netflix volym

Merparten av tiden, Netflix videor ström, ser ut och låter bra så länge du har en snabb Internetanslutning. Men ibland kan du uppleva volymtoppar eller har svårt att höra videoklipp. Om du har Netflix ljudproblem - och du har kontrollerat volymen på dina högtalare eller hörlurar och såg den är inställd på en lämplig nivå - volymtoppar eller lulls kan vara resultatet av förarproblem i Windows. Att åtgärda problemet genom att använda Loudness Utjämnings funktionen i Windows för att normalisera Netflix volymnivåerna så att de förblir relativt konsekvent.

Instruktioner

1 Stäng webbläsaren om det är öppet; Tryck sedan på "Windows-I" och välj "Kontrollpanelen". Klicka på "Maskinvara och ljud" och välj sedan "Hantera ljudenheter" under Ljud rubrik.

2 Klicka på "Uppspelning" -fliken och välj sedan enhetens namn på ditt ljudkort eller ombord ljudchip. Klicka på knappen "Egenskaper".

3 Klicka på fliken "Förbättringar". Om "Inaktivera alla ljudalternativ effekter" har en bock intill det genom att klicka på kryssrutan för att ta bort den.

4 Rulla ned till och välj "Loudness Utjämnings" alternativet i listan förbättringar. Klicka på "Apply" och klicka sedan på "OK". Stäng Ljud och Kontrollpanelen fönster.

5 Starta webbläsaren, logga in på Netflix och spela upp en film eller video. Du bör inte längre erfarenhet volymtoppar eller söver.

Tips

  • Om du gör erfarenhet volymtoppar efter att ha aktiverat alternativet Loudness Utjämning starta om datorn och försök igen.
  • Om du inte stänger webbläsaren innan du aktiverar alternativet Loudness Utjämning kan du fortfarande uppleva volymtoppar medan du tittar på Netflix filmer eller videoklipp.

Hur du ändrar videokvaliteten i Netflix


När du tittar på Netflix videoklipp via Netflix-appen på en spelkonsol, Blu-ray-spelare eller en annan enhet, App växlar mellan hög definition (HD) och standardupplösning automatiskt beroende på styrkan i din Internet signal. Men när du strömma HD-video via netflix.com på datorn, kan du växla mellan HD och standard definition med en knapptryckning.

Instruktioner

1 Håll markören på "HD" ikonen till höger om videoförloppsindikator och till vänster om "Volym" -ikonen längst ned i filmfönstret. En liten dialogruta visas ovanför HD. Om du är i fullskärmsläge och dessa ikoner är inte omedelbart synlig längst ned på skärmen, vicka musen för att få dem att verka.

2 Klicka för att placera en bock i rutan till vänster om "Tillåt HD" för att se videon du tittar på HD. Ju snabbare din Internet-anslutning, desto snabbare videobufferten och spela i HD.

3 Klicka för att avmarkera rutan till vänster om "Tillåt HD" att titta på videon i standardupplösning. Denna förändring kommer att ske automatiskt.

Hur får man Undertexter på Netflix


Netflix erbjuder tusentals filmer och TV-program som strömmande video via sin Watch omedelbart tjänsten. Netflix medlemmar kan också aktivera undertexter för vissa titlar. Denna funktion är bra för hörselskadade, de som inte förstår originalspråket av en video eller se till att du kan förstå dialogen när du tittar på en film på låg volym. Dock är textningsfunktionen ett senare tillägg till Netflix Watch omedelbart service. Från och med februari 2011, endast 30 procent av filmerna på Netflix har löstagbara texter, men Netflix planerar att ha undertexter för 80 procent av sina titlar i slutet av 2011.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besök netflix.com.

2 Logga in på ditt Netflix-konto.

3 Klicka på "Watch omedelbart" fliken på Netflix startsida som visas efter att du har loggat in på ditt konto.

4 Hitta en film eller ett tv-program som du vill titta på med undertexter, och klicka på den blå "Play" -knappen under sin affisch bild.

5 Vänta videospelaren Netflix att ladda. Tryck på knappen "Undertexter". Välj det språk som du vill visa som textning från menyn som visas.

Tips

  • Undertexter kan stängas av genom att klicka på knappen "Undertexter" och välja "Off" från menyn som visas.
  • Många utländska filmer på Netflix Watch omedelbart sattes innan Netflix stöds flyttbara undertexter. Undertexter på dessa titlar är "bränns in" i bilden och kan inte tas bort eller ändras.

Monstret Powernet 200 rutter systemet Internet från rum till rum via eluttag, så att användarna kan ansluta sina olika Internet-kompatibel (men kanske inte trådlöst) enheter utan slet upp sina väggar eller golv. Monster Powernet 200 startpaket kommer packat med två utloppsstationer och två Ethernet-kablar, en som ansluts till routern och en till Internet-kompatibel enhet. Anslutning till en sådan anordning med Netflix kapacitet gör det möjligt för Netflix användare att visa de många "instant watch" titlar tillgängliga.

Instruktioner

1 Stäng av Internet-router. Detta kan vara i rutan tillhandahålls av din Internetleverantör som ansluter dig till Internet eller en multi-port trådlös router som ansluter till flera enheter.

2 Anslut en av de gigantiska Powernet 200 enheter till ett vägguttag nära din router.

3 Anslut Monster Powernet 200 enhet till kabelbox eller router med hjälp av den medföljande Ethernet-kabel. Det spelar ingen roll vilken ände går där.

4 Anslut den andra monster Powernet 200 enhet till ett vägguttag nära din Netflix-klar enhet.

5 Anslut Monster Powernet 200 enhet till Netflix-klar enhet via den andra tillgänglig Ethernet-kabel. Återigen, vilken ände används där spelar ingen roll.

6 Slå på Internet router och vänta tills en anslutning görs. Detta varierar beroende på enheten, men typiskt signaleras av blinkande lampor på lådan går fasta.

7 Slå på Netflix-klar enhet och logga in på ditt Netflix-konto.

Netflix buffring Problem


Netflix är tillgänglig för dussintals olika enheter i ditt hushåll, som sträcker sig från din hemdator, bärbar dator, set-top box, spelkonsoler, smartphone och även specifika Internet-baserade tv. Frekvent buffring medan strömmande Netflix är troligen ett problem i hemnätverket, men det kan också vara ett problem med din ISP eller på Netflix slut.

anslutnings~~POS=TRUNC

Netflix kräver en konstant anslutning till Internet. Om av någon anledning, går din Internet ut, kan din video spela tills den senast buffrade punkt innan den stoppas. Netflix rekommenderar en anslutningshastighet på minst 1,5 Mbps och mer för högre bildkvalitet. Om du använder en enhet som kan anslutas via Ethernet-kabel, kommer att göra så att bidra till en bättre anslutning än att använda Wi-Fi.

Bättre Wi-Fi-hastigheter

Om du använder en enhet som inte har en Ethernet-port - till exempel en smartphone - eller inte kan nå routern, kan du hjälpa få tillgång till bästa möjliga anslutningen genom att se till att routern är inte alltför långt från enheten och att routern är ett öppet utrymme. Med routern inom visuell avstånd av dina Wi-Fi-enheter är en bra tumregel. Undvik att använda andra trådlösa enheter - som trådlösa telefoner och babyvakter - eller mikrovågor i närheten av din router eller enhet, eftersom dessa kan påverka kvaliteten på den trådlösa anslutningen.

begränsad bandbredd

Buffring ofta kan tyda på att din bandbredd är användning någon annanstans på nätet. Om du har andra datorer som är anslutna till Internet, se till att de inte kör bandbreddskrävande processer, såsom strömmande andra videotjänster, ladda ner stora filer eller spela bandbreddskrävande spel. Bandbredd frågor kan också hända på grund av stor efterfrågan på din ISP i ditt område vid rusningstid på dagen.

fluktuerande Kvalitet

Netflix väljer kvaliteten på din strömmande innehåll från en av flera ospecificerade nivåer som baseras på din anslutningshastighet. Detta är utformad för att leverera den bästa upplevelsen baserat på ditt hem anslutning. Om du av någon anledning, är din anslutningshastighet fluktuerande kan Netflix stopp och buffert för att kompensera för att ändra kvaliteten på videon.

netflix Issues

Netflix strömmar från servrar över hela USA. Om servern i din region är under högre än vanligt efterfrågan, kan du märka överbelastning samband med anslutningen eller hemnätverk setup. Netflix kan också helt enkelt stöta fel och gå ner ibland. Du kan kontrollera Netflix status på hemsidan DownRightNow.com, som rapporterar status för ett dussin olika tjänster, inklusive Netflix.

Rekommenderade hastigheten för strömmande Netflix


Många människor är fans av Netflix levande ström video eftersom du inte behöver lämna bekvämligheten av ditt hem för att titta på en film, och kan få tillgång till ett obegränsat antal titlar för en fast månadskostnad. Om Netflix är en vanlig källa till underhållning för dig, kanske du undrar vad Internet du ska få njuta av det. Överväga flera faktorer och lära sig om hur och varför nätverk hastighet frågor innan du gör detta beslut.

Trådlösa nätverk Hastigheter

Nätverkshastigheter mäts antingen i kilobit per sekund (kbps) eller megabit per sekund (MPBS). En megabit är lika med 1000 kilobit. Dessa villkor ska inte förväxlas med "kilobyte" och "megabyte", som mäter lagringsstorlek, inte hastighet. Hastigheten tillgängliga för dig beror på din Internet Service Provider (ISP). Generellt gäller att ju högre hastighet, desto högre kostnader. Observera att bara för att en viss hastighet annonseras för dig, är det oftast den högsta hastighet du kan få över nätverksanslutningen; din faktiskt hastigheten kan variera beroende på signalstyrka och trafik.

video Streaming

Internet video streaming är en snabbt växande teknik som är tillgänglig från Netflix och andra prenumerationstjänster. Generellt gäller att ju högre Internet hastighet du har, desto högre bildkvalitet du kan se på skärmen. Om din nätverkshastigheten är för låg, kan bilden och ljudet brytas upp, vilket naturligtvis kan påverka kvaliteten på din tittarupplevelse.

Netflix Strömmar

Netflix erbjuder tusentals titlar, varav några är i High Definition (HD). De högsta kvalitet HD-strömmar är ca 4800 kbps. Detta betyder inte att du måste ha en bithastighet på 4800 kbps för att visa video, Det betyder helt enkelt att nätverket måste vara strömmande denna hastighet för att uppnå högsta kvalitet video. I själva verket är nätverkshastigheten ständigt fluktuerande, så kvaliteten på en HD-video kan variera kraftigt när du tittar på den, beroende på din Internetleverantör.

Genomsnittliga nätverkshastigheter

I januari 2011, Netflix släppt data om utförandet av toppInternetLeverantörer. I allmänhet, tjänster som använder kablar tenderar att ge genomgående högre hastigheter än tjänster som telefonbolag som använder telefonlinjer och trådlösa nätverk. De högsta utövande ungefär levererade i genomsnitt cirka 2600 kbps medan de lägsta utövande levererade i genomsnitt cirka 1500 kbps.

rekommendationer

Välj en nätverkshastigheten beroende på hur mycket du vill spendera, liksom kvaliteten på ISP. Om du använder en lägre prestanda ISP baserad på Netflix uppgifter som publiceras, kanske du vill köpa en högre hastighet tjänst. Om du använder en högre prestanda ISP, kanske du inte behöver en högre hastighet tjänst. Observera att typen och kvaliteten på tjänsten får du även kan variera beroende på var du befinner dig. I allmänhet, för högsta kvalitet strömmande du vill ha en hastighet som kan nå 4800 kbps, men om i genomsnitt hastighet ungefär runt 2000 kbps, kommer du att ta emot en ström med en kvalitet som är jämförbar med vad de flesta Netflix kunder i USA har.

NetZero är en Internet Service Provider (ISP) som ger begränsad, gratis uppringd Internet i USA och Kanada. När du ansluter till Internet och börja din webbaktivitet, Netflix popup-annonser är en vanlig syn på sidorna. Inte bara är dessa marknadsföring störande, men de också ibland sakta ner din webbläsare. Bli av med dessa Netflix annonser genom att aktivera popup-blockerare på din valda webbläsare och anställa ett verktyg som kallas en "add-on" för att blockera popup-fönster och andra annonser.

Instruktioner

Safari

1 Starta webbläsaren Safari. Klicka på menyn "Redigera" och välj sedan "Block popup-fönster" från listan. Om du använder en Mac, är den här funktionen under menyn "Safari".

2 Ta fram MacUpdate webbplats för att välja en add-on program som skyddar webbläsaren från påträngande reklam (se Resurser).

3 Skriv "Safari annons blockerare" eller liknande i textfältet till höger, och sedan bläddra i resultatlistan som visas. Klicka på annons blockerare som du vill, och klicka sedan på "Ladda ner nu" länken. Fortsätt att följa uppmaningarna på skärmen för att slutföra installationen.

firefox

4 Ta upp din Firefox webbläsare. Klicka på menyn "Verktyg" och välj sedan "Alternativ" från listan. På en Mac, klicka på menyn "Firefox" och välj "Inställningar". Klicka på fliken "Innehåll" och klicka sedan på rutan bredvid "Blockera popup-fönster" för att tillämpa denna funktion i din webbläsare.

5 Gå till Mozilla "Add-ons" sida (se Resurser.) Skriv "reklam blockerare" i textfältet. Välj ett tillägg, och klicka sedan på "Lägg till Firefox" knappen bredvid verktyg som du vill.

6 Följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet. Starta din webbläsare för att säkerställa att ändringarna träder i kraft.

Internet Explorer

7 Starta webbläsaren Internet Explorer. Klicka på menyn "Verktyg" och välj sedan "Pop-up Blocker" i menyn. Klicka på "Turn on Pop-up Blocker" titel i listan som visas.

8 Peka din webbläsare till Internet Explorer "Internet Explorer-galleriet." Skriv "annonser" eller "blockerare" i sökfältet (se Resurser). Gå igenom de tillgängliga alternativen, och klicka på "Lägg till i Internet Explorer" knappen bredvid önskad funktion.

9 Klicka på "Kör" -knappen i dialogrutan som visas. Följ instruktionerna som installerar det här programmet, och sedan starta om webbläsaren.

Tips

  • NetZero har betalat planer som NetZero HiSpeed ​​3G som inte ställer reklam att den fria ISP tjänsten gör.

Hur man fixar Feedback på Netflix


Netflix video streaming-tjänst strömmar video till din dator eller streaming enhet via en höghastighetsanslutning till Internet. Om streamingtjänsten upplever någon form av återkoppling som påverkar videons kvalitet, kan det bero på att Netflix använder mer data än din Internetleverantör kan hantera. För att råda bot på detta, måste du ändra kvalitetsinställningar på video på Netflix webbplats. Om, när inställningarna har optimerats för att passa din Internet-anslutning, den feedback du upplever fortsätter, måste du rapportera problemet till Netflix.

Instruktioner

Ändra videokvalitetsinställningar

1 Öppna en webbläsare och navigera till Netflix.com. Skriv dina inloggningsuppgifter i fälten och klicka på "Fortsätt" för att logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Ditt konto & Hjälp" länken i det övre högra hörnet på Netflix hemsida.

3 Klicka på "Hantera Video Quality" länk under "Titta direkt på TV: n eller datorn" på väg.

4 Välj din Netflix videokvalitet alternativet "Hantera Video Quality" sida. Alternativen är "God kvalitet", som använder upp till 0,3 GB per timme, "Bättre kvalitet", som använder upp till 0,7 GB per timme och "bästa kvalitet", som använder upp till 1,0 GB per timme. Klicka på "Spara" för att spara ändringarna.

Rapportering Ytterligare frågor

5 Öppna en webbläsare och navigera till Netflix.com. Skriv dina inloggningsuppgifter i fälten och klicka på "Fortsätt" för att logga in på ditt konto.

6 Klicka på "Ditt konto & Hjälp" länken i det övre högra hörnet på Netflix hemsida.

7 Klicka på "Problem med att spela omedelbart" länken under "Titta direkt på TV: n eller datorn" på väg, välj "Problem Starta eller spela en titel" och klicka på "Nästa" -knappen.

8 Välj om filmen började spela på följande skärm och klicka på "Nästa" -knappen.

9 Välj den titel som du får problem med den följande skärmen och klicka på "Klar" -knappen för att skicka rapporten. När rapporten har lämnats in, kommer Netflix åtgärda eventuella problem som kan orsaka feedback.

Hur man titta på Netflix filmer på en direkt tv-mottagare


För en månadsavgift ($ 8,99 / mo.), Kommer du att få två filmer eller TV-program / episoder per post. När du är klar tittar på film - om du tittar på dem i en dag eller en månad - du sätter tillbaka dem i mail och du får de närmaste två filmer i filmen kö. Men du kan också välja att ha filmer strömmas rätt TV utan extra avgift. Med DirecTV kan du välja mellan tre olika streaming spelare för att titta på dina filmer direkt.

Instruktioner

1 Välj vilken streaming spelare du vill använda - det finns tre för närvarande tillgängliga (i juni 2010) som är kompatibla med Netflix: Roku Streaming Player (med början vid 79 $), Seagate Freeagent Theater + HD Media Player (börjar runt $ 119), och WD TV Live Plus HD Media Player (start på $ 149).

2 Anslut din streaming spelarens kontakten i uttaget i väggen eller ett grenuttag.

3 Anslut de färgkodade streaming spelare ansluts till lämpliga färgkodade uttag på TV - Video In / Out kontakten (vanligen gul) och de två ljud in / ut pluggar (typiskt röda och vita).

4 Slå på TV: n.

5 Koppla in din Ethernet-kabel från routern till streaming-spelare, om det behövs. Alla spelare har Wi-Fi och tillgång till trådlöst Internet. Om du har trådlös följer på skärmen för att ställa in Internet.

6 Välj Visa / film du vill titta direkt från Netflix.

Netflix popup borttagning


Är Netflix "popup" annonser invaderar ditt liv? Det finns ett antal åtgärder för att vidta för att hindra dem, men att förstå skillnaden mellan popup och pop-under annonser kan slutligen bli din onlineupplevelse av dessa störande annonser.

Identifiera Aoch Förhindra Popups

Popup-annonser är webbannonser som öppnas i ett nytt fönster ovanpå webbplatsen du tittar på. Även om de är en stöttepelare av online reklamvärlden, navigera runt dem har blivit mycket enklare med tillägg av pop-up blockering alternativ som erbjuds inom de flesta aktuella webbläsare. Slå på en webbläsarens popup-blockerare kan vanligtvis göras inom Verktyg eller Inställningar sektioner.

Ett annat sätt att förebygga popup-annonser körs adware och spyware-program på datorn, vilket eliminerar dolda filer i datorns register. Dessutom kan radera temporära filer och historia listor från webbläsaren förhindra popup-fönster.

Identifiera Pop-unders

Även efter att ha tagit flera steg för att ta bort popup-annonser, många som surfar på nätet ständigt frustrerad av några bestämda annonsörer. En sådan annonsör är Netflix, och anledningen till att de slinka igenom webbläsarens popup-blockerare är att de faktiskt mindre kända pop-under annonser. Pop-under annonser är de som dröjer sig kvar bakom aktuella webbläsarfönstret, ofta går obemärkt tills slutet av din Internet-session.

Opt-out - Förhindra Netflix pop-under annonser

Det bästa sättet att förhindra pop-under annonser, såsom många som används av Netflix, är att identifiera källan till annonsen och välja bort deras onlinekampanj. Till "opt-out" du måste gå det annonserande bolagets webbplats och välj en flik som tillåter dig att installera cookies som håller annonsörerna från att komma in din onlinesession.

Reklamföretaget bakom störtflod av Netflix annonser är OptMD (www.OptMD.com), och kopplingen till "opt-out" från deras kampanj finns direkt på deras hemsida. Alla annonser från detta företag kommer att blockeras av datorn i fem år och så länge du inte rensar dina cookies från din webbläsare. Om du vill rensa dina cookies ibland kan du helt enkelt välja bort igen.

Detta bör ta hand om Netflix problem, men för andra annonsörer ser till URL-platser i alla popup eller pop-under annonser och bör du hitta ett namn eller tips vad reklam företaget bakom kampanjen. Då kan du se om de erbjuder en liknande opt-out alternativ.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com