skriv ditt namn i graffiti

Hur man designar ditt namn i Graffiti Typsnitt


Du behöver ett unikt sätt för ditt namn för att sticka ut för ett skolprojekt eller i affärssyfte, såsom visitkort eller brev för brevpapper. Ett sätt att göra detta är att använda en graffiti typsnitt som är så lätt att läsa som det är unikt. Det finns många gratis typsnitt webbplatser samt platser för att betala för teckensnitt som gör att du kan ladda ner det teckensnitt du vill. Att börja skriva ditt namn i graffiti teckensnitt som du väljer, bara öppna upp programmet och skriva bort.

Instruktioner

1 Sök ett typsnitt hemsida för en grafittistilsort. Klicka på teckensnittet för att ladda ner teckensnitt till datorn.

2 Följ anvisningarna för hur du hämtar teckensnitt filen. Hämta teckensnitt på skrivbordet. Nedladdning av typsnittsfil kommer att skapa en zip-fil. En zip-fil är en komprimerad fil som måste öppnas (uppackade).

3 Packa upp tecken filen genom att klicka på zip mappen och klicka på "OK" eller "Open" på pop-up som kommer att be om tillåtelse att öppna filen.

4 Öppna datorns "Font" mappen. Klicka på "Kontrollpanelen" och leta reda på "Font" mapp under "Utseende och Anpassning" kategori. Klicka på mappen för att öppna den.

5 Högerklicka på den hämtade graffiti teckensnitt och välj "Kopiera" från rullgardinsmenyn.

6 Högerklicka i "Font" mappen och välj "Klistra in" från rullgardinsmenyn. Detta kommer att lägga till typsnitt till typsnitt databas permanent eller tills du tar bort det manuellt.

7 Öppna programmet för att skriva ditt namn. Klicka på "Text" verktyg eller "Typ" verktyg och välj graffiti teckensnitt. Välj din teckenstorlek och färg. Designa ditt namn i graffiti teckensnitt genom att skriva in ditt namn.

Tips

 • Det finns många gratis typsnitt webbplatser tillgängliga på Internet.
 • Du kan köpa ett teckensnitt CD som innehåller många typer av typsnitt från ett kontor leverans butik eller Internet.
 • Du kan också prenumerera på ett typsnitt webbplats eller köpa typsnitt från typsnitts webbplatser.
 • Du kan också dra ditt namn i graffiti och överföra den till en teckengenerator hemsida för ett nominellt pris.
 • Läs det finstilta för att använda teckensnitten på en tecken webbplats. Vissa teckensnitt kan inte användas för affärer eller ekonomisk vinning, men kan användas i utbildningssyfte.
 • Du kanske vill köpa en viss typ av teckensnitt från en webbplats eller köpa ett teckensnitt CD när du använder det för företag eller ekonomisk vinning.

För en del människor, de spraymålade taggar och meddelanden kallas graffiti är inget annat än vandalism som skadar väggar av företag och andra strukturer både offentliga och privata och kan uppmuntra ökad kriminalitet. Andra människor ser graffiti som en konstform värdig undersökning och analys. Graffiti skapas ofta med genomarbetade sprutmålade bokstäver med starka färger; Om du har ett intresse i det, kan du skapa ditt namn i graffiti i Graffiti skapare.

Instruktioner

1 Gå till Svärd Och Sandaler webbplats (se Resurser).

2 Klicka på en graffiti teckensnitt, såsom "vågigt", "JediMind" eller "bubblor".

3 Skriv in ditt namn i textrutan.

4 Klicka på "Skapa". Ditt namn kommer att visas i graffiti i det teckensnitt du väljer.

5 Klicka på skjutreglage RGB, eller klicka på en färg från färg val att ändra färgen på ditt namn. Klicka på bredd, höjd och rotations kontroller för att justera storleken och orienteringen på din graffiti namn.

6 Klicka på "Skriv ut" för att skriva ditt namn i graffiti.

Hur skriva ditt namn i ett Email i Microsoft Outlook


Ett e-postsignatur är ett sätt att inkludera ditt namn och andra uppgifter om varje e-postmeddelande som du skickar. Att ha en permanent e-signatur gör att du slipper skriva in samma information om och om igen. Outlook har en signatur program som gör att ställa in underskrifter och tilldela dem till vissa konton.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Verktyg". Välj "Alternativ".

2 Klicka på "E-postformat" -fliken. Lokalisera knappen "signaturer" längst ned på skärmen och klicka för att öppna den. Du kommer att få en bild av alla de redan konfigurerade signaturer. Klicka på "Ny".

3 Skriv in namnet på den nya signaturen och klicka på "OK". På den tomma inmatningsrutan ange ditt namn och andra detaljer som du vill i din e-signatur, såsom befattning, företag, telefonnummer och adress. Det är bäst att inte innehålla mer än fem eller sex rader text i din signatur. När du är nöjd med den information, klicka på "OK". Justera teckensnitt och stil till dina specifikationer.

4 Tilldela signatur till e-postkontot. Detta görs genom att välja rullgardinsmenyerna i det övre högra hörnet av fönstret och välja vilka e-signatur du vill använda för e-postkonton. Klicka på "OK". Din e-signatur kommer nu att visas vid foten av alla meddelanden som skickats från detta konto via Outlook.

Windows Live Messenger, tidigare MSN Messenger är ett gratis snabbmeddelanden program som skapats av Microsoft. Medan du chattar med vänner, kanske du har märkt några av dina vänners namn visas i färg på din kontaktlista. Du kan ändra färgen på ditt namn på andra kontaktlista genom att installera den fria Windows Live Messenger Plus! förlängning sedan redigera färgkod ditt visningsnamn. Med hjälp av det här tillägget kan du också ändra bakgrunden som visas bakom ditt namn.

Instruktioner

Få Plus! Förlängning

1 Öppna webbläsaren och besöka Windows Live Messenger Plus! (Msgplus.net) nedladdningssida.

2 Klicka på den orange "gratis" -knappen och klicka sedan på "Spara fil" i dialogrutan som visas. Spara filen på skrivbordet. Låt din dator för att hämta förlängningen.

3 Dubbelklicka på installationsfilen på skrivbordet och klicka på "Ja" för att starta installationen. Fyll i din Windows-administratörslösenord, om det behövs.

4 Klicka på "Nästa" två gånger. Markera kryssrutan bredvid "Jag accepterar villkoren i licensavtalet, installera Messenger Plus!" och klicka på "Nästa" två gånger för att installera tillägget. Klicka på "OK" för att slutföra installationen och automatiskt starta Windows Live Messenger.

Byt Namn Färg

5 Klicka på Windows klot och klicka på "Alla program." Klicka på "Windows Live" mapp och klicka sedan på "Windows Live Messenger" i mappen för att starta meddelandeprogrammet. Om programmet redan är öppen, hoppa över detta steg.

6 Fyll i din Windows Live ID och lösenord i fälten och klicka på "Logga in".

7 Klicka på "Visa meny" -knappen på höger sida av fönstret; en rullgardinsmeny visas. Rulla ner och sväva över "Verktyg" och klicka sedan på "Alternativ". Ett nytt fönster visas.

8 Klicka på "Personligt" -fliken till vänster i fönstret och klicka sedan på knappen "Format Codes" under "Display Name" sektionen. En formateringsalternativ rullgardinsmenyn visas.

9 Klicka på "T" -ikonen på formateringsalternativen i rullgardinsmenyn och klicka på "Text".

10 Klicka på den färg som du vill ändra ditt Windows Live Messenger namn från listan av färger. Till exempel, om du vill att visningsnamn visas grönt, klicka på en av de gröna färgerna från listan.

11 Klicka på "OK" längst ner på "Options" fönstret för att spara dina ändringar.

Tips

 • Klicka på "T" -ikonen på rullgardinsmenyn formateringsalternativ och klicka på "Bakgrund" för att ändra färgen på bakgrunden som visas bakom ditt namn.

Facebook, online nätverk webbplats sociala, gör det möjligt att göra anspråk på ett användarnamn som kan användas för att rikta dina vänner och familj direkt till din Facebook-profil. När hävdade du kan skriva "www.facebook.com/your_name" i alla webbläsarens adressfält och se din profil och Wall. Om dina sekretessinställningar är inställda på "allmänheten", besökare inte kommer att ha ett Facebook-konto för att se din profil. Du kan välja vilket namn du föredrar som användarnamn, så länge det inte används av en annan Facebook-användare.

Instruktioner

1 Navigera till Facebook Användarnamn sidan facebook.com/username i en webbläsare.

2 Skriv ditt namn i "Ange önskat användarnamn" textrutan.

3 Klicka på "Kontrollera tillgänglighet" för att kontrollera att användarnamnet inte har fattats. Om ditt namn redan används av någon annan, kan du använda en föreslagits av Facebook eller skriva in ett nytt namn i textrutan tills du hittar en som är tillgänglig.

4 Klicka på "Bekräfta" i dialogrutan meddelande att göra anspråk på namnet.

Det är en bra idé att sätta ditt namn någonstans på din bärbara dator väska precis som du gör med en bit av bagage eller ett gym väska. I händelse av att du förlorar laptopväska med datorn inne, kan en barmhärtige samariten att försöka lämna tillbaka den. Om du vill sätta ditt namn på din laptop väska kan du göra det på bara ett par sekunder med någon regelbunden bagage tag.

Instruktioner

1 Ta bort den lilla adresskort som kom in ditt bagage tag, om tillverkaren ingår en. Detta kort kommer ofta med rader skrivs ut på det och har plats för alla dina kontaktuppgifter.

2 Skriv ditt namn på bagagetaggen. skriver också din adress eller telefonnummer på etiketten, att ge någon som hittar din laptop väska möjlighet att kontakta dig.

3 Sätt tillbaka i bagagetaggen hållaren kortet.

4 Linda bagage tag runt ett av banden på din laptop väska. Vissa taggar kommer att fungera som en plast buntband, linda helt runt den bärbara datorn tillbaka bandet. Andra kräver att du binda taggen på samma sätt som du skulle knut ett snöre, eller spänne det som en liten bälte. Med taggen, kommer ditt namn alltid vara synlig på datorväskan.

Tips

 • Du kan alltid sätta ditt visitkort i bagagetaggen istället för att skriva ut dina kontaktuppgifter.

Hur Kontrollera om ditt namn i ett register


Windows systemregistret kan innehålla vad som helst. Registret är den plats på hårddisken där Windows lagrar inställningar och information om systemet. Varje informationsbit bosatt i en "nyckel". Programvara från tredje part kan också lagra data i dessa registernycklar. Till exempel kan ett program som du installerar lägger din produkt serienummer och även ditt namn i registret. Du kan söka i registret för förekomster av ditt namn med hjälp av Regedit Registereditorn.

Instruktioner

1 Klicka på Start-knappen och skriv "regedit" (utan citattecken). Klicka på "fortsätta" om Windows ber dig att fortsätta. Regedit öppnas.

2 Klicka på "File" längst upp i Regedit fönstret. En listruta visas.

3 Leta "Sök" i listan och dubbelklicka på värdet för att visa "Sök" fönstret.

4 Klicka på "Data" kryssrutan för att sätta en bock där. Ta bort eventuella bockmarkeringar som kan visas på de andra två kryssrutor.

5 Skriv ditt namn i "Sök" rutan och klicka på "Sök nästa." Regedit sökningar för datavärden som kan innehålla ditt namn. Om den hittar en matchning, visar den matchande registernyckeln och dess tillhörande data.

6 Tryck på "F3" om Regedit hittar ditt namn. Den kommer att fortsätta att söka efter ytterligare förekomster av ditt namn. Efter varje match den finner, kommer det att sluta och visa nyckeln där det hittade namnet.

7 Fortsätt att trycka "F3" tills Regedit meddelar att den kan hitta några fler matcher.

Tips

 • Det är säkert att visa registret. Om du vill göra ändringar i det, bör du säkerhetskopiera det först. En säkerhetskopia kan du återställa registret till dess ursprungliga skick om du gör en förändring som negativt påverkar ditt operativsystem.

Hur man skriver ett namn på Orkut


Orkut är ett socialt nätverk gemenskap drivs av Google, där användarna dela sina intressen med andra, träffa nya vänner eller leta efter en romantisk relation. Användare kan även infoga bilder, videor och klippböcker i profiler. När du registrerar dig för webbplatsen, kan du välja att skriva ditt riktiga namn eller smeknamn på din profil. Du kan också skriva ditt namn i en annan stil eller teckensnitt om du väljer.

Instruktioner

1 Navigera till Okrut med din webbläsare och logga in på ditt konto. Du kan också logga in med ett Gmail-konto.

2 Klicka på "Inställningar" högst upp på sidan och öppna "profil" -fliken. Gå till "Name" textfältet och börja skriva ditt namn. Du kan också använda Tecken skriver ditt namn i ett annat teckensnitt eller stil. Gå till menyn "Start" och sedan gå till "program". Välj "Tillbehör" och gå till "System Tools." Välj ett typsnitt från rullgardinsmenyn och skriv sedan i textrutan. Klicka på "Kopiera" -knappen. Gå till textfältet, högerklicka och välj "Klistra in". Ditt namn är nu i en annan stil.

3 Rulla längst ned på sidan och klicka på "Spara". Klicka på "profil" högst upp på sidan för att se din profil. Du kommer att märka att ditt namn är på din profil. Om du har beslutat att skriva in det i ett annat typsnitt, kommer ditt namn att visas

Många användare vilja ändra sina avatarer för deras sociala nätverk webbplatser, anslagstavlor, snabbmeddelanden, forum och andra communities för att återspegla den aktuella säsongen och helgdagar. En festlig sätt att representera dig vid jul är att göra en julprydnad med ditt namn på det som en avatar. För att göra en realistisk utseende julprydnad, är det bäst att använda grafikprogram som ger dig de verktyg och effekter som används för att skapa lager.

Instruktioner

1 Starta Photoshop. Klicka på "File" och sedan "Nytt". Välj avatar mall (128 x 128).

2 Klicka på "Nytt lager." Namnge lagret "Base". Klicka på det nya lagret du skapade från "Lager paletten."

3 Klicka på "elliptiska Marquee" markeringsverktyg. Håll ned "Shift" -tangenten, klicka och dra för att skapa en perfekt cirkel.

4 Välj "White" som förgrundsfärg från "färgväljaren" och "Röd" som bakgrundsfärg.

5 Klicka på "Gradient" verktyg. Välj "Förgrunds till bakgrund." Klicka sedan på den övre vänstra cirkeln och dra muspekaren till nedre högra hörnet av cirkeln för att lägga till övertoningen.

6 Klicka på "Filter". Klicka på "Noise". Klicka på "Lägg till brus." Klicka andelen ljud du vill lägga till (6 procent fungerar bra).

7 Klicka på "Nytt lager." Name it "3-D verkställer." Klicka på det nya lagret du just har skapat från "Lager paletten."

8 Håll ned "Ctrl" och klicka på "Base" lagret för att välja det. Klicka på "Redigera". Klicka på "Fyll". Klicka på "Välj färg i Använd menyn." Välj "100% svart."

9 Klicka på "Lägg till lagermask" från "Lager paletten." Klicka på svartfärgade skiktade masken.

10 Klicka på "Gradient" verktyg. "Välj" förgrund till Transparent. "Klicka på övre vänstra delen av cirkeln och dra muspekaren ner till det nedre högra tillämpa gradienten.

11 Klicka på "Nytt lager." Name it "ring".

12 Klicka på "Selection" verktyg. Dra den över toppen av din cirkel för att skapa en liten oval sektion. Klicka på "Redigera". Klicka på "Fyll". Välj antingen gul eller grå (beroende på om du vill att toppen av din prydnad att vara silver eller guld).

13 Klicka på "Flytta" verktyg. Tryck på "Alt" och "Up" pilen för att kopiera den ovala du nyss skapade och knuffa det uppåt.

14 Klicka på "Välj". Klicka på "Ändra". Klicka på "kontraktet." Input "3." Klicka på "Redigera". Klicka på "Fyll". Välj "Black".

15 Klicka på "Text" verktyg. Dra musen över mitten av prydnaden för att skapa en textruta. Markera text färg, typsnitt och storlek du vill ha från "Text paletten." Skriv ditt namn i textrutan. Spara prydnad när du är klar.

Tips

 • Att ändra färgen på din prydnad, klicka på "Base" lagret, klicka på "Bild", klicka på "justering" och sedan "Nyans Mättnad." Skjut reglaget nyans för att ändra färgen av prydnaden.
 • Spara julprydnad med jämna mellanrum så att du kan återgå till en tidigare version av den om du gör en drastisk misstag.

Text med en glittereffekt ses ofta på sociala nätverkssajter som ett sätt att fästa uppmärksamheten på en persons namn eller ett viktigt budskap. I många fall, texten faktiskt glittrar och glimmar med animation. Skapa gnistrande text och lägga den till skrivbordet på din dator kan vara ett sätt att lägga intresse och anpassning till datorn. Du kan även vill skapa flera versioner av mousserande text och med jämna mellanrum rotera mellan dem för sort.

Instruktioner

1 Besök Family Lobby, Sparklee eller Kommentar Haven att börja generera din mousserande text.

2 Skriv in ditt namn eller annat meddelande till "text" eller "Meddelande" -fältet. Justera teckenstorlek, färg och stil tills du har ett resultat du vill. Välj en stor teckenstorlek för bästa resultat.

3 Högerklicka på prov av din text i förhandsgranskningsfönstret. Välj "Spara bild som" och välj en plats att spara filen. Filen sparas som en "GIF" dokument.

4 Högerklicka någonstans på skrivbordet och välj "Egenskaper". Klicka på fliken "Desktop" i fönstret som öppnas. Klicka på "Anpassa skrivbordet."

5 Klicka på "Bläddra" och bläddra till platsen för din GIF dokument. Dubbelklicka för att öppna den. Klicka på "OK" för att spara denna inställning.

6 Klicka på "OK" i fönstret Egenskaper för bildskärm. Den animerade GIF bör nu läggas på skrivbordet.

7 Dubbelklicka den animerade GIF att ta upp kontrollerna. Klicka och dra bar över bilden för att flytta runt. Klicka och dra det nedre högra hörnet för att ändra storleken på GIF.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com