rafavstånd i publisher ändras

Hur man skapar en 125x125 Banner Design


Meddela din nästa stora händelse, möte, konvention eller fest i stil genom att ta tag människors uppmärksamhet med en banderoll. I stället för att nöja sig med en generisk banner från en butik, skapa ditt eget genom att använda någon av ett antal olika datordesignprogram. Anpassa banderoll med ett par snabba klick, och du kommer att vara redo att fånga deltagarnas ögon och låt dem veta att de är på rätt plats.

Instruktioner

med Paint

1 Öppna Paint genom att klicka på Paint-knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Egenskaper". Skriv "125" i både "Bredd" och "Höjd" lådor. Välj knappen "Tum" under "Units" och klicka på "OK" -knappen. Paint ändrar storlek automatiskt skärmen. Klicka på fliken "Visa" längst upp på skärmen och klicka på knappen "Zooma ut" för att få en bättre känsla för hela banner.

2 Klicka på fliken "Hem". Välj en av de färgade rutorna i avsnittet "Colors" i verktygsfältet för att fungera som huvud banner textfärg. Lägg märke till färg i "Color 1" knappen ändras.

3 Klicka på textverktyget, som ser ut som en "A" i avsnittet "Verktyg". Klicka på bannern och välja typsnitt och textstorlek. Skriv huvud banner hälsning, såsom "utställning Checka in här."

4 Välj en ny färg från avsnittet "Colors", klicka på bannern, minska teckenstorleken och skriver ytterligare information, såsom "Gå till rum 201" eller "Betalning accepteras i ryggen."

5 Klicka på Paint, klicka på "Spara som" Skriv ett namn för banderollen och spara den på din dator.

med användning av Publisher

6 Öppna Publisher och klicka på knappen "Banners" i mitten av den "tillgängliga mallar" skärm. Bläddra igenom de tillgängliga banner mallar; alla mallar kan anpassas helt. Dubbelklicka på en banderoll och efter en stund, öppnar den på skärmen.

7 Ändra banner storlek genom att klicka på "Page Design" längst upp på skärmen. Klicka på "Size" knappen på bandet / verktygsfältet direkt under den. Välj "Utskriftsformat". Skriv "125" i både "Bredd" och "Höjd" lådor. Klicka på "OK" och Publisher ändras automatiskt sidstorleken och zoomar in den.

8 Klicka i platshållartexten på banderollen. Texten markeras. Skriv direkt över den med din egen, såsom "Välkommen hem, soldater!"

9 Markera nya ord och klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen. Använd kontrollerna i avsnittet "Font" för att ändra textens utseende, såsom att ge den ett nytt typsnitt eller ändra textstorlek eller färg.

10 Klicka på "File" längst upp på skärmen. Välj "Spara som" ge fanan ett namn och spara den till din dator.

Använda Photoshop

11 Öppna Photoshop, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Nytt". Skriv "Banner" i "efternamn". Skriv "125" i både "Bredd" och "höjd" fält. Dra ner dimensionsrutorna och välj "inches". Klicka på "OK" och Photoshop banner arbetsytan visas.

12 Klicka på "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Välj ett teckensnitt, textstorlek och textfärg från verktygsfältet längst upp på skärmen. Klicka på "Banner" rutan och skriv huvud banner hälsning, såsom "Janofsky High School Presents ..."

13 Minska textstorlek, ändra färger som önskas och klicka lägre på "Banner" ruta för att skriva ytterligare information för banderollen, såsom ett kontaktnummer eller namn sponsor.

14 Klicka på menyn "Arkiv", klicka på "Spara som" och spara bannern till datorn.

Tips

  • När du har skapat din banner, kommer du vill ta det till livet för att meddela din händelse eller dekorera för din fest. Eftersom en traditionell skrivare för hemmabruk inte kan hantera papper som storlek, måste du spara dina filer och föra dem till ett tryckeri. Skrivare kan också överföra din banner material en skrivare för hemmabruk kan inte hantera, såsom vinyl eller folie metallic. Ring framåt; vissa skrivare kan låta dig e-post över dina filer, vilket sparar en resa.

Microsoft Publisher kan formgivare ändra färgen på alla punkter och nummer i en lista, kan färgen på enskilda punkter och nummer också ändras, antingen att lägga tonvikten på en viss punkt eller alternativa färger från den valda färgschemat. När du har skapat en punktlista eller numrerad lista, använder stegen nedan för att ändra färgen på vissa punkter och nummer.

Instruktioner

1 Gå till Visa och klicka på "specialtecken." Du bör se flera stycketecken vid ändarna av varje rad i punktlista. Punkt markörer ser ungefär som en bakåt P.

2 Markera punkt markör i slutet av raden som du vill ändra färgen på kulan eller nummer.

3 Gå till Format och "Font". Välj en färg från rullgardinsmenyn i avsnittet Allmänt i rutan som visas. Eller välj "More Colors" för att anpassa en färg eller att välja en som inte visas i rullgardinsmenyn.

4 Klicka på OK. Endast kulan eller nummer för den linjen i listan ska ändra färg.

5 Upprepa dessa steg för att ändra färgen på andra specifika punkter och nummer.

WordArt kan användas i stället för standard teckensnitt att peppa upp en titel eller annat nummer i dina dokument. När du använder en skugga till din WordArt kan du göra din rubrik dyka upp och ta tag dina läsare uppmärksamhet. Men du är inte bara begränsat till svart och grå skugga när du använder WordArt i Microsoft Publisher kan du ändra färgen på din WordArt skugga på nästan vilken nyans du önskar.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Publisher. Klicka på "Öppna" på Förlagets välkomstskärmen att importera ett befintligt projekt, eller klicka på en mall för att börja ett nytt projekt. Sätt din WordArt i mallen om du arbetar på ett nytt projekt.

2 Markera WordArt du vill ändra och klicka på knappen "skuggeffekter" i Publisher verktygsfält. Klicka på "Shadow Color" i menyn "skuggeffekter".

3 Välj en ny färg för din WordArt skugga från färgpaletten som visas.

4 Klicka på "Utgivare" -knappen, och välj sedan "Spara" för att spara dina ändringar i WordArt skugga.

Tips

  • För att lägga till WordArt till en tom mall, klicka på "" i Publisher verktygsfält. Klicka på den önskade WordArt stil i menyn som visas, och skriv sedan din text i "Text" rutan.
  • Klicka på ikonen, som ligger intill den "skuggeffekter" rubriken "%", om din WordArt inte har skugga.

Microsoft Publisher 2007 är ett program som tillåter användare att skapa professionella publikationer och marknadsföringsmaterial, inklusive broschyrer, visitkort och företagets logo design. Text och former kan läggas till och formateras för någon design som en användare skapar. Du kan också ändra orienteringen av texten efter det har lagts till en publikation så att texten visas på en annan vinkel i din textrutan.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Publisher 2007 program på datorn. Klicka på knappen "Microsoft Office" och klicka sedan på "Öppna".

2 Leta reda på Publisher 2007-fil som innehåller den text du vill ändra orienteringen för och välj sedan filen. Klicka på "Öppna" för att ladda filen.

3 Markera texten i textrutan som du vill ändra orienteringen så att den är markerad.

4 Klicka på "Format" -menyn och klicka sedan på "Textruta" alternativet. Klicka på "textrutan" -fliken.

5 Klicka på rutan bredvid "Rotera text i figur eller med 90 °" fältet, så att den är markerad. Klicka på "OK" för att spara dina ändringar och textorientering kommer att förändras.

Hur man skapar pussel i Microsoft Word, PowerPoint eller Publisher


När man lär sig ett enda Microsoft Office Suite produkt, du faktiskt få den kunskap du behöver för att driva åtminstone fem andra program, alla med liknande navigering och funktioner. I många fall, till exempel, är processen att utföra en uppgift i Word huvudsak densamma som i andra Suite-program som PowerPoint och Publisher, med minimala skillnader. För ett fartyg som gör ett pussel, det finns absolut inga skillnader mellan program om hur du skapar bilden.

Instruktioner

1 Öppna Word, PowerPoint eller Publisher. Word och PowerPoint både standard till en tom sida / bild på skärmen. För Publisher, klicka på "Blank 8,5 x 11" -knappen i det övre vänstra hörnet av "Tillgängliga mallar" skärm.

2 Klicka på "Infoga" -fliken högst upp på någon av de tre programmets arbetsytor. Klicka på "Bild" -knappen.

3 Bläddra till den bild du vill använda för pussel. Dubbelklicka på bilden och det öppnas på sidan. Klicka på bilden för att ge det fokus, sedan dra den till önskad plats på sidan. Att förminska bilden, klicka på dess hörn genom att trycka på "Shift" -tangenten och dra i hörnet mot bildens mitt. Förstora bilden inte rekommenderas, eftersom det är sannolikt att resultera i en suddig eller pixelated grafik.

4 Klicka på "Shapes" -knappen på "Infoga" -fliken. Från rullgardinsmenyn, välj "Scribble" verktyg, som är den snirkliga linje i slutet av avsnittet "Lines". Lägg märke till hur markören ändras till en pennverktyget.

5 Placera markören på bilden. Klicka och håll nere vänster musknapp. Rita linjerna för att bilda pusselbitar, med "hål" och "pluggar" där bitarna passar ihop. Lyft inte fingret från vänster musknapp, men fortsätter att hålla den nedtryckt medan du ritar. Om du lyfter fingret, anser den programvara du är klar med "Scribble" verktyg och omger linjer med en låda. Om detta händer, helt enkelt på nytt klicka på "Scribble" verktyg och fortsätta.

6 Släpp musknappen och en ny orange "Ritverktyg" -fliken visas. Klicka på "Shape Outline" -knappen på bandet. Klicka på "Weight" och välj "3 pt" alternativet, vilket gör linjer tjock nog för dig att enkelt skära igenom när separera pusselbitar.

7 Klicka på "Shape Outline" knappen och välj en ny färg för pusselbitar, om du vill.

8 Klicka på "File" -fliken i någon av de tre programmen. Klicka på "Spara som" alternativ. Ange ett namn för pusslet i "Filnamn" Markera den destination som du vill spara filen - till exempel skrivbordet - ". Save" och klicka sedan på

Tips

  • Word och PowerPoint är en del av varje version av Microsoft Office Suite. Publisher är en del av Professional Suite version med lanseringen av Office 2010.
  • ~
  • För att göra en tom pussel mall, dvs en utan en bild, hoppa över bilden insättningssteget ovan. Gå direkt till "Klotter" verktyg processen och fortsätter därifrån.

Ingår i Microsoft Office svit av program för affärsapplikationer är Microsoft Publisher. Microsoft Publisher, ett desktop publishing program, gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika utskriftsprojekt, såsom flygblad, broschyrer, visitkort, etiketter, menyer, skyltar, kalendrar och mer. Om du har digitala bilder du vill skriva ut, kan programmet också användas för att skriva ut foton av dessa bilder.

Instruktioner

1 Lastfotokvalitet skrivarpapper i datorns skrivare, enligt tillverkarens anvisningar. Vanligt vitt skrivarpapper kan användas, men för utskrifter, använder fotopapper utformad för att användas med din skrivare typ.

2 Öppna Microsoft Publisher. Välj "Blank sidstorlekar" för att öppna ett nytt dokument i den vertikala menyn till vänster på skärmen.

3 Klicka på miniatyrbilden som representerar den önskade pappersstorlek och orientering, under "tom sida Storlekar" i mitten av skärmen. Om du använder standardformat fotopapper, välj "Letter" storlek eller 8 1/2 x 11 ". Du har möjlighet att välja ett" Letter "storlek som är antingen liggande eller stående orientering. Välj den orientering som bäst uppfyller dina utskriftsbehov.

4 Klicka på fliken "Skapa" ligger på nedre högra hörnet av skärmen.

5 Klicka på "Infoga", "Bild" och "Från fil" för att hitta den digitala bilden sparas på datorn för att skriva ut. Markera namnet på bildfilen, och det kommer att visas på din sida.

6 Klicka på bilden som visas på din sida, och håll ner musknappen för att flytta bilden till önskad plats på sidan.

7 Klicka på cirklarna i hörnen av bilden (efter det klickat), och dra cirklar in eller ut för att ändra storlek på bilden.

8 Välj "File" och sedan "Skriv ut" när du är redo att skriva ut bilden.

Tips

  • Stegen kan variera, beroende på vilken version av Microsoft Publisher du använder. Dessa instruktioner gäller specifikt för Publisher 2007; Men äldre versioner är likartade.

Hur man lägger text i en cirkel i MS Publisher


Microsoft Publisher programvara går andra Office Suite-produkter i Microsoft Office Suite Professional version, vilket ger snabba mallar för material såsom nyhetsbrev, visitkort, adressetiketter och banderoller. Förlagets layout och design gränssnitt sätter varje bit av anpassning i dina händer; Du kan bestämma hur dina dokument ser ut och visas med hjälp av programmets verktyg. Även text blir dekorativa när du lägger den i en cirkel, dra ögat direkt till din meddelande på förlaget sidan.

Instruktioner

1 Öppna Publisher. För att lägga till text i en cirkel på ett dokument som du redan har skapat, klicka på "Öppna" och bläddra till den filen. Dubbelklicka på den och det öppnas i Publisher arbetsytan. Navigera till den plats på sidan där du vill att texten. Annars, dubbelklicka på "Blank" sida på "Tillgängliga mallar" rutan på skärmen. En tom 8,5-by-11-tums öppnas i arbetsytan.

2 Klicka på "Shapes" -knappen under avsnittet "objekt" i verktygsfältet längst upp på sidan. Välj en cirkel från rullgardins alternativ.

3 Placera markören på den tomma sidan, klicka och håll ner vänster musknapp och dra tills en cirkel bildas på sidan. Du kan justera storleken när som helst efter att lägga texten i att få det att passa.

4 Klicka på "Infoga" längst upp på skärmen.

5 Klicka på knappen "Rita textruta" och rita en fyrkantig form direkt innanför cirkeln. Detta kan också ändra storlek när som helst.

6 Skriv ditt SMS i textrutan.

7 (Valfritt) Markera texten och klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen. Använd kontrollerna i avsnittet "Font" för att ändra orden "typsnitt, storlek och färg.

8 Klicka utanför textrutan och cirkeln och på den vita utrymmet i Publisher sidan. Ändra storlek på textrutan eller cirkel genom att klicka på objektet, ta tag ett hörn och dra.

9 Klicka på "File" -fliken, klicka på "Spara som" ge filen ett namn och spara den till din dator.

Oavsett om du vill skicka runt de senaste nyheterna i din familj, marknadsföra ditt företag, sprida fläkt information eller bara njuta av desktop publishing, kan skrivbordet design och layoutprogram Microsoft Publisher hjälper dig att skapa nyhetsbrev. Publisher 2003, som ingår i de flesta installationer av Microsoft Office Suite erbjuder desktop publishing pre-set för att få ditt nyhetsbrev igång inom några minuter. Du kan anpassa nyhetsbrev med dina egna nyheter och grafik med bara några snabba klick.

Instruktioner

1 Öppna Publisher och klicka på "Publikationer för Print." Klicka på länken "Nyhetsbrev", sedan bläddra igenom de förinställda mönster och dubbelklicka på en för att öppna den i din arbetsyta. Oroa dig inte om du inte gillar alla färger eller mönster; Du kan ändra dem.

2 Kontrollera den nedre raden på skärmen och meddelandet finns fyra sidor beskrivs. Klicka vidare på sidorna för att bekanta dig med layouten av nyhetsbrevet.

3 Klicka på länken på "Nyhetsbrev Options" panelen "Färgscheman" på vänster sida av skärmen. Bläddra igenom familjerna färg och dubbelklicka på nya färger, som automatiskt uppdateras i nyhetsbrevet på arbetsytan.

4 Zooma in på ett område med platshållartext, klicka markören, som automatiskt lyfter hela historien. Börja skriva direkt över texten, som kommer att fylla kolumnerna med egna ord.

5 Markera rubrikerna i nyhetsbrevet, skriv sedan ditt eget. Markera texten, sedan använda text verktygsfältet längst upp på skärmen för att ändra teckensnitt, storlek eller färg.

6 Högerklicka på en platshållare foto och välj "Ändra bild." Klicka på "Från fil" och sedan bläddra till eller foto en bild på din dator att använda i dess ställe. Dubbelklicka på filen, som sedan visas på nyhetsbrevet.

7 Lägg till fler sidor på nyhetsbrevet genom att dra ner "Infoga" -menyn och välja "Page". Standardalternativet kommer automatiskt att lägga två sidor, uppdelade med platshållartexten, bilder och rubriker.

8 Klicka på sista sidan (sidan 4 om du inte har lagt till några andra sidor), lägg sedan till dina kontaktuppgifter där platshållare adresslinjerna är. Om du inte vill ha kontaktinformation, klicka en gång på rutan för att markera den och tryck sedan på "Delete" på tangentbordet. Gör detta med alla element som du vill ta bort från nyhetsbrevet att snabbt ta bort dem.

9 Korrekturläsa nyhetsbrev; Publisher hjälper med att understryka i rött några ord funderare är felstavade. Se till berättelserna flöda in rätt kolumner och att du har ersatt alla platshållartexten.

Microsoft Publisher är ett desktop publishing program som ofta används i företag, skolor och hemmakontor som en del av Microsoft Office-paketet. Inte alla som har Office har Publisher, dock, och du kanske vill dela alla detaljer i en publikation, inklusive text, bilder och andra föremål, med någon som är begränsat till Word. Å andra sidan, kanske du vill spara bara texten från en Publisher-fil som ett Word-dokument. Det finns flera sätt att konvertera en Publisher-fil till Word, beroende på önskat resultat.

Instruktioner

Konvertera Publisher Text till ett Word-dokument

1 Öppna publikation som du vill konvertera till Word.

2 Gå till menyn "Arkiv". Klicka på "Spara som" för att öppna "Spara som" i dialogrutan.

3 Skriv in ett namn på den nya Word-fil i "efternamn".

4 Ändra filtypen till en "Word-dokument" format, såsom "Word 97-2003 & 6,0 / 95 - RTF" eller "Word 2007 dokument" i "Spara som typ" box.

5 Klicka på "Spara".

Konvertera Utgivare sidobjekt till Word

6 Markera de objekt på förlaget dokument som du vill konvertera till Word. Tryck och håll "Ctrl" och klicka på varje bild eller textruta för att markera den. Markera en hel publikation genom att trycka på "Ctrl" + "A", som är kortkommandot för "Markera allt."

7 Tryck på "Ctrl" + "C" för att kopiera alla valda objekt.

8 Starta Microsoft Word. Öppna ett nytt dokument genom att klicka på "Ny" -knappen eller genom att trycka på "Ctrl" + "N".

9 Klicka på det nya dokumentet. Gå till menyn "Redigera" och välj "Klistra in special." Klicka på "HTML-format" i "Klistra in special" i dialogrutan.

10 Klicka på "OK" för att klistra in objekt, konvertera dem till ett Word-dokument. Spara filen innan du stänger Word.

Konvertera Publisher till en bild i ett Word-dokument

11 Öppna Publisher fil du vill konvertera till en bild som ska användas i Word. Gå till menyn "Arkiv" och välj "Spara som".

12 Välj ett bildformat som "GIF" eller "JPEG" i "Spara som typ" lista. Ange ett namn på filen i fältet "Namn" rutan och välj den plats där du vill spara filen. Klicka på "Spara" och nära Publisher.

13 Öppna Microsoft Word. Öppna ett nytt dokument genom att trycka på "Ctrl" + "N" eller öppna dokument som du vill infoga Publisher filen.

14 Gå till menyn "Infoga" i Word 2003. Peka på "Bild" och välj "Från fil." Gå till "Infoga" -fliken i Word 2007. Klicka på "Bild" i "Illustrationer" grupp.

15 Leta reda på Publisher-fil som du sparat som en bild. Klicka på filnamnet. Klicka på "Infoga". Spara Word-dokumentet innan du stänger den.

Hur man skapar broschyrer med Publisher


Microsoft Publisher är ett DTP program som kan producera professionell kvalitet broschyrer med hjälp av ett användarvänligt WYSIWYG (vad du ser är vad du får) gränssnitt. Programmet levereras med ett stort utbud av mallar, så att du kan använda objekt substitution för att skapa en broschyr som redan balanserad för enkel avläsning. Till detta kommer möjligheten att importera digitala bilder för att ingå i broschyren, ett brett utbud av typsnitt och möjlighet att skriva ut broschyren på din dator skrivare, du kan gå från broschyr idé till en faktisk färg papperskopia i handen på mindre än en timme.

Instruktioner

1 Skapa en layout plan på ett tomt pappersark. Vik papperet i antalet paneler du tänker för din broschyr, är den vanliga nummer tre. Skapa en modell broschyr på papper med en penna, inklusive bild plats och storlekar, textrutor med innehållet och placeringen av din organisation eller företag info. Använd denna mock broschyr för att hjälpa dig att placera informationen i Publisher broschyren.

2 Starta Microsoft Publisher genom att trycka på "Start" -knappen i Windows 7 verktygsfältet längst ned på skärmen och sedan trycka på "Alla program" för att öppna en lista med alla dina installerade program. Leta reda på programgruppen Microsoft Office och klicka på den för att öppna installerade Office-program. Klicka på ikonen Publisher för att starta Microsoft Publisher.

3 I avsnittet Publica typer av öppnings Utgivare fönstret, klicka på "broschyrer" för att öppna en lista över broschyr mallar. Varje mall representerar en prov broschyr du kan skapa med Publisher, och med hjälp av mallarna kan du snabbt skapa en balanserad broschyr genom att ersätta din broschyr info för exempel på mallar. Välj broschyren mall som mest liknar din mock broschyr från mallistan.

4 Byt ut texten hållaren info i mallen med din egen broschyr information. Markera texten i broschyren rutor och ta bort den aktuella mallen info. Skriv din broschyr innehåll i rutorna. Du kan ändra teckenstorlek och typ genom att högerklicka din text och välja en ny typsnitt som ska användas. Du kan flytta textrutor genom att markera rutan med en musklick sedan svävar över kanten tills du ser ett kors som din markör. Tryck på vänster musknapp och dra rutan till önskad plats. Ändra storleken på textrutan genom att klicka på den och dra de små rutorna längs kanten av textrutan för att ändra rutans parametrar.

5 Byt ut bilder i mallen broschyren genom att klicka på bilden för att markera det, högerklicka på den markerade bilden och välja "Ändra bild" för att öppna en fil webbläsare. Bläddra igenom hårddisken till platsen för den bild du vill använda. Markera bilden och klicka sedan på "Infoga" för att ändra mallfotoet till vald foto. Den nya bild är placerad i broschyren i samma storlek som mallfotoet. Ändra bildstorlek genom att klicka på bilden och använda de små rutorna på sidorna och hörn för att sträcka eller krympa ditt foto.

6 Inkludera din organisation eller företag information i broschyren. Spara broschyren genom att klicka på "File" i huvudmenyn, följt av "Spara". Välj en spara namn och plats på hårddisken för att spara broschyren, klicka sedan på "Spara" för att spara den på hårddisken.

7 Skriv broschyren genom att klicka på "File" menyknappen och välja "Skriv ut alternativ." Välj skrivaren är ansluten till systemet och mata skriva ut information såsom antal kopior önskade och vilken sida av broschyren för att skriva ut.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com