radera alla mail gmail

Radera alla Gmail


Gamla meddelanden kan skapa röran i din e-postbrevlåda. Gmail kan du arkivera mottagna och skickade meddelanden som du inte längre behöver, men är inte redo att ta bort ännu. Arkivering ett meddelande flyttas det till mappen Alla mail. Du kan permanent ta bort arkiverade meddelanden från mappen All e-post när som helst. Om du gör det kräver först flytta alla arkiverade meddelanden från Alla mail till papperskorgen och sedan permanent ta bort alla papperskorgen meddelanden.

Instruktioner

1 Öppna inkorgen i Gmail och klicka på "Alla mail". Om du inte ser denna länk, klicka på "Mer" i listan Etiketter i sidofältet för att avslöja länken "Alla mail".

2 Klicka på "Välj" -knappen och välj "Alla" från rullgardinsmenyn. Gmail visar meddelandet "All [antal meddelanden] konversationer på den här sidan har markerats. Markera alla [antal meddelanden] konversationer i Alla mail "i det gula området ovanför listan med meddelanden.

3 Klicka på "Markera alla [antal meddelanden] Samtal i Alla mail" för att välja alla arkiverade meddelanden.

4 Klicka på "Delete" -knappen för att flytta alla arkiverade meddelanden till papperskorgen.

5 Klicka på länken "Trash" i listan Etiketter. Klicka på "Välj" -knappen och välj "Alla" från rullgardinsmenyn. Gmail visar meddelandet "All [antal meddelanden] konversationer på den här sidan har markerats. Markera alla [antal meddelanden] Samtal i papperskorgen. "

6 Klicka på "Markera alla [antal meddelanden] Samtal i papperskorgen" länken.

7 Klicka på knappen "Radera permanent" för att permanent ta bort alla dina Gmail-meddelanden.

Tips

 • Du kan inte hämta permanent borttagna meddelanden.

Hur att radera alla data och filer från en hårddisk


Om du ger din hårddisk till någon annan eller vill börja om med en "ren" hårddisk, radera alla data från enheten är den säkra metoden för att ta bort känslig eller oönskad information. Både Apple OS X och Microsoft Windows OS-system har en funktion för att radera den installerade hårddisken rent av data, varje påföljande deras egna förfaranden.

Instruktioner

Radering av data från en Apple Macintosh-hårddisk

1 Gå till "Program", "Verktyg" och "Skivverktyg" från skrivbordet. På menyn "Skivverktyg", välj den hårddisk som du vill ta bort och välj sedan "Radera" -fliken.

2 Ange ett namn under "Namn" för enheten som ska tas bort. Ändrar inte något i "Volym Format" om du inte vet volymskillnader mellan den volym som du kommer att ta bort på disken och fulla kapacitet den installerade skivan.

3 Klicka på "Säkerhetsalternativ ..." -knappen. På skärmen som visas väljer du "Secure Erase Option" objekt.

4 Välj en av de fyra avtorkning alternativ på menyn "Secure Erase Option". De två mest rekommenderade är "7-Pass Erase" och "35-Pass Erase." Den "7-Pass Erase" skriver över dina data upp till sju gånger med rotvälska symboler, vilket gör data omöjlig. Detta är en mycket säker metod för radering av data, men det tar mycket längre tid än den normala metoden, såsom "Zero ut data" alternativet på listan. Den "35-Pass Erase" är det säkraste alternativet, men det tar fem gånger längre än den "7-Pass Erase" -metoden. Om du väljer detta, vara beredd att lämna din Mac på för Skivverktyg för att köra en till två dagar eller över natten, beroende på datavolymen på radering hårddisken.

Radera Allt på en Microsoft Windows-hårddisk

5 Klicka på "Start" och välj sedan "Stäng av." Välj & ldquo; Starta datorn i MS-DOS-läge och rdquo; från listan och klicka på & ldquo; OK & rdquo; att starta om datorn. Kommandotolken "C: \ Windows & gt;" visas efter datorn startas om.

6 Skriv "CD \" i textrutan och tryck på "Enter" på tangentbordet. Kommandotolken kommer att ändras till "C: \ & gt ;."

7 Skriv "format c:" före "Enter" igen. På skärmen som visas genom att trycka på & ldquo; Y & rdquo; på tangentbordet för att börja formatera hårddisken.

8 Ange upp till 11 tecken för att nämna din hårddisk när du uppmanas klicka på "OK", eller helt enkelt trycka på "Enter" på tangentbordet för att ha Windows tilldela ett slumpmässigt namn. Vänta tills Windows att formatera den valda hårddisken, vilket kan ta timmar, beroende på datamängden som ska torkas.

Tips

 • Säkerhetskopiera data om du ger hårddisken till någon annan, men vill behålla filerna.
 • För den ultimata permanent uppgifter radera, ta bort hårddisken från datorn för att komma åt hårddisken tallrik och krossa den med en hammare.
 • I Windows operativsystem, när du flyttar ett objekt till papperskorgen och klicka på "Töm papperskorgen" eller "Töm papperskorgen" att data är fortfarande återvinnas från hårddisken.

Hur man radera alla filer


Radera alla dina filer kan bli nödvändiga, särskilt om du donera eller sälja datorn till någon annan. Information såsom kreditkortsnummer, personnummer, lösenord och bankkontoinformation kan lagras på din dator. Beroende på vad ditt syfte för att radera filerna är, som är att få din dator och vilken programvara eller CD-skivor som du har tillgång till, kan det hjälpa dig att bestämma den bästa fil-radering processer för dig.

Instruktioner

PC

1 Använd Microsoft Windows "Diskrensning" verktyg för att radera alla filer. Öppna menyn "Start" och välj "Program" och sedan välja "Tillbehör". Välj "Systemverktyg" och sedan "Diskrensning". För att radera allt, välj dina cookies, tillfälliga Internet-mappar, webbhistorik, formulärdata och lösenord, och alla mappar och filer på din dator. Du kommer också att behöva välja att radera din papperskorgen. Denna process är inte helt radera all information, men det kan räcka om du bara gör det själv eller ge din dator till en pålitlig vän eller familjemedlem.

2 Formatera datorns hårddisk för att radera alla filer på datorn för den genomsnittlige användaren. Sätt din startdiskett i hårddisken och starta datorn. När du uppmanas, typ "Format C:" (eller vad hårddiskens bokstav du raderar). Upprepa för varje hårddisk som du har.

3 Installera om Windows genom att sätta i Windows-CD. Under installationsprocessen, välj att formatera hårddisken. Du kan också använda en disk manager program som Partition Magic. När du formaterar datorn detta sätt kommer du raderar alla dina filer.

4 Använd överskrivning programvara för att helt radera dina filer. Köp en disk torka (disk dumpning) program som Aktiv Kill Disk eller kraftöverföring skrubber och köra den i din dator. Det sätt på vilket skrivs programmet fungerar är det skriver över toppen alla dina filer, radera det i processen. Den dyrare programvaran, ju fler gånger det skrivs data, vilket gör dataåterställning svårare, även av hackare med de bästa krypteringsprogram.

Mac

5 Dra alla dina filer till papperskorgen. På så sätt kan du spara alla filer som du kanske vill behålla någon anledning. Tömma papperskorgen genom att välja "Finder" och välj sedan "Töm papperskorgen." Välj sedan "Secure Töm papperskorgen" för att skriva över filer för en högre skyddsnivå.

6 Radera alla filer på en gång genom att sätta in Mac OS X CD. Starta om datorn, och så fort du hör startljud, håll ned "C". När du uppmanas välja "Installer" och sedan "Öppna Skivverktyg." Välj hårddisken för att radera och klicka sedan på "Radera" -fliken. Från "Volume Format" menyn som dyker upp, klicka på "Alternativ" och välj sedan "Noll all data." Klicka på "OK" och sedan "Erase". Detta kommer att radera informationen, men hög nivå krypteringsprogram skulle kunna återställa data.

7 Använd överskrivning programvara för Mac för att öka din nivå av skydd än de tidigare stegen. Ju fler gånger skriver data, desto mer sannolikt är det data blir omöjligt att återhämta sig, även av de bästa hackare med den högsta nivån krypteringsprogram. Skriver över mjukvara för Mac innehåller Torka Drive för Mac och Softpedia ständiga Eraser.

Tips

 • Säkerhetskopiera alla data du vill spara innan du raderar dina filer.

Gmail kan du enkelt markera alla post som läst, men det ger inte ett intuitivt sätt att markera dem alla olästa igen. Denna möjlighet existerar, men du kommer att behöva gå igenom några korgen att använda den. Som standard, när du väljer att markera alla listade post, Gmail väljer bara de på den aktuella sidan. Om du har mer post än vad som kan visas i en enda skärm, då de andra förblir omarkerad. Emellertid uppvisar Gmail möjlighet att välja dem alla, som låter dig ändra alla sina attribut samtidigt.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto.

2 Skriv "i: läs" utan citattecken i det övre sökfältet och tryck på "Enter". Detta filtrerar din e-post till endast de som är märkta "läsa". Alternativt, typ "i: läs in: inbox" och tryck på "Enter" för att begränsa listan till bara läsa e-post som är bosatta i inkorgen.

3 Klicka på den övre vänstra kryssrutan omedelbart till vänster om "Arkiv". Detta markeras all post som för närvarande visas i den första skärmen.

4 Klicka på "Välj alla konversationer som matchar denna sökning", som visas längst upp i e-postlistan. Då markeras alla sökresultat.

5 Klicka the top "Fler åtgärder" -knappen och välj "Markera som oläst" för att markera alla "läsa" e-post som "olästa" igen.

Internetanvändarna har en myriad av valmöjligheter när det gäller att e-värdar. Internetleverantörer att erbjuda sina abonnenter POP3 e-postkonton via deras e-värdar, och människor med sina egna domäner kan också skapa sina POP3 e-postkonton genom sin domänadress. Populära e-postleverantörer, inklusive Yahoo och Google, tillåter användare att importera POP3 e-postkonton genom sin webbgränssnitt, så att användarna kan konsolidera sin e-post till en webbgränssnitt.

Instruktioner

GMail

1 Logga in på ditt Gmail-konto. Gmail tillåter användare att importera din e-post och adressbok från andra leverantörer som Yahoo, Hotmail, AOL och andra POP3 postadresser.

2 Klicka på "Inställningar" i övre högra hörnet och klicka på "Konton och import" -fliken. Klicka på "Importera e-post och kontakter" -knappen.

3 Fyll i din e-postadress när du blir tillfrågad. Google kommer då att be dig om ditt användarnamn, lösenord och POP-servern. Ange ditt lösenord och ändra all information som behövs. Du kommer också att kunna välja om de vill lämna meddelanden på servern, använda en säker SSL-anslutning och om att märka eller arkivera meddelanden från den här postlådan. Klicka på "Lägg till konto" för att avsluta processen.

Yahoo! Mail

4 Logga in på ditt Yahoo! Mail-konto. Yahoo tillåter användare att hantera POP3 postlådor från andra leverantörer genom sin Yahoo-konto.

5 Klicka på "Mail" -fliken och navigera till "Alternativ" längst upp till höger på skärmen, under Yahoo Mail-logotypen och välj "Mail Options".

6 Klicka på "Konton" i det vänstra sidofältet. Detta kommer att ta dig till ett fönster där du kan lägga till eller ta bort e-postkonton som din Yahoo webmail kommer att hantera för dig.

7 Ange referenser som begärts på sidan. I Skicka e-post avsnittet måste du namnge ditt konto för att identifiera den i Konton panelen, liksom ditt namn och e-postadress. Den mottagande postsektionen kommer att fråga efter dina referenser för den andra e-postleverantör, inklusive ditt användarnamn, lösenord och e-postservern instruktioner.

8 Ändra avancerade inställningar, om det behövs. Att välja "Ändra avancerade inställningar" under emot e-post avsnittet kan du ange att bara hämta nya meddelanden och lämna, istället för att radera, e-post på servern. Du kan också aktivera mindre vanliga alternativ som använder SSL-kryptering, filter eller ange en annan POP-port. Klicka på "Spara ändringar" -ikonen när du är klar.

Tips

 • Var försiktig när du hämtar större externa e-postkonton i din webbmailkonto som e-post som importeras från andra konton räknas mot din webmail kvot.

Facebooks varierat utbud av funktioner möjliggör en inbyggd marknaden och serviceinriktad plattform. Användare kan lagra betalningssätt för att finansiera en rad premiumprodukter och tjänster, inklusive online-spel, nyttoprogram och ett annonseringskonto. När du raderar kreditkortsuppgifter, tar raderingen omedelbart, om du inte har ett kort som stöder ett annonseringskonto.

Instruktioner

Ta bort kreditkort

1 Klicka på nedåtpilen högst upp på alla Facebook-sida och välj "Inställningar".

2 Klicka på fliken "Betalningar" i den vänstra rutan.

3 Klicka på länken "Hantera" från avsnittet Betalningsmetoder. Ange ditt Facebook-lösenord om du uppmanas att göra det.

4 Klicka på "Ta bort" bredvid kreditkort du vill ta bort från ditt konto. Observera att du inte kan ta bort någon kreditkortsinformation som är för närvarande den främsta finansieringskällan för ditt Facebook-reklam-konto. Du måste stänga ditt annonskonto för att ta bort alla finansieringskällor.

Stäng annons konto

5 Klicka på nedåtpilen högst upp på alla Facebook-sida och välj sedan "Hantera annonser."

6 Klicka på fliken "Inställningar" i den vänstra rutan. Ange ditt Facebook-lösenord när du uppmanas att göra det.

7 Gå till botten av sidan och klicka på "Inaktivera Ad-konto."

8 Bekräfta ditt val på den efterföljande dialogrutan och klicka på "Inaktivera Ad-konto" en gång för att slutföra processen. Den bärande kreditkortsinformation tas bort efter utestående reklam balans försvinner, vilket kan ta upp till fem arbetsdagar.

Tips

 • Utgående din annonsering konto stoppar alla aktiva annonskampanjer körs.

favoriter webbläsaren kategoriseras som webbplatser och webbsidor nås ofta i webbläsaren. Internetanvändare kan anpassa favoritlistan till bokmärke och spara någon webbplats eller sida på webbplatsen för enklare åtkomst under kommande webbläsning. De flesta användare med Michigan favoriter bokmärke sina favoritlag, universitet, turister attraktioner, statliga webbplatser information och andra resurser. I de flesta fall är alla dessa sidobjekt inte sammanställts på en plats. Så kan lista favorit webbläsare vara ganska lång, som tar upp en hel del utrymme i favoritlistan. Lyckligtvis kan alla de Michigan favoriter lätt raderas.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren Internet Explorer.

2 Klicka på "favoriter" fliken på webbläsarens meny längst upp i Internet Explorer-fönstret.

3 Välj "Ordna Favoriter" i favoriter hopfällbar menyn.

4 Gå igenom listan med webbsidor och / eller mappar när "Ordna Favoriter" rutan dyker upp över webbläsarfönstret.

5 Markera "Michigan" mapp eller gå igenom listan med enskild webbsida favoriter och hitta Michigan-relaterade webbplatser och sidor.

6 Klicka på "Delete" knappen längst ned på "Ordna Favoriter" låda.

7 Klicka på "Stäng" längst ner i rutan för att stänga inställningarna.

Tips

 • I FireFox, kommer favoriter att kallas bokmärken. Men de kan också tas bort. Helt enkelt starta Mozilla Firefox och klicka på "Bokmärken" på webbläsarens meny längst upp på skärmen. Välj sedan "hantera bokmärken." Hitta och välja de Michigan-relaterade bokmärken. Tryck på "Delete" på tangentbordet för att radera bokmärken.

Hur att radera alla data på hårddisken


Från och med 2010, hårddiskar är standardmetoden för att lagra information och program på en dator. Hårddiskar använder en mängd olika filsystem, inklusive NTFS och FAT32, lagra megabyte, gigabyte och terabyte data. Ibland en användare behöver för att helt radera en hårddisk. Orsaker avyttra en dator, frigöra utrymme eller installera ett nytt operativsystem. Hårddiskar raderas med antingen Microsoft Windows eller Microsoft Windows-installationsskiva.

Instruktioner

Sekundär hårddisk

1 Säkerhetskopiera alla viktiga data som finns på enheten. All data raderas under formateringen. Viktiga filer kan innehålla musik, bilder, dokument, programfiler och andra oersättliga data.

2 Klicka på "Start" och välj "Den här datorn". Högerklicka på den hårddisk som du vill radera och klicka på "Format".

3 Avmarkera "Quick Format" alternativet. Klicka på "Start" -knappen.

4 Låt enheten att formatera. Formateringstider varierar från minuter till timmar beroende på storleken av enheten.

5 Dubbelklicka på ikonen i "Den här datorn" för att säkerställa att all information har tagits bort från enheten. Stäng enheten fönstret.

Primär hårddisk

6 Säkerhetskopierar viktiga data på enheten. Formateringen tar bort all information från hårddisken.

7 Öppna CD-ROM eller DVD-enhet. Sätt Windows-installationsskivan och stäng läsaren.

8 Starta om datorn. Följ anvisningarna på skärmen för att starta från enheten som innehåller installationsskivan.

9 Låt Windows installationsprogrammet att ladda. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort eventuella partitioner som finns på enheten.

10 Följ anvisningarna på skärmen för att skapa en ny NTFS partition med hela enheten. Låt installationsprogrammet för att formatera enheten. Formatet kommer att ta flera minuter till timmar beroende på storleken på enheten. Stäng av datorn.

Tips

 • Om du kasserar en hårddisk, kan du överväga fysiskt förstöra den med en hammare eller annat verktyg. Hackare kan ibland ta bort data från en enhet även efter ett format.
 • Om du donerar, säljer eller på annat sätt ge datorn till någon annan för användning, bör du överväga att använda en speciell formatering program som använder militära standarder. Dessa program finns tillgängliga på Internet och både format och skriva till enheten flera gånger för att helt förstöra data.

Kommer Toshiba Recovery Disk Radera alla mina filer?


Toshiba datorer kan återvinnas eller återställas till sitt ursprungliga "out-of-the-box" tillstånd. I de flesta nyare Toshiba datorer, finns det två sätt att göra detta: genom en återställningspartition på datorns hårddisk, eller genom att använda återställningsskivor görs av användaren eller köpt från Toshiba. Båda metoderna är dock radera hårddisken. Detta innebär att alla filer på datorn innan återvinning kommer att tas bort och därför oåtkomliga efter återställningen är slutförd.

Instruktioner

Återställa datorn

1 Gå till Toshibas hemsida (se Resurser). Hitta "Tjänster och support" längst upp på sidan.

2 Flytta markören över "Tjänster och support", och en meny kommer att falla ner från det. Klicka på "Konsumentprodukter."

3 Klicka på länken "Teknisk support" under "bärbara datorer, multimedia bärbara datorer, och tillbehör."

4 Klicka på "bärbara datorer" under "Välj kategori." Välj "Family" din bärbara dator tillhör (satellit, Portege, etc.).

5 Välj din modell. Om du inte vet vilken modell din bärbara dator är, kan du hitta det genom att titta på de klistermärken som sitter på undersidan av den bärbara datorn. Klicka på "Go".

6 Klicka på "användarhandboken" längst upp på sidan. Sök i innehållsförteckningen för att hitta det avsnitt som beskriver hur du går att återställa datorn eller återställa hårddisken med återställningspartitionen eller återställningsskivor. Denna information kommer sannolikt att hittas i kapitel ett.

7 Välj den metod som du vill använda (återställningspartitionen eller återställningsskivor) och följ anvisningarna för att återställa datorn.

Tips

 • Om du upptäcker att din bärbara dator inte har en användarhandbok på webbplatsen, detta innebär med största sannolikhet att en papperskopia av användarhandboken ingick med din bärbara dator. Om du inte längre har det, kanske du kan hitta det på Internet. Helt enkelt ange ditt modellnummer och ord "användarhandbok" i en sökmotor, och du kan finna det i resultaten. Följ sedan instruktionerna på hur att återställa datorn.
 • Var noga med att säkerhetskopiera alla dina filer innan du använder återställningspartitionen eller återställningsskivor. Alla dina filer kommer att raderas genom denna process.

Datorn lagrar information om vilka sidor du besöker och de sökord du använder när du surfar på Internet, så att du enkelt kan komma åt sidorna vid ett senare tillfälle. Även om denna historia kan vara användbart bör du radera sökhistoriken från tid till annan för att säkerställa din integritet online. Använd säkerhetsfunktionerna i din webbläsare för att rensa historia från datorn.

Instruktioner

1 Öppna ett Internet Explorer-fönster.

2 Klicka på knappen "Verktyg" på menyraden. Rikta markören till menyn "Säkerhet".

3 Klicka på "Ta bort webbhistorik" alternativet. Klicka alla kryssrutorna i fönstret som visas för att ta bort alla spår av din sökhistorik.

4 Klicka på "Delete" för att rensa historikfilerna från datorn.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com