skicka pengar till fängelse

Hur människor skicka pengar till ditt PayPal-konto?


Om du förväntar sig pengar från en vän, familjemedlem eller vinnaren av din senaste eBay auktion, kan din PayPal betalning dra av mer än en av sändarens finansiella resurser. Även om vissa PayPal betalningar innebär serviceavgifter, många drabbas av någon extra kostnad för endera parten under en finansiell transaktion. Du kan ta emot pengar via PayPal utan att avslöja personlig finansiell information, vilket gör det ett bekvämt sätt att skydda din integritet och ändå genomföra transaktioner.

PayPal-saldo

Oavsett varför någon skickar pengar till ditt PayPal-konto, den första källan som PayPal drar medel för att betala dig består typiskt av balansen i den personens PayPal-konto. Om hon tjänar pengar genom en online-verksamhet eller överför pengar från en länkad bankkonto, kan hon bygga upp en balans för att betala räkningar eller skicka pengar till familjen. Med begränsade undantag, dessa medel utgör grunden för PayPal-betalningar. Om inte betalningen täcker ett köp, betalar du ingen avgift för att ta emot den, oavsett vilken betalningsmetod som används för att skicka pengar.

eCheck och Instant Transfer

En eCheck drar pengar direkt från ett PayPal medlems länkade kontroll eller sparkonto. Till skillnad från vanliga PayPal-betalningar, förbi den balansen i PayPal-konto själv att utnyttja säkerhetsfinansieringsresurser. Om du behöver få en betalning omedelbart, får en eCheck inte vara ditt bästa val. Dessa betalningar ta mellan tre och fem dagar för att visa upp i ditt PayPal-konto. Omedelbar Överföringar drar också från ett bankkonto, men som namnet antyder, de kreditera ditt PayPal-konto omedelbart. Betalningar genom att använda någon av dessa metoder kommer inte klart om det bankkonto som används för att betala dig innehåller tillräckligt med pengar för att täcka beloppet.

Kredit- eller betalkort

Alla PayPal medlem som länkar ett kredit- eller bankkort till hennes konto kan använda någon av dessa betalningssätt att skicka pengar. PayPal drar automatiskt från någon PayPal-saldo först och åtkomst till länkade kontot endast om beloppet överstiger den tillgängliga PayPal-saldo. Från och med juli 2013 med hjälp av ett kredit- eller betalkort för att skicka kontanter kostar avsändaren ett PayPal avgift på 2,9 procent av betalningsbeloppet plus $ 0,30, eventuellt göra andra finansieringskällor mer attraktiv.

andra överväganden

Om någon är skyldig dig pengar som du får en PayPal betalningskrav, men du ser inga motsvarande inkommande medel på ditt online-konto sida, kontrollera e-postadressen som avsändare används för att göra transaktionen. Du kan ha gett henne en alternativ e-postadress som du inte har lagt till ditt PayPal-konto. När det händer, helt enkelt lägga till adressen till ditt PayPal-konto och betalningen visas automatiskt bland dina poäng. PayPal accepterar maximalt åtta e-postadresser för en enskild konto.

Hur man skickar pengar till fångar med JPay


Med en inspärrade älskade är en källa till stor stress för många familjer. Besök är inte lätt och skicka pengar var ännu mer komplicerad, tills nyligen. År 2002, en liten Miami-baserade företag som heter JPay lanserat en e-handel nätverk med federala och statliga fängelser. Systemet gör det möjligt för familjemedlemmar att skicka pengar till den enskilda förvaltningskontot av fången eller köpa kontantkort. Idag är JPay tillgänglig för över 1 miljon fångar i 22 stater och 60 anstalter. För första gången, familjer har en tillförlitlig, enkelt och effektivt sätt att stödja deras fängslade anhöriga.

Instruktioner

1 Ange fånge ID-nummer för att bekräfta att JPay finns på hans särskilda kriminalvårdsanstalt.

2 Lämna ut namn och födelsedag fånge.

3 Skapa en JPay inloggningskonto med din fakturerings- och kontaktinformation. Om du skickar pengar till en fånge, är de medel som dras från ditt tillhandahålls faktureringskonto. Detta kommer också att skapa en JPay konto för att påskynda framtida överföringar.

4 Bestäm hur mycket pengar du vill skicka och där medlen ska krediteras. Du kan avsätta pengar för gemenskap korrigeringar som återlämnande betalningar, ett förbetalt telefonkort eller, för parolees en Release betalkort.

5 Klicka på knappen "Skicka" och vänta på en bekräftelse på din e-post. Fonder krediteras vanligtvis inom tjugofyra timmar.

Hur man skickar pengar till Mexiko Online


Internet har gjort att interagera med någon i ett annat land mer bekvämt och enkelt. En fördel är möjligheten att skicka pengar. Med bara ett kreditkort och ett klick på en knapp, kan du skicka pengar till vänner och familj i Mexiko att de kan komma på så lite som 15 minuter. Flera webbplatser erbjuder denna tjänst.

Instruktioner

1 Gå till Xoom webbplats (se avsnittet Resurs för länk). Xoom erbjuder ett billigt alternativ för att skicka pengar till Mexiko. Klicka på "Skicka pengar" knappen längst upp på sidan. Ange i informationen för att skapa en Xoom konto och klicka på "Jag accepterar, skapa ett gratis konto." Logga in på ditt konto och klicka på alternativet för att skicka pengar. Ange information om mottagarens information det belopp du skickar och faktureringsinformation. Klicka här för att skicka och bekräfta. Du kommer att få en bekräftelse på hemsidan och i din e-postbrevlåda.

2 Gå till Western Union hemsida och klicka på länken till "Skicka pengar." Klicka på "Skicka pengar online." Skapa ett konto om du inte redan har ett. Du måste bekräfta din e-postadress genom att klicka på en länk i e-postmeddelandet får du efter att ha skapat kontot. Ange i informationen för var i Mexiko du skickar pengar till den person du skickar den till, transaktionsbeloppet och kreditkort använder för att skicka det. Klicka på "Skicka" för att slutföra transaktionen. Beroende på mängden av transaktionen och om det är första gången du använder webbplatsen kan du behöva ringa Western Union efteråt för att bekräfta transaktionen.

3 Använd PayPal för att skicka pengar till Mexiko. Logga in på ditt PayPal-konto. Klicka på "Skicka pengar" länk och sedan på "Skicka pengar utomlands" längst ned till höger på sidan. Mottagaren måste ha ett PayPal-konto också. Ange i mottagarens e-postadress som är kopplad till deras PayPal-konto och det belopp du vill skicka. Beräkna avgifter och valutaomvandling mängder. Välj betalningsmetod; PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. Bekräfta och skicka pengar.

Billigast säkert sätt att koppla pengar till Kanada


Det finns ett antal olika sätt att säkert skicka pengar till Kanada, var och en med olika kostnader. Det är värt att undersöka varje metod innan de bestämmer sig för att hitta den lägsta kostnaden för hur mycket pengar som ska skickas. Avgifter brukar variera beroende på hur mycket pengar som ska skickas och hastighet som krävs.

Instruktioner

1 Få ett PayPal-konto. PayPal-användare kan skicka pengar internationellt utan att byta av bankuppgifter. Om du inte är bekant med den person som mottar pengar, är en användbar tjänst PayPal. Mottagaren i Kanada behöver ett PayPal-konto så att han kan ta ut pengarna till sitt bankkonto.

2 Företag som Western Union, Moneygram och Ikobo specialiserade på internationella banköverföringar till Kanada och resten av världen. Kostnaderna varierar beroende på hur mycket pengar som ska skickas och landet pengarna skickas till. Western Union tillåter mottagarna att plocka upp pengar från tusentals platser över hela världen, medan Ikobo postmeddelanden en förinstallerad kreditkort med värdet av överföringen till mottagaren.

3 Prata med en bank chef om att arrangera en överföring av pengar till en kanadensisk konto. Bankerna kommer att ta ut en avgift för denna tjänst, som i allmänhet är högre än för en banköverföring företag. Banker kräver också finansiell information för mottagaren inklusive SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) siffror och IBAN (International Bank Account Number) nummer för att skicka pengar.

Hur man skickar pengar till människor på MySpace Mobster


MySpace Mobsters är ett online-spel där du skapar en imaginär maffian med dina andra MySpace vänner. Genom att ta ut hits och utföra attacker mot andra spelare, kan du tjäna pengar som kan spenderas på i spelet sjukhusbesök och vapen och att betala andra medlemmar för att utföra träffar för dig. (Dessa pengar har ingen verklig värde.) Det finns ingen formell i spelet mekanism för att skicka pengar till andra människor på MySpace Mobsters, det är en kreativ lösning som låter dig överföra pengar från ett konto till ett annat. Detta kan vara användbart för att hjälpa en vän med ett nytt konto erhålla en högre balans, eller givande andra MySpace Mobsters spelare för att hjälpa dig i en komplicerad hit eller andra spel. Allt du behöver är en ny MySpace-konto (och nya Mobsters konto) att fungera som tillfälliga mellanhand för överföring av pengar.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt MySpace Mobsters konto (som kräver att skapa en ny MySpace konto). Detta konto kommer att användas för att tillfälligt hålla pengar vann från den första spelaren till andra spelare får det.

2 Anslut denna nya MySpace Mobsters konto med både avsändarens konto och kontot som får pengarna.

3 Du kommer att tjäna halva nivån av erfarenhetspoäng för nya MySpace Mobsters konto jämfört med det konto som kommer att skicka pengar. Till exempel, om kontot skickar pengar har 100 erfarenhetspoäng, de nya Mobsters konto måste ha minst 50 erfarenhetspoäng. Samtidigt tjäna erfarenhetspoäng, hålla denna nya Mobster så svag som möjligt. Försök att undvika att använda pengar för att köpa defensiva vapen i spelet, vilket gör Mobster svårare att döda enligt spelets algoritm; den nya Mobster ska vara lika stark nog att bära ut tillräckligt träffar på andra spelare att öka sina erfarenhetspoäng till rätt nivå, och inte någon starkare. För denna överföring av pengar ska fungera måste det vara enkelt för mottagaren Mobster att döda den nya Mobster.

4 Se till att både ursprungliga Mobsters spelare-ONE skickar pengar och en tar emot pengar är inloggad på Gangsters och i högsta hugg. Mottagaren Mobster ska ha nya Mobster kontosida laddad och vara redo att slå "Attack" -knappen. Attacken knappen kommer att orsaka skador på andra spelare.

5 Den Mobster skicka pengarna bör sätta en hit på den nya Mobster, erbjuder en belöning (pengar) till den spelare som framgångsrikt dödar denna nya Mobster. Den Mobster som vill ta emot pengarna bör omedelbart acceptera och genomföra som drabbade genom att klicka på "Attack" på den nya Mobster sida. Eftersom den nya spelaren skapades för att vara sårbara, när mottagaren Mobster träffar "Attack" kommer han att döda den nya spelare genom att fylla i träffen. Bounty in av den första spelaren sedan överföra till den andra spelaren, angriparen, därigenom fullborda en överföring av pengar.

Hur man skickar pengar till Syrien


Ibland måste du skicka pengar i en nypa, och det kan behöva gå till någon i ett annat land. De som vill skicka pengar till Syrien har tre alternativ: internationella kontantöverföringar, internationella postanvisningar och internationella banköverföringar. Använd endast internationella banköverföringar om du litar på och känner den person som du skickar pengar. Annars finns det snabbare och säkrare sätt att skicka pengar - jämförbara med att skicka en check med posten. Du behöver inte skicka pengar eller en check i ett kuvert, som kan öppnas av någon annan än den avsedda mottagaren.

Instruktioner

1 Bestäm hur du vill skicka pengar till Syrien. Internationella kontantöverföringar kan du skicka pengar online eller via telefon. Du har möjlighet att köpa postanvisningar på närbutiker, bensinstationer, livsmedelsbutiker eller banker. Din lokala bank kommer att ha en internationell banköverföringstjänst som gör det möjligt att du skickar pengar från ditt bankkonto till mottagarens bankkonto.

2 Besök lämplig plats för den typ av överföring av pengar du väljer. Överväga Money Gram eller Western Unions Custom House att göra en internationell cash överföring. Besök närmaste affär eller närbutik om du väljer att skicka en postanvisning. Gå till din bank om du vill göra en internationell banköverföring.

3 Fyll i alla nödvändiga blanketter. Kontrollera att du skriver mottagarens namn, adress och telefonnummer. Skriv ditt namn, adress och telefonnummer under "avsändarens kontaktinformation." Ta ditt bankkonto och mottagarens bankkonto om att skicka en internationell banköverföring.

4 Hand betalningen till överföring av pengar agent. Visa dem ditt foto-ID och kontrollera att du har tillräckligt med pengar för att täcka kostnaderna för övergångssumman och dina pengar överföring.

5 Behåll kvittot du får. Kvittot kan ha ett nummer som gör det möjligt att spåra överföringen pengar på nätet eller via telefon.

Hur man skickar pengar till USA Online


Flera företag erbjuder kommersiella tjänster för att skicka pengar till USA på nätet. Men hänsyn till faktorer såsom företagets rykte, kostnad, tillförlitlighet och snabbhet när man väljer en penningöverföring företag. De mest kända överförings företag inkluderar, men är inte begränsade till, Western Union, Moneygram International och PayPal. Avgifter i samband med dessa tjänster varierar beroende på var du befinner dig. Om du använder Moneygram måste mottagaren besöka en Moneygram agent i USA för att samla in pengar. PayPal kräver att du vet mottagarens e-postadress. Western Union erbjuder flera leveransmetoder.

Instruktioner

1 Använd Western Union för att skicka pengar till USA på nätet genom att besöka sin hemsida (se Resurser för en länk), klicka på "Skicka pengar" sedan välja "Skicka pengar online."

Välj din plats från "Välj det läge du skickar pengar från" rullgardinsmenyn och välj "United States" från "Välj det land du skickar pengar till."

Läs de olika tjänster som är tillgängliga, som visas på bordet, välj ett alternativ som passar dina behov. Välj "Jag är en ny kund" eller "Jag är en återkommande kund", klicka på "Fortsätt" och följ anvisningarna.

2 Alternativt skicka pengar online via Moneygram International genom att gå till sin hemsida (se Resurser för länk), klicka på "Skicka Online," välja "United States" och "Plocka upp vid agent" under "Skicka till" och "Ta emot Option "pull-down menyer, respektive. Skriv in dollarbeloppet i "Belopp" fältet, klicka på "Kom igång" och följ anvisningarna.

Du kommer att omdirigeras till en annan sida som visar transaktionen kostnad.

3 Ett annat alternativ är att överföra pengar online med hjälp av PayPal (se länk i Resources). Välj "United States" från "Vart vill du att skicka pengar?" I rullgardinsmenyn och skriv det belopp du vill skicka i "Belopp" fältet. Klicka på "Beräkna" för att se de transaktionsavgifter. Välj "Fortsätt" och följ anvisningarna. Du måste ha mottagarens e-postadress.

PayPal låter mig inte skicka pengar


PayPal gör att skicka och ta emot pengar på nätet snabbt och enkelt. Du kan ansluta ditt PayPal-konto till ditt bankkonto eller kreditkort för att köpa saker på nätet eller skicka pengar till en annan person. Ibland kan det hända att du har problem med att skicka pengar. Vanligtvis finns det en enkel lösning på detta problem, såsom en av dina finansieringskällor är övertrasserat. Om du är osäker på varför du inte kan skicka pengar, ta en titt på alla dina finansieringskällor för att se vilken som är problemet.

Instruktioner

1 Kontrollera ditt PayPal-konto status. Om du har ett begränsat konto kan du inte skicka pengar. Ta reda på varför du har ett begränsat konto och hur du kan fixa det, logga in PayPal.com och klicka på länken "Resolution Center".

2 Kontrollera status för ditt kreditkort. Du kan ha överskridit kortets kreditgränser eller kortet kan ha upphört att gälla. Kontakta ditt kreditkortsföretag att se till att det inte finns några problem.

3 Se till att ditt bankkonto har tillräckligt med pengar i det. Om du inte har tillräckligt med pengar på ditt PayPal-konto för att skicka till någon, kommer PayPal inte ta pengar från ditt bankkonto. Se till att ditt bankkonto är kopplat till ditt PayPal-konto och att kontot är i god status.

4 Kontakta PayPal support. Om du ser några problem med ditt konto men kan fortfarande inte skicka pengar, ring eller maila PayPal. De kan hjälpa dig att räkna ut vad som är fel och fixa det åt dig.

Paypal kan vara ett användbart konto för att ha, speciellt om du köper på Internet. Många webbplatser accepterar Paypal som betalningsalternativ. Allt du behöver göra är att registrera dig för ett Paypal-konto och lägga till ett kreditkort eller bankkonto. Då kan du använda den för att köpa poster, skicka pengar och betala räkningar. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Gå till PayPals webbplats.

2 Registrera dig för ett konto. Om du använder Paypal för att skicka eller ta emot pengar, det finns inga avgifter. Dessutom betalar Paypal utdelning på de pengar du har på kontot.

3 Lägg ett kreditkort om du kommer att göra inköp med ditt Paypal-konto. Detta sätt om du inte har tillräckligt med pengar på ditt PayPal-konto för ett köp kan du alltid använda ditt kreditkort. Paypal fakturerar ditt konto. Du kan också skicka pengar på detta sätt.

4 Sätt i din bankkontoinformation. Låta Paypal har dina bankuppgifter kan du betala eller skicka pengar via ditt lönekonto eller sparkonto, om du inte har tillräckligt med pengar på ditt PayPal-konto. Alternativt, om handlaren bara accepterar Paypal då kan du överföra pengar till ditt Paypal-konto och sedan betala genom detta.

5 Använd PayPal för att skicka pengar till din familj och vänner. PayPal gör ditt liv enklare. Du har 100% skydd mot att obehöriga betalningar skickas från ditt konto. Ovanpå detta, de betala ränta på de pengar som du har i ditt konto.

Tips

  • Om du arbetar på Internet, vissa företag betalar du via Paypal. Dessutom, om du är skyldig att skicka dem pengar, kan Paypal vara det enda valet du har.
  • Du kan skicka pengar till dig själv eller återkalla det, om du upptäcker att du har mer på kontot än du vill behålla det.
  • Glöm inte Paypal betalar du intresse.
  • När du har lagt in ditt kreditkort och bankuppgifter kan du skicka pengar till alla som använder Paypal utan att ge ditt kreditkort och bankinformation.

Hur att skicka massmail till dina kunder för att öka dina inkomster och tjäna mer pengar


Denna artikel kommer att hjälpa dig att lära hur man framgångsrikt e-posta dina kunder att hålla generera upprepa verksamhet. Innan du läser den här artikeln kan du läsa min andra artikel "Hur man bygger en e-postlista för affärskontakter" genom att klicka på länken i resurs nedan denna artikel (scrolla ner förbi annonser och du kommer att se länk). sedan komma tillbaka hit för att läsa mina tips om hur du skickar massmail för att öka din inkomst!

Instruktioner

1 Inrätta någon form av system med vad postleverantör du använder. Jag har mappar i min adressbok med grupper av 99 kontakter i varje grupp (min ISP tillåter endast 99 e-postadresser per e-post). Om jag kommer att skicka ut 15 e-post (med 99 kontakter vardera) jag öppnar 15 e fönster och klistra in texten i var och en som jag öppnar det. Tillsätt sedan gruppen BCC avsnitt (se mer på BCC nedan), sätta min e-postadress i avsnittet klistrar jag i ämnesraden, och klicka sedan på skicka. Jag gör detta för alla 15 e-postmeddelanden. Jag kan skicka 15 e-postmeddelanden med 99 kontakter vardera till nästan 1500 kunder i några minuter.

2 När det gäller själva e-post, hålla det kort. Jag börjar med Hej alla! Sedan skriver jag en eller två meningar som finns på personlig sida som "Jag hoppas att ni hade en bra helg! Jag tog mina hundar för en åktur till stranden på lördag och de älskade det!" och sedan börjar jag prata affärer. Jag skriver bara en eller två rader om vad Specialerbjudande jag har och jag lägga till länken till min webbplats. Mina e-postmeddelanden har inga klockor eller visselpipor, inga grafik ... bara text och en länk. Och det fungerar bra! Då ska jag signera med Tack och under mitt namn jag sätter denna text ... "För att avbeställa skicka ett tomt mail till [email protected]" Du kan be dem att bara slå svar men jag föredrar att ha dem skicka till en separat adress som jag ställa in så jag kan se med ett ögonkast att det är en begäran om att tas bort.

3 Var försiktig med vad du lägger i ämnesraden. Vissa ämnesrader kan ses som spam och skickas direkt till en mottagares skräppostmapp. Undvik VERSALER eller massor av utropstecken !!!!! Jag brukar skriva något som "Mitt nya specialerbjudande" och som vanligtvis fungerar bra.

4 Lovar dina kunder att du aldrig kommer att ge sin e-postadress till någon och INTE! Behandla dem som guld, eftersom de är guld! Aldrig någonsin sälja din lista. Och när du skickar e-post, alltid sätta adresser i BCC avsnittet (hemlig kopia avsnitt) så att kunderna kan inte se varandras e-postadresser. Sedan sätta din egen e-postadress i avsnittet för att säkerställa leverans.

5 Skicka aldrig dina kunder skräppost. Några av dem kommer att börja tänka på dig som en nära vän och kommer att börja skicka dig dumma skämt och framåt förfrågningar. Så då och då jag satte en linje i min e-post om att jag skickar aldrig skämt eller framåt och be om samma i retur. Det antydan brukar fungera bra.

6 Var konsekvent! Jag skicka e-post varje 3 dagar till alla mina kunder för mina kläder företag och jag har gjort det för nästan 10 år. Om jag råkar gå på semester jag alltid nämna det i e-post innan min semester. Då har jag andra listor för andra företag som jag skickar ut på en roterande basis och när jag är klar rotations alla slutar upp att få en e-post per vecka. Hur många e-postmeddelanden du skickar beror på vilken typ av verksamhet du kör. Om du får för många människor ber att tas bort då du skickar för många e-postmeddelanden. Jag e-post över 5000 kunder per vecka totalt och brukar få ungefär tre förfrågningar per vecka tas bort och jag har inte mer än tre e-postmeddelanden studsar tillbaka (de antingen blockerat mig eller e-post inte längre existerar). Så om du skickar 100 e-postmeddelanden och 20 begära att tas bort vilket innebär att du har förlorat sitt intresse.

7 Håll din lista växer! Inte bara få en massa folk på din lista sedan sluta eftersom som e-post kommer utanför listan kommer sakta krympa ner till ingenting. Du måste fortsätta att rekrytera nya e-postlista medlemmar. Jag förlorar omkring sex e-postmeddelanden per vecka så länge som 10 nya medlemmar varje vecka jag är glad!

8 Om någon begär att tas bort från listan gör det genast och aldrig ta det personligt ... även om de är medelvärdet (och tro mig, kommer vissa vara elak)! Plocka upp dig själv, damm dig bort och gå vidare! Alltför många företagare sluta skicka e-post eftersom de får rädd ut. Stort misstag!!! E-post kommer alltid att ge dig order. Om din e-post inte är att generera affärer och bara får du hatar post i gengäld sedan antingen du gör något fruktansvärt fel eller om du är i fel bransch!

9 Hålla kontakt med din Internetleverantör. De kan berätta för dig om de har fått klagomål om dig och som gjorde klaga. Jag har haft folk klagar på min ISP stället för att be mig att ta bort dem så jag bara ta bort dem om de klagade. Jag påminner också min ISP att varje e-post skickar jag har text erbjuder ett sätt för mottagaren att välja bort (din ISP kan läsa alla e-postmeddelanden du skickar så se till att avbeställa text ingår alltid). Jag har en lapp på mitt konto som om det finns några frågor eller problem som de ska ringa mig innan de stänger ner min tjänst (som de gjorde en gång i början på grund av när någon rapporterade mig och de trodde att jag hade en e-postvirus på grund av ovanlig aktivitet). Skicka massmail till kunder som ger dig tillstånd är inte fel! Vissa missnöjda kunder kan fortfarande anmäla dig och försöka få du stänger så hålla kontakt med din ISP och allt ska gå smidigt.

10 Jag vet att det finns tjänster där ute som kommer att skicka ut e-postmeddelanden för din räkning med hjälp av dina kontakter. Jag tittade in i det en gång och jag tyckte att det var för dyrt för min smak ... faktiskt något som kostar mer än gratis är oftast för mycket för min smak! Och jag tycker om att styra när min e-post får skickas ... det måste vara alla i min kontroll. Med andra ord kan ingen göra det bättre än mig! Och jag kan enkelt hantera mina 5000 plus kontakter. Självklart om du har tusentals kontakter kan du behöva hjälp. Men chansen om du läser den här artikeln, är du troligen i det lägre intervallet så jag säger gör det själv!

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com