skillnad på ata och sata

Skillnaden mellan ATA och SATA-hårddiskar


Med framsteg inom datortekniken sker så snabbt, kan det vara svårt att hålla jämna steg med teknik, terminologi och funktion för varje enskild dator komponent. En av de viktigaste av dessa komponenter är hårddisken. Att veta vad som finns tillgängligt, såsom ATA och SATA-enheter, kommer att göra din nästa dator köpa en informerad ett.

Hard Drive Funktion

Innan vi går in på detaljerna i vad olika typer av hårddisk finns, är det viktigt att du känner till grunderna för vad en hårddisk faktiskt gör. Syftet med en hårddisk är att lagra och komma åt de flesta av de uppgifter och information på din dator. Hårddiskar är oftast en stationär, fast komponent i datorn som kan bytas ut mot en annan hårddisk när det blir dags att uppgradera ditt system.

ATA

ATA, en förkortning för Advanced Technology Attachment, kan också kallas IDE eller PATA, men alla termer hänvisar till samma sak. ATA hänvisar till 80-stiftskontakt som används i denna typ av installation. Medan ATA har nått sin fulla potential och sakta ersätts med snabbare enheter, en hel del datorer fortfarande använda den. Med en maximal dataöverföringshastighet på 133MB / s, skulle de som vill ett snabbt system vara bättre med en SATA-disk.

SATA

SATA står för seriell ATA och är i grunden en tekniskt avancerad ATA-enhet med några fördelar. Datorutvecklingen krävde är SATA snabbare än sin föregångare och mindre fysisk storlek, samtidigt som de kan lagra mer information. Med dataöverföringshastigheter nå och överträffa 600 MB / s, kan SATA vara mycket snabbare och effektivare än 133MB / s kapacitet ATA enheter. En annan SATA fördel är att det ofta går mycket svalare än ATA, vilket innebär mindre problem och ännu snabbare prestanda.

eSATA

En av de största fördelarna med SATA-tekniken är tillkomsten av eSATA eller extern SATA. Externa hårddiskar är mycket populära och möjliggör enkel och portabel lagring av information utan att behöva släpa en dator överallt. Dessa enheter kan anslutas till datorn i ett antal olika sätt, men vanligast är USB och FireWire. Dessa enheter varierar i storlek från mindre än en gigabyte till uppemot 2 terabyte (2000 gigabyte).

Vilket man väljer

Medan SATA är snabbare, är det ofta dyrare och ibland onödigt. Det finns inte mycket av en punkt att få en hårddisk som ger mer fart och kraft än du behöver, så om du kör en high-end gaming PC, kommer du antagligen okej med en billigare ATA eller lägre nivå SATA-enhet. Men om du inte har något emot en högre prislapp för överlägsen prestanda, bör du överväga att gå med en SATA-disk.

Typer av hårddiskar: ATA vs SATA


Välja hårddiskar är inte ett svårt val i dessa dagar, eftersom SATA (Serial ATA) hårddiskar är den nuvarande branschstandard för persondatorer. ATA hårddiskar, även känd som PATA (Parallel ATA) enheter, fortfarande är relevanta i vissa avseenden, och fatta ett beslut mellan de två kan kräva lite extra information.

Definitioner

Typer av hårddiskar: ATA vs SATA

ATA-kabel och kontaktdon

ATA och SATA båda hänvisar till de typer av anslutningar används av de respektive enheterna.

ATA, eller Advanced Technology Attachment, använder en platt, bred, kabel med 40 ledare. Dessa kablar överför data med hjälp av parallell kommunikation, med data som skickas i samtidiga grupperingar. Det är därför ATA har nyligen redesignated som "PATA."

I kontrast, SATA utnyttjar en rund kabel med 7 ledare, och data skickas bit-för-bit via seriell kommunikation.

Prestanda

Båda typerna av hårddisk använder samma teknik för lagring: magnetisk läsning och skrivning på spinning skivorna. Parallell ATA dataöverföring har nått en hastighet av 133MB / s, vilket innebär att filer som sparats på hårddisken sparas till högst 133 megabyte per sekund.

Serial ATA transmission har uppnått hastigheter fördubbling PATA maximala kapacitet, och ny teknik pekar mot hastigheter på upp till 500MB / s.

fördelar

SATA-hårddiskar är kapabla att mycket högre dataöverföringshastigheter än PATA enheter. Genom arten av deras kablar, de är mer vänliga mot datorbyggare, eftersom de tar upp mindre utrymme inuti datorn: s fall, det vill säga mer utrymme för kylning luftflöde, vilket är en mycket viktig faktor för kommersiella och DIY byggare. Mer luftflöde betyder mer effektiv kylning av processorn.

SATA-hårddiskar är hot-swap, vilket innebär att, med tanke på en kompatibel dator, kan hårddisken sättas in och tas bort utan att stänga av hela datorn.

Slutligen är SATA hårddisk kapacitet redovisas också inbyggt i moderna operativsystem, medan PATA hårddiskar över 137GB kräva ytterligare konfiguration av operativsystemet för att hela enheten förmåga att kännas igen.

nackdelar

För alla bekvämlighet och användbarhet av SATA-hårddiskar, de har en liten nackdel jämfört med PATA-enheter; terminalerna som ansluter enheten till kabeln är något känsliga jämfört med PATA enheter. Potentialen för att bryta SATA-anslutningar är mycket låg, men så länge man är försiktig när du ansluter dem.

Vad är skillnaden mellan SATA ATA och IDE hårddiskar?


De flesta datorer fortfarande förlitar sig på ärevördiga IDE-teknik i hårddiskavdelning. IDE står för Integrated Drive Electronics och är också känd av termen ATA (Advanced Technology Attachment). Termen IDE används ofta för att hänvisa till en viss typ av hårddisk anslutning tekniskt kallas PATA.

IDE / ATA

ATA har sitt ursprung i 1984 som en metod för att kombinera kontrollern och hårddisk för en direkt anslutning till bussen av den gamla IBM AT (Advanced Technology) dator. Enligt Scott Mueller Mueller Tekniska Forskningsinstitut, termen IDE "till sitt ursprung av marknadsavdelningar för vissa driv tillverkare beskriver enhet / controller kombination som används i enheter med ATA-gränssnittet." Medan alla moderna hårddiskar är IDE (ATA), inte alla är PATA eller SATA.

PATA

PATA (Parallel ATA) är en 16-bitars parallellt gränssnitt, vilket betyder att 16 bitar data sänds samtidigt ned en gränssnittskabel. Detta gränssnitt använder en 40-pin (44-stift på laptop PATA enheter) bandkabel för att ansluta enheten till datorsystemet. PATA-gränssnittet kan hantera upp till två enheter på en enda kabel, med hjälp av byglar för att bestämma positionen (master / slave) för varje hårddisk.

SATA

SATA (Serial ATA) infördes officiellt 2000 och började antas i datasystem med början 2003. Serial ATA (SATA) sänder en enda databit ner gränssnittskabeln vid en tidpunkt. Detta gör det möjligt för mindre kablar som skall användas och möjliggör höga cykelhastigheter eftersom det inte finns någon synkronisering krävs. Det fysiska gränssnittet är helt annorlunda än PATA medan det fortfarande är kompatibelt med ett programvarunivå med ATA-standarden. SATA-kablar innehåller sju stift, vilket möjliggör mycket tunnare kablar som möjliggör enklare routing i datorns hölje. Varje kabel stöder endast en enda enhet eliminerar behovet av hoppare att konfigurera hårddisken ställning master eller slav.

Likheter

ATA och IDE båda representerar samma typ av hårddisk - en som innehåller en styrenhet integrerad på själva enheten. Som sådan, både PATA och SATA-hårddiskar är ATA (eller IDE) diskar.

PATA och SATA-hårddiskar är programvara kompatibel med varandra. Detta innebär att BIOS, operativsystem och verktyg som kan arbeta med ett gränssnitt är i själva verket kan arbeta med andra på ett mjukvarunivå.

skillnader

PATA hårddiskar (vanligen kallade IDE) använder en parallell metod för att överföra data ned en 40-stiftskabel. Två PATA hårddiskar stöds per kabel och använda byglar för att bestämma positionen. PATA-enheter drivs av en vanlig 4-pin perifera strömkontakt.

SATA-hårddiskar använder en seriell metod för dataöverföring, skicka data en bit i taget ned 7-polig anslutningskabel. Endast en SATA-enhet stöds per kabel så byglar inte behövs. SATA-enheter drivs av en 15-pin SATA strömkabeln.

Skillnaden mellan IDE och SATA II-hårddisk


Hårddisk teknik har haft många förändringar under åren. Hela våningar i kontorsbyggnader som används för att ägnas åt att lagra den mängd data som nu kan lätt ryms i fickan. Under de senaste åren har hårddisk teknik byts en gång igen. IDE eller parallell ATA har ersatts av den nya standarden, Serial ATA eller SATA. SATA har några upprepningar av enheter, SATA och SATA II. SATA-enheter erbjuder många förbättringar jämfört med IDE-enheter.

Gränssnitt

IDE och SATA-enheter är inte utbytbara utan adapter. IDE-enheter använder en 40-stiftsbandkabel som kan ansluta upp till två enheter. SATA använder en mycket mindre 7-stiftskabel som endast kommer att möjliggöra en enhet anslutning. IDE-gränssnittet körs parallellt medan SATA-gränssnittet körs i serie. Parallellkoppling är när data skickas i grupper jämfört med seriella anslutningar med en enda ström av data. När data sänds i parallellanslutningar, kommer den mottagande änden måste vänta på att alla dataströmmar att anlända innan den kan behandlas; Men, seriella anslutningar kan ha data strömmas med bara en anslutning och eliminera fördröjningen.

ström~~POS=TRUNC

IDE-enheter använder en vanlig 4-pin Molex strömanslutning finns på nästan alla dator nätaggregat. SATA-enheter använder en ny strömanslutning som har en 15-stiftskontakt. SATA har en ny strömanslutning för ett antal skäl. I stället för standard 5v eller 12v i Molex kontaktdon, SATA-strömkontakter har också en 3.3V linje. Den SATAs nya strömkontakt möjliggör också hot-plugging eller koppla in strömmen medan datorn är påslagen. Detta åstadkoms genom att ha en jordkontakt som är längre så den ansluter först.

Dataöverföringshastigheter

Eftersom SATA-enheter är nyare, de har nyare teknik. IDE-enheter varierar i dataöverföringshastigheter från 33 MB / s till 133 MB / s. SATA-enheter finns i dataöverföringshastigheter på 150 MB / s för SATA I och 300 MB / s för SATA II. Dataöverföringshastigheter är inte den enda mätaren för hastighet när det gäller hårddiskar. Hårddisk söktid är också en viktig faktor att tänka på när man jämför hastigheter enheter. Hårddisk söktid beror på själva enheten och är inte begränsad av den typ av gränssnitt.

Command Queuing

En av de största fördelarna med SATA och SATA II-enheter över IDE är möjligheten för SATA-enhet att ha flera kommandon inom enheten samtidigt. SATA-enheter kommer att lagra kommandon för att utföra dem på ett mycket mer logisk väg baserad på hastighet och prestanda i stället för som kommando först. IDE-enheter arbetar på en FIFO-metoden för hantering av kommandon. FIFO står för först in, först ut. IDE-enheter kommer att utföra kommandon i den ordning de tas emot.

hot swapping

SATA-enheter har förmågan att vara snabbväxling. Eftersom SATA och SATA II-enheter använder en ny typ av strömkontakt, de kan vara inkopplad medan datorn eller strömförsörjningen är på. IDE-enheter kan endast användas som en snabbväxling enhet om de används på insidan av en snabbväxling adapter. IDE-enheter har inte denna funktion inbyggd.

Hur man skilja mellan EIDE och SATA-hårddiskar


EIDE och SATA är två tillhörande teknik. EIDE, även kallad ATA-2, PATA eller Ultra ATA, är en äldre hårddisk teknik som har ersatts av snabbare och bekvämare SATA. Att tala om skillnaden mellan de två är lätt, men du måste komma in i datorn fall hårddiskar du vill jämföra installeras.

Instruktioner

1 Stäng av datorer som innehåller hårddiskar som du vill jämföra.

2 Koppla bort strömmen från datorns nätaggregat.

3 Ta bort alla fall beläggningar som kan innehålla datorns komponenter. Även om ditt fall kan ha en skruvlös andelssystemet, kan du behöva använda en skruvmejsel för andra fall.

4 Jorda dig genom att röra metall innan du rör någon datorkomponent, såsom en hårddisk, för att förhindra skador från statisk elektricitet. Ramen av en dator fall kommer att fungera bra.

5 Inspektera varje hårddisk i sin tur tittar på anslutningsportar. EIDE hårddiskar och deras äldre IDE motsvarigheter har parallellportar, som är vida 40-stiftskontakter med bräckliga, utskjutande stift som lätt kan böjas. EIDE sladdar är platt och bred, och liknar band. SATA-hårddiskar har mycket mindre kontakter och deras sladdar är smala och stela.

Tips

  • Om du inte kan räkna ut vilken typ av hårddisk du har genom sin portanslutningar, titta på ovansidan för sin produktmärkning. Den innehåller vanligtvis information om vilken teknik standard hårddisken byggdes för antingen EIDE eller SATA.
  • Den fysiska strukturen av en hårddisk kommer inte berätta mycket om sin typ eftersom alla hårddiskar, per definition, har samma disk tallrik struktur. Du har mer tur att titta på anslutningsportar eller på tillverkare och modell märkning på ovansidan av enheten.
  • Se till att du jorda dig genom att röra metall innan du hanterar några datorkomponenter. En avgift på statisk elektricitet kan utlösa förödelse på dem.

Skillnader mellan Prioritet och Ground Shipping


Det finns flera skillnader mellan prioritet och mark frakt. Medan marken sjöfarten är den mest ekonomiska, är det inte alltid det bästa valet om timingen är ett problem. Prioritet sändnings inkluderar tre dagar, två dagar och natten sjöfart. Det tenderar att vara dyrare men är ibland det bästa alternativet när tiden är knapp.

transit Time

Annat än priset, är transittiden en av de mest betydande skillnaderna i prioriterade och mark transportsätt. Mark frakt inom USA är normalt levereras inom fem till sju arbetsdagar. Om paketet kommer i närheten, kan det vara mycket snabbare. Till exempel, om ett paket levereras marken från en Washington plats till en Oregon läge, är typisk transittid en till två dagar. Med prioritet sjöfart, kan överföringstiden vara tre dagar, två dagar eller följande arbetsdag. Allt detta bestäms av den särskilda prioriteringen metod som valts.

garanterad leverans

Ground frakt kan inte garanteras. Transittider är uppskattningar. Stora transportfirmor garanterar prioriterade transporter att anlända med ankomst. Detta innebär att om ett paket sänds tre-dag, det kan faktiskt levereras i två dagar. Om det är viktigt för ett paket att komma fram på ett visst datum, är natten sjöfart det bästa alternativet.

Prissättning

Prioritet sjöfarten är dyrare än marken sjöfart. Faktorer som påverkar priset på sjöfarten är storleken på rutan, vikten av lådan, där paketet sjöfarten från och där det leverans till. Ju snabbare tjänsten, desto större och tyngre paketet, och ju längre det går, alla göra sjöfarten dyrare, både prioriterade och marktransportsätt.

överväganden

När du placerar en order, kom ihåg att hålla handläggningstid i åtanke. Medan vissa företag fartygsbeställningar samma dag som de beställs, kan andra företag ta några dagar att leverera order. Denna information kan vanligtvis hittas på bolagets hemsida i sin sjöfart politik eller kundservice område.

Eventuell skillnad mellan videokonferenser och Virtuellt klassrum?


Termerna "videokonferenser" och "virtuella klassrum" avser båda samma dagens metod för kommunikation. Ändå människor använder vanligtvis varje term i olika sammanhang. Datorer, en Internet-anslutning och audio / videoutrustning är viktiga saker som behövs för en lyckad videokonferens eller virtuellt klassrum session.

Översikt

Liten skillnad mellan videokonferenser och ett virtuellt klassrum. Videokonferens är den teknik med vilken individer eller grupper i olika fysiska inställningar kommunicerar via en live-video streaming session över Internet. Människor använder videokonferenser i en mängd olika inställningar, inklusive för affärer och fritid. När en grupp av studenter använder videokonferenser, är denna process som kallas ett virtuellt klassrum. En virtuell klassrum gäller inte bara för elementära, gymnasiet och studenter; vuxna som distansutbildning kan också använda denna teknik för att delta i virtuella föreläsningar.

Videokonferenser Fördelar

Videokonferens är en teknik som används av många företag. Det gör att kollegor att hålla virtuella möten där de kan se och höra varandra, utbyta idéer och även se samma presentationer utan att fysiskt vara på samma plats. Denna teknik är särskilt idealiskt för företag med många kontor runt om i landet eller världen, eftersom det sparar betydande kostnader och tidsresor.

Virtuella klassrum Fördelar

Videokonferenser i undervisningsmiljö, eller ett virtuellt klassrum, har många fördelar för studenter. Beroende på budget och fysiska placeringen av en viss skola, ta en studieresa för utbildningsändamål kan vara svårt eller omöjligt. Även ett virtuellt klassrum med ett museum eller annan typ av utbildningsinstitution, kan eleverna lära sig i ett icke-traditionellt sätt. NASA är en organisation som ofta använder denna teknik för att låta eleverna ta kontakt med astronauter i rymden.

Utrustning

Förutom en dator, kan högtalare, mikrofoner och och internetuppkoppling, företag och skolor använder annan utrustning för att underlätta videokonferens. Eftersom att ha en stor grupp samlas kring en dator är ofta opraktiskt, använder en skola eller ett företag ofta en projektor och skärm för videokonferenser. Med en projektor, kan en stor grupp se och höra människor i andra änden av samtalet med lätthet.

Skillnader mellan CD och disketter


Du kan lagra data på både en diskett och en CD, men de är inte utbytbara. Från lagringskapaciteten för media till tillgången på tomma skivor, finns det ett antal skillnader mellan skivor och disketter. För de flesta användningar, har ett format tydliga fördelar jämfört med den andra.

Lagringskapacitet

Den tydligaste kontrasten mellan disketten och CD är hur mycket data varje kan hålla. En diskett kan hålla bara 1,44 MB, som är extremt liten av moderna PC standarder. En CD, å andra sidan, kan hålla upp till 700 MB data, vilket gör det ett bättre val för stora filer som innehåller video, bilder eller bilder.

Skrift

Du kan skriva och skriva data till en diskettenhet så många gånger du vill. När skivan tar slut på utrymme, kan du helt enkelt radera filerna den innehåller och ersätta dem med nya. Å andra sidan, om du använder en traditionell CD-R, kan du skriva data till den endast en gång. Om du vill använda CD och om igen, måste du köpa en CD-RW-skiva med "RW" står för "omskrivningsbara."

Kompatibilitet

Ett problem med disketter är att de flesta datorer inte kommer med diskettenheter som standard. Om du behöver läsa en diskett, kan du behöva installera en USB-diskettenhet först. Dessa bärbara diskettenheter ansluta till en USB-port på vilken dator som helst, och när de väl är installerade de kan nås precis som alla andra enheten på datorn. Å andra sidan, har nästan alla moderna datorer en CD- eller DVD-enhet, och endera kan läsa en CD.

Enkel användning

Både CD-skivor och disketter är enkla att använda, men disketter blir allt svårare att hitta. Många datorbutiker och butiker kontorsmaterial har slutat sälja disketter helt och antalet försäljningsställen som säljer dem är endast förväntas minska mer i framtiden. Du kan dock fortfarande hitta disketter och diskettenheter i användning, både i hemmen och i företag.

Skillnad i SDR och DDR


Datorminne kommer i alla möjliga storlekar och former. SDR och DDR RAM-chips är inget undantag. Det finns dock betydande skillnader mellan de två typerna av datorns minne, och det var en av de mönster som förebådade utvecklingen av andra. Språnget i designen mellan SDR och DDR marker är märkbar.

Definierad

Ur ett tekniskt perspektiv, både SDR och DDR marker är SDRAM. SDR-minneskretsar är en äldre, tidigare minne chipset konstruktion som heter SDRAM. Minnet tillhandahåller förmågan för en dator för att lagra data så att den inte måste hålla att referera till hårddisken, vilket är en långsammare process. DDR står för double data rate SDRAM. Designen skillnad gör en DDR-chip för att utföra två operationer per cykel i minneschip mot SDR chips.

Historia

SDR marker först såg dagens ljus 1993. De användes som standard av minneschips på datorns moderkort för de kommande sju åren fram till DDR chipset designen släpptes 2000. I detaljhandeln praktiken DDR chipset var den evolutionära förfader av SDR design, bara för att finna sig snabbt föråldrade av ytterligare tre versioner av DDR marker som följde snart efter.

fysiska skillnader

DDR och SDR chips ser i allmänhet på samma sätt i fråga om fysisk form och storlek. Emellertid är deras faktiska anslutningssida som går in i datormoderkort olika. DDR chipset kommer med en 184-pin anslutning bro. SDR chipset arbetar med en 168-pin bro. Senare DDR chipset växte så många som 200 stift för anslutningshastighet och tillgång. I mitten av kortet finns det också en fysisk bit eller skåra saknas på DDR-chips som inte finns på SDR styrkretsar, återigen för att skilja dem. Slutligen DDR chipset är inte bakåtkompatibel och kommer inte att fysiskt införa i en SDR-uttaget, och vice versa.

Fart

På grundval av prestanda skillnaden mellan en SDR och DDR chipset är betydande. DDR chipset crunches och arbetar med dubbel bandbredd trafik mot den i SDR chipset. Medan de båda kan ha samma mängd minnesförbrukning (förutsatt samma storlekar chipset lagring jämförelse) DDR version och få tillgång till data snabbare än SDR designen kan. Detta i sin tur ökar återkallelse funktion processorn och upplevelsen av datoranvändare.

Skillnader mellan WebLogic och BEA WebLogic


WebLogic är en applikationsserver baserad på Java Enterprise Edition. I många organisationer är det hjärtat av sin middleware. Emellertid kan en sökning på Internet för mer information dyker upp länkar till något som kallas BEA WebLogic. Du kanske undrar vad skillnaderna är mellan de två. Beroende på hur du tittar på det, det är verkligen inte kan vara så stor skillnad.

Samma produkt, olika versioner

WebLogic har bytt ägare ett par gånger sedan starten. För närvarande ägs av Oracle Corporation, är det mittpunkten i Oracle Fusion Middleware. Oracle erhållits WebLogic genom förvärvet av BEA Systems i syfte att stärka sin middle svit av produkter och etablera bolaget som en av de dominerande aktörerna på middleware marknaden. Sedan förvärvet av BEA, finns det inte mycket av en skillnad mellan WebLogic och BEA WebLogic annan än tillägg av nya funktioner mellan versionerna.

Historia av WebLogic

År 1996 Paul Ambrose, Bob Pasker, Laurie Pitman och Carl Resnikoff bildade en San Francisco-baserade företag som heter WebLogic Inc. Det är där WebLogic Application Server i sin första inkarnation utvecklades. 1998 hade WebLogic bli den första J2EE - Java 2 Enterprise Edition - applikationsserver, och hade fångat 70 procent av applikationsservern marknaden. Det var vid denna tid som konkurrens, särskilt från IBM: s WebSphere, gjorde ett partnerskap med BEA en bra idé. Den 28 september, 1998 BEA köpte WebLogic för $ 192.000.000 i lager.

Oracles förvärv av BEA

Skillnader mellan WebLogic och BEA WebLogic

orakel huvudkontoret

Under tiden var Oracle försöker göra inbrytningar i den lukrativa middleware marknaden. Däremot gjorde applikationsserver som drivs sin middle erbjudande inte verkar vara att väcka uppmärksamhet i IT-samhället. Oracle Application Server, eller OracleAS, är en J2EE-kompatibel produkt med OC4J behållare som fungerar som drifttider för J2EE applikationer. Ändå hade det ett oerhört svårt att konkurrera med BEA WebLogic och IBM WebSphere, de två dominerande aktörerna på den tiden. Avkänning av en förlorande strid med dessa två app server jättar beslutade Oracle att göra ett drag. I ett pressmeddelande daterat 29 april 2008 meddelade Oracle förvärvet av BEA. OracleAS byttes ut mot WebLogic, och Oracle Fusion Middleware föddes.

Tekniska skillnader mellan versioner

Skillnader mellan WebLogic och BEA WebLogic

Exalogic Elastic Cloud

Den senaste versionen som BEA släppt var WebLogic Server 10,0, och den senaste versionen som Oracle har släppt i december 2013 WebLogic Server 12c. Några av de uppenbara förändringar och uppgraderingar mellan versioner innehåller införlivandet av en nyare version av Java EE, bättre skalbarhet och ökad effektivitet. Det är inte allt, dock. Många konceptuella förändringar har genomförts också. Ingenjörerna på Oracle har alltid varit extremt fyndiga integrera förvärvade mjukvarusystem i sin familj av Oracle-produkter. Bortsett från ytterligare justeringar WebLogic för jämnare drift med världsklass RDBMS (Relational Database Management System), har de helt inriktad WebLogic 12c för molnet. Det har optimerats för Oracle Exalogic Elastic Cloud, företagets nya cloud computing-plattform.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com