skriva ut visitkort Word

Hur man skriver ut visitkort i Word


Microsoft Word ger förutsättningar för att skapa en mängd olika dokumenttyper, såsom kreativa flygblad och broschyrer, sofistikerade meritförteckningar och attraktiva visitkort. Du behöver inte bry spendera tid och pengar på professionellt producerade visitkort, som du kan göra personliga kort rätt hemifrån med hjälp av Word. Ordet ger fri tillgång till olika visitkort som är redan utformade och anpassningsbara på Microsoft Office Online. Om du har utskrivbara visitkort ark du kommer att använda, välja en av de många mallar som är gjorda för att arbeta med specifika blad.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word.

2 Klicka på "Microsoft Office-knappen" (Word 2007) eller "File" -fliken (Word 2010). Välj "Ny".

3 Klicka på "visitkort" i listan över länkar på den vänstra sidan av "Ny" i dialogrutan. Klicka på "Skriv ut visitkort" för att visa tillgängliga mallar för utskrivbara visitkort.

4 Bläddra igenom mallarna. Hitta en som passar din stil och behov. Vissa mallar arbetar med speciella visitkort ark. Välj den du vill använda och klicka sedan på "Download".

5 Börja ersätta provtexten med ditt eget innehåll. Till exempel, markera företagets namn text, skriv sedan ditt eget namn företag att ersätta den. Lägg ditt eget namn, yrkestitel, hemsida och kontaktuppgifter.

6 Ändra textattribut om du föredrar. Markera texten du vill ändra och klicka sedan på fliken "Hem" i Word. Göra ändringar i teckensnitt, teckenstorlek och färg som du önskar.

7 Klicka på "Microsoft Office-knappen" eller "File" -fliken, sedan "Spara som" för att spara visitkortet dokumentet.

8 Ansluta skrivaren till datorn för att förbereda sig för utskrift. Fyll skrivaren med papper du ska använda eller kommersiell visitkort ark.

9 Klicka på "Microsoft Office-knappen" eller "File" -fliken. Klicka på "Skriv ut".

10 Välj namnet på den installerade skrivare. Klicka på "OK" för att skriva ut ett ark. Det är alltid en bra idé att skriva ut ett test innan du skriver ut flera kopior. Gå tillbaka till menyn "Print" igen och välja hur många fler kopior du vill skriva ut.

De flesta människor har sina visitkort tryckta för dem på ett tryckeri eller beställa dem på nätet. Dock kan denna uppgift enkelt göras på en PC eller en bärbar dator med Microsoft Word, tomma visitkort och en skrivare.
Det finns stora fördelar med att skriva ut visitkort från en PC eller en bärbar dator. Om du gör det kan hjälpa till att spara pengar på utskrift och formgivningsavgifterna, möjliggöra anpassning och erbjuder bekvämlighet. Att kunna skriva ut visitkort när som helst, utan att vänta på tryckeriet eller en transport från en order, kan vara en stor fördel om det behövs direkt visitkort.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" menyknappen som finns i det nedre vänstra hörnet av huvud Windows-skärmen. Startmenyn kommer då att öppnas. Vänster klicka på "Alla program" och lokalisera Microsoft Word. Vänsterklicka på Microsoft Word. Ett tomt dokument visas.

2 Flytta markören till början av skärmen och klicka på "Verktyg" när tomt dokument visas. När menyn är öppen, flytta markören ner till "Brev och utskick." På den menyn, välj "Kuvert och etiketter."

3 Leta reda på knappen längst ned till höger som är märkt "Alternativ" i "Kuvert och etiketter" fönster, och vänsterklicka på den. Under rubriken "Label Information" är avsnitten "märkesvaror" och "produktnummer." Titta på framsidan av visitkort som köpts och lokalisera varumärket och produktnummer.

4 Välj märket på visitkort som kommer att användas från menyn "märkesvaror". I avsnittet "Produktnummer" är ett litet fönster som visar visitkort produkter som tillverkas av det varumärke som valdes. Välj det nummer som är på omslaget av visitkort. Efter rätt varumärke och produktnummer väljs, klicka på "OK" knappen längst ner på "Options" fönstret.

5 Skriv informationen som kommer att visas på visitkortet i "avsnittet när" adress kuvert och etiketter "visas igen. Sätt ett ark av tomma visitkort i skrivaren och klicka på" Skriv ut knappen ".

Tips

 • När du köper tomma visitkort, vara noga med att välja rätt typ av kort. Kort kan ha en matt eller blank yta samt ren eller perforerade edges.To infoga en bild eller logotyp på visitkortet: I steg 5, efter att skriva in informationen i adress klickar du på "Nytt dokument" i stället för tryck. Ett nytt dokument öppnas med en hel sida upprepa den information som skrivs i adress avsnittet. Klicka bara på den plats där bilden eller logotypen ska visas, klicka på "Infoga" längst upp på skärmen, och klicka sedan på "Från fil" för att hitta den bild du vill. Klicka på "Insert". Klicka på bilden när den visas i första rektangeln av dokumentet, kopiera den och klistra in den på resten av korten i dokumentet.

Hur man skriver Skydda ett Word-dokument


Om du vill att folk ska kunna läsa dina dokument men inte redigera dem, sedan lösenordsskydd är det perfekta sättet att se till att ingen kan göra otillåtna ändringar. Läsarna kan un skydda dokumentet om de känner till lösenordet - vilket innebär att du har kontroll över vem som kan göra vad ditt arbete.

Instruktioner

Hur man skriver Skydda ett Word-dokument i Word 2007

1 Skriv eller öppna dokumentet du vill skydda.

2 Klicka på fliken översyn överst på Word-dokumentet skärmen

3 Klicka på "Skydda dokument" längst till höger övre hörnet av dokumentet. Detta bör ta upp en liten glasruta till höger, med 3 korta steg till den.

4 Ställ formaterings begränsningar. Du kan begränsa formatering några stilar om du går igenom listan och välja de element som du vill begränsa, välj "alla" eller "ingen". Alternativt föreslår ord en "rekommenderad minimi" av begränsad formatering.

5 Ställ in redigeringsbegränsningar. Lämnar den på standardvärdet inga förändringar innebär att läsaren kommer inte att kunna redigera någonting. Spårade ändringar innebär någon annan kan ändra något, men du kan se de förändringar som de har gjort. Kommentarer innebär att människor kan kommentera dokumentet. Slutligen, fylla i blanketter innebär att människor kan fylla ut delar av ett formulär som du har utformat (säg till exempel en enkät), men de kan inte ändra de frågor som du har skrivit eller misstag raderar annat än saker när de skriva i formulärelement som textrutor, etc.

6 Skapa undantag från regeln. Om det finns användare som du vill kunna redigera dokumentet sedan lägga dem i här så att de har samma redigerings förmågor som du gör.

7 Börja genomdriva. Bara skapa ditt lösenord, och sedan allt är gjort för dig med de inställningar som du har gjort.

Tips

 • Se till att du skriver ditt lösenord ner; Det är lätt att glömma lösenord om du inte använder dem ofta!

Hur man skriver ut ett Word-dokument med färgat bläck


Färgskrivare använda cyan, magenta, gult och svart bläck för att skapa hela spektrumet av tillgängliga färger. Skriva yrkesverksamma hänvisar till CMYK som fyrfärgstryck. Alla färger tillsammans lika svart, när du tar bort en eller flera skapar olika färger. Med en färgskrivare kan du skriva ut Microsoft Word-dokument med färgad bläck.

Instruktioner

1 Välj en del av dokumentet genom att klicka på texten och dra markören över den - eller markera hela dokumentet genom att trycka på "Ctrl-A."

2 Klicka på fliken "Hem". Tryck på "Teckenfärg" -ikonen i kategorin "Font". "Font Color" -ikonen är bokstaven "A" med en bar av färg på undersidan. Välj en färg från de tillgängliga färgerna eller tryck på "More Colors" för att få upp ytterligare alternativ.

3 Gå till "Microsoft" menyn och välj "Skriv ut". Tryck på "OK" för att skriva ut Word-dokument med färgat bläck.

Tips

 • Ändra teckenfärg i Word 2003 genom att klicka på "Teckenfärg" -ikonen i "Formatera" i verktygsfältet. Gå till "Skriv ut" fönster i menyn "File".

Hur man skriver makron i Word 2007


Ett makro är helt enkelt en genväg till att utföra flera kommandon i följd. I Microsoft Word kan du skapa ett makro för att formatera ett dokuments teckensnitt, tillämpa en stil eller tema och även infoga fördefinierade textblock. Även om det tar lite tid att spela in ett makro kommer den ursprungliga investeringen snabba upp ditt arbete senare. Vilken metod du använder för att skriva makron i Word 2007 är annorlunda än i tidigare versioner av programmet.

Instruktioner

1 Klicka på "Office-knappen" och välj "Word-alternativ." Gå till "Popular" och välj "Visa utvecklar flik i menyfliksområdet" under "Top Alternativ för att arbeta med Word." Detta kommer att visa "Utvecklare" -fliken i menyfliksområdet.

2 Gå till "Developer" -fliken. Klicka på "Makron" i "Kod" grupp.

3 Skriv in ett namn för makrot i "Macro Name" rutan. Välj ett dokument eller en mall som du vill spara makrot i "Makron i" listan. Ange en kort beskrivning av vad makrot gör i "Beskrivning" rutan.

4 Klicka på knappen "Skapa". Den Visual Basic Editor öppnas.

5 Skriv in koden för de uppgifter som du vill makrot att utföra. När du är klar, gå till menyn "File" och klicka på "Stäng och gå tillbaka till Word" eller använda kortkommandot "Alt" + "Q"

Letar efter ett nytt sätt att marknadsföra ditt företag? Vill du skriva ut dina visitkort själv? Med en laserskrivare och några grundläggande program kan du skriva ut dina egna visitkort snabbt, enkelt och med proffsiga resultat. Följ stegen nedan för att skriva ut visitkort med en laserskrivare.

Instruktioner

1 Slå på skrivaren. Låt din skrivare tid att värma upp om det behövs.

2 Upptäcka vilken typ av kartong som du kommer att använda. Titta på rutan visitkort för storleken.

3 Klicka på "Verktyg" från rullgardinsmenyn. Detta är vanligtvis finns högst upp på skärmen.

4 Välj "Kuvert och etiketter."

5 Tillhandahålla den information som du vill skriva ut i det angivna området. Dubbelkolla det är korrekt.

6 Klicka på "Alternativ" för att ange anpassade dimensionering och marginaler. Välj typ och storlek av visitkort och produktnumret.

7 Välj "Full sida av samma etikett" om du vill ha en hel sida. Välj "etikett" för bara ett kort.

8 Sätt dina tomma visitkort till manuell matning av skrivaren.

9 Klicka på "Skriv ut". Vänta din professionella visitkort till slut.

Tips

 • Välj en av de rekommenderade teckensnitt Arial eller Genève, i en storlek mellan 11 och 14.
 • Kit finns med specifika instruktioner och specialiserad papper.
 • Ändra marginalerna för att säkerställa utskrift till kanten av kartong.

Öppning Microsoft Word programvara är som att vända sig till en ny sida i en anteckningsbok eller placera en ny duk mot väggen. Word-dokumentet kom till skärmen är tom och redo för inmatning. I vissa fall, som blank bakgrund helt enkelt inte kommer att göra och Word har en beredskapsplan redo för det. Med Word bakgrundsdesignalternativ, du kan skapa ett dokument som varierar från vanligt vitt väg och skriva ut design i pappersform.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word. Klicka på "Sidlayout" -fliken. Klicka på "Sidfärg" -knappen.

2 Välj en liten färgad ruta att fylla i dokumentet med en sing-bakgrundsfärg eller klicka på "More Colors" för att skapa en anpassad färgbakgrund.

3 Klicka på "Fyllningseffekter" och välja en av bakgrunds konstruktioner såsom en lutning, struktur, regnbåge, sten, marmor eller radiella. Klicka på "OK" och bakgrunden appliceras på Word sidan.

4 Lägga till text eller designelement till Word-dokumentet som önskas.

5 Slå på skrivaren och belastningen på papperet.

6 Klicka på "File" -fliken. Klicka på "Print". Knuffa "kopior" rutan upp till antalet sidor med bakgrunden för att skriva ut och klicka på "Skriv ut" -knappen.

Tips

 • Skriva ut färgad bakgrund fungerar oftast bäst på vanligt vitt papper. Skriva en bakgrund på andra färgat papper kan störa de färger eller mönster i bakgrunden.

Hur man skriver ut i Word för att lämna utrymme för ett hålslag


Ändra storlek din sidmarginaler i Microsoft Word kan du lämna tillräckligt med utrymme för att slå hål på tryckta versioner av dokumentet. En marginal är mängden tomma utrymmet mellan innehållet på sidan och kanten på sidan. Utnyttja dialogrutan Utskriftsformat i Word för att ändra storleken på dina marginaler.

Instruktioner

1 Klicka på "Sidlayout" -fliken i Word för att visa inställningarna för sidlayout verktyg. Sidlayoutsfliken ligger fyra punkter till höger om fliken Arkiv längst upp i Microsoft Word.

2 Klicka på pilen som befinner sig under "Marginaler" ikonen för att visa Marginalerna menyn, bläddra nedåt eller expandera marginaler menyn och klicka sedan på "Anpassade marginaler" för att öppna dialogrutan Utskriftsformat. Anpassad marginaler länken är belägen vid själva botten av den marginaler menyn.

3 Klicka med musen i "vänster" fältet, som ligger under Marginaler rubrik i dialogrutan Utskriftsformat, och ange önskat värde. Standard tre hål-punch enheter i Nordamerika slå hål ungefär en halv tum i från kanten av papperet. Att lämna dig tillräckligt med utrymme för text att skriva ut ordentligt, ställa marginalen värdet till minst 0,75 inches.

4 Klicka på "OK" för att tillämpa ändringarna och klicka sedan på "Ctrl-P" på tangentbordet för att starta dialogrutan Skriv ut i Windows. Välj din skrivare, skräddarsy några utskriftsinställningar och klicka sedan på "Skriv ut" eller "OK" för att skriva ut Word-dokumentet.

Tips

 • Samma procedur kan användas för att ställa in marginaler på den övre högra och längst ner på sidan.
 • Om du planerar att skriva ut duplex eller dubbelsidiga sidor, ställa in högermarginalen till samma som vänster marginal så att sidans innehåll ställer upp ordentligt på båda sidor av det tryckta arket.
 • Stans hål för nära text gör texten svårläst, särskilt när de är bundna som motstående sidor. Om du upptäcker att en marginal inställning på 0,75 är otillräcklig, öka värdet tills det finns tillräckligt med utrymme för sidans innehåll att läsas naturligt.
 • Om du arbetar med flera dokument som kommer att vara tre-hål stansade, kan du ställa in standardmarginalinställningarna så att de alltid finns tillräckligt med utrymme för de stansade hålen. För att göra detta, ställa in marginaler som beskrivits ovan och klicka sedan på knappen "Ange som standard" i det nedre vänstra hörnet i dialogrutan Utskriftsformat.
 • Informationen i denna artikel gäller Microsoft Word 2013. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.

När du skriver ut till en PDF från Word, vänder PDF Converter i en skrivare. Även om du är riktade till utskriftsskärmen, är filen inte skrivas ut på papper. I stället är det sparas som en Portable Document Format. Du kan välja var filen sparas under utskriften. Tidigare versioner av Word, såsom Word 2007 och Word 2003, krävs en PDF-konverterare eller tillägg för att skriva ut PDF-filer. Word 2010 kan du skriva ut till PDF utan ett tillägg.

Instruktioner

ordet 2010

1 Öppna filen du vill skriva ut i Microsoft Word.

2 Välj "File" -fliken och klicka på "Spara som". Välj "PDF

(.pdf) eller XPS Document (.xps)."

3 Kontrollera utskriftsformatet som du vill. "Öppna fil efter publicering", "Standard (publicera online och skriv ut)" eller "Minsta storlek (publicera online)"

4 Välj "Alternativ" för att anpassa utskriften. Klicka på "OK" när du är klar.

5 Ange ett filnamn och klicka på "Spara".

Word 2007

6 Installera PDF Converter add-in från Microsofts webbplats (se resurser).

7 Öppna Word-fil du vill skriva ut och klicka på Office-knappen. Välj "Spara som" och "PDF eller XPS." "Publicera som PDF eller XPS" öppnas.

8 Ange ett filnamn och klicka på "Publicera" för att spara / skriva ut PDF-filen.

Hur man skriver ut ett Word-dokument från åtkomst


Microsoft Access är en databashanterare som använder Visual Basic för att skapa distinkta funktioner. En fördel med Access är förmågan att automatisera processer, såsom användarens input och utskrift. Skapa system inom Tillgång kräver övning. När du förstå grunderna för att utforma formulär och moduler, är det möjligt att skriva ut ett dokument från en annan Office-program, till exempel Microsoft Word. Detta är ett bra sätt att skriva ut hjälpinformation eller någon statisk Word-dokument utan att tvinga användaren att lämna skräddarsydda program i Access.

Instruktioner

Modul

1 Öppna Microsoft Access på din dator. Dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller tryck på "Start" -knappen för att visa Start-menyn. Lokalisera Bedöm enligt Office eller Microsoft i startmenyn och klicka för att öppna programmet.

2 Skriv in en databas i Access.

3 Flytta till navigeringsfönstret på vänster sida av skärmen. Klicka på "Modules" och välj "Nytt" från modulen alternativ. Detta kommer att öppna VBA Editor.

4 Skriv in "PrintDoc" förfarande som anges nedan i VBA redigeringsfönstret.

Funktion PrintDoc ()
Dim WordObj As Object
Ställa WordObj = Create (\ "Word.Application \")
WordObj.Documents.Open \ "C: \ MyDocument.doc \"
WordObj.PrintOut Bakgrund: = False
WordObj.Quit
Ställa WordObj = Ingenting
End Function

5 Ändra raden "C: \ MyDocument.doc" för att ange sökvägen för det dokument som du vill skriva ut. Denna modul kommer att dyka upp i menysystemet på denna databas. Du kan testa makrot genom att flytta fönstret längst ned på redigeringsskärmen. Skriv in "? PrintDoc () "utan citattecken och tryck enter. Dokumentet kommer att börja skriva ut från standardskrivare för datorn.

Form knapp

6 Öppna Microsoft Access på din dator. Dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller tryck på "Start" -knappen för att visa Start-menyn. Lokalisera Bedöm enligt Office eller Microsoft i startmenyn och klicka för att öppna programmet.

7 Skapa en ny form i någon databas. Klicka på ikonen "Formulär" längst upp på skärmen. Om du är osäker på vilken ikon för "Formulär," sväva över dem en efter en tills ordet "formulär" dyker upp.

8 Klicka på "Ny" -knappen i dialogrutan Formulär ruta.

9 Tryck på alternativet för "Design View" på toppen av den nya formen skärmen.

10 Utforma en "Obundet Control" detta är ett föremål inte är ansluten till ett bord eller post. Använd "Draw" verktyg för att skapa en ruta på designstadiet. En "Infoga objekt" i dialogrutan dyker upp på skärmen när du är klar ritningen.

11 Klicka på "Skapa från fil" i Infoga objekt dialogrutan. Skriv in sökvägen till Word-dokument du vill skriva ut, till exempel "C:. \ MyDocument.doc"

12 Ställa in "Namn" på det objekt som "OLEObj."

13 Flytta till den vänstra sidan av skärmen och välj "Button" -ikonen. Klicka på konstruktionsstadiet för att placera knappen.

14 Skriv in följande information i kommandodialogknappen ruta:

Namn: PrintDoc
Bildtext: Print Word-dokument
OnClick: Välj "Event ordningen" från rullgardinsmenyn.

15 Skriv följande kod i "Build" dialogknapplåda.

Private Sub PrintDoc_Click ()
Dim WordObj As Object
Me! [OLEObj] .Verb = -2 'berättar tillgång till öppna programmet
Me! [OLEObj] .Action = 7 'Aktiverar ansökan
Ställ WordObj = Me! [OLEObj] .Object.Application
WordObj.PrintOut Bakgrund: = False
WordObj.Quit
Ställa WordObj = Ingenting
End Sub

16 Visa formuläret på din dator. Klicka på "Print Word Doc" för att testa den nya utskriftsprogram.

Tips

 • Dessa är grundläggande steg som kommer att fungera i alla versioner av Microsoft Access. Det kan finnas en viss variation mellan versioner av programmet.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com