Ordet är faktiskt en kappsäck av "känsla" och "-ikonen." Den första smiley, :-), att synas på Internet kredit en anslagstavla inlägg i 1982 av en forskare vid namn Scott Fahlman. Uttryckssymboler har utvecklats dramatiskt sedan, med uttryck som sträcker sig från klassiskt till komplicerat.

Instruktioner

Det grundläggande

1 Gör en smiley för att uttrycka glädje eller god vilja. Leendet kommer i en mängd olika former, de vanligaste är :-). Variationer inkluderar :):]: o), =), = o) och: D.

2 Gör en sorglig ansikte för att uttrycka missnöje eller sorg. Rynkade ansikten liknar smiley ansikten, med undantag av att de börjar parenteser används i stället för i slutet. :-(, :(,: 0 (, = 0 (och - [är vanliga.

3 Gör en skrattande känslor att uttrycka humor och uppsluppenhet. : D, :-D, XD, XD och = D är gemensamma för skratt.

4 Gör en blinka ansikte att uttrycka lekfullhet eller facetiousness. En semikolon eller asterisk används för ögonen. ;), ;-D,; D och * -D är vanliga.

5 Gör en skeptisk eller irriterad ansikte för att uttrycka din missnöje eller osäkerhet. Variationer inkluderar = /, - /, = - / och - |.

Symboler och östra uttryckssymboler

6 Uttryck din kärlek för någon genom att göra en ros, @} -; -'---. Ett hjärta uttrycks som <3, medan ett brustet hjärta representeras av </ 3.

7 Express tummen upp eller tummen ner genom att skriva (y) eller (n), respektive. De är inte ofta används av yngre människor och är en hänvisning till gamla DOS-program.

8 Använd \ m / som ett tecken på gunga ut till musik. \ M / är en representation av Corna.

9 Använd Eastern känsloikoner för att växla upp din normala samling av uttryck. (^ _ ^), (^. ^) Och (^^) representerar en smiley. (T T) representerar sorg eller gråt. (~ ^) Är en blinka ansikte. Östra uttryckssymboler är betydligt mer djupgående och komplicerade än sina västerländska motsvarigheter.

Du behöver inte vara en grafik geni för att skapa din egen kärlek uttryckssymbol. Allt du behöver är ett grafikprogram som har förmågan att skapa cirklar och ellipser, liksom färg i formerna. Naturligtvis kommer du också att behöva känna till grunderna för programmet.

Instruktioner

Använd enkla former för att göra en kärlek Icon

1 Skissa uttryckssymbol på papper först så att du har en guide om vad man ska rita. Till exempel kan du använda ett hjärta eller en smiley med kyssande läppar för att visa kärlek.

2 Gör en ny fil som är cirka 30 gånger 30 pixlar.

3 Choses frihand pennverktyget eller cirkeln verktyget och rita en cirkel. Välj en färg för att göra ansiktet, såsom den ljusa gula ofta ses på leende ansikten, och sedan fylla i cirkeln.

4 Välj en färg för att skapa ansiktsdrag med. De flesta uttryckssymboler är gula med svarta ögon, näsa och mun. Välj oval eller cirkel möjlighet att dra i ögon och näsa och en kurva för munnen. Du kan rita hjärtan i stället för ansiktsdrag för att symbolisera kärlek.

5 Dra i några andra funktioner som du vill när du gör kärlek uttryckssymbol. Kanske du vill rita enkla stick armar håller ett hjärta. Du kan dra en liten röd cirkel med en grön linje för att skapa en blomma. Har din uttryckssymbol hålla den med sin käpp figur armar. Lägg hår, öron, en mustasch, fötter, eller vad du vill: enkla former gå långt. Du behöver inte vara en begåvad konstnär.

6 Håll din bild så att du kan använda den. Spara den i gif-format, optimerade för webben.

Använd Andra symboler av kärlek

7 Kom ihåg att det finns andra symboler för kärlek förutom kyssar och rosor. Din kärlek uttryckssymbol kan vara en animerad bultande hjärta eller ett hjärta med Amors pil genom det. En annan idé för en kärlek uttryckssymbol är ett hjärta som blinkar med känslor som "Be Mine".

8 Lägga till olika färger och symboler till dina uttryckssymboler. Inkludera nyanser av rött, vitt, rosa och lila. Införliva andra kärlek tecken såsom hjärtans dag-kort, läpptryck, Cupids, duvor eller lovebirds och vigselringar. Stearinljus, choklad eller något som väcker en känsla av romantik är andra idéer för din kärlek uttryckssymboler.

Tips

  • Använda programvara som låter dig skapa en genomskinlig bakgrund om du tänker använda smiley på en färgad bakgrund. Annars din uttryckssymbol bakgrund blir vit.

Hur man gör en Smiley-Face Kram på Facebook


Om du är för vana att krama dina vänner och familj, kanske du också vill prova kramar dem på nätet genom att skicka en textbaserad kram på Facebook. En kram är ett idealiskt sätt att uttrycka kärlek och tillgivenhet eller erbjuda uppmuntran och stöd till någon personligen eller via Internet. När någon skickar ett meddelande på Facebook indikerar att hon förtjänar gratulationer eller kunde använda viss förståelse, kan du svara genom att skriva tecken som representerar en kram med datorns tangentbord. Dessa tecken kallas smileys eller leende ansikten med hänvisning till den grundläggande uttryckssymbol av en sidledes smiley representeras av ett kolon följt av en nära parentes.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren, gå till Facebook hemsida, logga in på ditt konto och börja skriva ett meddelande till din vän.

2 Skriv tecknen ": D <" för att skildra handlingen att ge din vän en kram.

3 Skriv en rad öppna och stänga parentes för att skicka flera kramar till någon på Facebook: "((()))."

4 Skriv en kombination av "större än" och "mindre än" symboler med taktecknen, streck och bindestreck för att representera dig sträcker armarna ut brett för att krama din vän: "> ---- (^ _ ^) ---- < . "

5 Skriv ordet "kram" i två uppsättningar av parenteser för att skicka din vän en bokstavlig kram ". ((Kram))"

Hur man skapar Skype uttryckssymboler och smileys?


Uttryckssymboler och smileys är bilder som du kan lägga till ett snabbmeddelande chatt med hjälp av en enkel kombination av symboler som finns på tangentbordet. De är vanligtvis används för att uttrycka en känsla eller känsla som kärlek eller ilska, men de kan också uttrycka mindre specifika idéer, såsom i fallet med de bandit eller emo smileys. Förbättra ditt textmeddelande med en smiley är ett roligt sätt att krydda upp din konversation på Skype.

Instruktioner

1 Kontrollera listan över uttryckssymboler som kommer installeras med Skype genom att klicka på det leende ansiktet i nedre högra delen av chattfönstret.

2 Prova några av de uttryckssymboler från detta utökade listan genom att skriva i chattfönstret exakt vad du ser under uttryckssymbol titel, inklusive parenteserna. Till exempel skriver du följande för att sätta leende uttryckssymbol: (leende)

Långfinger

(finger)

maskerad bandit

(bandit)

Full

(full)

Rökning

(rökning)

toivo

(Toivo)

Rocka loss

(sten)

Headbang

(Headbang)

Insekt

(insekt)

fubar

(Fubar)

Poolparty

(poolparty)

svära

(svär)

TMI

(Tmi)

Heidy

(Heidy)

mooning

(Mooning)

Spy

(spy)

läppstift makeup

(smink)

Bowing man

(rosett)

Pizza

(pizza)

Film

(film)

3 Använd olika kombinationer av uttryckssymboler som ett sätt att uttrycka komplexa idéer.

En uttryckssymbol är ett ansiktsuttryck som indikeras av maskinskrivna ut siffror, bokstäver och andra tecken på en textrad. Det är oftast används för avslappnad konversation mellan vänner över e-post, texter och snabbmeddelanden. Det finns många olika typer av uttryckssymboler som du kan använda i ett e-postmeddelande inklusive en skalle smiley. Beroende på e-postservern och gränssnitt, skriva in en skalle smiley kan göra texten förvandlas till en verklig skalle ansikte, men på vissa servrar, det kommer vid första anblicken, ser ut precis som några tecken sammanförs. För vissa e-postservrar, det finns inget sätt att göra skallen smiley faktiskt ser ut som en färdighet.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt e-postmeddelande.

2 Någonstans i textrutan för e-post, skriv in ett "8." Detta fungerar som de "ögon" i skallen.

3 Alldeles intill "8" typ A "-" som kommer att fungera som näsan slitsar i uttryckssymbol.

4 Efter "-," typ ett "X", som tjänar som tänderna eller munnen av uttryckssymbol. Beroende på din server, trycka på mellanslagstangenten efter "X" kommer att orsaka uttryckssymbol för att förvandlas till en skalle smiley.

Ett stort problem med elektronisk kommunikation är en brist på känslor eller tonfall. Denna ton kan leda till missförstånd och feltolkningar. Genom att använda uttryckssymboler kan du kommunicera skratt, glädje, ilska eller sorg. Det finns många typer av uttryckssymboler som du kan skapa med hjälp av knapparna på tangentbordet. Den mest grundläggande uttryckssymbol är smiley ikonen.

Instruktioner

1 Öppna programmet där du vill skapa din smiley ikon.

2 Tryck på kolon tangent på tangentbordet genom att trycka på "Shift" och ";" nycklar.

3 Tryck på stängnings punkt på tangentbordet genom att trycka på "Shift" och "0" nycklar.

Tips

  • Använd semikolon i stället för kolon för att skapa blinka smiley ansikten.

Photoshop har många användningsområden både professionellt och för skojs skull. Ett sätt att använda det är att skapa smiley emoticons för användning i din e-post eller på webbplatser. Om du inte har Photoshop, kan du använda ett annat grafikprogram som har liknande verktyg.

Instruktioner

Skapa en enkel Icon

1 Skapa en ny bild med måtten cirka 30 gånger 30 pixlar eller 20 x 20 pixlar. Med pennverktyget, rita en cirkel eller ellips (eller vilken form du vill göra din smiley). Fyll i form med vit färg.

2 Förstoring duken så att bilden passar skärmen. Det kommer att bli lättare att arbeta med detta sätt.

3 Gör din smiley uttryckssymbol vilken färg du vill. Observera att de flesta uttryckssymboler är gula, men det finns inga hårda regler, så använd din fantasi.

4 Skugga din smiley. Välj trollstaven och välj insidan av cirkeln. Välj en ljusare och mörkare färg för att skugga med. Välj sedan övertoningsverktyget och en punkt i ansiktet för att börja lutning. Dra musen diagonalt över cirkeln. Nu din uttryckssymbol är skuggad.

5 Rita ansiktet. De flesta har prickar för ögonen, men du kan också göra små vita cirklar för ögonen med svarta prickar för elever. Man kunde i stället dra elliptiska ögon som överlappar toppen av ansiktet cirkel för att skapa ett djur, såsom en groda eller alligator.

6 Välj en rosa eller röd färg för läpparna om du vill göra något annorlunda med din smiley uttryckssymbol. Därefter rita en kurva för leende. För ett större leende, rita en kurva med en horisontell linje över toppen för att se ut som ett stort leende med tänder.

7 Lägg till alla andra funktioner du vill din uttryckssymbol. Idéer omfattar armar eller händer, hattar, öron, en mustasch, fötter, ben eller en arm med en skylt.

8 Spara filen som en gif och optimera den för webben. Det är lätt för dig att använda!

Tips

  • De flesta online tutorials lär dig hur man drar en smiley. Kom ihåg att din uttryckssymbol kan vara vad du vill att det ska vara en smiley, ett djur, en främmande eller någon annan varelse du uppfinna.
  • Om du vill animera din uttryckssymbol använder ett grafik animatör att skapa flera stillbilder som rör sig tillsammans med en blädderbok effekt. Var noga med att testa animeringshastighet och justera den tills du gillar hur det ser ut.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com