se youtube på ubunt ladda ner

Hur man enkelt ladda ner YouTube-videor


Detta är en artikel om hur man enkelt ladda ner YouTube-videor.

Instruktioner

1 Det är mycket enkelt dra upp videon du vill ladda ner från YouTube.

2 Klicka nu på webbadressen i navigeringsfältet och infoga ordet kyss innan youtube.

Till exempel för video http://youtube.com/watch?v=tNiGHGh0oCE skulle du ändra det till http://kissyoutube.com/watch?v=tNiGHGh0oCE

3 Ladda ner från länken och se till att du också ladda ner deras Free FLV Video Player (du kommer att se länk).

4 Njut av! KISS = Håll det Super Enkel

Hur man kopiera och ladda ner video från YouTube för Mac


Du kan ladda ner YouTube-videor på din Mac med OS X webbläsare, Safari. Bara öppna YouTube-video i webbläsaren och sedan använda Safari menyn "aktivitet" för att lokalisera källan videofil på sidan. Varje YouTube videoströmmar bilder till användare genom att ansluta till en ursprunglig videofil på YouTube servrar. Safari "Activity" fönstret ger dig tillgång att källfilen och kopiera den till datorn.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren Safari på din dator. Safari kommer installeras med varje Mac. Navigera till YouTube-video du vill ladda ner.

2 Klicka på "Play" -knappen på videon. Tryck och håll "Command", "Alternativ" och "A" på tangentbordet. Safari "Activity" öppnas.

3 Rulla ner listfiler i fönstret. Noggrant undersöka storleken på filerna. Nästan alla av dem är bara några kilobyte. Leta efter en fil i listan som är flera megabyte eller större. Den största fil i listan är alltid en källa videofil.

4 Dubbelklicka på källvideofilen från listan. Safari börjar automatiskt ladda ner den till datorn.

Tips

  • Om du ladda ner ett antal filmer från YouTube samtidigt, måste du se till att din Internet-anslutning är tillräckligt bra.

Om du vill lägga upp dina YouTube-videor till ett nytt konto, eller vill säkerhetskopiera en video för någon som snart skulle kunna stängas av YouTube administratörer, måste du ladda ner och reupload videor. Medan YouTube inte har en "Download" -knappen bredvid spela videor som vissa videosajter göra, är det relativt enkelt att ladda ner video från platsen. Du kan hitta videon som avses i källkoden på webbplatsen, men det finns andra steg för att använda som är enklare än så.

Ladda ned

Ladda ner filmer från YouTube är lätt. Installera Firefox, som du kan hitta på getfirefox.com. Sedan hämtar Net Video Hunter, en Firefox tillägg som kan ladda ner filmer från de flesta online video webbplatser, däribland YouTube. När du har installerat dessa verktyg finns på videon du vill ladda ner och klicka på den blå ikonen längst ned till höger i din Firefox-fönster.

Re-uppladdning

Om du har ett konto hos YouTube, kan du ladda upp videoklipp som du har hämtat. Bara ladda upp den nedladdade filen som du normalt skulle ladda upp en video. Om du inte har ett konto, är gratis och nästan automatiskt få en om du har ett Google-konto redan.

Rättslig

Inte ladda upp videoklipp om du inte äger upphovsrätten och har inte behörighet att åter ladda upp från upphovsrättsinnehavaren av videon. Enligt amerikansk lag är upphovsrätts automatisk, så allt upp till YouTube tillhör enbart till innehållsleverantören, såvida de inte anger något annat.

Uppspelning på datorn

Vill du titta på dina nedladdade videor på din dator? Prova VLC, en öppen källkod videospelare som kan spela nästan alla video du kan kasta på det. Denna videospelare kan öppna FLV-filer du laddar ner från YouTube, vilket gör det möjligt att spela upp din favorit även när du är offline.

Bränna till DVD

Om du vill bränna dina nedladdade filmer till en DVD, se till att kolla in DVD Flick, en gratis Windows-program som kan ta nästan alla videoformat (inklusive FLV) och mata ut en DVD. Den resulterande DVD är spelbar i konventionella DVD-spelare, att föra din online video till din TV.

Hur komprimera en videofil för att ladda ner på YouTube


YouTube är en plats för att titta på video och dela dina egna videor med människor över hela världen. Oturligt nog för användare, men det har begränsningar på storleken på videofiler som du kan ladda upp, längden på videoklipp som du kan ladda upp och filformat video det accepterar. För vanliga användare, måste videor vara under 2 GB, inte längre än 10 minuter, och en av åtta filformat.

Instruktioner

Komprimera video för YouTube

1 Gå till Pavtube webbplats (se avsnittet i den här artikeln Referenser) och hämta Pavtube Video Converter. Dubbelklicka på installationsfilen och följ installationsprocedurerna.

2 Dubbelklicka på programikonen och klicka sedan på "Lägg till" för att ladda videofilen (er) som du vill komprimera. Om videon är inte något av följande - Windows Media Video (WMV), .3gp (mobiltelefoner), AVI (Windows), MOV (mac), MP4 (iPod / PSP), MPEG,. FLV (flash) eller MKV (H.264) - klicka på "format" i rullgardinsmenyn och välj en av de ovan nämnda videoformat.

3 Klicka på "Output" i rullgardinsmenyn och välj var du vill den konverterade videofilen (er) som ska placeras på din dator.

4 Klicka på knappen "Inställningar" och du kommer att presenteras med alternativ för att ändra bithastighet, samplingsfrekvens, bildhastighet och andra detaljer. Genom att sänka varje inställning, kommer programmet att kunna komprimera videofilen mer. När du har ändrat inställningarna, klicka på "OK" -knappen.

5 Klicka på "Konvertera" och konverteringen börjar. Det kommer att visa en uppskattad tid för omställning och uppskattad filstorlek. Om filstorleken är över 2 GB, klicka på "Avbryt" och gå tillbaka till inställningsskärmen och sänka varje inställning tills videon är mindre än 2 GB.

6 Efter konvertering av video till en acceptabel filstorlek och format, ladda upp filen till YouTube som vanligt.

Tips

  • Inte komprimera en video mer än du behöver. Om videofilen är bara något större än 2 GB, så ska du komprimera det så lite som möjligt för att behålla sin kvalitet.
  • Pavtube har en gratis testversion att ladda ner, men det inte har samma stöd som den betalda versionen.

VLC Media Player är en fri multimediaspelare och omvandlare tillgänglig från Videolan.org, en ideell organisation med uppgift att utveckla öppen källkod för PC och Mac-system. Bland dess många användningsområden, VLC spelar, nedladdningar och även omvandlar strömmande media genom att gå sin "HTTP" webbadress. Även YouTube-videor kodas som Flash-video, eller FLVs, är FLVs inbäddade i en liten Web Format (SWF) uppspelningsenhet, vilket gör dem svåra att komma åt i andra program. Det rekommenderas att du laddar ner den senaste versionen av VLC Media Player för att säkerställa maximal kompatibilitet med operativsystemet.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besök Videolan.org. Klicka på "Download VLC" -knappen och vänta tills den är klar nedladdning. Dubbelklicka på programfilen eller paket, och gå igenom installationsprocessen. Välj en plats på hårddisken för VLC Media Player, acceptera licensvillkoren och öppna VLC.

2 Öppna en ny Internet flik eller ett fönster, och navigera till den önskade YouTube-video. Markera sin webbadress, högerklicka med musen och välj "Kopiera".

3 Klicka på "Media" -fliken och välj "Advanced Open File" för att komma in i "Open Media" fönstret. Klicka på fliken "Nätverk" längst upp på skärmen.

4 Högerklicka i adressfältet och välj "Klistra in". Klicka på "Play" på pilen längst ned till höger på skärmen och välj "Konvertera" för att komma in i "Konvertera" skärm.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Destination" -fältet, och välj en mapp att spara filen till. Namnge filen och inkludera "flv" filändelsen. (Se Varningar.) Klicka på "OK" för att återgå till "Konvertera" skärm.

6 Klicka på den första verktygsfältet ikonen till höger om "profil" i rullgardinsmenyn. Välj "FLV" från menyn "Inkapsling". Klicka på "Video Codec" -fliken och välj "Behåll ursprungliga video spår."

7 Klicka på "Spara" för att återgå till "Konvertera" skärm, och klicka på "Start" för att ladda ner YouTube-video.

Tips

  • Konvertera YouTube-videor genom att försöka olika inkapslingsformat och omkodning alternativ. Konsultera bruksanvisningen för programmet eller enheten du konverterar för, och kontrollera lämpliga audio / video-format innan du börjar.

Kan jag spela eller ladda ner musik från YouTube?


För musikälskare, är Internet en guldgruva av möjligheter, från strömmande ljud platser till webbaserade radiostationer som samtidigt sänder liveinnehåll. En annan källa till musik är YouTube, som erbjuder allt från officiella musikvideor postat av band med konton till hemmainspelningar av osignerade och amatörmusiker. En del av musiken på YouTube kan vara så intressant att du vill ladda ner den till din hemdator.

Juridiska frågor

Några av filmerna på YouTube, särskilt originella låtar av ett signerat band, är mest sannolikt upphovsrättsskyddat. YouTube har en sektion på sin webbplats för upphovsrättsliga frågor. Om du lyssnar på en officiell musikvideo, kan du njuta av det på YouTube, men du kommer inte att kunna ladda ner innehåll. Om musiken inte är upphovsrättsskyddad, kan du ladda ner det för personligt bruk.

omvandlare

Gratisprogram omvandlare kan laddas ner från webbplatser som CNET.com. Dessa program tar strömmande ljud och video upp på YouTube och konvertera den till en MP3-fil som du kan spara på din dator. Omvandlare erbjuder oftast olika inställningar bithastighet för MP3-utgång, som du kan konfigurera i programmets Inställningar inställningar.

Inspelning

Freeware program som Audacity har en inbyggd inspelningsfunktion som du kan använda för att fånga strömmande utgången från en YouTube-video. I programmets preferenser inställningar måste du ändra inspelningskällan till "What U Hear." Fördelen med att använda Audacity är att du kan mata inspelningen som en CD-kvalitet WAV-fil.

Andra alternativ

Andra metoder för att ladda ner musik från YouTube inkluderar användning av en kodare, som låter dig ta ljudet in från YouTube och ger en utsignal i andra format såsom WMA och AAC. Alternativt kan du använda inbyggda omvandlare i applikationer såsom iTunes för att konvertera en MP3 eller WAV-fil till AAC-format.

YouTube är en online video sharing webbplats. Användare ladda upp videor som visas på YouTube. Att se filmerna behöver du vanligtvis en Flash-spelare installerad på den enhet du använder. Om du vill titta på videon offline eller på en enhet som inte stöder en Flash-spelare, kan du ladda ner filmer till din dators hårddisk. "Realplayer" och "Free YouTube Download" är tredje part program som kan installeras på Windows Vista-operativsystemet för att ladda ner YouTube-videor. Det finns också online-verktyg tillgängliga som inte kräver att du installera något på din dator.

Instruktioner

Riktig spelare

1 Ladda ner och installera programmet "Realplayer" (se Resurser).

2 Öppna en webbläsare.

3 Navigera till YouTube-video som du vill hämta.

4 Klicka på "Ladda ner denna video" -knappen som visas i det övre högra hörnet av videon.

5 Öppna "Realplayer" för att visa nedladdade videon.

Free YouTube Download

6 Ladda ner och installera "Free YouTube Download" programvara (se Resurser).

7 Öppna "Free YouTube Download" program.

8 Öppna en webbläsare.

9 Navigera till YouTube-video som du vill ladda ner, klicka på "Share" -knappen under videon och kopiera länken som visas.

10 Klicka på knappen "Klistra in" i "Free YouTube Download" fönster.

11 Klicka på "Bläddra" -knappen och välja platsen för den sparade videon.

12 Klicka på rullgardinsmenyn längst ned på sidan och välj format för sparade video. Alternativen är FLV, AVI eller MP4.

13 Klicka på "Download" -knappen för att ladda ner video.

Uppkopplad

14 Öppna en webbläsare.

15 Navigera till YouTube-video som du vill ladda ner, klicka på "Share" -knappen under videon och kopiera länken som visas.

16 Navigera till en online video hämta webbplats (se Resurser).

17 Klistra in länken till YouTube-video i webbadressen textrutan.

18 Klicka på "Download" eller "Catch" knappen.

19 Klicka på det format som du föredrar för den nedladdade videon.

20 Klicka på "Download" -knappen.

21 Klicka på "Save File" när dialogfönstret visas att ladda ner filen till din dator och kan ses på någon videospelare videoformat du valde i steg sex.

Medan YouTube inte ger en nedladdningsfunktion för sina filmer, kan användarna få klipp från platsen genom att köra YouTube Downloader. Utöver att fånga media från YouTube, kan gratis verktyg konvertera en YouTube-video i ett filformat som är optimerat för en viss enhet. Sonys handhållna spelkonsol, PlayStation Portable (PSP), är en av de många enheter som YouTube Downloader stöder. Programmet konverterar YouTube flash video i MP4-filer som är optimerade för PSP uppspelning. Spelet tillbehörets widescreen-skärm och hög upplösning gör det en användbar mediaspelare för visning av video.

Instruktioner

Hämta en video från YouTube och ladda upp den till en PSP

1 Ladda ner och installera YouTube Downloader. Den fria program kan erhållas från CNET: s Download.com och andra program data.

2 Besök YouTube och få tillgång till videon du vill ladda ner. Klicka på videon så att den öppnar i sin egen sida. Kopiera videon hela direkt URL från webbläsarens adressfält. Minimera webbläsarfönstret.

3 Kör YouTube Downloader. Eftersom video direkta URL kopierades, det auto-fylls i programmets \ "Enter Video URL \" fältet. Välj \ "Download Video från YouTube \" och klicka \ "OK. \"

4 Spara YouTube-video. Efter \ "Spara som \" visas, bekräfta att spara plats och namn hämtade filen och klicka \ "Spara. \" Din YouTube-video sparas i Flash-format (FLV) eftersom det är den enda videofil typ som stöds av YouTube.

5 Konvertera FLV video till PSP-format. Att exportera hämtade YouTube flash video som en PSP-kompatibel fil, kör YouTube Downloader igen. Öppna \ "Konvertera till \" i rullgardinsmenyn och välj "PSP Video (H.264 MP4) \" video konvertering profil. Välj \ "konvertera video från (tidigare hämtade) File \" och klicka på \ "OK . \ "När filen exporten lyckas visas ett bekräftelsefönster.

6 Montera din PSP till datorn. Fäst din PSP (avstängd) till datorn via en USB-kabel. Slå på din PSP och enheten visar att det är erkänd av din dator.

7 Ladda upp din konverterade YouTube-video till din PSP. Öppna "Den här datorn" och identifiera din PSP på din lista över anslutna enheter. Dubbelklicka på PSP-enheten och öppna "MP_ROOT" mappen. Hitta "100MNV01? mapp och dra konverterade YouTube-video i mappen.

8 Koppla din PSP från datorn. När videon har kopierats över till "100MNV01? mapp, gå tillbaka till "Den här datorn." Högerklicka på PSP på listan över anslutna enheter och välj "Mata ut." När det är säkert bort, försvinner PSP från listan och USB-kabeln kan tas bort.

9 Visa din YouTube video på din PSP. Navigera till "Video" -menyn på din PSP hem menyn XMB. Markera din YouTube-video och tryck på "X" för att visa klippet.

Tips

  • Innan en PSP kan acceptera video, måste den vara utrustad med ett USB-minne och formateras som ett USB-minne. Ägarna bör konsultera sin PSP instruktionsbok för att se till att deras enhet är korrekt konfigurerad.
  • Att justera kvaliteten på din konverterade PSP-fil, klicka på YouTube Downloader knapp "Download Options" efter steg 5. Välj "YouTube Download Kvalitet" från fly-out-menyn och välj från "Normal", "HQ", "HD" eller "bästa tillgängliga." "Bästa tillgängliga" väljs som standard.

Hur du ladda ner en låt till iTunes från YouTube?


Ladda ner och konvertera YouTube-videor är ett enkelt och rättslig process, och det finns hundratals program och webbplatser som kan göra jobbet. Till exempel kan du konvertera YouTube ljud till en iTunes-format, såsom MP3, AAC eller WAV och ladda ner den till datorn med hjälp av gratis online konvertering webbplatser som inte kräver någon nedladdade programvaran. Bland dessa platser är Gazzump.com, ConvertYouTubeVideo.org och ClipConverter.cc, som använder sina egna servrar för att utföra alla nedladdningar och konverteringar, vilket ger en nedladdningslänk när processen är klar.

Instruktioner

Gazzump.com

1 Öppna din webbläsare och navigera till YouTube sida med önskad video. Markera webbadressen, högerklicka och välj "Kopiera".

2 Öppna en ny flik eller fönster och besöka Gazzump.com. Högerklicka på "Ange en webbadress ..." fältet och välj "Klistra in".

3 Klicka på "Download" knappen till höger om "URL" fältet och vänta Gazzump till fullo ladda videon. Välj en utgående ljudformat som MP3 eller WAV, och vänta på Gazzump att ladda ner och konvertera video till rätt format. Det här kan ta flera minuter.

4 Följ länken från Gazzump när konverteringen är klar. Högerklicka på nedladdningslänken på nästa sida och välj "Spara som ..." för att ladda ner filen till din dator.

5 Öppna iTunes. Dra och släpp nyligen nedladdade filen ikon direkt i iTunes bibliotekspanelen till vänster på skärmen.

ConvertYouTubeVideo.org

6 Leta reda på sidan med YouTube-video du vill konvertera. Markera sin webbadress i "URL" fältet längst upp på skärmen, högerklicka och välj "Kopiera" för att kopiera adressen.

7 Navigera till ConvertYouTubeVideo.org. Högerklicka på "Sätt din video URL här" fältet och välj "Klistra in". Klicka på "GO" -knappen för att veckla ut dina konverteringsalternativ.

8 Välj "MP3" från rullgardinsmenyn och klicka på knappen "GO" igen och vänta på webbplatsen för att kontrollera länken, ladda ner video till deras server och konvertera till MP3. Det här kan ta flera minuter.

9 Klicka på "Download" för att ladda ner låten direkt till din dator.

10 Öppna iTunes. Dra nyligen hämtade ljudfil ikon direkt i iTunes, eller klicka på "Redigera" och "Open File" för att lokalisera och öppna ljud i iTunes.

ClipConverter.cc

11 Starta webbläsaren och besöka YouTubes sida med den video du vill ladda ned och omvandlas. Markera webbadressen högst upp på skärmen, högerklicka med musen och välj "Kopiera".

12 Öppna en ny Internet flik och besöka ClipConverter.cc. Högerklicka på "Media URL" fältet längst upp på sidan och välj "Klistra in".

13 Välj en "konverteringsformat" från alternativen nedan "Media URL" fältet. alternativ ITunes-stöds är MP3, AAC (iTunes ljud), WMA och M4A ljud. Ändra ljudet är bitrate, kanaler - mono eller stereo - eller volym, om det behövs.

14 Tryck på knappen "Fortsätt" för att vika resten av konverteringsalternativ. Välj mellan "YouTube Standard" eller "Hög kvalitet" och klicka på "Starta!" för att börja kontrollera länken, ladda ner media och omvandla den till önskat format. Detta tar flera minuter.

15 Klicka på "Download" knappen när omdirigeras till "Conversion framgångsrikt genomfört" skärmen för att hämta ljudfilen till datorn. Navigera till din nedladdade filen. Öppna iTunes och dra och släppa filen ikon i ditt iTunes-bibliotek.

Tips

  • Leta upp dina nedladdningar genom att kontrollera webbläsarens "Inställningar" eller klicka på "Downloads" fliken i "Visa" eller "Fönster" flik i webbläsaren.
  • En bithastighet är mängden information avkodas per sekund speltid. För allmänt bruk, är det bäst att lämna dessa inställningar som de är.
  • ConvertYouTubeVideo.org stöder endast konvertering till MP3-format.

Kan du ladda ner filmer från YouTube till en iPod Touch?


IPod Touch kan hålla många filmer, men de måste först överföras till den från en dator. Nedladdning videoklipp direkt skulle vara trevligt, men det kan inte göras med iPod Touch som det normalt är. Men genom att jailbreaking iPod Touch, ladda ner video direkt till den från YouTube blir möjligt. Processen är ganska enkel och Touch kan alltid återföras till det tillstånd den var i innan jailbreaking gjordes.

Jailbreak iPod Touch

Jailbreak iPod Touch för att kunna ändra vad den kan göra. Processen för att göra detta är ganska enkelt och det finns många källor på nätet som guidar dig genom processen (se länk i Resources). Var noga med att säkerhetskopiera filer på iPod Touch först genom att använda iTunes programvara för säkerhets skull.

Använda installations App

Hämta installatörs appen iPod Touch med iTunes (se länk i Resources). När Installer.app har laddats ner och är på iPod Touch, öppna den och lägg till "Sleepers.net/phonerepo" till listan av resurser.

installerar MxTube

Gå till MxTube webbplats på iPod Touch. Ladda ner och installera MxTube från Multimedia sektionen (se länk i Resources).

med användning MxTube

Kör MxTube appen. Använd sökfönstret för att söka efter videoklipp som du vill ladda ner på samma sätt som du skulle söka efter videoklipp att titta på med hjälp av YouTube-appen. När information om videon som du vill hämta har dykt upp i MxTube fönster genom att klicka på videon som ska hämtas. Välj kvaliteten på videon från popupmenyn som nu har dykt upp. Vänta som video hämtas. När hämtningen har slutförts, kommer videon finns under fliken Videoklipp sektionen. Välj och titta på videon.

Tips för användning

Inte lämna MxTube appen medan filmerna är i färd med att ladda ner.
Endast avsluta appen efter filmerna har hämtats.

Se till att det finns tillräckligt med minne för att hålla video som laddas ned.

Alla videor bör strykas innan du avinstallerar MxTube appen.

Varning

Modifiera eller "jailbreaking" en Touch, medan inte olagligt, inte stöds av Apple. Det kan orsaka problem med iPod Touch eller ens ta bort program och filer från minnet helt och hållet. Av denna anledning jailbreaking en Touch bör inte tas på allvar.

Programuppdateringar från Apple kan också utplåna alla jailbreaking och filer som har lagts på iPod Touch. Detta kan kräva att iPod Touch att jailbreakad överallt, och alla filer tillbaka på det från början.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com