overhead papper

Vad kan du göra med en overhead papper?


En overhead papper, som ofta hänvisas till som en "overhead" eller "projektor papper", är en klar skiva av plast som används i förening med overhead-projektorer. Även om många skolor och företag använder datorer och digitala projektorer för presentationer, kan en overheadprojektor fortfarande komma till hands. Du kan använda overhead papper för dess avsedda användning och några andra projekt.

Skrift

Det är vanligt att lärare och affärsmän både att använda en overheadprojektor för en presentation till sina elever eller kollegor. I dessa fall är en överliggande pappers ett användbart verktyg. Placera overhead papper direkt på glasbord av projektorn och placera den så att den är synlig på projektorskärmen. Med hjälp av en torr radera markör, skriva viktiga punkter om diskussionen om overhead papper.

Utskrift

Om du köper overhead papper som är avsett för utskrift, och har en dator skrivare som skriver ut på OH, kan du skriva ut dokument eller andra föremål från datorn direkt på overhead papper. Att göra det är perfekt i skol och affärsapplikationer, oavsett om du visar en lektionsplan för din klass eller en finansiell dokument vid ett möte.

Andra

Om du placerar en genomskinlighet med en bild på projektorn, kan du använda en andra overhead papper placeras direkt ovanpå den bilden för att rita på den. Till exempel, om du undervisar en historia klass, kan du placera en insyn i en karta på projektorn och dra på en andra, tom öppenhet placerad ovan för att visa hur ett lands gränser har förändrats genom historien.

överväganden

När du använder overheadbilder, är det viktigt att komma ihåg att de människor som tittar på din lektion eller presentation kommer att kunna läsa hela innehållet i öppenhet så snart du placera den på projektorn. För att undvika människor från att läsa vidare och saknade vad du för närvarande säger, använder en ogenomskinlig duk, såsom en vanlig pappersark, för att täcka innehållet i öppenhet tills det behövs. När du kommer i presentationen, skjut opaka arket nedåt för att visa mer av öppenhet.

OH används ofta i klassrum eller tala inför publik situationer så att högtalaren eller föreläsare kan visa ett visuellt hjälpmedel som tidigare har skrivits ut på en tunn skiva av genomskinlig plast. OH är lätta att använda så länge du har overhead och en skärm eller en vägg som att projicera bilden.

Instruktioner

1 Koppla in overheadprojektor.

2 Dra ner overhead-skärm från taket om rummet har en, eller ställa in en mobil skärm. Om du inte har en skärm, ställa in projektorn upp framför en stor platt vit eller grå vägg.

3 Justera huvud av projektorn så att ljusprojekt på skärmen eller på den plats du önskar.

4 Placera öppenhet på basen av projektorn. OH kan göras på särskild plast-papper. Du behöver en specialiserad skrivare för att göra en öppenhet själv. Om du inte har en av dessa skrivare kan du ta dokument till ett tryckeri där de kan konvertera den till en öppenhet för en liten avgift. Du kan också skriva på OH med torr-radera markörer för att markera områden eller ord på dokumentet. Använd endast torr-radera markörer, eftersom de kan torkas bort så öppenheten kan användas igen vid ett senare tillfälle.

5 Vrid fokusratten på huvudet tills bilden är i fokus. Fokusratten ligger där armen är förbunden med huvudet vid den övre delen av overheadprojektor.

Hur designa din egen Able Border Papper


Från anpassade födelsedag inbjudningar till semester-tema bokstäver, det finns en mängd olika orsaker till att du befinner dig i jakten på utskrivbara gräns papper. De flesta stilar tänkbara kan skapas direkt från din hemdator och anpassas till din smak.

Mjukvaruprogram såsom Microsoft Office innehåller färdiga gränser, medan andra program och online webbplatser tillåter mer grafik. Om du inte har mycket erfarenhet av grafisk design, leta efter användarvänliga program som kommer att förenkla ClipArt, typsnitt och färg för dina gränser.

Instruktioner

1 Skapa utskrivbara gränsen papper från Microsoft Office. När du skapar ditt dokument, eller till och med med ett tomt dokument, infoga sidkanter. Den version av Microsoft Word du har avgör fliken måste du klicka, men leta efter "Sidlayout". Väl där, välj "sidkanter" för att välja olika konst att beskriva din sida, och att redigera färger och skuggor.

2 Hämta ett Microsoft Office mall online. I vissa versioner av Word och från mallar på nätet, skapa utskrivbara gränsen papper genom att skapa ett nytt dokument från en installerad. Lokalisera "Nytt dokument" och sedan "Installerade mallar" och välj sedan fliken för stillastående. Välj den stil du letar efter, vilket i detta fall skulle vara specialpapper. Du kommer att ges möjlighet att välja gräns papper från en mängd olika stilar, teman och färger för företag och personligt bruk. Välj din favorit och skriva ut den.

3 Använd online-program såsom FreePrintableBorders.com. Här hittar du en blandning av stilar och ovanliga poster, och du kan skriva ut gränser som är fulla sida, topp eller botten enbart eller ensidig. På denna hemsida, klicka på länken till gränsen du är intresserad av, och antingen kopiera den till din dator om du ska lägga till text, eller bara skriva ut den från datorn.

4 Anpassa gränser och köpa dem med onlinetjänster såsom papper Direct. Med dessa typer av företag, kan du skapa gränserna till din stil och sedan köpa dem från företag som kommer att skriva ut dem och sedan skicka dem till dig. Utskrivbara stillastående i alla färger och storlekar kan hittas på dessa typer av online-återförsäljare, och grafiska formgivare kan arbeta med dig att designa din egen gräns.

Tips

  • Se till att skriva ut dina gränser på kvalitet papper för bästa resultat.

Hur man gör papper Sounds


Göra ljud är lite svårare än man kan tro. Folio artister i Hollywood använder en rad olika verktyg för att göra ljud för filmer eftersom det verkliga livet låter inte spela bra eller inte ger det ljud som regissören vill använda. Förflyttningen av papperet inte ofta gått igenom mycket högt om används i en film, ljudproduktion eller andra ändamål. Att ljudet av papper låter som papper i ett ljudformat är inte särskilt svårt.

Instruktioner

1 Anslut en mikrofon till datorn. Det är bättre att använda en dyrare mikrofon än en billig, men dina behov kommer att diktera om du ska köpa en dyrare modell. Anslut mikrofonen till ljudkortets "mic" eller "linje i" input.

2 Experimentera med papper. Folding en tidning kan ofta ge goda resultat. Skrynkling papper kommer att fungera bra också. Om du behöver bara en pappersvänd ljud, se till att du överdriva det för det att plockas väl. Skaka papperet kan vara bra. Använda tjockare papper kan också hjälpa.

3 Starta inspelningen med hjälp av program som Audacity. Klicka på inspelningsknappen och hantera papperet rakt framför mikrofonen; prova flera olika metoder. Tryck på stoppknappen och använda programvaran du spelat in med att lyssna på filen och redigera bort delar som du inte gillar.

De bästa teckensnitt för läsbarhet på papper


Medan det teckensnitt du väljer kan se bra ut på skärmen, kan det ha en annorlunda utseende på papper. När tryckt, kan ett typsnitt bli oläsbara, särskilt på distans. En läsbar typsnitt kommer att ha en grundläggande stil, mörk färg och tillräckligt stora för att läsa från ett rimligt avstånd.

typer

Plain typsnitt med en minimalistisk stil kommer att ha den bästa läsbarhet. Till exempel, har Times New Roman en enkel och ren design. Folk brukar använda Times New Roman för tryckta texter som personliga essäer och nyhetsbrev. Den Arial har en rundad, konstnärlig stil. Arial typsnitt skriver väl, även vid en stor storlek, vilket gör den idealisk för loppmarknad tecken eller tryckta annonser. Georgien font har utseendet av handskrivna bokstäver. Georgien font läser bra på papper, i synnerhet på en genomsnittlig eller mindre teckenstorlek.

Storlek

För den högsta läsbarhet, välj en teckenstorlek som passar storleken på papperet och mängden text du vill skriva ut. Till exempel arbetar en 12-punkters teckensnitt bäst för utskrift på papper med standardformat, såsom engelska essäer eller personliga brev. Välj en stor teckenstorlek för att skapa annonser, såsom garage försäljning tecken. En större teckenstorlek gör det lättare att läsa på avstånd. Till exempel kommer en 48- eller 72-punkters typsnitt skriva ut stora, läsbar text.

formatering

Special formatering kan du ändra utseendet på teckensnitt. Till exempel, kan du fet, understruken eller kursivera ord. Du kan också ändra färgen på orden eller lägga till en bakgrundsfärg. Lägga till en fet eller kursiv stil till en grundläggande teckensnitt kommer inte att skada läsbarhet när du skriver ut dokumentet. Däremot kan ändra färg på teckensnittet gör det svårare att läsa, särskilt på vit eller ljus färgat papper.

tips

Skriv ut en testdokument innan du skriver en slutlig version för att testa läsbarheten. Visa dokumentet i flera olika förhållanden, t.ex. på nära håll, på avstånd, inomhus och i direkt solljus. Att se den tryckta testversion kommer att ge dig den mest exakta vyn. Gör de ändringar som behövs innan du skriver den slutliga versionen. Till exempel kan du behöva öka teckenstorleken om du kämpar för att läsa texten på distans.

Om du inte vill skriva ut ett fotografi på antingen glättat fotopapper eller vanligt papper, kan du skriva ut till matt. Matt papper är mindre glänsande än de hårdare belagda fotopapper och avger mindre bländning. Utskrift till matt papper, som skriver ut till glättat papper, kräver inga speciella inställningar göras. Därför, om du vill skriva ut en bild på matt papper, följa den vanliga processen.

Instruktioner

1 Sätt i matt papper i skrivaren. Se till att utskriftssidan är vänd nedåt.

2 Klicka på "Start" och sedan "Bilder" på din dator.

3 Leta upp och dubbelklicka på ett fotografi som du vill skriva ut.

4 Klicka på "Print" -knappen i verktygsfältet. Klicka på "Skriv ut" igen.

5 Klicka på "Skriv ut" i dialogrutan.

Hur man skapar en graf papper


Rutat papper hjälper till att rita bilder, scheman eller diagram som utgör en serie ekvidistanta rutindelade linjer att använda som en guide. Även om du kan köpa den här rutat papper kommersiellt, kan du även skapa rutat papper själv med en mycket enkel grafikprogram. Windows 7 kommer med ett sådant program, som kallas färg, vilket gör att du enkelt bygga din egen rutat papper som du kan skriva ut när du behöver det.

Instruktioner

1 Öppna Paint genom att klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och sedan "Paint".

2 Klicka på linjen verktyg, som är den enda diagonal linje, som ligger i det övre vänstra hörnet i avsnittet "Shapes". Håll "Shift" -tangenten och dra en linje längst ner på sidan från vänster till höger. Hålla "Shift" nyckel krafter linjen att vara horisontell. Du kan ändra storlek och färg på linjen genom att klicka och välja lämpligt val under "storlek" eller "Color 1"

3 Rita en andra linje strax ovanför den första raden. Lämna ett avstånd mellan de två, vilket motsvarar en bredd av valfri nätet.

4 Klicka på den lilla triangeln under "Välj" och klicka på "Transparent val." Verifiera det väljs genom att leta efter en bock till vänster om alternativet.

5 Klicka i rutan under "Välj" och dra en ruta runt helheten av de två linjerna. Tryck på Ctrl + C för att kopiera raderna, och sedan trycka på Ctrl + V för att klistra korkåpor av linjerna, som bör visas högst upp.

6 Klicka på inklistrade linjer och dra tills den nedersta raden av den nya paret lappar perfekt den översta raden av det ursprungliga paret. Du kan enkelt se om de ansluter genom att titta på linjebredden eller djärvhet dess färg. När alla tre linjer ser identiska, är de inriktade. Du kommer bara se tre rader, eftersom två är på toppen av varandra. Du kan finjustera rörelserna genom att trycka på piltangenterna på tangentbordet; detta gör det möjligt att flytta en pixel i taget.

7 Tryck på Ctrl + V igen för att klistra in en kopia och upprepa stegen för att anpassa dem. Att upprepa dessa steg tills du har ett tillräckligt antal linjer som krävs för projektet. Du kan spara tid genom att regelbundet kopiera alla botten linjer och klistra in dem, vilket gör att du kan klistra och justera flera parallella linjer på en gång.

8 Markera alla rader och tryck Ctrl + C en gång att kopiera dem, men inte klistra in dem ännu.

9 Klicka på "Rotera" under avsnittet "Image" och klicka på "Rotera vänster 90 grader." Linjerna bör nu vara vertikal. Dra dem till rätt läge vid behov.

10 Tryck på Ctrl + V för att klistra de kopierade rader i fönstret. Dessa kommer fortfarande vara horisontell, vilket skapar ett rutnät på papperet. Dra de horisontella linjerna om du vill flytta dem.

11 Dra en markeringsruta runt spretig kanterna på gallret och tryck på "Delete" för att ta bort dem. Du kan lämna en liten överhäng om du föredrar, för märkning eller inriktningsändamål, eller så kan du trimma grafen upp till linjen för att göra det flush.

12 Upprepa detta trimningsprocess för var och en av de fyra sidorna tills du har en perfekt rutnät på skärmen.

13 Tryck på Ctrl + S för att spara din skapelse med vad filnamn du önskar. När du är redo att skriva ut, kan du trycka på Ctrl + P och klicka på "Skriv ut" för att skriva ut din skapelse.

Märken efter white-out och liknande produkter är alltid synlig, och gör för oprofessionellt utseende dokument. Det är ofta föredraget att utplåna och skrapa dokument, som ofta kan ta bort de flesta om inte alla av bläcket. Dessa tekniker fungerar endast på handlingar som bläckstråleskrivare. Laserskrivare använder något olika kemikalier som endast kan avlägsnas genom skrapning tekniker. Inte alla dokument kan behandlas på detta sätt, och framgång beror i hög grad på kvaliteten på det papper som används. Ju tjockare papper, desto lättare blir det att ta bort fel.

Instruktioner

1 Lägg dokumentet på en plan yta. Badda bläck du vill ta bort med en bomullspinne för att suga upp överflödigt bläck.

2 Skrapa i en nedåtgående rörelse med hjälp av rakblad (mot botten av dokumentet). Bladet bör hållas vid ca 45 graders vinkel med kniven mot dig. Skrapa inte för hårt eller applicera direkt tryck, eller du kommer att skada papperet. Torka bort bläckrester med bomullspinnar.

3 Upprepa steg 3 och 4 tills dokumentet har framgångsrikt behandlats. Ofta är det bättre att få det mesta av det då riskerar att skada papperet genom overtreating det med denna process.

Tips

  • Skrapa papper i endast en riktning. Annars kommer du snabbt försämra papper och orsaka en rip.You har mest framgång omedelbart efter utskrift. Ju längre du väntar, kommer djupare bläcket absorberas in i papperet. Med vissa billigare papperstyper kommer det blöta hela vägen igenom. Om du ser blotting på baksidan av dokumentet, kommer denna teknik fungerar inte tillräckligt och du är bättre att nytryck dokumentet eller täcka den med flytande papper.

Så här ändrar papper Stock Vid utskrift från en Mac-drivrutin


Vid utskrift på papper lager som skiljer sig från skrivarens standard papper, är det viktigt att meddela skrivaren att ett annat papper används. Detta säkerställer att skrivaren är i stånd att mata papperet och att bläcket kommer i tillräckligt nära kontakt med papperet. När du skriver ut från en Mac-dator med skrivare som kan skriva ut på olika papperstyper, kommer du att kunna välja pappers lager från utskriftsinställningssidan i några enkla steg.

Instruktioner

1 Öppna dokumentet, bilden, PDF eller fil som du vill skriva ut i det program som används för att öppna just den filen.

2 Klicka på "File" -fliken i datorns menyrad och välj "Skriv ut ..." alternativ i menyn Arkiv.

3 Klicka på pilen till höger om "Presets" rubrik. Välj lämpligt papper förinställning från rullgardinsmenyn som visas. De papperstyper som visas i rullgardinsmenyn beror på vilken typ av skrivare och / eller den skrivardrivrutin som du har installerat på datorn.

4 Klicka på "Skriv ut" för att skriva ut bilden, dokument eller en fil på den valda pappers lager.

Pappers raketer kan göra för en snabb och enkel papper hantverk. Barn med ett intresse för rymdfärder kommer att njuta fantisera om resor till avlägsna världar som de piloten dessa färgglada raketer runt huset för hand. Starta nedräkningen och komma till din crafting bord för att göra pappers raketer.

Instruktioner

1

Linda röret. Rulla en bit av färgat papper till ett rör. Tejp eller lim som behövs för att hålla formen.

2

Rulla en kon. Klipp en bit papper på längden. Vrida den in i en kon. Tejpa fast den håller formen.

3

Trimma kon. Skär breda botten så jämnt som möjligt.

4

Fäst kon. Sätta två remsor av tejp på toppen av röret på utsidan för att ta emot könen. Lägg konen över toppen och nå en finger under att pressa bandet säker.

5

Skär några fenor. Klipp fin former från kraftigare papper. Vik en halv plåt i fyra delar och skär fyra på en gång.

6

Vik fenor. Skär spåren på den sida som kommer att beröra raketröret. Vik spåren isär och lim eller tejpa fast dem på nedre röret.

Tips

  • Gör fin bottnar nivå och parallellt med botten av röret om du vill raketen att stå. Förläng fenorna från botten för en mer konstnärlig flyg utseende, men inte förvänta sig fenorna att stödja raket för att ha stått.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com